Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Próféta

Quote from: Én on 2008-02-13, 22:23:39
Probably related: Veletek előfordult már, hogy egy tevékenység közben sokáig loopban hallgattatok egy adott zenét, és azután már örökre az a szám ugrott be róla és vissza? Pl a Mann gegen Mann-ról már valószínűleg örök életemre az Order of the Stick fog eszembe jutni, a Harry Potter 7. kötetéről meg a cleansing, csakhogy 2 példát említsek...
Ilyen velem biztos nem fordult elő. De azért nyugtassatok meg, a Diablo II alatt ugye az Earth 2140 soundtrackje szól? (Act II alatt asszem a 5-ös és 8-as szokott szólni)

Baggio

ez a Zagar -  wings of love nagyon nagy. 10edjére hallgatom meg. végre igényes magyar zenei produkció.

minuszmiki

Probably related: Veletek előfordult már, hogy egy tevékenység közben sokáig loopban hallgattatok egy adott zenét, és azután már örökre az a szám ugrott be róla és vissza? Pl a Mann gegen Mann-ról már valószínűleg örök életemre az Order of the Stick fog eszembe jutni, a Harry Potter 7. kötetéről meg a cleansing, csakhogy 2 példát említsek...
Nagyon sokszor, főleg mangaolvasás közben esek ebbe a hibába, így például Jimi Hendrixről valószínűleg a Death Note manga fog mostmár mindig eszembe jutni (és nem tudnám olvasni, ha nem Jimi Hendrix szólna alatta).

Ramiz

Quickspacef/b] - nem tudom, milyen kategóriába sorolható, de marha jó, nincs is kedvem lefeküdni, most kaptam, hallgatni akarom. :D

Buck 65 - Fazék, ez az a hip-hop, ami ugyan tök más, de szerintem van olyan jó, mint a Roots (akik pedig kibaszott ISTENEK!!!). Főleg a Tom Waits-es beütés ragadott meg (aki szintén ISTEN!!!).

Probably related: Veletek előfordult már, hogy egy tevékenység közben sokáig loopban hallgattatok egy adott zenét, és azután már örökre az a szám ugrott be róla és vissza?
Leghátborzongatóbb érzés, amikor zenéről beugrik valami, de nem tudod rögtön, hogy mi, egy érzés, egy másik élet, másik valóságbeli pillanat...
Nálam az Oasis Definitately Maybe albuma forrt össze a Szép új világgal, mert akkor vettem ki a könyvtárból mindkettőt és pár napig e kettőt egyszerre fogyasztottam, és mindkettő revelációként hatott (akkor). :) Azóta mindkettőt régen félretettem, de még össze vannak kapcsolódva mégis, egyikről beugrik a másik.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

blackman

Black metal-ra olvastam el a Berserk mangat. A hangulat örökre megmarad.  :D

hargharg

: DDD
bar most csak egy zene-cselekves kombinacio jut eszembe: larkinor (azon belul is az egyik raktar/asokarim) : Prodigy - Baby's Got A Temper

amugy pedig:
Dead Can Dance - Enigma Of The Absolute
rofl

Zen

Nálam Hellsing Elevator Action része + Te qiuero puta. Közük nincs egymáshoz hangulatilag, mégis valahogy odaillett. :D
http://www.youtube.com/watch?v=wP4rARXIg3Q
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Fazék

Most éppen egy kis D&B-hez támadt kedvem, hát leszedtem pár régebbi Szolfézs műsort az oldalukról

most pediglen Buck 65 - Situation (2007) - sajnos csak ezt az albumot tudtam az együttestől beszerezni, szóval szombaton igényt tartanék a többire is Ramiz :D

sirtomi

Nickelback - Because of You

Manitu

Én

pet

http://www.youtube.com/watch?v=-uLPqHHfu1w
lolol pirate metal, tökjó, egyedi
edit: stam1na, nem feltétlenül fog tecceni de nekem nagyon: http://www.youtube.com/watch?v=NupJ2n7HjIE (a klipp is ühüm.. egy nagy érdekesség, (karika18))
másik szám tőlük: http://www.youtube.com/watch?v=UTsGFIG2USA
edit: és igen, őrült vagyok :D

hargharg

rofl

Én

Judas Priest - Painkiller
szarkedv ellen speedmetal

minuszmiki

Én

Quote from: Lythis on 2008-02-11, 08:07:20
Super Eurobeat Presents Initial D Fourth Stage D Selection 3
(nesztek, itt van róla a Super Eurobeat Presents Non Stop Re-Mix, ami gyak számösszefoglaló... ez az az album, amit mindíg törölni akarok, de sosem töröltem, mert valahol KELL.... beteges )

Most ezt. A rossz benne az, hogy nem tudom, miért.

Lythis

Quote from: Én on 2008-02-17, 17:49:44
Quote from: Lythis on 2008-02-11, 08:07:20
Super Eurobeat Presents Initial D Fourth Stage D Selection 3
(nesztek, itt van róla a Super Eurobeat Presents Non Stop Re-Mix, ami gyak számösszefoglaló... ez az az album, amit mindíg törölni akarok, de sosem töröltem, mert valahol KELL.... beteges )

Most ezt. A rossz benne az, hogy nem tudom, miért.
kössz b+, most megint előástam az albumot.....(ouch :D)
egyébként én sem szoktam tudni, hogy miért

Lythis

minuszmiki

Quote from: Lythis on 2008-02-17, 21:38:01
Háhh! Bloodhound Gang - Mope
nosztalgiázom :D

Jól teszed, eszembe nem jutott volna magamtól meghallgatni. :)

Utána Dub Pistols - Rapture jön, nátha ellen egy kis dub.

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

hargharg

rofl

Manitu

Fazék

kis nosztalgia
Metallica - ... And Justice for All :whoah:

sirtomi

Quote from: Manitu on 2008-02-18, 21:59:08
Omega - Babylon
Retro rulz :lazza:
Elő kell keresnem az összes albumot.

Én