Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Acchan

Én is így vagyok vele.  :smile: 1500-ért elvileg kapható, szóval sztem beruházok rá majd. :3

Member

Quote from: Zsiga on 2011-04-05, 15:57:28
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Ugly_World_Tour_2011#Set_list :whoah:
Én erősen afelé hajlok, hogy CoB alatt is iszogatok majd, mert az új album, hogyan is mondjam, eléggé justanother hangulatot áraszt. Akkor járnánk jól, ha a munkásságuk közepéről nyomnák a javát, meg mondjuk egy pár cover-t.

Zsiga

Ha itthon is ez lesz a setlist akkor a 16 számból csak 5 lesz az új albumról.

Member

Quote from: Zsiga on 2011-04-05, 17:39:15
Ha itthon is ez lesz a setlist akkor a 16 számból csak 5 lesz az új albumról.
Konkrétan az utolsó előtti sem tetszett már. ^^"

Zsiga

Member

Azért sajnálom, hogy a Bed of Razors, a Warheart és a Silent Night, Bodom Night kimarad. Persze most ellenőrizgettem, sok szám csak azért nem ugrik be a playlist-ről, mert a címeket nem tudom kötni a számokhoz. :D

Acchan

Én inkább a MaSu miatt megyek. :) Remélem, a kiadatlan track-ek közül is szemezgetnek majd, de jó lenne!!!  :hopp:

Zsiga

4-5 számnál többre nem lesz idejük, szerintem ne számítsatok nagy meglepetésekre.

Member

Quote from: Zsiga on 2011-04-05, 21:44:50
4-5 számnál többre nem lesz idejük, szerintem ne számítsatok nagy meglepetésekre.
Én is, egyértelmű, az a fasza, hol az előzenekar előzenekara a fő attrakció. :D
Legutóbb a Truth of Tomorrow-ot, a Force Feedback-et, a Rocket Dragon-t és a Trought the looking glass-t játszották, amiket a zenekar fórumján említettek a jelenlévők. A képek alapján nagyon fasza lesz. :)
Fél órát kapnak amúgy, a Children of Bodom előtt lehet menni spanolni és sörözni velük.

Acchan

Közös fotó?  :angyali:

Btw. nekem már megérte, ha van sör, jó zene és jó társaság. Nem is tudom, mikor hallottam utoljára tetszős élőzenét, szóval ez már nagyon kell + diplomaosztóra ez az ajándék a szülőktől.   :D

frozenstein

Soldier

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fazék

Fazék

Én

Quote from: Fazék on 2011-04-08, 20:40:01
恵比寿マスカッツ - Banana Mango High School
természetesen a zseniális zene miatt
Hmm, ezek közül egykettő még fehérnek is elmenne.

Cheesy

Soldier

LiaLia

Vivaldi - Négy évszak -Nyár
Érdemes megnézni az elején, hogy a nő mögött ülő férfi milyen átszellemülten követi az előadást :smile:

Makos

Quote from: LiaLia on 2011-04-13, 23:09:39
Vivaldi - Négy évszak -Nyár
Érdemes megnézni az elején, hogy a nő mögött ülő férfi milyen átszellemülten követi az előadást :smile:
LoL :D

Nakedape

In The Mood for Some Killing
:whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah:
meg kellet tippelni, hogy hány remixe van és a győztes aki eltalálta választhatott, hogy melyik demóját fejezze be, ezt választottam  :angyali:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fazék

Quote from: Nakedape on 2011-04-15, 18:10:31
In The Mood for Some Killing
:whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah:
meg kellet tippelni, hogy hány remixe van és a győztes aki eltalálta választhatott, hogy melyik demóját fejezze be, ezt választottam  :angyali:
ez :Kiraly: