Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Suszi

Ne haragudj a sok hülye kérdésért, de mire is gondolsz pontosan? (kicsit rég játszottam vele  :redface:)

Rounin

Pontosan a questekre és npc-kre gondoltam -.-' Tudniillik fatero kicsit hiányos ;p

Suszi

Na ezt nem tudtam :P Köszi az infót

Suszi

Érdekelne, hogy ki melyik szervert tartja a legjobbnak/legrosszabbnak, és miért?
(illetve, hogy milyen szervereket ismertek)

Cobra

[Ez itt a reklám helye]
Gyere Lineage2-zni a Nightmare szerverre
[bocs a reklámért]
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Rounin

Legalább ne a legszarabb l2 szervert reklámoznád :rolleyes:

thrall

háááát, sz.tem magyar serverek közül nincs jó, már mindet megjártam, és egyiket sem tartottam jónak az első max egy hónap után... de sz.tem amimost jó lehet, az a HunRO, vagy talán még a ragnahun. Az előbbin nemtudom a rateket, míg az utóbbin 1/1/1-van.

Külföldi serverekből meg csak high rateseket ismerek (1k feletti ratek)

thrall

Quote from: Rounin on 2006-09-20, 20:22:04
Legalább ne a legszarabb l2 szervert reklámoznád :rolleyes:
és ne pont itt XD

Cobra

Elmagyarázhatnátok miben rossz (azon kívül, hogy alacsony a létszám). Ti meg nem írtatok Suszinak épkézláb RO szervert, helyette én írtam neki L2-t, ahol a kezdővárosban nem állnak a kijáratnál a lvl60-as pirosnevű egyének.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Suszi

Köszönöm a tippeket.

Cobra: L2-zni most nem fogok, mert csak amolyan 3. játéknak kell a RO. (eve online mellett nehéz mással játszani :P )

thrall

sz.tem eve melett lehet könyen mással játszani.. bár nekem nem jött be XD

Alkyra

Quote from: Suszi on 2006-09-20, 21:02:32
Köszönöm a tippeket.

Cobra: L2-zni most nem fogok, mert csak amolyan 3. játéknak kell a RO. (eve online mellett nehéz mással játszani :P )

Suszi, te fizeted az Evet vagy kalóz szerveren játszol?

Rounin

Van az EVE-nek saját topicja X) és nincsenek 'kalóz' szerverek afaik.

Alkyra

Okok.-.- Csak kérdeztem...

Suszi

Quote from: White SeeD on 2006-10-03, 11:04:17múltkor felmentem. Rengeteg az iszuonyat tápos emberke, mióta elmentem. Ráadásúl újjak, valószínű táphuszárok.
És uyge 1/1/1 rátán mire elérsz bármit is, az jó hosszú idő.
Viszont sokszor van össznépi boss vadászat ami elég szimpatikus:)

Ezt megcáfolnám, ugyanis alig van advos karakter.
http://www.ragnarok.hu/registration/server_info.php Nem biztos, hogy meg tudjátok nézni, de remélem. :)

Darkstar

Talán mert másfél hónapja volt reset? Ahhoz viszonyítva vannak igen nagy karik. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Suszi

Szerintem nem nagyok, hiszen másfél hónap sok idő RO világában, de ez az ény véleményem, ami ezek szerint különbözik a tiedtől :) (ami persze nem baj :szemuveges:)

Darkstar

Hosszúnak hosszú idő (bár amennyit roval töltöttem, ahhiz képest már nemannyira :)), de 1es raten másfél hónap alatt 92es karit csinálni, ahhoz nem kis kocka kell. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Suszi

Én kb 1 hete kezdtem, és már majdnem 50-es a baseem úgy, hogy alig játszom

Darkstar

2 nap alatt is lehet 50es karit csinálni, a játék úgy 80+nál kezd húzóssá vállni, 90+ felett elviselhetetlen, 95 fölött meg ha tudsz LHba menni, sima ügy, ha nem, megtéped magad 99ig. Adv 98 a legdurvább, ott Highwizával guilddungis 20k expes monsztákért kaptam 0,00%ot, egy lh szörnyike 0,03%, ha egyedül ölöd. Márpedig arra nem sok kaszt képes. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: Darkstar on 2006-10-03, 22:17:13
Márpedig arra nem sok kaszt képes. :)

Nem is említve a játékosokat :haha:

Dreamcleaver

Gondoltam akkor már megkérdezem: Miért is játszátok ti ezt a sz@rt?  :smile:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Ugyanez minden game-re vonatkozik X). És rád is. :ejj:

Darkstar

Quote from: Rounin on 2006-10-04, 00:31:35
Ugyanez minden game-re vonatkozik X). És rád is. :ejj:
:tezsvir:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Téves. Én nem játszom harmadrangú mmorpgkkel. Nem töltök heteket ugyanolyan uncsi szörnyek farmolásával 0,00000001% xp-ért, hogy aztán szintet lépve folytathassam ugyanott.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Darkstar

Quote from: Dreamcleaver on 2006-10-04, 00:34:46
Téves. Én nem játszom harmadrangú mmorpgkkel. Nem töltök heteket ugyanolyan uncsi szörnyek farmolásával 0,00000001% xp-ért, hogy aztán szintet lépve folytathassam ugyanott.
Elhiszed, hogy mi sem ezért a részéért játszuk? Ellenben van (mostmár) WoE, guildchat, normálchat, nagyritkán event, stb. De ha szted egy harmadrangú szar, mit csinálsz a topikjában? :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Quote from: Darkstar on 2006-10-04, 00:41:10
Quote from: Dreamcleaver on 2006-10-04, 00:34:46
Elhiszed, hogy mi sem ezért a részéért játszuk? Ellenben van (mostmár) WoE, guildchat, normálchat, nagyritkán event, stb.

Elhiszem, hogy te látsz a játékban olyan értékeket, amit én nem.

Flamelek.  :rotfl:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Darkstar

Megnyugtatlak, mostanában én is kevesebbet játszom, mert k mód meguntam a fent említett tápolást. Bár a 94es rugóm mostmár kitolom stalkiig. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Suszi

Én személy szerint azért játszom, ha éppen unom eve online-t, akkor tolom ezt

Fénymarék

Quote from: Darkstar on 2006-10-03, 22:17:13
, a játé2 nap alatt is lehet 50es karit
ez tény, pláne ha húznak, vagy ha sokat ülsz a játék előtt...iylenre példa az oylan ember aki még wcre is húzódszkodva szakad el a játéktol  :lame:

nya mind1 én úgyis csak keserű, vagy gúnyos véleménnyel szolgálhatok jelen pillanatban :)