Main Menu

Naruto

Started by Tyrael, 2005-05-29, 16:30:24

Previous topic - Next topic

Ki a legjobb női ninja?

Hinata
Sakura
Temari
Ino
Tsunade
Kurenai
Mitarashi Anko
Shizune
Ayame
Kin
Tayuya
Tenten
Yuugao

smash++

#4170
Nem gondoltam, hogy ezt fogom mondani,de az 54 olyan rész volt amit jó volt nézni és az 55 is jól kezdődik.
Egy gondom, 54-ben szerintem kicsit elcseszett feje van Sainak (de úgy az egész olyan elcseszett :) ) pl: 4:46
Szóval Sai rajzolásán kívül teljesen ok

Modify:
55: Ismét ékes bizonyítéka annak Naruto mekkora koponya :D
Ez a rész is jó volt

Liquid Snake

Szerintem is jó volt az 55. rész. Ebbe pl semmi filler nem volt, Naruto edzését mutatták végig. Teljesen rendben volt a rész grafikailag is :) Így tovább.

KeLa

Az előbb néztem meg a Shippuu moviet. Nem lesz belőle favorit, de jobb mint az előzők.
Bár a szokásos sablonok ebben is megvannak, de annélkül meg már nem Naruto lenne :hehe:

Pr3d4k1ng

#4173
Ki jött az új Naruto és sehol semmi komment??
Elégedett vagyok ezzel a résszel ,végre Naruto használja a clonokat, hogy infot szerezzen Asumától aki szabad idejében Shikamaruval sakkozik, és virágot vesz valakinek, node ki lehet az akinek vette. Közben továbbra is tart az edzése, egészen addig, amíg ki nem merül, ami nem tart sokáig, hiszen Tsunade-sama a Team Kakashi-t egy B rangú köldetéssek bízza meg. Ez idő alatt falvakat valaki/valakik a földig rombolja, kik lehetnek ezek?
Jövő héten nincsen Naruto de utána egy special rész lesz. Kíváncsian várom mi lesz ebből.
1 szóval jó rész volt

Apropó:
Lesz az animaxon a Naruto újra szinkrozálva (ez elöbbinél csaj jobb lehet ) és vágatlanul Juliusban.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

chilip

#4174
Quote from: Pr3d4k1ng on 2008-04-26, 11:52:38
...
Apropó:
Lesz az animaxon a Naruto újra szinkrozálva (ez elöbbinél csaj jobb lehet ) és vágatlanul Juliusban.

kár hogy nincs TV-m :D

ed.: megnéztem ezt a csodamovie-t. Az angol sztoribeszámoló alapján nagy kalap szarra számítottam, helyette kaptam egy közepes filmet, tetszetős animációval  :jee: persze a végéről nem maradhatott el az ULTIMATE rasengan egy újjabb verziója  ::) :lame: de azt kivéve jó volt, az eggyik zene meg marhára tetszett, megyek is leszedem :D

ed.2.: ehh, nincs még kinn...  :ejj:

Liquid Snake

Sztem sem volt rossz... Viszont az a baj h azért van Ultimate Rasengan mindegyik Movie végén mert azóta h Naruto megtanulta SZART sem tanult mellé -.-

Suszi

Ez a múví tényleg középszintű, de azért nézhető. Az animáció és a hang/zene is elég jó volt, csak a sztori volt gagyi.
A sorozat utolsó része nekem meg kifejezetten tetszett. Remélem hasonló szinvonalúak lesznek a közeljövőben.

Phineas

én a naruto shippuuden animéket már a 46-dik rész óta nem nézem, mert a manga olvasása mellett nekem nagyon vontatottnak tűnik és már kezdtem hiányolni a régi narutós elmebeteg poénokat is egészen addig, amíg a tesóm le nem ültetett az 55-ös rész elé (amikor kezdi gyakorolni a elementál jutsut) és az nagyon tetszett. a grafika engem lenyűgözött és a vizuális poénok is nagyon morbidok voltak ( pl amikor kakashinak kitörik a nyaka) pont ahogy én szeretem.

Dreamcleaver

Egész kellemes volt ez a Shippuuden Movie leszámítva az olyan baromságokat, hogy pl a Demon Country őrsége, akik ugye elvben már harcoltak a Ghost Army ellen, nem áll másból, mint pár vacak íjjászból egy fából épült fal tetején... :wtf: Sehol egy képzet lightning vagy föld chakrás shinobi...
A Priestess bejött, aranyos volt, bár eléggé Hinatára hajazott. A négy ellenséges shinobi is tetszett, bár kicsit gyorsan letudta a maradék hármat a Neji/Lee/Sakura trió...azárt összedobhattak volna egy epicebb csatát is oda.
Amúgy szvsz Lee nyújtotta a legnagyobb alakítást ebben a movieban!  :jee: CHOMP IT AND BOOM!  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

kelvor

Quote from: Dreamcleaver on 2008-05-01, 15:40:25
Egész kellemes volt ez a Shippuuden Movie

Yup. Jóval rosszabra számítottam. Egész jól összedobták a storyt. Valami miatt az ulitmate-mega-giga-extraduelchakrás rasengan sem zavart a végén.  Lee meg nagyot alakított, valóban. :smile:

chilip

#4180
kis összevágás, de nekem nagyon bejön  ^^ << link >>

ed.: jó volt ez a dupla rész, csak tartsák a szinvonalat... mér van olyan érzésem hogy Sora meg fog halni?  ::)

Liquid Snake

Nekem is tetszett bár az a koporsóval való síelés a földön iszonyat gagyi volt :D De ennyi baj legyen.

chilip

Quote from: Liquid Snake on 2008-05-10, 00:54:48
Nekem is tetszett bár az a koporsóval való síelés a földön iszonyat gagyi volt :D De ennyi baj legyen.

én jót mosolyogtam rajta :D hivatását elvégezte, szórakoztatott. meg Sai  :lol: I don't swing that way  :lul: a poénok nagyon jók voltak

Liquid Snake

Quote from: chilip on 2008-05-10, 01:05:13
Quote from: Liquid Snake on 2008-05-10, 00:54:48
Nekem is tetszett bár az a koporsóval való síelés a földön iszonyat gagyi volt :D De ennyi baj legyen.

én jót mosolyogtam rajta :D hivatását elvégezte, szórakoztatott. meg Sai  :lol: I don't swing that way  :lul: a poénok nagyon jók voltak

De amúgy érdekes, hogy most hogy fillerek vannak olyan szívesen nézem a Narutot... Ha meg norma részek akkor meg mindig csak a kritika van :S

Bishop

Hát ez kritikán alulian sz*r volt,de filler szal megpróbálok nem foglalkozni vele. a Grafika viszont nagyon gyenge volt főleg harc jelenetekben(de hát ez mrá megszokott :ejj: ) és a végén a szobork mint ha 3d-ből átmentek volna 2d-be  :zomg:
Egyetlen pozitívum hogy 2 résszel közelebb vagyunk a filler végéhez.
Quote from: Liquid Snake on 2008-05-10, 01:11:02
De amúgy érdekes, hogy most hogy fillerek vannak olyan szívesen nézem a Narutot... Ha meg norma részek akkor meg mindig csak a kritika van :S
[spoiler]Tessék kritikát akartál  :angyali:[/spoiler]

Liquid Snake

Quote from: Bishop on 2008-05-10, 17:25:47
[spoiler]Tessék kritikát akartál  :angyali:[/spoiler]

Ízlések és pofonok. És neked az utóbbiból kijut bőven :D   :nyenye:

smash++

A poénok nagyon jók voltk az elején és az egész nézhetőbb volt mint az eredeti.
De nekem a harc nagyon nem tetszett!
Pár dolgot nem értek.
-Mi a jó büdös fenéért csinál mindig Naruto egy csomó klónt amikor az elején mindig legyakják az összeset  :gyagya:
-Alapvetően, ahoz képest, hogy Naruto "közel" harc típus, elég gyenge a taijutsu-ja, már nem azért de Lee-t vagy Neji-t illő lenne neki megküzelíteni (nagyon).
-Amikor a sráccal összeütöttek az első harc végén, most Naruto is megtanulta a chakrat úgy használni mint Sakura? vagy olyan erős lett az ökle a sok edzéstől, hogy egy ilyen szintű tech védése meg se sérti neki? vagy ebben is róka pofa keze van (amit nem tartok valószínűnek)?
-Érdekes, hogy  most is láttuk mennyit jelent egy wind element használónak a fegyver és Asuma is elmondta, de ennek ellenére Naruto valszeg nem kap semmit... hacsak nem az animeben változik ez a dolog.

Bishop

Ami a KB-t jelenti az elején könnyen magyarázható. Mostantól Naruto így ismeri meg az ellenfeleit, mondta is hogy "te szél elementet használsz mi", nem fikázás képpen de kb nélkül Narutonak még ez se esett volna le  :lol: Azért látszik hogy másodjára sokkal szervezettebben csinálta. Sztem valamilyen szinten minden ninja rendelkezik "ember feletti" erővel,de Sa...khmm.....tudjátok ki :__devil: meg Tsunade sziklákat tör szét. Ami a taijutsut illeti Lee szintjét nehezen érheti el Nejinek meg ott a BL meg a klán technika. Amugy ha már taijutsu azok a DB szerű ütések :lame: főleg amikor Naruto félóráig üti a srácot felülről majd benyom egy cigánykereket ami úgy nézett ki mint ha papírból lenne :he:
Jelenleg Naruto az alap ninja, ettől a többiek néhol eltérnek Lee taijutsuba,Sasuke ninjutsu genjutsu és taijutsuba is. Már alig várom hogy boostolják Narutot,csak attól félek hogy az egész csak Kyuubi lesz és semmi saját erő.

Dreamcleaver

Sztem meg Naruto előbb-utóbb magába fogja olvasztani a Kyuubit. Már amúgysem olyan táp a Kyuubi, mint régen hittük (aki pl olvassa  mangát). Mikor Yamato beszólt Kakashinak, hogy a light/dark element között különbség elmagyarázását hagyják későbbre, az elejtett infó volt. Sztem Kyuubi=dark element chakra és ez lesz Naruto második eleme, miután magába olvasztotta a rókát.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

smash++

Naruto lassan-lassan majd eléri Sasuke szintjét :)
Én is örülnék vmi Naruto fejlődésnek, de nem kérek az Ichigo féle gyors táp Naruto fejlődést mint a mostani is lesz... Sasuke-t sokan utálják, mert milyen táp lett, csak az a különbség, hogy kb éjjel-nappal edzett.
Szóval két ninja edzett 1-1 Sanin-al. Az egyik fogényok és gyorsan tanul. A másik még az alapokat se érti, állítom az edzés intenzitás között is volt különbség. Az eredmény meg ennyi. Narutonak kéne még egy time jump... talán eléri a mostani igazi ninják életkori szintjét :)

A mai rész elég bealvós volt. Elméletileg ezek ász ellenfelek, Asuma szintje körül vannak. De picit olyan érzésem van, hogy Team Konoha kicsit le van butítva. Beb@szna ha Yamato-nak meggyűlne a baja egy szimpla föld element ninjaval, jah és szétfeszíti a wood techet  ::)

Bishop

Nézzük kicsitm ás szemszögből. Sasuke sharingannal beszívja a jutsukat magába, Naruto meg tanulja meg normálisan azt amit sok jounin 20-25 éves korára tökéletesít. Sasuke zseni, Naruto nem az. De a legnagyobb baj a mangaka-val van, mert elhiteti velünk hogy Naruto sokat fejlődik majd azzal hogy  ilyeneket mondat Narutoval hogy "erősebbnek kell lennem hogy visszahozzam Sasuket" ezt már 3adjára játsza el vele aszem és közbe cska az időt húzza.

Remélem hogy most hogy Naruto tnault egy módszert amivel szívhatja magába a jutsukat me a felfogása is kcisit gyorsabb lett, hamar beéri Sasuke-t, csak azt nem akarom hogy ez a végére legyen, hogy kpajunk 500 chapter naruto szerencsétlenkedést hogy aztán 30-50chapterbe keménynek láthassuk.

Liquid Snake

Quote from: Bishop on 2008-05-16, 20:46:07
Nézzük kicsitm ás szemszögből. Sasuke sharingannal beszívja a jutsukat magába, Naruto meg tanulja meg normálisan azt amit sok jounin 20-25 éves korára tökéletesít. Sasuke zseni, Naruto nem az. De a legnagyobb baj a mangaka-val van, mert elhiteti velünk hogy Naruto sokat fejlődik majd azzal hogy  ilyeneket mondat Narutoval hogy "erősebbnek kell lennem hogy visszahozzam Sasuket" ezt már 3adjára játsza el vele aszem és közbe cska az időt húzza.

Remélem hogy most hogy Naruto tnault egy módszert amivel szívhatja magába a jutsukat me a felfogása is kcisit gyorsabb lett, hamar beéri Sasuke-t, csak azt nem akarom hogy ez a végére legyen, hogy kpajunk 500 chapter naruto szerencsétlenkedést hogy aztán 30-50chapterbe keménynek láthassuk.

Azért azt megjegyezném, hogy a Shippuudenben ilyen béna csak Naruto, a sima sorozatban még ugyan keménynek láthattuk, igaz ennek a fele a Kyuubi miatt volt de akkoris jó ninja volt, voltak jó húzásai stb. Az más dolog, hogy eddig a Shippuudenben szinte csak Sasuke fejlődött Naruto meg semmit...

Bishop

Shipuuden alat már 3adjára sűl fel Naruto. Elsőnek mikor találkoztak Sasukeval, másodjára mikor Itachival futott össze, harmadjára mikor Tobival. Közbe mindig ökölre szorított kézzel esküdözik hogy visszahozza Emo prince-t. Ez nem Naruto hibája, mert normális esetbe elvárnánk hogy egy ilyen drámai mondat után télleg valóra váltja, egy felsülés még ok de 3 már túlzás, és én ezt a mangaka hibájának érzem. Túlságosan bele akart méjülni a többi karakterbe,meg a fanok is megmondják kit akarnak látni inkább és az általába enm Naruto. Narutot pedig nem tudta máskép kivonni a forgalomból.

smash++

Quote from: Bishop on 2008-05-16, 23:12:56
minden a mangaka hibája

:), ez így tökéletes. Egyszerűen elrontotta Naruto-t és ezért pártoltak el tőle a fan-ok. Sajnos teljesen igaz, hogy mindenki unja Naruto gyerekes és visszahozom Sasuke felfogását, mert ez az én utam. Edzett, de nem látszik eléggé... Az meg egy elég durva pont, hogy eddig szinte senkivel nem tudta felvenni a versenyt 2-3 farok nélkül.
Jiraiya-tól kapott egy odome-rasengant, ami azért nem túl nagy cucc, elméletileg megtanulta jobban irányítani a kyuubit ami megint nem nagyon jött össze neki. Egyszerűen semmi, ugyan az mint a sima Narutoban, kap egy új techet és azt használja szarásig...
Ne igaz, hogy egy nyomorult + sumont nem tanult meg. Most jutott el arra a szintre, hogy úgy viselkedik mint egy norml shinobi (rejtőzködés, egyebek). A többiek meg ezt máe eddig is tudták és a saját techjüket fejlesztették tovább.
Sai ellen is olyan Lame volt, hogy hihetetlen, mindig elcsesz mindent és nem esik le neki...

De talán majd most ha megtudja mi történt megváltozik és levágja, hogy nagyon nem arról szól az élet, hogy visszahozom Sasuket és mindent ilyen lightosan fogok fel.

Liquid Snake

Hmmm Narutonak egy 180 fokos fordulás kéne az egész jellemében, felfogásában, ninja tudásában és akkor valószínű jó lenne. Tényleg az a baj, hogy semmit nem komolyodott a sima Naruto óta, és semmit nem fejlődött. És ebben az évben ne is várjuk, hogy fog mert Sasuke,Kakashi,Sakura  :wtf: fightok lesznek...

edit.: hmmm igaz ez a mangára vonatkozik sorry inkább abba a topicba való.

smash++

Quote from: Liquid Snake on 2008-05-17, 12:40:32
És ebben az évben ne is várjuk, hogy fog mert
nem hozza be a mangat :P, de talán a mangaban megkezdődik a fejlődés ebben az évben

Liquid Snake

Quote from: smash++ on 2008-05-18, 12:40:51
Quote from: Liquid Snake on 2008-05-17, 12:40:32
És ebben az évben ne is várjuk, hogy fog mert
nem hozza be a mangat :P, de talán a mangaban megkezdődik a fejlődés ebben az évben

a mangáról beszéltem. Ebben az évben Sasuke-Kakashi-Sakura lesz a mangában. Nemtom mondjuk Kakashi még oké de Sakura-t nem értem minek kell megint "harcoltatni"...

Éjfél

Quote from: smash++ on 2008-05-17, 10:04:44
Quote from: Bishop on 2008-05-16, 23:12:56
minden a mangaka hibája

:), ez így tökéletes. Egyszerűen elrontotta Naruto-t és ezért pártoltak el tőle a fan-ok. Sajnos teljesen igaz, hogy mindenki unja Naruto gyerekes és visszahozom Sasuke felfogását, mert ez az én utam. Edzett, de nem látszik eléggé..
...
....De talán majd most ha megtudja mi történt megváltozik és levágja, hogy nagyon nem arról szól az élet, hogy visszahozom Sasuket és mindent ilyen lightosan fogok fel.
Ezt azért mondod, mert iylen hosszú a sorozat, tele volt/van fillerekkel...
Ha most ez egy 40 részes anime lenne, nem mondanád ezt valószínűleg, hiszen ennyi idő alatt nem igen lehet megunni egy karaktert (függetlenül attól hogy mennyi idő telik ela  40 rész alatt a történetben)...vagyis szerintem nem rontotta el a mangaka Narutot, hiszen gondoljunk bele, tökéletesen korához méltón viselkedik...
Annyi a probléma, hogy a negatív tapasztalatok ellenére nem komolyodott, meg, de nem minden ember komolyodik meg,függetlenül attól hogy nehéz az élet..

Különben, ha Naruto nem lenne ilyen, valószínűleg a történet menete is lassabb visszafogottabb lenne...(persze nem mondom hogy így gyors, hiszen tele van fillerekkel)
Hiszen az ő hülyeségei, agyament dolgai viszik előre pozitívan de többnyire negatívan a szálakat. Negatívan: értem ezalatt, hogy minden második cselekedete valamilyen "végzetes" hiba, amit nehéz kiküszöbölni.

Úgy gondolom, hogy Naruto most sem fog másképp cselekedni, mint "visszaszerezni" Sasuket, hiszen akkor a felfogása alapjain kellene változtatnia...
Azt pedig ennyi nem változtatja meg.

No az igaz, hogy lehetne jobb ninja is... de például a Shippuden movieban kicsit komoylabban vette a dolgokat...szvsz

chilip

üdv a fórumon :)

az a baj, hogy naruto ismer 2 techet (amik még nincsenek letiltva) és SEMMI mást... ha nem tudna ennyi klónt csinálni, minden második szembe jövő ninja hülyére verné (most hogy már a kyuubi-t se használja)...

Éjfél

Egen... érdekes, hogy Jiraiya se sokat tanítot neki ennyi idő alatt...azért én többre számítottam mikor leültem a Shippuden elé...
Sebaj, megoldja, eddig legalábbis megoldotta, ha nem ő akkor a többiek...
áh még biztos hogy fogja használni...

egyébként ami engem nagyon zavart, hogy Sakura folyton kolonc volt, mindig rá kellett vigyázni...
de végre kezdett magával valamit, és mutatott valamit...azthittem ő lesz az örök sikító lányka a háttérben...

jah és üdv