Main Menu

Naruto

Started by Tyrael, 2005-05-29, 16:30:24

Previous topic - Next topic

Ki a legjobb női ninja?

Hinata
Sakura
Temari
Ino
Tsunade
Kurenai
Mitarashi Anko
Shizune
Ayame
Kin
Tayuya
Tenten
Yuugao

Xaga

Quote from: Pikkon:( :bruhuhu: :( :bruhuhu:
de hát ez képtelenség! Nem bírom elviselni, hogy már senkinek sem jön össze, hát ennyire kihagyják a csajokat az alkotók, itt már nem tom miben lehet reménykedni

Viszont abban szerintem az egész naruto community egyetért hogy Shikamaru & Temari a legösszeillöbb páros & biztos össze fognak jönni de annak még nincs itt az ideje :)

Magma

Tényleg hiányzik belõle egy kis romantika, legalább egy valakinek összejöhetne...   :bruhuhu: (Edit: Remélem igazad lesz Xaga)

Xaga: Köszi... bár kár érte...
Men are supposed to forgive women's lies!

Xaga

Quote from: MagmaXaga: Köszi... bár kár érte...

Szerintem nem, jobb az ha nem tudjuk, igy misztikussabb yondaime karaktere

Nimlot

ISTENEM MÉG ENNYI SPOILERT!!!!!!! Lhiszem hogy a mangát olvasót 100 résszel az anime elõtt vannak és többet tudnak azoknál akik csak az animét nézik de muszály engem tönkretenni :bruhuhu: ? Most hogyan reménykedjek hogy temari meg Shikamaru összejönnek?
"Being too kind is also... cruel!"

Xaga

Quote from: NimlotMost hogyan reménykedjek hogy temari meg Shikamaru összejönnek?

Még reménykedhetsz mert még messze wan a vége + olvas mangát és akko nem lesz tele a thread számodra spoilerrel :)

Nimlot

Nem szeretek mangát olvasni :P....

Xaga

Quote from: NimlotNem szeretek mangát olvasni :P....

Azért mondjuk el neked röviden mi történt hogy ne kelljen mangát olvasni :P :)

Mattanja

Quote from: XagaAzért mondjuk el neked röviden mi történt hogy ne kelljen mangát olvasni :P :)
Inkább ez legyen és pm-ben, mert ha nem tûnt volna fel nektek, ez a thread az animén belül van, szóval ne legyen több mangás utalás és spoiler.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Nimlot

Shiroi köszönöm, hogy megvédesz :) (még ha csak a szabályok miatt is)

Xaga

Quote from: ShiroiInkább ez legyen és pm-ben, mert ha nem tûnt volna fel nektek, ez a thread az animén belül van, szóval ne legyen több mangás utalás és spoiler.

Sorry Gai-Sensei,
but it's the springtime of youth
people make mistakes
I promise with my "Nice-Guy Pose"
It won't happne again :)

But....I dont care  :__devil:
I dare u to click on the "Spoiler" text  :__devil:
Spoiler

http://xerberus.uw.hu/naruto.png" border="0"/>
Shikamaru is not dateing with Temari yet!!

Nimlot

Meg kell hogy mondjam rákattintottam a spoiler textre.... 0.3 másodpercig néztem és mikor megláttam shikamaru arcát reflexbõl alt+f4 -eltem. Spring time of youth my ass!!!
Off: behalok.... fél kettö lesz lassan és nem tok Lmenni aludni  :bruhuhu: és holnap persze iskola  :linsux: ill ma....

Xaga

Quote from: NimlotMeg kell hogy mondjam rákattintottam a spoiler textre.... 0.3 másodpercig néztem és mikor megláttam shikamaru arcát reflexbõl alt+f4 -eltem. Spring time of youth my ass!!!

Shiroi-nak szántam nem neked :) De leglább jók a reflexeid még hajnali 1 környékén is.

150. Epizód
Még csak raw-t láttam de szvsz elég jó lettvégre látunk egy kis harcot, de a harc kicsitt bug-os :)

Quote from: AlkyraÉn már töltöm a sub-osat is.^^

Mé szerinted én nem :) Nemsokára le is jön :)

Alkyra

Én már  töltöm a sub-osat is.^^
DB már kis adta. (ez a baka-updates ez nagyon jó egy oldal...s az rssjük is egész jó)

Xaga

14.-én játszák a köv epizódot jövö héten nem lesz naruto :(

Nimlot

Mármegint várhatunk az új naruto részre?! Kezdek tényleg ideges lenni  :linsux: ... miért nem adják gyorsabban a naruto részeket :bruhuhu: ?

Mattanja

Quote from: XagaShiroi-nak szántam nem neked :)
Kösz, tetszett! :lol:
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Nimlot

ÁÁÁÁ mennyit kelett várni erre a részre is! De jó volt :). Még ennyi explosion note-ot....

Nimlot

Mi ez a csönd?! senki nem kommentálja az új részt? Hát ez fura.... Pedig még Hinata új képességébõl is mutatnak ami szerintem nagyon ottvan! :)

Alkyra

Megjelent az új rész? :D
A db még nem adott ki új részt! :) Az egy fake.

Nimlot

Sry ha megkevertelek de én a 150-esrõl beszélek.... 1 db kommentet nem írt senki hozzá rajtam kívül :P

Suszi

Engem nem kevertél meg :D
Az új rész szerintem nagyon állat volt. Hinata nem semmi. Legalább már látjuk, hogy a Byakagun nem is olyan rossz. A Sharingannal vetekszik :D
Remélem Naruto megidézi a frogboss-t  :__devil:

Nimlot

Szerintem meg fogja próbálni de nem fog sikerülni hanem inkább Shinbo fog valamilyen bogarat idézni... az valahogy jobban bele illene most a történetbe...

ArchElf

Quote from: NimlotSzerintem meg fogja próbálni de nem fog sikerülni hanem inkább Shinbo fog valamilyen bogarat idézni... az valahogy jobban bele illene most a történetbe...
Miért? Úgy tudom, a béka kedvenc eledele a rovar... És az ott fent elég ízletesnek néz ki.
:haha:
AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Danhibiki

simán, frogboss kell népnek:D Egész jó rész volt!
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Suszi

Majd meglátjuk :D

Alkyra

szerintem teljesen egyértelmû, hogy :"Hinata to the rescue!!!!!"  :)  :)  :)

Xaga

Höhö new filler to the rescue :) Go team Gai :)

Alkyra

Quote from: Alkyraszerintem teljesen egyértelmû, hogy :"Hinata to the rescue!!!!!"  :)  :)  :)

Mondom én.^^

Aaaww de aranyos... ahogy naruto leszellenti a társaságot s azt a bogarat is! :lul:  :lul:  :lul:  :lul:

(egyb. tényleg volt egy aranyos rész ebben: naruto karjaiban dicséri hinatát...ahhh :haha: )

Suszi

No mindjárt megnézzük :D

ArchElf

Quote from: AlkyraMondom én.^^

Aaaww de aranyos... ahogy naruto leszellenti a társaságot s azt a bogarat is! :lul:  :lul:  :lul:  :lul:

(egyb. tényleg volt egy aranyos rész ebben: naruto karjaiban dicséri hinatát...ahhh :haha: )
No meg a puki a végén... Végülis filler részek voltak, nem jelenthetnek elõrelépést a történetben.

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3