Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: DarkstarNemrossz, de az én maxomnál majdnem 50k-val kevesebb. :D

Nyuu ennél 79k-val üt nagyobbat ;)

White Seed, ne vond kétségbe egy paplányka ilyetén állítását :D Igazat beszél ;)

Darkstar

Quote from: White SeeDA Balmungot összeraktam:)
Kellett hozzá 2 csáp. 200 steel, 10-10 db rought wind, mystic frozen, great nature, flamen hearth
Ha ezekbõl össze lehet rakni egy balmungot, az több mint nevetséges. :P
Quote from: White SeeDÉs kap 2 jobos skilleket? Vagy ezek a first jobos vackok vannak neki végig?:(
Én újjászületés utánra gondoltam:)
A supernovice nem születik újjá és nem kap secondos skillket soha. Ha eléri a 99et, vége, nincs tovább.

Quote from: RouninNyuu ennél 79k-val üt nagyobbat
Mire? Mert mummyra nem lehet nagyobbat, mindenkinél ez a max, még most, HP ként is :) Rounin jól mondja, nem szoktam hazudni.
Tegnap az FHM picit bevette CTt, tökjó volt, kezdem érteni a Csukikat. A stave crusher pedig marha jól néz ki :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarMire? Mert mummyra nem lehet nagyobbat, mindenkinél ez a max, még most, HP ként is :) Rounin jól mondja, nem szoktam hazudni.
Tegnap az FHM picit bevette CTt, tökjó volt, kezdem érteni a Csukikat. A stave crusher pedig marha jól néz ki :)

Õõ...19425 base xp-t adott neki... fabric és horrendous mouth mint drop O_O
És Geffen várdungiban van... és makkom tudja, majd kérdezd meg tõle, min ütött 168k-t :p

Darkstar

Quote from: RouninÕõ...19425 base xp-t adott neki... fabric és horrendous mouth mint drop O_O
És Geffen várdungiban van... és makkom tudja, majd kérdezd meg tõle, min ütött 168k-t :p
Ja, wraith dead.  Az télleg nem rossz. :)
Felmerült bennem egy kérdés, de mivel nincs szerver, nem tudod kipróbálni. Szval a ganbantein -a leírás szerint- minden "ground-targeted" skill felszed. Akkor ezek szerint a pneumát is?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarJa, wraith dead.  Az télleg nem rossz. :)
Felmerült bennem egy kérdés, de mivel nincs szerver, nem tudod kipróbálni. Szval a ganbantein -a leírás szerint- minden "ground-targeted" skill felszed. Akkor ezek szerint a pneumát is?

Nem tudom, de nemsokára tesztelni fogjuk. Majd be is vetjük, de addigra jól be kell gyakorolni, mert Fallen pl. magnetic earthet is elleste tõlünk =/

Hm.. Szerintem felszedi..de majd meglátjuk /gg

Darkstar

Quote from: RouninNem tudom, de nemsokára tesztelni fogjuk. Majd be is vetjük, de addigra jól be kell gyakorolni, mert Fallen pl. magnetic earthet is elleste tõlünk =/

Hm.. Szerintem felszedi..de majd meglátjuk /gg
Mmint azt, hogy a ganbantein felszedi? Ha megy pneun, picit egyszerûbb lenne Sir (Hogy miért Sir?? :3x3: ) Magaletával :D Meg WoEn jó szivatásnak is. Hm, elvileg nekük ma WoE, és nincs szerver. :P
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarMmint azt, hogy a ganbantein felszedi? Ha megy pneun, picit egyszerûbb lenne Sir (Hogy miért Sir?? :3x3: ) Magaletával :D Meg WoEn jó szivatásnak is. Hm, elvileg nekük ma WoE, és nincs szerver. :P

TI INTÉZTÉTEK EL! Gyávák vagytok :hehe: Amúgy ma lennék végre 98.... az most fontosabb, mint a woe ;p

Amúgy igen, azt. Tesztelgetjük arénában.. amint ráér Egykezü vagy valamelyik HW ^^

Darkstar

Quote from: RouninTI INTÉZTÉTEK EL! Gyávák vagytok :hehe: Amúgy ma lennék végre 98.... az most fontosabb, mint a woe ;p

Amúgy igen, azt. Tesztelgetjük arénában.. amint ráér Egykezü vagy valamelyik HW ^^
Miért mennyi van? o.O
Meg még mindíg nem értem, miért mondják az összes szerveren, hogy LH lehetetlenül erõs lett. Van pár új skill, meg Katrinn valóban picit túl durva lett, de azért az egész mégsem olyan vészes. (Xipe hozzászólása után benéztem a gyíkro fórumra és ilyen 100+os karik panaszkodnak, hogy nem lehet menni. :3x3: )
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarMiért mennyi van? o.O
Meg még mindíg nem értem, miért mondják az összes szerveren, hogy LH lehetetlenül erõs lett. Van pár új skill, meg Katrinn valóban picit túl durva lett, de azért az egész mégsem olyan vészes. (Xipe hozzászólása után benéztem a gyíkro fórumra és ilyen 100+os karik panaszkodnak, hogy nem lehet menni. :3x3: )

Asszem 3 :)

Lehetetlen? Egy knight egyedül boldogul odalent :p

Mi is alig 3-an simán elvoltunk. Sõt, crusa+bárd kombó is aranyosan tud haladni.
Csak ügyesebbnek kell lenni hozzá, nem 1gombos betyárnak :D

Edit: Katrinn szerintem is túl durva mondjuk. Shecil meg pneuma alá belõ 1500-4000-et def. aura dacára...... de mindegy :D Azért lecsapjuk^^

Darkstar

Quote from: RouninAsszem 3 :)

Lehetetlen? Egy knight egyedül boldogul odalent :p

Mi is alig 3-an simán elvoltunk. Sõt, crusa+bárd kombó is aranyosan tud haladni.
Csak ügyesebbnek kell lenni hozzá, nem 1gombos betyárnak :D

Edit: Katrinn szerintem is túl durva mondjuk. Shecil meg pneuma alá belõ 1500-4000-et def. aura dacára...... de mindegy :D Azért lecsapjuk^^
Wiza is elvagy 1edül, csak tudni kell használni.
Valójában a bugok nem kicsit nehezítik meg. Mint shec pnuba lövése -vagy épp egy szinttel feljebbre-, Katrinn fagyiból (!) is kilövi a spellt, amit elkezdett, stb.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: White SeeDA Balmungot összeraktam:)
Kellett hozzá 2 csáp. 200 steel, 10-10 db rought wind, mystic frozen, great nature, flamen hearth

És kap 2 jobos skilleket? Vagy ezek a first jobos vackok vannak neki végig?:(
Én újjászületés utánra gondoltam:)
loln00b
balmunghoz: 200 steel, 100 ori, 10-10 element ore, 30 milka zeny
kaho-hoz kell? 2 csáp(gondolkozz méár, minek kéne balmunghoz csáp...), 100 star dust, 10-10 element ore, 10 milka zeny

SN-nek soha nem lesz 2nd jobos skillje

Rounin

Quote from: DarkstarWiza is elvagy 1edül, csak tudni kell használni.
Valójában a bugok nem kicsit nehezítik meg. Mint shec pnuba lövése -vagy épp egy szinttel feljebbre-, Katrinn fagyiból (!) is kilövi a spellt, amit elkezdett, stb.

A Wiza hol nincs el egyedül...? Imba mágusok :p Már lvl 70-en simán mvpzik én meg most sem megyek neki egyedül a legtöbbjének (egyiknek sem :p).

Haum.. stun sem hatja meg Katrinnt. Legalábbis úgy vettem észre. És van bennük radar, 1,5 képernyõ távolságból megérzi, hol vagy :hehe: Na mindegy, ma is aprítjuk õket /gg

Más. Megami-dono... azóta nem akadt felesleges slotos kesztyûje? ^___^ Mintha ígérni teccett volna ^____^

thrall

Seed, kicsit lejebb kéne ereszteni az arcodat, roszabb vagy, mint Seymour, Shadowmaster, és NLZ egyben. szóval kicsit elkéne gondolkozni rajta... leverted 8 emberünket WOE alatt és? mindenki udja, hogy az acid demo majdnem fulltáp skil (csak egy a baja, netural a sebzése). Sõt aztis tudja mindenki, hogy neked van a legtöbb pénzed (utána meg nekem)...és? Kit érdekel... (Ha valamit kihagytam (nem tõled kérem az ötletet), akkor mondjátok) Ezektõl még nemvagy GM, én azvagyok PL, mégsem vagyok elszállva magamtól annyira, mint te

NLZ

ha hozzám hasonlítanak, azt vedd bóknak. :D acid demo meg nemrossz skill, tudni kell elene védekezni. Nehogymár egy ilyen imba noob szerveren ez gond legyen. :)

Rounin, wiza lehet jó pvm kari, de pvp-ben szart se ér, fõleg magasabb szinten. HW-t bármelyik más advos el tudja verni, ha kicsit is ért hozzá. :)
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZRounin, wiza lehet jó pvm kari, de pvp-ben szart se ér, fõleg magasabb szinten. HW-t bármelyik más advos el tudja verni, ha kicsit is ért hozzá. :)
Azért 130as instantnál ez nem teljesen így van. (marc és swordfish swordfish szívás). Tehát verhetõ, de nem simán, fõleg ha tudja használni a kariját.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Jó, majd ha elérsz egy olyan szintet, mint Omen, akkor rájössz. :D  Ambrosián majd megtapasztalhatod. :)

seed, egyébként tényleg vicc a tudatlanság. És utána nekik áll feljebb. :D

Shiroi, ez nagy hülyeség volt. Aki tényleg mindenkit aláz, az nem szájhõs, hanem ügyes, bolti cuccokkal gizdulni meg lol. :) Az tényleg wiza gyilkos dolog.
[reserved]

Rounin

Quote from: DarkstarAzért 130as instantnál ez nem teljesen így van. (marc és swordfish swordfish szívás). Tehát verhetõ, de nem simán, fõleg ha tudja használni a kariját.

Jahm.

Amúgy az a baj Nlz, hogy én _még_ nem vagyok advos :P Sajna életem is van a RO-n kívül, így ez egyelõre elkerült :D

thrall

Quote from: White SeeDDE én tényleg nem értem Thrall mire gondol.
Lenne idézete vagy valami akkor tudnám, de így holt nem értem hol van nagy arcom.
Mutass bizonyítékot hogy bárhol beszóltam volna valakinek (Kiv mikor visszaszóltam másnak aki nagyarcú volt velem szemben), megöltem valakit csak úgy poénból. Kárt okoztam bármivel is...

Simán közöltem pár tényt, hogy a támadó klánuk egy részét kb 7-8 embert feltartottunk ketten 45 percen át. És mást sem csináltunk, hogy ha sikerült áttörniük az ajtónál akkor körbe körbe szaladgáltunk az empi kürûl, én nagyban loholtam utánuk õk meg láthatatlanúl szaladtak elõlem vagy éppen az empinél vártak míg elmegyünk a bejáratot figyelni, mert simán kevesen voltunk.

Ha viszont abból következtetsz hogy nagy arcom van, amit a fõtéren pofázik rólam össze vissza minden láma arról én nem tok semmit.
a másik az idézõs dolog, a fórumon felvetettem hogy legyen kiszedve hogy ki mit idéz. Nem lett kiszedve, Loki szerint "igenis tudja a nép ki idéz". Ezzel én nem tok semmit csinálni.
Szenvedélyes kártyagyûjtõ vagyok, így megidézek nepi 30-40 mistresst. Magánügy.

És különben is nem én fikázok mást hanem mások fikáznak engem... pl te is.
Nem az a bajom, hanem már elegem van, hogy minednhol ezt hangoztatod, hogy megölted a guild felét... és? énis kiírtottam lov-al egy fél guildet múltkor mégsem hangoztatom (a félreértések elkerülése végett, semmi buffer cardom nincs, csak instant castos int-es stalker vagyok XD)

NLZ

Magát se gyógyította? Lehet az assa volt béna, nemtom. De aki összeszedi a cuccokat, az megérdemli. Nincs olyan cucc, amivel olyan irtózatos elõnyre lehetne szert tenni, mióta ghosti card fix van. :)
[reserved]

NLZ

LOOOOOOOOOOOL o_0 :eek:Rohadt szemetek. :ejnye:
[reserved]

NLZ

Hír
Elõször én is beparáztam, de mikor olvastam az FBI-os kiírást, már megtaláltam ezt az írást. :)
[reserved]

thrall

na igen, gondoltam rá... XD

Rounin

Lolci, csak én vagyok túl paranoiás, hogy nem hiszek el semmi ilyesmit? :p Bváhá :hehe:

thrall

mit kaptálegyébként? mert én egy ideje nemvagyok lizardRO-n (gondolom észlelted), mert ninja, meg gunslinger-t próbálgatom :D

thrall

YEEY, meglesz, amit akartam XD
edit: igaz hiányolom a sok headgearomt...fõleg a zealotus maskomat :'(

NLZ

Seed, gyere Ambrosiára. :D "Mindjárt" kész a kliens, azt akkor jó lesz. :D
[reserved]

NLZ

Na hiszen, az csak a felszín. Attólmég vannak ott elbaszott dolgok továbbra is. :D
[reserved]

Fénymarék

Hüm olvasgatok olvasgatok és fura de elég sokminden sötétben marad :D
Nme hittem hogy ennyi mindent felejtek bár soha enm voltam egy aktív RO-s.
2 hetente beültem elé....:D
de oylankor agyba fõbe :/
de télleg nektek még infúzió sem kell :D
Nagyon jól bírjátok :D
Seed sztem e a legtöbb emberbõl a féltékenység beszél
oda se...:D
nya menek dolgomra
sayounara

thrall

a fél fun servereknek nincs hazája, mert ott mindíg van nyígás, itt legalább majd talán egy hétig elfogjuk tudni érni, hogy ne legyen :LolLolLolLol:

kisvirag

White Seed: én viszont értem mit mond thrall...
visszalovasgattam pár oldalt, és mást se látok, mint hogy arról nyehegsz, hogy te milyen übergazdag vagy, és milyen übertáp. engem is idegesitene.

Egyébként megrontottak.
szóval akit érdeklek fateROn megtalál Kohana néven. MÉG archer.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.