Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Keelhaul

Roots-ról:
Sepultura: Roots Bloody Roots
Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)
És szeretem a belga sört.

Ramiz

Quote from: KeelhaulRoots-ról:
:D

Skafunderz
Magyar ska banda, sokkal normálisabb szövegeik vannak, mint a Csizmásnak, és a zenéjük is kiforrottam egy kicsit.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: KeelhaulRoots-ról:
Pavarottis verzió mekkora már!
Két atomgyilok riff között: Mammmmamiiiiiaaaaa! :haha:

kisvirag

Within Temptation: Word of make believe
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Necrid^

Nickelback - someday. ma vhogy nagyon jó volt hallani vezetés közben. azt hazaértem letöltöttem az egész album :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Pirula

Anathema - Panic
Serial Experiments Lain (Cyberia Mix) - Prayer
Berzerker - Reality
Berzerker - Forever
Aphex Twin - Come To Daddy (Pappa mix)
Front Line Assembly - Falling
Haibane Renmei OST - Free Bird
Zyklon - Worm World
Zyklon - Chaos Deathcult
Watch My Dying - Nullpont
Vader - Cold Demons
Xenophobe Of Neurotoxin - Minden Egész Eltörött
Entombed - Wolverine Blues

Fazék

Quote from: DjinnTracy Chapman - Matters of the Heart (egész album) :lazza:

Tökéletesen illik ehhez a hajnali órához!!

edit: Tracy Chapman - Talkin' Bout A Revolution
nem tom, mi az album címe, pedig ez a kedvencem tõle :o
alig ismerek pár számot tõle, de egy nõ miatt volt idõszak, amikor elég sokat hallgattam :)
az utóbb említettem kívül a Fast Car c. számot imádom még, az is az elsõ albumán van :)

szerk: azt hiszem elalváshoz beteszek egy Soulfly - Prophecy-t :D

Pirula

Bohren & Der Club Of Gore - Prowler
Bohren & Der Club Of Gore - On Demon Wings
:wtf::eeek::eek::confused:
:__devil:
Nem tudom egyszerûen hova tenni. Talán jazz a szaxofon, zongora meg a dob jellege miatt...
Végtelenül lassú zene, még írni sem lehet róla gyorsan. Teljesen körbevesz és szinte megvakít annyira sötét. Fullasztó, nedves, puha... Valahogy így képzelek el egy éjszakai sétát egy városban a trópusi égöv alatt.
Rég találkoztam már ennyire jó zenével.

Lythis

Nobuo Uematsu - J-E-N-O-V-A

Pirula

:haha:Na ez se én vagyok:
H.I.M. - Join Me In Death

Lythis

Quote from: Pirula:haha:Na ez se én vagyok:
H.I.M. - Join Me In Death
Behind the Crimson Door sokkal jobb tõlük, de a Razorblade Romance-nál jobb albumot sztem azóta sem nagyon sikerült nekik alkotni...

Most jött le a teljes AFI discography :D:jee::kiraly:
:hail:

Necrid^

Kelis - milk shake
Nem igaz hogy ilyeneket hallgatok.. látszik mennyire unatkozok.

Pirula

Quote from: LythisBehind the Crimson Door sokkal jobb tõlük, de a Razorblade Romance-nál jobb albumot sztem azóta sem nagyon sikerült nekik alkotni...
Majdnem le is ment most az egész album, csak aztán megérkezett a Sisters Of Mercy - Temple Of Love. Az pedig igen nagyon :kiraly:
Quote from: NecridKelis - milk shake
Személyes meglátásom hogy az ilyen jellegû számokat csak klippel együtt érdemes nézni. Lehetõleg hang nélkül. :)

Lythis

Melyik egész album?

Necrid: ennyire nem unatkozhatsz!! :D

Én még mindíg AFI-t bömböltetek diszkréten (belõve pont arra a hangerõre, hogy itthon senki ne keljen fel rá:D).
Most épp a The Art Of Drowning album, aztán majd a Black Sails In The Sunset, hacsak neki nem állok nézni valamit.

Pirula

Quote from: LythisMelyik egész album?
Razorblade Romance. De aztán leállítottam mert féltem hogy elgótulok. Na jó, nem csak valami mást akartam. Erre a mellesleg.hu rádióján mi megy? The 69 Eyes... :rolleyes::haha:

Lythis

Quote from: PirulaRazorblade Romance. De aztán leállítottam mert féltem hogy elgótulok. Na jó, nem csak valami mást akartam. Erre a mellesleg.hu rádióján mi megy? The 69 Eyes... :rolleyes::haha:
:haha::D "elgótulok" ez jó:D (mondjuk sztem annyira nem gót, habár ki tudja, hogy mi alapán dõl ez el manapság.... annó csak gót volt, de ma már vannak ibizagoth-ok, rivet-head-ek, cybergoth-ok, meg minden amit még el tudsz képzelni...)
 69-eyes-tól nem vágok sokmindent. Mi megy tõlük éppen?

Fazék

hááát sztem sokkal inkább ezt hallgassa, mint a H.I.M.-et... attól a bandától kiráz a hideg mindahányszor visszagondolok a koncertjükre a Szigeten... :rolleyes:

jelenleg: a zúgást a fülemben, és a fejemben ordító hangot, hogy mi a francért keltem fel ilyen korán...

sirtomi

Bloodhound Gang - The Bad Touch

Ennek a számnak a klipje nagyon király  :jee:

Necrid^

Matiah Carey - shake it off
Quote from: sirtomiEnnek a számnak a klipje nagyon király  :jee:
Azt meg lesem majd . :)

JaFaR

Marilyn Manson - Doll Dagga Buzz Buzz Ziggety Zag

Mostanában ilyen zenéket hallgatok:MM, SliPKnoT, System of a Down ... :eek:  :wtf:
Pedig távol áll tõlem ez a stílus. Nem tudom mi történik velem... :confused:

Minden esetre reggel KV helyett tök jó... :D (fõleg a SliPKnoT  :whoah: )

sirtomi

Quote from: JaFaRMostanában ilyen zenéket hallgatok:MM, SliPKnoT, System of a Down ... :eek:  :wtf:
Pedig távol áll tõlem ez a stílus. Nem tudom mi történik velem... :confused:
Asszem berakok én is valami ilyesmi mindjárt  :whoah:

Edit: Evanescence - Bring Me To Life

Keelhaul

Ma megvettem a Rammstein elsõ albumát (Herzeleid)  :whoah:
Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)
És szeretem a belga sört.

Pirula

Quote from: Fazékhááát sztem sokkal inkább ezt hallgassa, mint a H.I.M.-et... attól a bandától kiráz a hideg mindahányszor visszagondolok a koncertjükre a Szigeten... :rolleyes:
Ebben mondjuk van valami igazság.
Quote from: Lythis69-eyes-tól nem vágok sokmindent. Mi megy tõlük éppen?
Én sem ismerem a sokszemûeket, láttam õket egyszer Sziget nagyszínpadon aztán annyi. Nem emlékszem már a szám címére.
Egyébként ritka pozõr banda, de sajnos abból a fajtából akiknek ez sajnálatos módon nagyon sz*rul áll.
ON:
Most hogy végre leért egy egész Bohren & der Club Of Gore album az megy. :jee:

Ramiz

Quote from: Fazékhááát sztem sokkal inkább ezt hallgassa, mint a H.I.M.-et... attól a bandától kiráz a hideg mindahányszor visszagondolok a koncertjükre a Szigeten... :rolleyes:
Én is utálom a fickót, de a koncertjükrõl nem tudok, milyen volt? Sztori? :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Tormentor - Paprika Jancsi :D

Kuroi Tenshi

Tegnap egész jó zenék mentek az MTV-n a SupeRock-ban.
Volt többek között Disturbed - Voices Motörhead - Ace of spades és Mudvayne - Dig is, pedig ezeket már régen hallottam :D az utóbbit eléggé bírom, csak sajna az az album nincs meg, és kell az új gitárra félretenni a lét, így egy ideig nem is lesz. :( De azért jó volt tegnap hallani :D

Fazék

Quote from: RamizÉn is utálom a fickót, de a koncertjükrõl nem tudok, milyen volt? Sztori? :)
Semmi különösebb sztorizás nem kell velük kapcsolatban. Ez a mûanyag goth stílus nekem nagyon nem jött be, már az elsõ számuknál is érezni lehetett (a másodiknál pedig be is bizonyosodott), hogy nem várhat túl sokat tõlük az ember színvonal téren, pontosabban jól nyomják azt amit a tömeg kíván, és még meg is bír emészteni, de semmi különös nincs bennük sztem. Természetesen várható módon sztárok lettek, a Szigeten is így szerepeltek. Kedvenc szórakozása egyes fõeggyütteseknek, hogy fél-1 órát váratják a közönséget, és õk is ilyen szupersztárnak gondolták magukat. csak azért voltam én is ott, mert a társaságunk az egyik nagyszínpad melletti italózóban "üldögélt". :D Jól adják elõ magukat, ennyit el kell ismernem, de kicsit viccesnek találom a sok 13-14 éves """goth""" tömeget a koncertjeiken. :rolleyes:

Ja izé:
ON - szóval Soulfly - Soulfly (1998) jelenleg a Bumbklaatt szól
kiválva a Sepultura-ból a Roots után, fogadott fia felderítetlen meggyilkolásának ügye után elkeseredetten, elõállt ezzel a kiváló albummal Max Cavalera és érezni a dühöt... - sztem jó

Kvikveg

HIM-rol nekem a nyalas csiga kifejezes jut eszembe.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kisvirag

Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Manu

Brad Mehldau - Largo (zseniális albumocska)