Main Menu

Naruto

Started by Tyrael, 2005-05-29, 16:30:24

Previous topic - Next topic

Ki a legjobb női ninja?

Hinata
Sakura
Temari
Ino
Tsunade
Kurenai
Mitarashi Anko
Shizune
Ayame
Kin
Tayuya
Tenten
Yuugao

Liquid Snake

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-24, 08:23:55
Quote from: Liquid Snake on 2007-04-24, 08:07:13
Hidd el lesznek még nagyon jó harcok, nem bánod meg, hogy belekezdtél. És ha már halad a story meglátod, hogy ez a Naruto-Sasuke mérleg is szépen lassan kiegyenlítődik. Egyébként a fillereket nyugodtan kihagyhatod és akkor csak a 135. részig kell nézned, onnan meg jöhet a Shippuuden.
Hmm ezt ugye nem gondoltad komolyan XDDD  [spoiler]Naruto még a Shippudenben is mérföldekre van Sasukétől :P Deh tény hogy volt egy olyan rész mikor Naruto erősebb lehetett volna és mondjuk ezért is ment el Sasuke Konohából :D De mostmár überpower, szal Naruto kábé annyi lenne neki, mint Oro.. vagy még kevesebb.. báár szerintem a Kyuubival eljátszanának egy ideig és azt nem győzné le XD[/spoiler]

Naruto erősebb volt mindig mint Sasuke. [spoiler]Az anime bármelyik pillanatában legyőzheti, ugye ott a Kyuubi. Amikor a vízesésnél verekedtek csak ott volt Sasuke-nek esélye ellene és nyert is, de azelőtt Naruto akármikor megagyalta volna :) [/spoiler]

LuckyDingo

Bocs az nem Naruto már, hanem a Kyuubi.. az meg nem számít :D Majd ha úgy győzi le, hogy no Kyuubi, akkor talán.. /persze akkor no CS Sasukének../ Ha csak taijutsu lenne, Sasuke nyer, ha Ninjutsu lenne, Sasuke nyer, Kunaidobásban Sasuke nyer XD /bár ebben sztem már profik :P/ Genjutsut meg Naruto nem tud, Sasukenek meg ott a szeme :D

Liquid Snake

Lehet h az a Kyuubi de Naruto-t erősíti akkor is... Tehát megveri. JA meg Narutonak 1000szer nagyobb a chakrája mint Sasuke-nek. De mindegy majd harcolnak még biztos egymás ellen :) És akkor meglátjuk ki mennyit fejlődött.

csacsa

Szerintem is Naruto nyerné a harcot, mert neki több a Stamina-ja (kitartóbb), mint Sasuke-nek.
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

smash++

Liqiud Snake: Szerintem is annyi az egész,hogy elfogy a chakraja és eltünik a rasengan.Meghalni meg tuti nem fog...Csak történik vele vmi amiből azt hiszik.A Naruto még sehol nem tart.De azért jó ez a drámás rész benne. "NaaaRuuTOOOOO"

Azt bizony én se mondanám,hogy Sasuke és Naruto egy szinten voltak végig az animeben.Naruto hála a Kyuubi-nak elég sokszor megelőzte a fontos harcokban,de sokáig nem tudott a Kyubbi-ról(tudatos használat),Sasuke simán elverte volna.De az alap Naruto sehol sincs Sasuke-hez képest.Naruto gyenge tudását pótolták azzal,hogy kapott olyan jutsukat (1-2) amivel előnyre tehetett szert.Miután Sasuket is egy L Sanin (Oro) kezdte edzeni,már neki is megadatott az az előny mint Naruto-nak Jiraiyaval.
A Ch vizsgáig Sasuke Naruto előtt volt.Naruto-nak szerencséje volt Kibaval,mert ott elég sokan megtudták volna verni (Hinata is :D).Ch vizsga final.Neji elég konkréten kioktatta Naruto-t,Naruto még meg se tudta karcolni...De hála a kyuubinak Narutonak lett esélye(és a leleményességének) hála...Sasuke viszont megint talán megelőzte,olyan gyors mint Lee és chidori,de jön a summon Narutonak.Majd Naruto rasengan megelőzte Sasuket.De amikor visszakarták szerezni nálam Naruto csúnyán lebőgött Csonti ellen<- az nagyon szar volt.Sasuke ellen pedig 1 farokig nem nagyon volt esélye (sharingan végülis elég nagy előny volt és más nem is kellett).

Egyébként a kedvenceim között van Naruto-t :D De azt hozzá kell tenni,nekem van egy olyan érzésem,hogy a Kyuubi ereje (főleg Haku ellen,majd Oro ellen) sokat nyomott abban,hogy megszerettem.

Quote from: Liquid Snake on 2007-04-24, 08:58:12
Lehet h az a Kyuubi de Naruto-t erősíti akkor is... Tehát megveri. JA meg Narutonak 1000szer nagyobb a chakrája mint Sasuke-nek. De mindegy majd harcolnak még biztos egymás ellen :) És akkor meglátjuk ki mennyit fejlődött.
Quote from: csacsa on 2007-04-24, 09:37:32
Szerintem is Naruto nyerné a harcot, mert neki több a Stamina-ja (kitartóbb), mint Sasuke-nek.
[spoiler]Már láttuk,hogy mennyit fejlődött Naruto.Jelenleg ezzel mire ment Oro ellen?Majdnem ott maradt hála a Kyuubinak.Oronak meg esélye sem volt Sasuke ellen.A stamina édes kevés most...A harcnak nem az a lényege,hogy elhúzzák.Jelenleg Naruto levan maradva[/spoiler]

Bishop

[spoiler]Sasuke vs legyengült Oro--> Sasuke nyer, Naruto 4 farok vs Full Oro--> Oro majdnem otthagyta a fogait[/spoiler]
Sasuke hiába tanulja a sok jutsu-t ha Naruto jól használja azt amilye van.Kyuubi meg ide vagy oda, Sasuke-nak meg sharingan később CS, meg aztán elvárunk azért ennyi előnyt attól akire azt mondják hogy genius. És azért Sasuke se panaszkodhatot, Naruto megtanulja a KB-t Sasuke katon jutsu, Sasuke előhozza a sharingan-t Naruto előhozza a kyuubi chakra-t tudatosan, Sasuke megtanulja a chidori-t Naruto a rasengan-t . Azt meg hogy innentől Naruto lépést tartott Sasuke-val nem Naruto vagy kakashi hibája,hanem Sasuke aronganciája és beképzeltsége miatt volt.
Naruto kyuubi nélkül is jó lenne csak sebességre kéne szert tennie  meg 2-3 gyorsan használható fuuton jutsu-ra.
[spoiler]Sasuke most táposabb, de Naruto se maradt le annyira, télleg csak sebesség külömbség van köztük, Sasuke-nak hiába van sok jutsu-ja ha Naruto jól használja amilye van. [/spoiler]

smash++

Quote from: carfanatic on 2007-04-24, 10:09:52
[spoiler]Sasuke vs legyengült Oro--> Sasuke nyer, Naruto 4 farok vs Full Oro--> Oro majdnem otthagyta a fogait[/spoiler]
Az első tényleg igaz,én rosszul írtam.De szerintem hála a Kyuubinak Naruto majdnem ott maradt.Javítom,mindketten majdnem ott maradtka ;)
[spoiler]Sasuke most táposabb, de Naruto se maradt le annyira, télleg csak sebesség külömbség van köztük, Sasuke-nak hiába van sok jutsu-ja ha Naruto jól használja amilye van. [/spoiler]
Háát ja.De az a baj,hogy amilye van még csak most kezdi igazán optimálisan használni.Kíváncsi vagyok Sasuke megtanulta-e a KG-t :D
Azért nem mind1,hogy hány jutsu-t tudsz.Persze ha az ellenfeled erősebb (túl gyors vagy vmi) akkor tudhatsz akármennyit.Jó pl a Katon-t Naruto egy kiáltással visszanyomta.De azért Kakashinek sem mind1.Azért mégiscsak vmilyen szinten a ninjak-ról szól szuper jutsukkal,szóval ha nem számít akkor már inkább egy fightos anime.
[spoiler] Azért Kakashi is meglepődött amikor az egyik Akatsuki tag elég sok ellementált tudott,hírtelen nem ugrik be a neve.Ok,hogy még így is elintézték...[/spoiler]<-szóval lehet nem számít a jutsu szám.Végülis ha vki tökéletesen használja a replacement-et vagy a KB-t vagy SK-t már elég is,e mellé még egy két über támadó.De háát a Hokage-k gondolom nem csak ennyit tudtak...

LuckyDingo

Hát csak ott a problem, hogy naruto nem jól használja ami van neki :D Nagyon ritkán képes meglepetést csinálni :D /mondjuk akkor nyer/
Sasuke okosan használja amire szert tett, sőt eddig visszafogta magát :D [spoiler=manga]Szerintem még oro ellen is.. bár ezt nem tom :D a naruto 4farok vs Oroban, hááát.. azért annyira nem volt veszélyes, hogy fenyegesse a kiskígyó életét, viszont Sasukének télleg pofátlanul nagy előnye volt ellene XD[/spoiler]

Bishop

Quote from: smash++ on 2007-04-24, 10:45:28
De háát a Hokage-k gondolom nem csak ennyit tudtak...
pl Yondi csak rasengan-t summon-t és kunai-t használt csak hát ő meg NAGYON! gyors volt
sőt ha már Naruto jelleme akkor Jiraiya említete hogy Yondi kis korában ugyanolyan türelmetlen nagyszájú volt és még is felnőt, Naruto is fel fog donolom

tény hogy nem használja tökéletesen,nem is mondtam hogy nem kel őket fejleszteni, csak pusztán arra utaltam hogy hiába van Sasuke-nek 100 jobbnál jobb jutsu-ja ez még nem jelent nagy előnyt

LuckyDingo

A Yondaime mindig nyugodt volt :D /elvileg csak az gondolkodásában hasonlított sztem Narutora, meg a kinézetében :D/
Jah és Rasengant használ, meg a teleportálást, meg fegyvereket és ő zárta be a Kyuubit is :D az se kis jutsu lehetett :D

chilip

Quote from: carfanatic on 2007-04-24, 14:36:43
pl Yondi csak rasengan-t summon-t és kunai-t használt csak hát ő meg NAGYON! gyors volt
sőt ha már Naruto jelleme akkor Jiraiya említete hogy Yondi kis korában ugyanolyan türelmetlen nagyszájú volt és még is felnőt, Naruto is fel fog donolom

tény hogy nem használja tökéletesen,nem is mondtam hogy nem kel őket fejleszteni, csak pusztán arra utaltam hogy hiába van Sasuke-nek 100 jobbnál jobb jutsu-ja ez még nem jelent nagy előnyt

yondaime a teleport-jutsujáról volt híres. a ledobott, megjelölt kunai-hoz tudott teleportálni, így egymástól független egységeket tudott szinte semennyi idő alatt ledarálni.

smash++

Quote from: carfanatic on 2007-04-24, 14:36:43
Mert csak ennyit irtak le róla.Ettől tuti többet tudott szerintem.A KG alatt nem sokat tudtunk meg róla,mert nem szerpelt sokáig.
Ja ugyanolyan volt,de ha minden igaz ő genius volt...A rasnegant is magától,teleportot is magától.[spoiler]mondjuk naruto meg "magától fejleszt és rövid idő alatt megatnulta ;)[/spoiler]
Jellemre inkább Jiraiyra hasonlítot szerintem.Gondolkodás Yondaime

chilip

már csak a teleport kéne naruto-nak, meg lenne oldva a sebesség-problémája...

Én

QuoteHidd el lesznek még nagyon jó harcok, nem bánod meg, hogy belekezdtél. És ha már halad a story meglátod, hogy ez a Naruto-Sasuke mérleg is szépen lassan kiegyenlítődik. Egyébként a fillereket nyugodtan kihagyhatod és akkor csak a 135. részig kell nézned, onnan meg jöhet a Shippuuden.
Fasza. A fillerek nagyon szarok? Mert ha nem, szerintem megnézem őket :D
Ej de nagy spoilerhuszárok vagytok, még szerencse hogy egy büdös szót sem értettem belőle :D De annyit kivettem hogy Sasuke táposabb és az is marad Narutonál... De kár, pedig szvesenn láttam volna ahogy szétveri a fejét  :lul: Az a kyubbi avgy mi a rák, az a róka, mikor vörös szeme lesz meg szép nagy chakrája? Mert az gecijól néz ki :D

KeLa

Quote from: Én on 2007-04-24, 18:32:14
Fasza. A spoilerek nagyon szarok? Mert ha nem, szerintem megnézem őket :D
Ha nem tévedek a fillerekre gondoltál... :smile:
A nagy része az, de van pár rész ami nézhető.

Én

:oops:
Kösz. Asszem még így is megnézem őket :D
Ez a chuunin vizsga nagyon nagy :D

smash++

Quote from: Én on 2007-04-24, 18:32:14
QuoteHidd el lesznek még nagyon jó harcok, nem bánod meg, hogy belekezdtél. És ha már halad a story meglátod, hogy ez a Naruto-Sasuke mérleg is szépen lassan kiegyenlítődik. Egyébként a fillereket nyugodtan kihagyhatod és akkor csak a 135. részig kell nézned, onnan meg jöhet a Shippuuden.
Fasza. A spoilerek nagyon szarok? Mert ha nem, szerintem megnézem őket :D
Ej de nagy spoilerhuszárok vagytok, még szerencse hogy egy büdös szót sem értettem belőle :D
A fillerek tényleg nem nagy számok,de szerintem is vannak amik kimondottan nagyon jók!!!Én az összeset láttam és nem bántam meg,ha ez neked segít... ;)Ha van időd nézzd meg mindet,szeritnem gyorsan végzel vele.Van egy komoly rész ami nekem nagyon sokat ért a vége felé.

Nem baj,hogy nem értesz belőle semmit,de a spoiler-el az a baj,hogy van ami az animehez tartozik és van ami a mangahoz.Itt jobb beszélni róluk,valahogy nagyobb a vonzása ennek mint a manga topicnak. :D
Ha befejezted az animet kezd el a mangat ha megszereted a sorozatot...Naruto tényleg cool amikor átváltozik  :whoah:

Cobra

135 után kb a részek egyharmada mondható jónak, a többi elég gyenge, vagy jól indul és valamivel nagyon elrontják (pl a Curry of Life-os történet).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Én

És a fillerek jellege milen? Mint a Bleachben, átfogó, ámde fos történet, avgy egyrészesek?

KeLa

Quote from: Én on 2007-04-24, 20:58:44
És a fillerek jellege milen? Mint a Bleachben, átfogó, ámde fos történet, avgy egyrészesek?
Van egyrészes meg van többrészes is (2-3-4 v. max.5),

Bishop

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-24, 14:39:36
A Yondaime mindig nyugodt volt :D /elvileg csak az gondolkodásában hasonlított sztem Narutora, meg a kinézetében :D/
Jah és Rasengant használ, meg a teleportálást, meg fegyvereket és ő zárta be a Kyuubit is :D az se kis jutsu lehetett :D
a teleprot jutsu=gyorsaság,de amugyis gyors volt
a seal jutsu meg olyan amit harcban nem feltétlen ajánlatos használni csak aféle adu ász a végére amit jobb elkerülni
nem láttuk hogy van más de nem is arról szól most a téma hogy hány jutsu-ja van hanem hogy mennyivel volt jó ninja. 3 jutsu-val alázott mindenkit

LuckyDingo

Quote from: carfanatic on 2007-04-24, 23:38:29
a seal jutsu meg olyan amit harcban nem feltétlen ajánlatos használni csak aféle adu ász a végére amit jobb elkerülni
nem láttuk hogy van más de nem is arról szól most a téma hogy hány jutsu-ja van hanem hogy mennyivel volt jó ninja. 3 jutsu-val alázott mindenkit
Hát elvileg az egy olyan jutsu, amivel oda teleportál ahová dobják a speckó kunaiját :D /persze gyors is mellé :D/

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-24, 23:42:14
Hát elvileg az egy olyan jutsu, amivel oda teleportál ahová dobják a speckó kunaiját :D /persze gyors is mellé :D/

sztem látótávolságon belül működött az kunai nélkül is... de ez már csak sejtés

Devian

[spoiler]szerintem ez a Sasuke vs Narutó már rég eldőlt ... bár kitudja mostani álás szerinte (hozzászólás további részében elmodnom :P)  szóval most összecsapnának Narutó mint barátjra tekint Sasukéra és száz hogy enm idnulna be mint oro ellen és Fuutont se nagyon kockáztatná hogy szétszedje Sasukét ezzel Szemben Sasuke előcsapja kardot kérdés nélkűl kinyírná ( most jön az hogy mangában senkit nem akart megölni WTF ??!)[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2007-04-25, 00:04:18

Hát mikor Kakashi használta ,akkor Youndaime épp a frontvonalon verte le az ellen csapatait.

Bishop

Quote from: Devian on 2007-04-25, 00:09:11
[spoiler]szerintem ez a Sasuke vs Narutó már rég eldőlt ... bár kitudja mostani álás szerinte (hozzászólás további részében elmodnom :P)  szóval most összecsapnának Narutó mint barátjra tekint Sasukéra és száz hogy enm idnulna be mint oro ellen és Fuutont se nagyon kockáztatná hogy szétszedje Sasukét ezzel Szemben Sasuke előcsapja kardot kérdés nélkűl kinyírná ( most jön az hogy mangában senkit nem akart megölni WTF ??!)[/spoiler]
[spoiler]mitől vagy te olyan biztos hogy Sasuke lazán kinyírná habozás nélkül Naruto-t? még benne is ott vannak a barátság nyomai és cs-es meg ha sound-os noname-ket élve hagyot Narutot-t száz[/spoiler]

Devian

Quote from: carfanatic on 2007-04-25, 00:59:04
Quote from: Devian on 2007-04-25, 00:09:11
[spoiler]mitől vagy te olyan biztos hogy Sasuke lazán kinyírná habozás nélkül Naruto-t? még benne is ott vannak a barátság nyomai és cs-es meg ha sound-os noname-ket élve hagyot Narutot-t száz[/spoiler]

[spoiler]ezt mondtam én is ... ,hogy nem akart megölni senkit ámbár mikor először találkoztak simán kinyírta volna[/spoiler]

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-25, 00:54:26
Quote from: chilip on 2007-04-25, 00:04:18

Hát mikor Kakashi használta ,akkor Youndaime épp a frontvonalon verte le az ellen csapatait.

[spoiler]kakashi használta -> yondi megjelenik a frontvonalról -> kicsit beszélgetnek, majd a közelben lévő ellenség mellett terem - elég nagy távolságot tett meg semennyi idő alatt[/spoiler]

Liquid Snake

A PS2-es játékban Yondaime specialja a teleport támadás és ott nem használ kunait hozzá csak mögételeportál egyszerűen. Persze az a játék de nem hiszem, hogy máshogy csinálnák mint ahogy "igazából" volt.

LuckyDingo