Main Menu

Naruto

Started by Tyrael, 2005-05-29, 16:30:24

Previous topic - Next topic

Ki a legjobb női ninja?

Hinata
Sakura
Temari
Ino
Tsunade
Kurenai
Mitarashi Anko
Shizune
Ayame
Kin
Tayuya
Tenten
Yuugao

Thomasson88

Találtma egy torrent odlalon egy vmi movie s cuccot. valami sport introa  neve vagy mi? ez a spcieal mairõl beszéltél?
Jól kezdõdött ez a nap is, csak kár, hogy felébredtem.

Danhibiki

Quote from: White SeeDTegnapi nap legjobb jelenete  amitláttam:
Nagyban üldözik Sasuket, az egyik társukat hátrahagyják, a velük lévõ kutya meg mindent megérez. Hirtelen megáll szágúldás közben, majd megszólal:
"Eddig nem vettem észre"
Naruto meg Sakura döbbent arca, majd a kutya folytatja miközben Sakurára néz:
"Ugyanazt a sampont használjuk"
Közben Sakura shokkolva:D
Itt szarráröhögtem magam. Ezért imádom ennyire. A hirtelen fergeteges poénok:)

Igen, ezért (is) volt nagyon jó régebben a Naruto, de mostanába nem igazán vannak benne ilyenek...:( (vagy legalábbis ameddig én néztem akkor már nem igazán voltak benne ilyen poénok, Fujin&Rajin ig néztem) Láttad már a 101. részt? Ha nem akkor sürgõsen P Ó T O L D be:lul:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Danhibiki

Quote from: White SeeDMég nem tartpok ott. Most vagyok mikor a falut lerohanják, azt jól megszívják:) Mázli, mert pont a temetésre fogyott el a lemezem, így az újj kalandok már újj lemezre mennek:) +Végre láttam a békát harcolni. Nagyon kivácsi voltam mit tud majd, de ezzel nem értem hogy tudták lenyomni a ninetailt:)

+Kár hogy annyian életben maradtak. Legalább az a bábús manus felfordúlhatott volna:)
Nem akarok semmit sem lelõni, de lesznek még ilyenek, hogy majdnem megpurcan az Xy már temetik is, de majd meggyógyítják...:D
Pár oldallal arébb, már írtam is errõl, mert szétparáztam az agyam, hogy tényleg kinyírták az xy-t? De szerencsére nem:)
Még a jó részeknél tartassz! Ne siess velük, mert a száz valahányadik résztõl ûber béna lesz az egész...
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Thomasson88

Az angol szinkronos részeket valaki segitsen hogy honnan tudnám leszedni. DC m nincs szal torrent vagy ftp elérést mert usteam en nem találtam :bruhuhu:
Jól kezdõdött ez a nap is, csak kár, hogy felébredtem.

Xaga

Quote from: Thomasson88Az angol szinkronos részeket valaki segitsen hogy honnan tudnám leszedni. DC m nincs szal torrent vagy ftp elérést mert usteam en nem találtam :bruhuhu:

mininova.org

Temari

Sztem úgy a legjobb nézni hogy japán a szinkron és angolul vagy magyarul van feliratozva. Animékben sokkal jobban szeretem az eredeti szinkront...a hangok jobban illenek a szereplõkhöz (és igy tanulom a japán is:haha: )
Csomó animében megnéztem mi a különbség pl.: japán és angol szinkron között...elképesztõ....már nem tudok úgy animét nézni hogy ne japán legyen a szinkron...a magyar (mint a tv-ben) iritál...borzasztó.....pl a Mononoke Hime volt múltkor, a csajnak totál nyávogós volt a magyar szinkronba a hangja...fúúúúj!!!.....az angol az még amit ha nincs lehetõség japánul megnézni (ami eddig nem volt és nem is lesz) akkor elviselek.....
Bocsi ha néha túl õszinte vok....de "mindenki másképp csinálja":haha:

Kupo

Hát ja, japánul a legjobb szinkron, japán hang-angol felírat.Angolul én nem is néznék. :D Letöltöttem régen a Trigun-t, belenéztem, aztán angol, már majdnem letöröltem, aztán eszembe jutott, jaa, van biztos japán hangsáv. :P Még németül is jók a szinkronok általába, ott láttam a Mononoke Hime-t, meg még midnig nézem a One Piece-t, meg már igaz láttam vagy 2-3szor a Detective Conan-t. :D
Egyébként egy kis ON is. :P Majd nemsokára jön egy jó PS2-es Naruto játék, verekedős, nekem videóból a One Piece Grand Battle jut eszembe róla.Asszem ahhoz lesz hozzá egy OVA vagy vmi.

Thomasson88

Én birom az angol hangot is :D
Mondjuk ez a Naruto amit letöltöttem. Cartoon Networkon adták  UK ban hát ezért kár volt. ebbõl télleg jobb a japán.
Jól kezdõdött ez a nap is, csak kár, hogy felébredtem.

Thomasson88

159-es rész:Háááát. Érdekes. Nekem nem jön be. Túl gyenge mindenki. Egyszer előjön a Fox ereje és akkor fél mp lesz max. Szal...
Jól kezdõdött ez a nap is, csak kár, hogy felébredtem.

Danhibiki

Quote from: White SeeD(Nem tud valaki ost címet??? torrent, vagy ftp)

http://www.boxtorrents.com/browse.php?search=NAruto&cat=0
itt vannak OST-k...ja és torrent:)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Magma

Nem tudja valaki, hogy azt a számot, ami a 43. részben megy (amikor TenTen a Rising Twin Dragonst használja), annak mi a címe és honnan lehet leszedni? (Torrent nélkül!)
Men are supposed to forgive women's lies!

Dreamcleaver

#521
Naruto régebben egy nagyon jó sorozat volt. Kár érte. Ami a legjoban bosszant, hogy a fillereknek nem csak a története gagyi, de animáció minősége is elképesztően leromlott. Hasonlítsátok össze például Lee harcát Kimimaru-vel (csontátalakítós fazon) a fillerben Lee és a villámdobálós csávó harcával. Szembeötlő a különbség. Nekem elvi alapon nem lenne bajom a fillerekkel, de ezek teljesen elveszik a kedvemet a sorozattól.

U.I.: Animot csak eredeti japán hanggal + felirat (angol)

U.I. 2: Egyébként valaki észrevette a dattebayo féle Bleach 56 intro végén a feliratot. Így szól: "This show is so much better than Naruto." Milyen igaz...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

ReLax18

159:
Hmm...nemtom miért, de asszem ez jobb volt mint az elõzõ rész:)
De még mindig ratyi...
Ennek a résznek legjobb mondata: "Hinata! Jó feleség lesz majd belõled!":lul: :lul:
Remélem jobb lesz...
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Alkyra

Húú a manga piszok jóó.Végre kijött a fordított verziók. Az új karik (a régi szereplõk új köntösben) nagyon jól néznek ki. S van itt elég keményen új történeti esemény. A manga kismillárdszor jobb, mint az anim.
Mindenki olvassa!!!:) :) :)

Xaga

Quote from: AlkyraHúú a manga piszok jóó.Végre kijött a fordított verziók. Az új karik (a régi szereplõk új köntösben) nagyon jól néznek ki. S van itt elég keményen új történeti esemény. A manga kismillárdszor jobb, mint az anim.
Mindenki olvassa!!!:) :) :)
Én megmondtam :)

Thomasson88

Na valaki megnézte a 160 as részt vagy csak én ???
Nekem tetszett az eleje és azt hittem jó kis rész lesz. De hát a vége. Ennyivel véget is ért. EZ olyan se füle se farka befejezés volt. Amúgy a végén most ez az uj filler mi lesz? Dagi LEe meg hosszú fejû gai sensei?? vagy azt nem tulzottan értettem.
Jól kezdõdött ez a nap is, csak kár, hogy felébredtem.

ReLax18

#526
Quote from: White SeeDTök jó, mikor lemarad egy-egy rész lemezkiíráskor nálam. Most jönne a részeges karatemester, erre pont nincsen meg az a rész... Pedig biztos jó lesz:p
(+Chakie Chan nem perelte be õket ezért a részért?:D)
Minek kéne beperelnie? A részeges stílust nem védte le a jó öreg Jackie fiú:D
Egyébként Lee, mint részeges karatemester=:jee:

160:
Erre a részre már nem is figyeltem oda. Csak bele-belepillantottam, de végülis annyira nem is volt rossz. Na meg az is pozitív tényezõ, hogy csak 2 rész volt. Következõ rész úgy tûnik megint béna lesz...:(

Edit: Kérdés! Hol találhatok Naruto mangát?
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Danhibiki

Quote from: White SeeDAz a részeges stílus, egy az egyben Jackie. Szal a mozdulatok, az állások, a beszéd. (És ha jobban belegondolok alakra is hasonló. Már vártam mikor tépi le magáról a ruhát, ilyen félmeztelen stílusra, aztán mégse:D

Egyértelmûen, de ez a stílus még egy csomó játékban megtalálható! Dead or Alive, King of Fighters kapásból ennyi jut eszembe, de van a Mortal Kombat Deadly Allience-ben is! Ezt a hülyeséget---> A Jackie film címe részeges karatemester, na de kérem õ kung-fu-zik a filmben:teccik:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Danhibiki

Quote from: White SeeDez csak a szuper magyar fordításnak köszönhető. Ugyebár ez a kis apróság úgy sem fog szöget ütni a közönség 99,99%-ánál. A maradék % meg nem lényeges. Az úgy is scak az értelmiség:D
:lol:, de basszus vagy százszor hangzik el a filmben, hogy kung-fu akkor mi a f@szé lett karatemester még logikájuk sincs:mad: Mikor lesznek újra rendes és normális részek a Naruto-ban? Még a jobbik fajta fillereknek is örülnék!:__devil:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Venom

Quote from: DanhibikiMikor lesznek újra rendes és normális részek a Naruto-ban? Még a jobbik fajta fillereknek is örülnék!:__devil:

Jövõre talán... esetleg... netalántán... mégis... ha szépen könyörgünk, hogy "Neeee, neeee, ne tessék már tovább kínozni minkeeeet!"...


The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Xaga

161: Hát vmi poénos részt akartak csinálni, szvsz elég vacakra sikerült de azért lehetet 1x-2x röhögni..1 kicsitt.

Venom

Xaga, köszi a felvilágosítást. Még jó, hogy nem töltöttem le. Szerintem lassan elkezdek régi sorozatokat nézni, amíg ki nem jön az új széria. :)


The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Dreamcleaver

Lehet , hogy mi egy picit igényesebbek vagyunk az átlag japcsi otakunál? :lul:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Magma

Nekem az nem tetszett benne nagyon, hogy Narutot ennyire hülyének állítják be. Képtelenség, hogy tényleg bevegye, hogy azok a barmok tényleg Gai és Lee. :rolleyes:

Egyébként baki is volt benne: Naruto úgy néztett Katsuya-ra, mint aki elõször látja, pedig a Sannin harcnál már "találkozott" vele, nem? :confused:
Men are supposed to forgive women's lies!

Xaga

Quote from: MagmaEgyébként baki is volt benne: Naruto úgy néztett Katsuya-ra, mint aki elõször látja, pedig a Sannin harcnál már "találkozott" vele, nem? :confused:

Ha jol emléxem Naruto KO wolt mikor Katsuyu-t megidézték.

Andi

Nekem a Naruto nem igazán jött be.
Viszont Kakashi nagyon aranyos^^ És az a könyv:haha:

ReLax18

161:
Egy szóval jellemzem ezt a részt: Baromság.:ejj:
De azért mosolyogtam pár dolgon...:)

Quote from: AndiNekem a Naruto nem igazán jött be.
Viszont Kakashi nagyon aranyos^^ És az a könyv:haha:

Nem tetszik a Naruto?!?!?! SZENTSÉGTÖRÉS!!!!:morci:
:D:D
De amúgy igazad van...a mostani részek nagyon gagyik...inkább a régi részeket nézd, mert azok az igaziak!:)
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Andi

Nekem...uncsi:(  Egyszerûen nem kötött le.
Viszont nagyon szépen van megrajzolva és jó az animáció:appl:

Kupo

A mostani részek kicsit tényleg unalmasak, de a régiek voltak elég jók. :D
Egyébként mostanság már minden 2005-s animebe jók a rajzok és az anim, csak talán egy párnál nem. :D

Andi

Hát nem tudom, attól hogy új egy anime még lehetnek gagyik a rajzokˇˇ

Amennyit meg hallottam a Naruto zenéjéből az egész jó^^