Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninSteve Conte - Heaven's Not Enough
ZSÍR! az a szám ownz! :whoah: :D:kiraly:

Excel Saga - Futari no Gomen Ne
ez meg agyhalál :rolleyes:

Tenshi: lehet, hogy jó, de 1. kicsit befájdult a fejem a sok RatM-Soulfly-Sepultura-Bodom-Slipknot-animeOSTk váltástól, 2. kicsikét már akkor is fáradt voltam. (hát még most :3x3: )

Lythis ADJ MÉG ILNINOT!!!! MOST!!! :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kuroi Tenshi

Ja ha már megint itt vagyok:

Jaco Pastorius: Heavy 'n Jazz......... :3x3: :eek: :kiraly: :jee:

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkeTenshi: lehet, hogy jó, de 1. kicsit befájdult a fejem a sok RatM-Soulfly-Sepultura-Bodom-Slipknot-animeOSTk váltástól
Ja, jóból is megárt a sok, ahogy mondani szokták, az ilyen meg akkor a legjobb, ha az embernek épp olyan hangulata van

Rounin

Quote from: Kuro_TenshiSztem hallgass bele a Songs of Darkness, Words of Light és a The Light at the End of the World meg a 34,788%... Complete albumokba is, szerintem ezek a legjobbak, vagy legalábbis nekem ezek tetszenek eddig a legjobban tõlük

Amúgy... érdekes õseid vannak :3x3: (és az enyém is Edit :D )

Ki mondta, hogy nincsenek meg? Ki mondta????? :morci: :ejnye: :D

Nyugi, csak anci ennyire elborult :lazza: A többieket már kikergetem ilyenkorra a házból ezekkel (>=D mármint MBD).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_TenshiJa, jóból is megárt a sok, ahogy mondani szokták, az ilyen meg akkor a legjobb, ha az embernek épp olyan hangulata van
hát igen :lazza: de nálam valahogy nem a hangulattól függ, hogy mit hallgatok, hanem attól, hogy mit hallgatok, függ az, hogy milyen a hangulatom :D

Soulfly - Eye For An Eye. és közben azon töprengek, hogy milyen az Ill Ninos verzió :D

hah. emlegetett szamár együttes. :D Ill Nino - If You Still Hate Me. a shuffle opcióba ezekszerint telepata modult is építenek :3x3: :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lythis

Shakugan no Shana OP - Hishoku no Sora

Eltalált kellemes jpop cucc.

Mattanja

Dark Tranquillity - Hours passed in exile
Melodic death metal (Gothenburg). Ez a nóta mint egy irdatlan nagy vonat... csak dübörög megállíthatatlanul...
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Rounin

Kenji Kawai (nem, nem a neve miatt hallgatom :rolleyes: :p ) - Voyage to AVALON (orchestra ver.)

Készülök a mai éjszakára és a holnapi napra. Valahogy majd csak lesz.

Lythis

Quote from: RouninKenji Kawai (nem, nem a neve miatt hallgatom :rolleyes: :p ) - Voyage to AVALON (orchestra ver.)

Készülök a mai éjszakára és a holnapi napra. Valahogy majd csak lesz.
Az simán csak Avalon te farkasokgyöngye....

Savage Genius - Forever

Danhibiki

Nirvana - Radio Friendly Unit Shifter
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Rounin

Quote from: LythisAz simán csak Avalon te farkasokgyöngye....

Savage Genius - Forever

Akkor a tag átkozottul el van tolva :S Sumimasen.. nekem így volt :S

Cradle of Filth - Mother of Abomination

Nem, nem érdekel, hogy Dani Filth. Az ssem, hogy untrue, vagy mekkora szenny :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninKenji Kawai (nem, nem a neve miatt hallgatom :rolleyes: :p ) - Voyage to AVALON (orchestra ver.)
hah! ezt már nem mosod le magadról :lazza:

Dani Filth nemtudom. most hallgatom és szoktatom magam hozzá, de nekem annyira nem tetszik. most épp "Hell Awaits" nevû kreálmánya szól, és visít benne, mint akit frissen herélnek, meg olyan hangokat ad ki, mint akinek beszéd közben a torkába tömörült a trunya az orrából. namindegy.

Rounin

Quote from: blarkehah! ezt már nem mosod le magadról :lazza:

Dani Filth nemtudom. most hallgatom és szoktatom magam hozzá, de nekem annyira nem tetszik. most épp "Hell Awaits" nevû kreálmánya szól, és visít benne, mint akit frissen herélnek, meg olyan hangokat ad ki, mint akinek beszéd közben a torkába tömörült a trunya az orrából. namindegy.

Amíg szóba nem került a nagyon lolban, azt se tudtam kicsoda. CoF-tól van 2-3 szám, amit hallgatni szoktam. Szóval még igazán véleményt se tudok mondani róla :D

Na jöjjön Led Zeppelin és a Kashmir, Black Dog, Stairway to Heaven, Battle of Evermore

Lt. Simoan Blarke

én CoFról csak annyit tudtam, hogy van olyan pulcsim :D (kaptam egy csajszitól, aki már kinõtt az ilyen típusú zenébõl.) aztán nagyonlolban ugye a metal 100 alaptana. Dani Filth. nem esett le, hogy bármi köze lehetne a CoFhoz... :D na mindegy, most már ismerem ezt a zenét is:D

Children of Bodom - In Your Face

Rage Against The Machine - Bullet in the Head
nekem ez a zene ilyen túl... egyszerû. amiben nincs sokféle durva gitárakkord, jó dob, baromi bivaly hangzás, az nekem már sose fog full tetszeni? :3x3: (kivéve anime OSTket, de azokhoz köt a *feeling* :rolleyes: )

Sepultura - Attitude
ez viszont móka... érdekes hangszerek vannak az elején, annyi szent.

Mattanja

Katatonia - Cold ways
Jó nyomott hangulatú doom metal dal, kicsit dallamosabb, mint az album többi  száma.
"In your eyes
You're alive
But in my eyes
You're a lie"
8]]=((

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkeRage Against The Machine - Bullet in the Head
nekem ez a zene ilyen túl... egyszerû. amiben nincs sokféle durva gitárakkord, jó dob, baromi bivaly hangzás, az nekem már sose fog full tetszeni? :3x3: (kivéve anime OSTket, de azokhoz köt a *feeling* :rolleyes: )
Nincs bivaly hangzás? Szerintem akkor is van egy jó ütõs-vágós-felvonulós-tüntetgetõs-fejéskarlendítõs feelingje.
Bombtrack, Know your enemy, Testify volt már?
Ha meg ost, akkor a Wake up volt a Mátrix végén, meg még pár szám volt itt-ott

Pirula

Quote from: blarkeSepultura - Attitude
ez viszont móka... érdekes hangszerek vannak az elején, annyi szent.
Birimbaonak hívják a hangszert, tradicionális brazil szerszám. Capoeirások szokták használni aláfestõ zenének a küzdelmekhez - legalábbis ez az ami ismertett és elterjedtebb manapság.

Xipe

Quote from: blarkeén CoFról csak annyit tudtam, hogy van olyan pulcsim :D (kaptam egy csajszitól, aki már kinõtt az ilyen típusú zenébõl.) aztán nagyonlolban ugye a metal 100 alaptana. Dani Filth. nem esett le, hogy bármi köze lehetne a CoFhoz... :D na mindegy, most már ismerem ezt a zenét is:D

es meg mindig nagyon is jo zene.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Hazaértem.

Igyekszem ismét valami konfliktusgócpontot kialakítani ugyanis:
Akinek az alábbi három szám nem tetszik annak nem hogy nincs semmi érzéke a zenéhez de erõsen kétségbevonható hogy igazi vér csörgedezik az ereiben. :p
Mert ez swing. :lazza: :jee:
Atomic Fireballs - Man with the Hex
Atomic Fireballs - Swing Sweet Pussycat
Atomic Fireballs - Mata Hari

Ramiz

Quote from: PirulaAkinek az alábbi három szám nem tetszik annak nem hogy nincs semmi érzéke a zenéhez de erõsen kétségbevonható hogy igazi vér csörgedezik az ereiben. :p
Csatlakozom! Ez nagyon király! Nem véletlen, hogy Ifitalin is sokat ment! :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Danhibiki

Queens Of The Stone Age - The Sky Is Fallin'
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Mattanja

Dragonforce - My spirit will go on
Speed/power metal. Talán csak többet kell hallgatnom, vagy jobban oda kell figyelnem a dalokra, de eléggé hasonlítanak egymásra - ez persze nem fetétlenül baj mindenkinek.
8]]=((

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaBirimbaonak hívják a hangszert, tradicionális brazil szerszám. Capoeirások szokták használni aláfestõ zenének a küzdelmekhez - legalábbis ez az ami ismertett és elterjedtebb manapság.
hm. kösz a tájékoztatást.
Xipe: attól, hogy nekem nem vált kedvencemmé, még nem szükségszerûen rossz. ad1: én egy egyéni szubjektivitás, meg egy individuum vagyok. ad2: tudnám hallgatni. csak inkább nem, ha van mást.
Tenshi: nekem nem jön be hosszútávon (RatM). nincs meg valahogy az a nekem lassan fétisemmé váló összhangzás...

Masterplan - Crimson Rider

Slipknot - Wait and Bleed

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkenincs meg valahogy az a nekem lassan fétisemmé váló összhangzás...
szóval úgy érted, nincs benne szinti? :D :p

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_Tenshiszóval úgy érted, nincs benne szinti? :D :p
hogy találtad ki :D meg nincs benne n+1 gitár, meg nem bírok rá fílingelni, mert nem kötnek hozzá emlékek. mondjuk a Calm Like a Bomb kivétel, mert az még Matrix2 OSTbõl a szívemhez nõtt :) most is pont az szól.

Mirror

Teljes zûlés:
Blues Company - Kispirics vissza*@sz
                     - Magyarország - Motorország
Blöró a király!!!!!!
Max Raabe funclub
[FONT="Lucida Console"]MirrOrG - da inteGrateD Sir Dave & GuarDian francishe[/FONT]

Minden idõk legjobb mellékszereplõi:
1.: Stanley - Ford Fairline kalandjai
2.: Kirk - Gilmore Girls
3.: Muldoon atya - Horrorra akardva 3
(jé, elolvastam Chronos szabályzatát az aláírásokról... aszem mosmá kompatibilis)

Dreamcleaver

Yuria - You :whoah: :whoah: :whoah:
SHUFFLE! openingje. Nem gondoltam volna, hoyg egy ilyen animnak ennyire ütõs openingje lesz.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Xipe

Quote from: PirulaHazaértem.

Igyekszem ismét valami konfliktusgócpontot kialakítani ugyanis:
Akinek az alábbi három szám nem tetszik annak nem hogy nincs semmi érzéke a zenéhez de erõsen kétségbevonható hogy igazi vér csörgedezik az ereiben. :p
Atomic Fireballs - Man with the Hex
Atomic Fireballs - Swing Sweet Pussycat
Atomic Fireballs - Mata Hari
Az egész album ilyen, akit érdekel annak ajánlom a Private Message funkciót.

HAH, epp ma jutott eszembe hogy milyen regen is hallgattam meg ezt az albumot.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rune

Blind Guardian - I'm alive
Blind Guardian - The script for my requiem
Blind Guardian - Born in a mourning hall
Blind Guardian - Battlefield
Blind Guardian - And Then There Was Silence

Mettál:whoah:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Mirror

Blues Company - Nekem minden mindegy
Rammstein - Reise Reise, Rosenrot:muhahah:
Max Raabe funclub
[FONT="Lucida Console"]MirrOrG - da inteGrateD Sir Dave & GuarDian francishe[/FONT]

Minden idõk legjobb mellékszereplõi:
1.: Stanley - Ford Fairline kalandjai
2.: Kirk - Gilmore Girls
3.: Muldoon atya - Horrorra akardva 3
(jé, elolvastam Chronos szabályzatát az aláírásokról... aszem mosmá kompatibilis)