Main Menu

Naruto

Started by Tyrael, 2005-05-29, 16:30:24

Previous topic - Next topic

Ki a legjobb női ninja?

Hinata
Sakura
Temari
Ino
Tsunade
Kurenai
Mitarashi Anko
Shizune
Ayame
Kin
Tayuya
Tenten
Yuugao

csacsa

hát...khm... elég gáz lett ez a spec. Naruto a nagy semmittevéstől visszafejlődött Academy-sta szintre. De nem is ez a legnagyobb géz az egészben, hanem az, h a közepén elaludtam rajta... :D
De az endingben tényleg lehet látni egy pillnatra az új rucijában, és ez reménykeltő. Most majd várunk 2 hetet, hogy befejezzék zet a fillert, és meglátjuk folytatják-e a Kakashi Giaden-nel a manga követését avagy sem... :grrr:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Calintz

Quote from: csacsa on 2006-10-09, 19:35:56
hát...khm... elég gáz lett ez a spec. Naruto a nagy semmittevéstől visszafejlődött Academy-sta szintre. De nem is ez a legnagyobb géz az egészben, hanem az, h a közepén elaludtam rajta... :D
De az endingben tényleg lehet látni egy pillnatra az új rucijában, és ez reménykeltő. Most majd várunk 2 hetet, hogy befejezzék zet a fillert, és meglátjuk folytatják-e a Kakashi Giaden-nel a manga követését avagy sem... :grrr:

Jé, azt hittem csak én akartam, na megnyugodtam:)
I just don't belong to this World...lets create a new one.

Kadaj

Which Advent Children character are you? Find out here!

Liquid Snake

QuoteJé, azt hittem csak én akartam, na megnyugodtam:)

Hidd el mindenki nagyon várja már a Kakashi Gaident. Ahogy látom nem rég óta fórumozol, és bár én se annyira rég de már annyi olyan volt h húúú most vége a fillereknek, na még ez és vége, ezután már tényleg vége, és semmi. Mindig folytatódtak a fillerek. Már több mint egy éve. És ha ilyet látunk h azt mondták de mégse úgy lett az már nem lep meg minket.

chilip

szerintem a készítők nem merik tovább húzni ezt még 2-3 hétnél tovább, mert lincselés lesz... :D

Liquid Snake

Egy lincseléssel még meg is usznák azt gondolom. Többet kapnak annál ha nem folytatják a manga szerint :D  :lol: :lol:

Venom

Amikor egy sorozat fut egy éven át csak fillereken, attól függetlenül, hogy mennyi ember kifejezi nemtetszését, semmit nem jelent, ha továbbra is nézik a sorozatot és nem csökken a népszerűsége (annyit). Mindenki így is megnézi a részeket, ergo ráérnek.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Bishop

Megnéztem és ellent kell mondjak Naruto lefikázására

az egyetlen hiba az a taijou kb volt az igaz,de most legalább nem volt Rasengan hanem ritka alkalmak egyike amikor helyete Uzumaki Naruto Rendan volt elég jól

az hogy nem tudja kezelni a Genjutsu-t nyilt titok mivel nem tanította meg rá senki és nem is fogja filler alatt senki mivel Jiraya fogja megtanítani rá és az már manga-hoz tartozik

maga ez a sztori igazi filleres unalom volt :lame:

csacsa

Nekem pl nem is az volt a bajom, hogy nem volt Rasengan, vagy vmi hasonló, hanem az, hogy Naruto úgy viselkedett mint egy kisgyerek. Amit csak kb a sorozat első 10-12 részében csinált. És most 203-305. részben megint csak ezt csinálta.
Amúgy a Genjustu kezeléséről csak annyit, hogy rajta kívül mindenki tudta kezelni, mivel ezt az akadámián tanítják nekik. Ugyanis Sakura már a Chuunin vizsgán is tudta használni, amikor Kaguto elaltatta a lelátón a nézőket.
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Lythis

Az csak egy "dispell" volt, nem? Azt azért nem nevezném genjutsu kezelésnek, max annyi, hogy a gyengébbeket hatástalaníthatod vele.

csacsa

Sakura az összeset hatástalanította, amit "út közben" találtak. :hehe:

smash++

Quote from: Lythis on 2006-10-09, 22:10:06
Az csak egy "dispell" volt, nem? Azt azért nem nevezném genjutsu kezelésnek, max annyi, hogy a gyengébbeket hatástalaníthatod vele.
"gyengébbek" sajna Naruto még erre sem képes.A chuunin vizsgán alkalmazott szerintem nem volt vmi kicsi.A Junin-okon és az Anbukon (esetleg chuunin) kívül szinte mindenkit kiütött...és ha jól tudom az genjutsu volt.A dispell arra van hogy hatástalanitsa az illúziót.
Egyetértek azzal,hogy Naruto tényleg gyerekesen viselkedett...A Rendan szerintem nem volt nagy szám,nem is értem hogy egy klán főnök hogyan kaphat be ilyet...

Calintz

Quote from: smash++ on 2006-10-09, 22:19:47
Quote from: Lythis on 2006-10-09, 22:10:06
"gyengébbek" sajna Naruto még erre sem képes.A chuunin vizsgán alkalmazott szerintem nem volt vmi kicsi.A Junin-okon és az Anbukon (esetleg chuunin) kívül szinte mindenkit kiütött...és ha jól tudom az genjutsu volt.A dispell arra van hogy hatástalanitsa az illúziót.
Egyetértek azzal,hogy Naruto tényleg gyerekesen viselkedett...A Rendan szerintem nem volt nagy szám,nem is értem hogy egy klán főnök hogyan kaphat be ilyet...

Az szánalmas volt, de az egész rész, én csomót tekeretem benne...mert tényleg unalmas volt...és ez is h állandóan dispell kellett Narutonak egyébként én már régen is Sasukenak hívtam volna a sorozatot nem Narutonak, Naruto kb a Garaig semmit nem mutatott...

Kadaj

smash++

Nemrég nézegettem meg újra a "legnagyobb harcokat".Az az igazság,hogy lehet Garat Naruto győzte le,de Saskue harca vele az arenaban sokkal látványosabb volt és jobban tetszett.
Narutoból egy valami hiánycikk de az nagyon, a tudás.Ha tudna és gyakorolna annyi mindent kezdhetne a temérdek chakrájával és nem kéne ÁLLANDÓAN róka komára hagyatkozni aki kihúzza a szarból.Majd ha magától tud róka módba átmenni az már más lesz ha lesz ilyen...
Belegondolok az ultimate Rasenganba is Kakashi csak "kezetráz" vele és annyi a tecnikának az a baj,hogy azt is amatőrként használja->legalább a fillerek alatt mutatták volna hogy megpróbálja egykézzel megcsinálni.Vagy gyakorolná a közelharcot vagy mit tom én...

Calintz

Quote from: chilip on 2006-10-09, 20:21:12
szerintem a készítők nem merik tovább húzni ezt még 2-3 hétnél tovább, mert lincselés lesz... :D
De ha igy megy tovább akkor nem marad néző

Quote from: smash++ on 2006-10-09, 23:00:16
Nemrég nézegettem meg újra a "legnagyobb harcokat".Az az igazság,hogy lehet Garat Naruto győzte le,de Saskue harca vele az arenaban sokkal látványosabb volt és jobban tetszett.
Narutoból egy valami hiánycikk de az nagyon, a tudás.Ha tudna és gyakorolna annyi mindent kezdhetne a temérdek chakrájával és nem kéne ÁLLANDÓAN róka komára hagyatkozni aki kihúzza a szarból.Majd ha magától tud róka módba átmenni az már más lesz ha lesz ilyen...
Belegondolok az ultimate Rasenganba is Kakashi csak "kezetráz" vele és annyi a tecnikának az a baj,hogy azt is amatőrként használja->legalább a fillerek alatt mutatták volna hogy megpróbálja egykézzel megcsinálni.Vagy gyakorolná a közelharcot vagy mit tom én...

Hát figyelj szerintem nem véletlen lett rá Sasuke féltékeny...azért ő sem béna, és küzd mint Rock Lee...de most nem tehet róla h ilyen...szerintem próbálkozik azért...és bár a fillerekben nem nagyon mutatták, de szerintem azért ő is edzi magát...próbál ő erős lenni akár mennyire is megy vagy épp nem megy:)
[spoiler]
Fogja ne aggódjXD látam már h megoldja oan erős lesz mint még senki seXD
Ero-senin bácsinak pár csontja kárára...[/spoiler]

Kadaj

Bishop

A filler már csak ilyen lesz ő jobb is,és edz ő mindennap,de nem akarják azt mutatni hogy fejlődött, majd ő is megtanulja a dispell-t meg a többit [spoiler]Odama Rasengan meg kicsit lesz csak kemény[/spoiler] majd az új részekben megmutatja hogy tud ő valamit,de továbra is hülye lesz csak jobban fogja leplezni :D

Lythis

Ezt az új részt még nem láttam, szerintem mostmár megvárom, amíg folytatják a mangát, és annyi. A genjutsus dolgot is arra értettem, amikor a chuunin exam alatt elsütöttek a tömegre egy altatást, és Sakura-ék azt dispell-elték. Fillereket nem néztem, mert iszonyatmód untatott az a néhány, amit láttam. Ezekszerint azokban már genjutsuznak is orrbaszájba?

smash++

OKok!Mivel nem olvasom a mangat kicsit tudatlan vagyok a köv részekkel kapcsolatban.
De valakire akkor is rákell verni a dolgot.Akkor a készitők a hibásak.Pl visszatérve arra a bizonyos Saskue Gara harcra az arenaban.Marha látványosan mutatták be,hogy S mennyit fejlkődött gyorsaságra közelharcra és ez Leere is vonatkozik,a két "fehér szemű" is marha látványos közelharcban.Narutot meg soha nem "mutatják" olyan gyorsnak vagy látványosnak.Mennyivel látványosabb lenne a Rendan ha nem csak azt látnánk,hogy odaszalad hanem csak egy villanás és már alatta az egyik rúg vill a köv rúg...
Remélem is hogy mindenkinél erősebb lesz,mert ha nem akkor tényleg elrontották a címet...:D

Bishop

jó aztán hogy kikapot Sasuke,Lee überelhetetlen és Neji is,Naruto-ra ne úgy gondolj mint Tai és Genjutsu mester, Naruto inkább abban jó hogy olyan "one hit ko" jutsu-kat tud megtanulni amit senki más,de inkább olvasd a manga-t én is azért keztem el mert untam a filler-t,és mire befejezed már itt is vannak az új részek

Calintz

Quote from: smash++ on 2006-10-09, 23:15:31
OKok!Mivel nem olvasom a mangat kicsit tudatlan vagyok a köv részekkel kapcsolatban.
De valakire akkor is rákell verni a dolgot.Akkor a készitők a hibásak.Pl visszatérve arra a bizonyos Saskue Gara harcra az arenaban.Marha látványosan mutatták be,hogy S mennyit fejlkődött gyorsaságra közelharcra és ez Leere is vonatkozik,a két "fehér szemű" is marha látványos közelharcban.Narutot meg soha nem "mutatják" olyan gyorsnak vagy látványosnak.Mennyivel látványosabb lenne a Rendan ha nem csak azt látnánk,hogy odaszalad hanem csak egy villanás és már alatta az egyik rúg vill a köv rúg...
Remélem is hogy mindenkinél erősebb lesz,mert ha nem akkor tényleg elrontották a címet...:D
Hehe ez érdekes elv írd meg nekik h valamit elrontottak:)
Hát azlesz mindenki azt nem tudom én sem olvasom csak ezt a részt éppen láttam elég h Bleachet olvasok már az is rosszul esik h miért nem jönnek már azok a részek...nem h még Naruto is:)
Hát idősebbek lesznek az tuti:)

Kadaj

smash++

Manga esélytelen.Akármilyen jó.Egyszerűen nincs ideje az embernek ennyi mindenre.Barátnő,anime(töltöm és nézem-mert egy nap alatt lejön egy 26részes és nembirom behozni a töltéseimet),edzés,SULI,a gamekról nem is beszélve amikhez már hetek óta nem jutottam el.

Arra is kiváncsi lennék,hogy a kapu kinyitást más is megfogja-e tanulni vagy a szerkeztők csak Lee monopóliumának tekintik.Hiszen Kakashi is bemutatta egy pill-ra,hogy ő is tudja amikor félkézzel mászott hegyet-Tom Cruise MI2 lekörözve :D.Márcsak megkéne tanitania.
Egyébként lehet csak a fillerek vették el tudat alatt a kedvem és ezért nézem ilyen sötéten az egészet.Amikor még benne voltam a rendes részekben nem voltam ennyire kritikus a Naruto-val szemben,csak egy-két résznél.Mondjuk nekem sok filler tetszett.Lehet jó pár filler jobb is lett volna ha nem tesznek bele harcot:)

Calintz

Quote from: smash++ on 2006-10-09, 23:57:04
Manga esélytelen.Akármilyen jó.Egyszerűen nincs ideje az embernek ennyi mindenre.Barátnő,anime(töltöm és nézem-mert egy nap alatt lejön egy 26részes és nembirom behozni a töltéseimet),edzés,SULI,a gamekról nem is beszélve amikhez már hetek óta nem jutottam el.

Arra is kiváncsi lennék,hogy a kapu kinyitást más is megfogja-e tanulni vagy a szerkeztők csak Lee monopóliumának tekintik.Hiszen Kakashi is bemutatta egy pill-ra,hogy ő is tudja amikor félkézzel mászott hegyet-Tom Cruise MI2 lekörözve :D.Márcsak megkéne tanitania.
Egyébként lehet csak a fillerek vették el tudat alatt a kedvem és ezért nézem ilyen sötéten az egészet.Amikor még benne voltam a rendes részekben nem voltam ennyire kritikus a Naruto-val szemben,csak egy-két résznél.Mondjuk nekem sok filler tetszett.Lehet jó pár filler jobb is lett volna ha nem tesznek bele harcot:)
Én nem tudom de legyen már vége:) Mármint a fillereknek:) Egyébként én már jóide azon gondolkodom, h lesz e vége a Narutonak? Mert milesz, Naruto Hokage lesz és mindenki boldog...hát nem tudom...ez is oan lesz mint a többi? h nem lesz rendes vége végül?:( Remélem nem...

Kadaj

csacsa

Quote from: smash++ on 2006-10-09, 23:57:04

erre neked csak azt tudom mondani, hogy nem kell az egész mangát elolvasnod, hanem csak a 239. fejezettől, mert onnan vált szét a manga és az anime. Most tart a 326. fejezetnél, tehát még nincs 100 fejezet se ami be "kellene" hoznod... :ejnye: és még le se kellene töltened, mert van egy olyan oldal, ahol venn van,és csak nyomogatnod kell a next gombot...

Calintz

Quote from: csacsa on 2006-10-10, 00:19:26
erre neked csak azt tudom mondani, hogy nem kell az egész mangát elolvasnod, hanem csak a 239. fejezettől, mert onnan vált szét a manga és az anime. Most tart a 326. fejezetnél, tehát még nincs 100 fejezet se ami be "kellene" hoznod... :ejnye: és még le se kellene töltened, mert van egy olyan oldal, ahol venn van,és csak nyomogatnod kell a next gombot...
Ez ugy nem jelenti azt h majd megint lesznek fillerek?:( Mármint kb 50 rész mulva:(
Ja azt meg tudod nekem Spoilerelni h Sasuke mikor lesz benne? vagy oan még nem történt?

Kadaj

csacsa

Quote from: csacsa on 2006-09-23, 16:49:06
Most néztem utána, h az anime 135.része volt az uccsó nem filler rész, ami a manga a 238. fejezetéig "tartott". :lazza:
Most számoljuk ki, h a manga tart a 324.fejezetnél, akkor kb 50-52 részt tudnának készíteni az azóta megjelenet fejezetekből. Ami igen szép lenne, mivel így megint lenne 1 évük rá, h kitaláljanak vmi normális fillert, ha megint beérnék a mangát. :confused:

ezt számolgattuk pár hete mi is, és ezt hoztuk ki belőle...

Sasuke a 306. fejezetben jelenik meg újra, de nem sokáig van jelen, de akkor a jelenléte nagyon üt... :whoah:

theBalrog

Quote from: Calintz on 2006-10-09, 22:39:21
Az szánalmas volt, de az egész rész, én csomót tekeretem benne...mert tényleg unalmas volt...és ez is h állandóan dispell kellett Narutonak egyébként én már régen is Sasukenak hívtam volna a sorozatot nem Narutonak, Naruto kb a Garaig semmit nem mutatott...

Mondjuk nekem is volt ilyen érzésem...

Azért azt látni kell, hogy az első alkalom után (amikor Naruto lebénult), többnyire nem csak Sasuke hanem Naruto is kellett a problémák megoldásához (Haku, Orochimaruval az első találkozás (ha Naruto nem ver lelket Sasukeba, szvsz Orochimaru még a bélyeget se helyezte volna el rajta), Gaara). (Sasuke meg ráadásul idővel (már Gaara után) maga is problémák forrásává vált, mert elvesztette a belső egyensúlyát.) Amire utalni akarok, az az, hogy nyomás alatt ismerni meg egy ember igazi értékét, Naruto pedig ebből a szempontból többnyire jól (jobban mint Sasuke) vizsgázott.

Quote from: smash++ on 2006-10-09, 23:00:16

Nem értek egyet. Naruto legalább annyit gyakorol/ edz, mint Sasuke. Csak nem egy "genius" (vagy legalábbis nem ebben a tekintetben), lassabb a fejlődés ugyannyi gyakorlás mellett.

A harcoknál pedig nem a látvány számít, hanem az eredmény. Az akkori Sasuke sose tudta volna legyőzni Gaarat miután az bevadult, Naruto le tudta győzni. Mondjuk, ha az a kérdés, hogy melyiket válogassák be, akkor asszem igazad van. :)

tB

Calintz

Quote from: theBalrog on 2006-10-10, 08:48:22
Nem értek egyet. Naruto legalább annyit gyakorol/ edz, mint Sasuke. Csak nem egy "genius" (vagy legalábbis nem ebben a tekintetben), lassabb a fejlődés ugyannyi gyakorlás mellett.

A harcoknál pedig nem a látvány számít, hanem az eredmény. Az akkori Sasuke sose tudta volna legyőzni Gaarat miután az bevadult, Naruto le tudta győzni. Mondjuk, ha az a kérdés, hogy melyiket válogassák be, akkor asszem igazad van. :)

tB

Tök ugyan ezt mondtam énis...egyébként ien kvizeket hol kell csinálni?XD

Quote from: csacsa on 2006-10-10, 00:29:45
Sasuke a 306. fejezetben jelenik meg újra, de nem sokáig van jelen, de akkor a jelenléte nagyon üt... :whoah:

Oh már szedem is:)

Kadaj

csacsa

Quote from: Calintz on 2006-10-10, 11:27:46

de ne csak ezt a fejezetet, hanem legalább még 3-at utána...

Calintz

Quote from: csacsa on 2006-10-10, 11:34:00
Quote from: Calintz on 2006-10-10, 11:27:46

de ne csak ezt a fejezetet, hanem legalább még 3-at utána...

Nem találom a többit nincsen valami hely ahol fenn vannak mert torrenttel nem akart jönni de a 306.ost láttam

Kadaj

KeLa

Nem találom a többit nincsen valami hely ahol fenn vannak mert torrenttel nem akart jönni de a 306.ost láttam
http://www.narutocentral.com/index.php?page=manga.html - Itt van az összes

Calintz

Quote from: KeLa on 2006-10-10, 12:35:51
http://www.narutocentral.com/index.php?page=manga.html - Itt van az összes

Kezdem nem bírni ezt a gyereket...

Kadaj