Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Yakumo

Quote from: SaiyaGin on 2006-09-01, 22:30:58

Szerk.: hogy el ne aludjak: Belga: Egy-két-há  :__devil:  :morci:
Igen, ez nem gyenge. :lol: Öcsém szokta vele rombolni az agyát. :D

Lythis

Quote from: Yakumo on 2006-09-02, 00:44:55
Quote from: SaiyaGin on 2006-09-01, 22:30:58

Szerk.: hogy el ne aludjak: Belga: Egy-két-há  :__devil:  :morci:
Igen, ez nem gyenge. :lol: Öcsém szokta vele rombolni az agyát. :D
Az enyém az enyémet rombolja azzal, amikor hazaállít és LLjunior-t énekel...

Lostprophets - Last Train Home

SaiyaGin

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-09-01, 23:59:23
Masterplan - Masterplan album.

SaiyaGin: te most gyilkolni akarod a kornyezeted, vagy azt akarod, hogy teged gyilkoljanak le? :3x3: :D "biiii bappapparoppop" :D

Fülhallgató rulz! ;)

On: Aya Kamiki - Friend

ReLax18

Panic at the Disco - I Write Sins Not Tragedies
hopp...váltott...
Genesis - Land of Confusion
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Lt. Simoan Blarke

Children of Bodom - Bastards of Bodom
Dragonball Z OST - aza szam ami akkor megy amikor Son Gohan beduhodik es vegul egyedul lenyomja Cellt. es baromijo, csak az a gaz, hogy anime alol kibelezve nem az igazi :(
Children of Bodom - Trashed Lost & Strungout
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Próféta

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-09-02, 13:29:55
Dragonball Z OST - aza szam ami akkor megy amikor Son Gohan beduhodik es vegul egyedul lenyomja Cellt. es baromijo, csak az a gaz, hogy anime alol kibelezve nem az igazi :(
Ez a Spirit vs. Spirit, Destiny vs. Destiny? Amelyiknek az elején a madárfütty szól? Mert az nagy királyság, épp tegnap hallgattam utoljára :)  :cool:
(le lehet tölteni külön mp3-ban, nem kell anime alól kibelezni)

via_mala

"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Lt. Simoan Blarke

Profeta: baromira nem tudom, mi a szam cime, eppen ezert nem tudtam rakeresni rendesen. teljes ost-t pedig nem fogok lehuzni egyetlen szamert, ha kozben megy 3 giganyi download parhuzamosan... :o
kozben John Williams collectionbol Star Wars zenek mennek. sok. _nagyon_ sok. :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

via_mala

Egy kis időutazással:
Oricon 2006-09-04 Single Weekly Best 30
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.

Rounin

Újra elővettem egy régi kedvencem szabadság alatt (édesanyám piszkált vele mondjuk, hogy vinyóösszeomlás miatt neki már nincs meg és leragadtam nála):

Amon Amarth - An Ancient Sign of Coming Storm :whoah:

Most pótlom a teljes diszkográfia hiányát ^^

ReLax18

Ezt a számot a magyar-norvég meccsnek ajánlom:
Hatóságilag Tilos - A kapuvári buzibár :D
:whoah: :whoah: :whoah:

Lt. Simoan Blarke

leseedeltem lakotars geperol mindenfele undormanyt. most speciel Belga - Golem vagy miazisten albumot hallgatok. ahhoz kepest, hogy az elso lemezt mennyire szerettem, ez... ez... :ejj:

ReLax18

Ismételten szeretnék egy számot küldeni, de ezt csak a magyar fociválogatottnak:
Weird Al Yankovic - You're Pitiful :D
:D

Lythis

Lt. Simoan Blarke

Nickelback discography. egyre nagyobb hanyadat tudom elvezettel hallgatni :)

Lythis

Godsmack - Faceless
Ha nem unok rá, akkor utána szép sorban az egész discography-t...

Fazék

jelenleg elég vegyesen hallgatok mindenfélét

SiLC - In Heaven (Boogiepop Phantom OST1) - ebben az anime-ben talán leginkább a zenéjét kedveltem a legjobban, mert ugyan sok pocsék szám is van a gyűjteményben, de van pár köztük, ami magával ragadó, ez is közéjük tartozik, electric, női énekes, stb elemeivel

Agent Provocateur - Red Tape - ha jól emlékszem az Underworld trailer (és talán a film alatt is) ment ez a zene, jó kis lendületes szám, azonnal magával ragadott

P.O.D. - Youth of the Nation - totál hatásvadász nu metal szám, de marhára bejön :)

Puddle of Mudd - Bleed - mer' jó

Robert Palmer - Johnny and Mary - tök jó kis régi szám  :szemuveges:

The Mutton Birds - Don't Fear the Reaper - egy átkozottul jó klasszikusnak tekinthető szám feldolgozása, semmi különlegességgel, de most bekerült a playlist-be, mert nem találtam az eredetit a Blue Oyster Cult-tól :rolleyes:

Cypress Hill & The Fugees - Boom Biddy Bye Bye  - 'nuff said

Goldie Lookin' Chain - Guns Don't Kill People, Rappers Do - comedy rap, mint ahogy a címből is sejthető és sztem nagyon jó a brit akcentussal és idióta hanghordozásokkal

Smokey Robinson & The Miracles - Tears of a Clown - szintén nem mai szám (1970), de nékem nagyon tetszik :D

hirtelen ennyi :)

ezután elalváshoz vagy Hellsing OST-t, vagy vmelyik Mindless Self Indulgence albumot fogom berakni a lejátszóba

Estét mindenkinek :)

szerk: kis változtatás
NOFX - (Punk in Drublic album hiányában a) Heavy Petting Zoo -t hallgatom így sok év távlatából kis nosztalgiaként

SaiyaGin

Rina Aiuchi & Yuuka Saegusa: 100 mo no  tobira (jelenlegi DC-opening)

via_mala

Ramiz

Quote from: Fazék on 2006-09-04, 03:24:34
SiLC - In Heaven (Boogiepop Phantom OST1) - ebben az anime-ben talán leginkább a zenéjét kedveltem a legjobban, mert ugyan sok pocsék szám is van a gyűjteményben, de van pár köztük, ami magával ragadó, ez is közéjük tartozik, electric, női énekes, stb elemeivel
Erről az OST-ről el tudnál nekem küldeni egy számot? Arra a rövid motívumra gondolok, ami az animében többször be van vágva, általában utcai jelenetek alá, olyan mélabús dudás tütünkélés, és japánban a gyalogos közlekedési lámpák zöld jelzése alatt szól a vakoknak. Ha ez a zenei rész véletlenül valamelyik számban benne van, az nagyon kéne... Imádom azt a dallamot, már arra is gondoltam, hogy kivágom az animéből vagy valami... :)
:merci:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

via_mala

Nem tudja valaki, hogy mi annak a számnak címe, ami ebben a klippben hallható?
:cool:

ReLax18

Quote from: via_mala on 2006-09-04, 11:18:06
Nem ismered?!?!?! Pedig egy klasszikus :D
Benny Benassi - Satisfaction

via_mala

Quote from: ReLax18 on 2006-09-04, 11:23:01
Quote from: via_mala on 2006-09-04, 11:18:06
Nem ismered?!?!?! Pedig egy klasszikus :D
Benny Benassi - Satisfaction
Tudom, hogy hallottam már, de a címét nem tudtam. Köszi, bár hogy klasszikus lenne...  :lol:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Fazék on 2006-09-04, 03:24:34
P.O.D. - Youth of the Nation - totál hatásvadász nu metal szám, de marhára bejön :)
mondjuk POD-t nem tudnam tiszta szivvel nu metalnak nevezni, de ez a szam tenyleg jo. es a legujabb (kekeke, jo regi mar az) albumuk is kb ilyen hangzasra es temakra epul.

reggeli kave helyett (megint...): Tokyo Warhearts. naggggggyon hangulatos lehetett az a koncert :( kocsog makos japan metalosok :D

Próféta

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-09-04, 13:32:40
reggeli kave helyett (megint...): Tokyo Warhearts. naggggggyon hangulatos lehetett az a koncert :( kocsog makos japan metalosok :D
:lol: ne sértődj meg, de szerintem az egész koncertből az Intro a legjobb, de az meg Miami Vice theme :)

edit: amúgy Herman's Hermits!

SaiyaGin

Zard: Kaeranu toki no naka de
        Karatto ikou!
        Kimi he no blues

Valami hihetetlen hangja van az énekesnőnek.  :jee:

szerk: Kanashii hodo anata ga suki (24. DC ending)

Lt. Simoan Blarke

Profeta: es a Touch Like Angel of Death elejen a Rock theme az nem tetszik? :)

kozben lejott a Love Hina christmas special OSTje, hallgatom es idonkent vakarom a fejem, hogy "jeeee, ez is volt? nem is emlekszem ra :3x3: ". (utana meg karomkodok, hogy miert allt meg a spring special meg az OST2 99% korul.)

Próféta

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-09-04, 15:03:12
Profeta: es a Touch Like Angel of Death elejen a Rock theme az nem tetszik? :)
Azt nem ismerem.

Iggy Pop - Best of - Nude and Rude

SaiyaGin

Lt. Simoan Blarke

Star Wars complete OST. nem tudom elhinni, hogy 11 ora, de meg mindig nem jutottam a vegere. de joooooo :jee: