Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Shali

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-08-14, 02:09:19
Shali: egyet kell veled ertenem, a Mutter, a Reise, Reise meg a Rosenrot nekem se jott be annyira :\ de majd megnezem, 1-2 turheto szam szerintem volt rajtuk... (pl. Moskau, Stein um Stein). teny, hogy a Rosenrotot 100% kivagtam a francba.
A Muttert én szeretem, a Reise Reisén egy-két szám, a Rosenroton meg talán egy \=
Mondjuk a Reise Reisén sokat dob, hogy amikor hallgatom, beugranak a koncertes dolgok, amúgy nem szeretném nagyon. Nem tetszik, hogy érzelmeket próbálnak mutatni mostanában a dalaikban. Elég volt nekem az agresszió meg a pirománia mindenféle beteg dologgal kiegészítve ((=
when in trouble, when in doubt, run in circles, SCREAM and SHOUT!!

Lt. Simoan Blarke

bengbeng fojerfraj?  :Kiraly:

betoltam Scorpionst... mondjuk kicsit tul szelid ez nekem most 5 ora alvas utan, de ez is emlekeket ebreszt *sigh*
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

via_mala

Morning Musume - Ai no Dairokkan
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Bruce

The Cloud Song... Melóhelyen ez járt a fejemben, na nehogymá' ne rakjam be :muhahah:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Lythis

Alan Silvestri - Van Hellsing OST

EDIT: wáháá SoulReaver OST

Rammstein-nél nekem a Mutter tetszik. Mondjuk a legtöbb szám, amit kifejezetten szeretek tőlük, azon van. A korábbi albumaik is jók, bár azok nincsenek meg. Az utána következők viszont már nem lettek annyira eltalálva szerintem.

Lt. Simoan Blarke

Soulfly - Eye for an Eye
Soulfly - Flyhigh
Soulfly - Smoke on the Water

Lythis: oszinten szolva wikirol nem tudtam kideriteni, hogy mi van a Mutteren (egyelore nincs fent rola info), csak azt, hogy a Rosenrot szamokat en 100% kib*ctam a listbol.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Rounin

Steve Conte - Call me, Call me

Utána kis Words that we couldn't say

Önkínzás? X)

Lythis

Blarke:

• Mein Herz Brennt
  • Links 234
  • Sonne
  • Ich Will
  • Feuer Frei!
  • Mutter
  • Spieluhr
  • Zwitter
  • Rein Raus
  • Adios
  • Nebel

Egyébként ha már ennyit van szó róla, akkor ezt az albumot.

Lt. Simoan Blarke

hm. errol az albumrol a Feuer Freit, az Ich Willt meg a Nebelt szeretem. (utobbiban benne van az "erzelgosseg", nem csak eszement allatkodas az egesz, ennek ellenere szerintem pont eltalaltak benne a rammsteinos balanszot.) szoval akkor tenylegesen csak a Rosenrotot dobtam ki a busba.

Rounin: siman. te mindig. melto utodom leszel :D

Hammerfall - I Want Out
Hammerfall - Ravenlord
Hammerfall - Head Over Heels

Ramiz

Ichi The Killer Soundtrack.
Maga a zene relatíve visszafogott (Berzerker típusú zenékhez képest pl), de ami képzetek és jelenetek beugranak róluk, az sokkal vidámabb kis nyomorék hangulatot varázsol ide. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-08-15, 18:37:21
Rounin: siman. te mindig. melto utodom leszel :D

Lol? Már 2003-ban ezzel "gyötörtem" magam, amikor - áldott ártatlanság - nem is ismertelek. =|

zOMG, új kedvenc albumom van. :lazza:

My Dying Bride - 34.788%... Complete
Most éppen a Base Level Erotica megyen.

A Heroin Chicből van uncensored változat? Elég izé ez a "besistergős"... és csak ilyet találtam ;(

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Rounin on 2006-08-16, 01:44:57
Lol? Már 2003-ban ezzel "gyötörtem" magam, amikor - áldott ártatlanság - nem is ismertelek. =|
itt most az "emo of usteam" ketes erteku cimrol van szo... :|

Masterplan - Bleeding Eyes
Masterplan - Crystal Night
Argento Soma OST 1 - Departure
Sepultura - Roots Bloody Roots
Sepultura - Stronger Than Hate

Rounin

Nem érdekel, nem nem nem és nem.
Nézzenek terroristának, leszarom nagy ívben.
Ami gyönyörű, az az.

Islamic Call to Prayer

via_mala

"Paranoia Agent" Original Soundtrack by Susumu Hirasawa
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Rounin on 2006-08-16, 03:12:03
Islamic Call to Prayer
hm.
nekem is tetszik. nyugodt, visszafogott, jol jatszik a hangjaval + keleties hangzas (speciel szeretem, ha nem hur- es dobgyilkolasrol, hanem osszhangzatos zenerol van szo - hulyen nezne ki a Nile szo helyett szi hanggal... :D )

utana beraktam Enigmat meg Enyat altatonak, meg (na ezen mar jajgatnek, ha nem lennek full koma) Vivaldit. (tudnam, hogy kerult a laptopra, de hatasos altatonak...)

Rounin

Ez a müezzin imára szólító éneke O_o

Hogy a csába ne lenne keleties hangzás XD

(tudom, ezt mint az előnyök közé tartopó dolgot említetted, nem mint e zene esetében kiemelt jelzőt..ugye?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Rounin on 2006-08-16, 03:46:25
(tudom, ezt mint az előnyök közé tartopó dolgot említetted, nem mint e zene esetében kiemelt jelzőt..ugye?
irni nem tudsz.
igen, ezt mint ELONYT emlitettem, hogy miert tetszhet valakinek ez :p nyugodt es keleties. (olvasni is tudok, meg felismerem a keleti gajdolast valamennyire...)

on: Vivaldi - Kyrie. (oszinten szolva, azt se tudom, hogy hogy kerul ez a gepemre, de nem zavar :D )

Rounin

Posthunter vagyok typo aurával és mocskos 12 órás műszakkal, na. Ja és flém-monger. :angyali:

PoP-SoT Ost.

Masayoshi Furukawa - You Make Me Cool
Jazz vagymi? Kewl.

Lt. Simoan Blarke

Gire - Propaganda
utana Steamboy OST.

Bruce

"Mother Russia how are you sleeping
Middle winter cold winds blow
From the trees the snowflakes drifting
Swirling round like ghosts in the snow"

Ezer éve nem hallottam ezt a számot, és most repeatre van rakva... :whoah:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Rounin

Jó is az X)

Total Annihilation track06.
Nagyzenekar... o.o

Ramiz

Dick Dale - szörfgitáros zene (á la Pulp Fiction) :cool:

edit: Monty Python - Every Sperm Is Sacred
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Az egy mekkora  :lul:
Miben is volt, The Meaning of Life-ban?

Ramiz

Ja, abban. :D Csak most jutott eszembe leszedni a Monty Python dalok csomagot.
Most megy: Penis Song. :lul:

via_mala

Perreo Pa Ti-Los Grandes Del Reggaeton

Shali

Nem tudok most mást hallgatni, mint Prodigyt ((=
when in trouble, when in doubt, run in circles, SCREAM and SHOUT!!

Lt. Simoan Blarke

The Black Dahlia Murder - minden, ami van toluk. kave helyett. megteszi.
- A Vulgar Picture
- A Dead Refrain
- The Blackest Incarnation
- Closed Casket Requiem
- The Hive
- This Aint No Fuckin Love Song
- Novelty Cross
- Spite Suicide

SaiyaGin

Calling (YUA The Movie ending)
Hakuna Matata  :Kiraly:

Rounin