Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

thrall

nemtom, február, vagy március körül lesz angol beta is, én inkább megvárom azt

edit: bár lehet, hogy le fogom szedni, mert nem tom kivárni az angol beta-t XD (ha meg lesz privát úgyis erröl a fajtáról fog menni, mert itt hamrabb kapják meg a frissítést XD )

chilip

vki leszedte a zenéjét az oldalról? mert nekem nem ment...

Eberinu

A RO2 fizetős nem? Vagy ha nem,akkor torrenteket nekem :D

Darkstar

Mi értelme leszedni a klienst, ha még nem lehet vele játszani? Legalábbis nekem nincs koreai szigszámom. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Úristen! Megnéztem az RO2 screeneket. Ezt a loli/shota festet! Férfi karakter (ha az férfi és nem transzvesztita) nyuszi fülekkel?!?  :eek:  GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

thrall

Quote from: Eberinu on 2007-01-23, 14:35:21
A RO2 fizetős nem? Vagy ha nem,akkor torrenteket nekem :D
mivel még beta ezért nem fizetös, amdj ha az lesz, jönnek a privátok :D

Fubenalvo

Én mindenesetre gondolkodom rajta... mire elindul a fizetős official addigra már kereső ember leszek (remélhetőleg...) és 2-3000et nekem megér. Nem veszem meg a havi PC újság adagom, és mindjárt megvan rá a pénz. :)

Lythis

Quote from: Dreamcleaver on 2007-01-23, 15:01:02
Úristen! Megnéztem az RO2 screeneket. Ezt a loli/shota festet! Férfi karakter (ha az férfi és nem transzvesztita) nyuszi fülekkel?!?  :eek:  GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!
ezt a postot vártam :D

Eberinu

Hát ha megjelennek majd a privát szerverek, akkor kipróbálom,addig nem hiszem...azért nem adnék érte ki pénzt...még a WOW-osokat sem értem, hogy havi 4500Ft-ot fizetni...jut eszembe erről :D South Parkos-Wow rész :D

chilip

Quote from: Eberinu on 2007-01-24, 10:28:49
jut eszembe erről :D South Parkos-Wow rész :D

az már a nagyon LOL topic kategória  :ejnye:

Eberinu

Bakker, csak megemlítettem....

chilip

Quote from: Eberinu on 2007-01-24, 13:10:16
Bakker, csak megemlítettem....

nem sértésként írtam, én is csak megemlítettem...

Eberinu

Biztos volt már ez a kérdés itt? De biztos elég régen :D Na a lényeg, Kinek mi a kedvenc jobja? :D Leadom voksom: GYPSY!!!!

Darkstar

Nem tudok dönteni a Highwiza és a Stalker között.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Paladin ftw.

Igaz, hogy nincs normális sebzés (ami nem kapja le a hpd minimum 30%át) de cserébe jól tud kinézni és igazi mozgó erőd. A kovács a másik kedvencem, egyetlen hátrányt tudok csak nála: nincs increased hp recovery :angyali:.

thrall

Rogue/stalker (Nincs Helsing rulez  :lol: PORING POWA :lul: ), meg alchemist/creator és nem az acid demo miatt XD

Rounin

Quote from: thrall on 2007-01-26, 17:59:14
Rogue/stalker (Nincs Helsing rulez  :lol: PORING POWA :lul: )

A jó öreg divatteremtő rózsaszín rugó :D

thrall

na igen. :D még mindíg él, és élni is fog! cask épp speedRO-n és már stalker, de a rózsaszín az megmaradt

Lythis

I beg to differ: sinX/battlesage(csak összerakni pain in the ass nagyon)/LK

Eberinu

Stalkernek mi a legjobb fegyó? Feltételezem úgy kezdődik h. +10 composite bow...de hogy milyen kártyák javallottak...a másik, meg a stat build...valahogy sose találom el azt az összeállítást, ami nekem jó lenne....szóval agis is, de a sebzése sem kicsi, és crites is....de tudtommal str típusú inkább...szal javaslatokat várok... :D

Darkstar

Mivel ahol én játszottam/játszom, ott a stalki tud advos skillt lopni, ezért ennek megfelelően ált dex/int/vit builden van mindenki és Soulozik, aciddemozik, gloriázik, gustol, stb. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: Eberinu on 2007-01-28, 13:41:58
Stalkernek mi a legjobb fegyó? Feltételezem úgy kezdődik h. +10 composite bow...

Nem csak íjas stalki létezik. /heh
Attól függ, milyen fajzat akarsz lenni, bár van egy sejtésem, hogy íjas... mondjuk ekkor sem mindegy, hogy mire akarod használni? Pk/pvp? Mobirtás? Na majd Megami-sama jön és ír róla pár oldalt biztosan :F (ha engedik moderátori teendői... és a lolik hajkurászása... :__devil: )

Edit: elkéstem.

Darkstar

Vagy a lustasága, meg nem akarom a hosszan kikisérletezett buildjeimet napvilágra hozni. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Gondoltam elfogadhatóbban emberinek állítalak be... MUNKA miatt nem érsz rá, punktum. (Vagy lolik, az is elfogadható határeset)

Asszem indítok egy rugót/stalkit. Zavar a sok sd stalki :F (akik meghalnak egy mi gao-tól is akár :F)

Darkstar

Akkor köszönöm... aszem...  :Kiraly:

Jah, sok a noob sajna. De ugyanez van a highwizákkal, rontják a kaszt hírnevét. Ne mondja már nekem valaki, hogy egy assa le tud verni egy highwizardot, mert sírnom kell, amikor ilyet látok...

BTW :D

És a highwizák egyik kedvenc cardja... /gg
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Rou elkéstél, nekem már volt daggerbuildem.. (és de élveztem, amikor a sinX nézett a parton, hogy a második sonicját is túléltem ROGUVAL :rolleyes: )
Stalki: alapesetben lophat advos skillt (hivatalos beállítások alapján amennyire én tudom). Btw: falcon assaulthoz kell falcon, nem? :P
Build: attólfügg mire kell, de amúgy jah, kísérletezd ki magadnak. A hybrid stalki volt iszonyat divat (mondjuk nem itthon), de nekem spec nagyon nem jött be. Cardokról is megvan a lista, hogy mi jó neki - de ezt a témát Darkstar már összefoglalta :D
Darkstar: szintfüggő. Mondjuk sima sin már nem biztos, de neki is lehet mákja...

Rounin

Quote from: Lythis on 2007-01-28, 14:29:21
Rou elkéstél, nekem már volt daggerbuildem.. (és de élveztem, amikor a sinX nézett a parton, hogy a második sonicját is túléltem ROGUVAL :rolleyes: )

Daggerbuildem még csak assával volt, de azt élveztem. Rugó igazán az auto lopás miatt kell, na meg jobban tud alkudni boltokban :D (majd)

Darkstar

Lythis: Hivatalosan nem lophat advos skillt -sajnos-.
Valamennyire szintfüggő, de amiket néha látok, hogy egy wiza earth spike-ot küld a MEGFAGYOTT ellenbe (többször is eljátszotta ezt, uh nem mellényomott) az már több, mint szánalmas. Mondjuk én magamból indulok ki, és Darkstar a cuccok miatt kb halhatalan volt WoEn. Viszont annál halálosabb. :D Kellemes élmény volt pl champit kergetni, miután túléltem az asuráját, neki viszont elfogyott az yggdrája.  :haha:

BTW kijössz ma?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Tudnám minek olvasom el ezeket a posztokat, mindig belefájdul a fejem.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lythis

Darkstar: Elvben bármit lophat, ami karakterskill (mob exclusive skillt nem). Mondjuk nemtom. Anno lehetett, de akkor a vulture's eye még felülírta a SD range-t is, szal elég rég volt. Mindenesetre vannak más skillek amiket le lehet, és hasznosak NAGYON (BB-vel íjjal pl, mert az pofoz pneumán is, hiába ranged, mert a skill meelee - és a knockback miatt ki lehet vele verni wizákat a safety wallból, és utána becumizzák a damage-t is...)
De lényegtelen, mert az abszolút pusztítás az, ha lenyúlsz magadnak egy 10-es (!!!) Water Ball-t... számold ki. /gg (más kérdés, hogy használhatóság terén valszeg tökönszúrhatod magad vele mondjuk :hehe: )
Cuccok miatt: ment ellenetek sage/prof, aki működött is, és nem csak annyit látott a játékból, hogy dex/int resettel priestbuffokkal soilozott? :D

Monk és WoE: megyünk be, wizák az elején halnak, sniperek szintén, stalkit kikapták, pap húzta egy darabig, aztán nyekk. 2-en álltunk steel bodyval, velünk szemben két sinX és egy HW... a guild többi tagja közölte, hogy "tartsátok a frontot"... mhm... az ok, h 16-25-öket ütöttek csak rajtunk, de cserébe mi is csak annyit tudtunk h állunk ott...

Dreamcleaver: mert élvezed h moonspeak :P