Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Én

Slipknot - Iowa
Érdekes szám, negyed órás tök monoton az egész mégis bírom. Olyan háttérzene, mondjuk kell hozzá egy hangulat...

Lythis

Quote from: Én on 2007-12-30, 19:03:52
Slipknot - Iowa
Érdekes szám, negyed órás tök monoton az egész mégis bírom. Olyan háttérzene, mondjuk kell hozzá egy hangulat...
Ehh... én azt összesen talán ha 3x voltam képes végighallgatni, pedig egyébként ált. szeretem a SlipKnoT-ot :)

Én

Én először a Vermillionnal voltam így, aztán arra is rákattantam... mondjuk a pörgősebb számaikat én is jobban csípem. :D :whoah:

Lythis

Na igen, azok jobbak, de mondjuk nekem a Vermillionnal sem volt bajom... sőt, mg a Circle-t is szerettem. Az IOWA viszont nekem valahogy erőltetett volt, vagy nem is tudom. Tény, hogy van egy hangulata, de nekem kicsit eseménytelen :)

pet

minuszmiki

Snow - Negai Hoshi (Kimikiss ED)

chilip

Naruto Shippuuden OST - Utsusemi
                                 - Hisou

a 2 legszebb lassú szám az albumról

Próféta

minuszmiki

Quincy Jones - Boogie Stop Shuffle

Lythis

Xzone

Sergei Prokofiev - Romeo and Juliet Suite no 2, Op. 64b: Montagues and Capulets

Dreamcleaver

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Én

Pont ugyanazt, csak az instrumental verziót :D

Xzone

Dreamcleaver

Quote from: Solid Snake on 2008-01-02, 15:33:54

Micheal Jackson - Remember The Time
Emiatt voltam általános 1.-4.-ben Micheal Jackson fanboy.  :D

Ezt a klippet olyan kár volt elrontani MJ-vel meg ezzel a gagyi számmal. Pedig tök jó a felvezető hangulata.  :frown:

Quote from: Lythis on 2008-01-02, 15:25:10
Quote from: minuszmiki on 2008-01-02, 15:15:24
Michael Jackson - Billie Jean
:tezsvir: Beat It

Ez a két szám viszont még MJ ellenére is jó!  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

minuszmiki

Quote from: Dreamcleaver on 2008-01-02, 15:55:44
Quote from: Lythis on 2008-01-02, 15:25:10
Quote from: minuszmiki on 2008-01-02, 15:15:24
Michael Jackson - Billie Jean
:tezsvir: Beat It

Ez a két szám viszont még MJ ellenére is jó!  :D
:ejnye: Az egy dolog, hogy ocsmányabb dolgot nem nagyon tudok elkézelni nála, de elég sok jó számot csinált.

Lythis

Quote from: Solid Snake on 2008-01-02, 15:33:54
Micheal Jackson - Remember The Time
Emiatt voltam általános 1.-4.-ben Micheal Jackson fanboy.  :D
jahm, anno én is nagyon szerettem :) Sőt, még a Moonwalker-t is többször láttam :D

Quote from: Xzone on 2008-01-02, 15:41:21

3 és fél perces intro a számhoz...wow.

Lindsay Lohan - Rumors (nem röhögni, ez egy jó szám :D)
ha szerinted az az intro wow, akkor nézd meg a Thriller-t (ha jól emlékszem, azért Oscar-t is kapott). De egyébként jah, ha annyit kaszál az ember mint ő, akkor simán beleöl annyit, hogy kisfilmet gyártson a klippje elé (Eddie Murphyvel többek közt..)

Erm.. ok, a Rumors hallgatható volt... én így találkoztam vele először mondjuk, és akkor még nem tudtam honnan van... (lehet, h egyébként elfogultabb lettem volna... mindenesetre FF körítéssel nekem könnyebb lenyelni, mert nem vagyok túlságosan oda azért a drogos luvnyáért

Más: Junkie XL - DOA theme

Edit: minuszmiki, nem te mondtad, hogy kell a DOA OST? a teljes, vagy csak a Junkie XL számok róla?

Solid Snake

Quote from: Lythis on 2008-01-02, 16:18:39

Quote from: Xzone on 2008-01-02, 15:41:21
3 és fél perces intro a számhoz...wow.

ha szerinted az az intro wow, akkor nézd meg a Thriller-t (ha jól emlékszem, azért Oscar-t is kapott). De egyébként jah, ha annyit kaszál az ember mint ő, akkor simán beleöl annyit, hogy kisfilmet gyártson a klippje elé (Eddie Murphyvel többek közt..)

A Thriller nem Oscar-díjas, csupán az 1984-es People's Choice Awards-on nyert díjat Favorite Music Video kategóriában.
Tényleg érdemes megnézni, hiszen a zombitánc egy új stílust teremtett, Michael Jackson híres lett, a Thriller pedig máig minden idők legeladottabb lemeze (és mellékesen ennek a klipnek köszönhetem, hogy hosszú évekig rettegtem az élőhalottaktól és nem mertem zombis filmeket nézni :__devil:).

Michael Jackson's Thriller  :whoah: :morci:

minuszmiki

Edit: minuszmiki, nem te mondtad, hogy kell a DOA OST? a teljes, vagy csak a Junkie XL számok róla?[/color]
Most látom az editet. De, én voltam, valamelyik havernál hallottam és úgy emlékszem, hogy végig jó volt.

Lythis

Quote from: minuszmiki on 2008-01-02, 22:57:54
Edit: minuszmiki, nem te mondtad, hogy kell a DOA OST? a teljes, vagy csak a Junkie XL számok róla?[/color]
Most látom az editet. De, én voltam, valamelyik havernál hallottam és úgy emlékszem, hogy végig jó volt.
ok, csak nem voltam benne biztos, és lusta voltam visszaolvasni :) parancsolj

minuszmiki

Lythis

Xzone

Quote from: Lythis on 2008-01-02, 16:18:39nem vagyok túlságosan oda azért a drogos luvnyáért

I have a thing for those.

Lythis

Quote from: Xzone on 2008-01-03, 07:35:51
Quote from: Lythis on 2008-01-02, 16:18:39nem vagyok túlságosan oda azért a drogos luvnyáért

drugs, bitches, or bitches on drugs?

Xzone

Quote from: Lythis on 2008-01-03, 08:20:27
Quote from: Xzone on 2008-01-03, 07:35:51

drugs, bitches, or bitches on drugs?

Ebben a sorrendben. :D

chilip

<< Duke Nukem Theme song - Grabbag >> dö oridzsinál, ezt még a 3D Realms csinálta a manhattan projecthez és nagyon dúrva 0:57 tömör gyönyör, még loopra is jó, szinte egybefolyik winampba, sosincs vége :D

Dreamcleaver

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS