Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Xzone

Rounin

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

LiaLia

Fuyumi Sakamoto énekel
Fuyumi Sakamoto a Sakuráról ez elég klasszikus dalnak tűnik, többen feldolgozták, vagy énekelték youtube szerint.

Member

Beer Bear
Ilyen hangulatos myspace profilt is régen láttam. :haha:

Zsiga

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Zsiga

Tudom, onnan van, azért nem oda linkeltem mert tudtam hogy old, de épp ezt hallgattam. :D

Én

Xzone

Fazék

Mindless Self-Indulgence vegyesen

szerk: Mr Bungle - California

éppen: Air-Conditioned Nightmare    -   alap

Draconire

chilip

CREED - Somber  :whoah: :whoah: :whoah:
nos ez az a szám amit az új albumból kivágtak, ezek után kurvára kíváncsi vagyok milyen lesz az új album...

Acchan

Pink - Raise Your Glass :appl:
Mindig örömmel fogadom az olyan pop klipeket, amiknek van komolyabb mondanivalójuk. :3

szpeter

Quote from: LiaLia on 2010-11-23, 22:42:38
Méz és lóhere anime opening , kicsit magasan énekel, de jó a ritmusa, és jópofák az "ételművek"
Méz és lóhere ending
Jól emlékszem,hgoy ennek az animenak végig ugyanaz volt az OP és az END(bár az end-ben nem vagyok teljesen biztos) csak a képi megjelenés változott? Amúgy  :cool: Hangulatos és felidéz pár emléket  :szemuveges:
Amúgy meg whiskey in the Jar

LiaLia

Quote from: szpeter on 2010-11-24, 22:36:22
Quote from: LiaLia on 2010-11-23, 22:42:38
Méz és lóhere anime
Jól emlékszem,hgoy ennek az animenak végig ugyanaz volt az OP és az END(bár az end-ben nem vagyok teljesen biztos) csak a képi megjelenés változott? Amúgy  :cool: Hangulatos és felidéz pár emléket  :szemuveges:

Ezt nem tudnám most megmondani, mivel az első széria 8. részét láttam még csak  :smile:

Acchan

Ra-ra-rasputin!  :whoah:

Ha ilyenek lennének a diszkók, még járnék is.  :D (Erről jut eszembe: százforintosban láttam diszkógömb kinézetű karácsonyfadíszeket.  :3x3: )

Member

Amíg nem csöcsalakúak nem lehet dildo-t venni a fa csúcsára, én nem hördülök fel.

Rounin

Quote from: Member on 2010-11-25, 17:01:17
Amíg nem csöcsalakúak nem lehet dildo-t venni a fa csúcsára, én nem hördülök fel.

Őőőő... akkor kezdhetsz hördülni, mert ilyenek elég régóta vannak. :D