Main Menu

Mai-Otome /Spoiler!/

Started by Lazzaret, 2005-11-19, 18:23:42

Previous topic - Next topic

Dreamcleaver

Quote from: ManituNa végre megnéztem az új részt :) Nekem egész bejött az új intro, a zene... az tökmindegy, a régi se tetszett jobban, de az alávágott képek szvsz elég brutálak lettek :)
Azt nem vágom, hogy Eris mért nem köpte be a kékhajú csajt :?

Hát mert õ Eris. :)

Azért arra kiváncs ivagyok ,hogy azok a cyborg figurák kinek az oldalára fognak állni, illetve egyáltalán mi a céljuk? Mert ugye Nagi ajánlatát visszautasították. Az intro alapján a "kékhajú csajszi" (õt már csak így nevezzük :)) is átáll valamelyik oldalra, a cyborgokhoz?

Csak nekem nem tetszik Arikam és Nina meister hacukája? :/

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Manitu

Quote from: DreamcleaverCsak nekem nem tetszik Arikam és Nina meister hacukája? :/
Hát, Arikáé még elmegy, de Nináé:eek:

Groven

Quote from: ManituHát, Arikáé még elmegy, de Nináé:eek:

Hát igen...kicsit gázos lett. Rem a készítõket nem fertõzte meg vm divattervezõ..:rolleyes:

Prof. William

Alkyra

Szerintem mindkettõé pocsék:D
Mint vlm bohóc úgy néznek ki meistar s normál pearl ruhában(soha nem szerettem a magical girl-t...)
Nah mind1.
Ettõl még megtürjük.

Dreamcleaver

Quote from: AlkyraSzerintem mindkettõé pocsék:D
Mint vlm bohóc úgy néznek ki meistar s normál pearl ruhában(soha nem szerettem a magical girl-t...)
Nah mind1.
Ettõl még megtürjük.

Ja! Végül is az otomék lehetnének tök pucérak is, ilyen mágikusan világító testtetkóval, ami pont csak a lényeget takarja el. ^^

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DreamcleaverJa! Végül is az otomék lehetnének tök pucérak is, ilyen mágikusan világító testtetkóval, ami pont csak a lényeget takarja el. ^^
hm. ez csak szerintem pedofil ötlet?:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lazzaret

Már megint ez a ruha probléma :D Még mindig jobbak ezek a ruhák mint a legtöbb Magical Girlös animekban. Milyen lenne már ha olyan SM os ruciba változna át és a végén az átváltozásnak egy értelmetlen mozdulattal és egy igazán "bõlcs" dumával menne a dolog Otoméban?:eek:  Jók azok a rucik úgy ahogy vannak :)

www.arkangyalok.uw.hu

Manitu

Quote from: LazzaretMár megint ez a ruha probléma :D Még mindig jobbak ezek a ruhák mint a legtöbb Magical Girlös animekban. Milyen lenne már ha olyan SM os ruciba változna át...
Nem sok SM-t láttam, de nekem pont olyannak tûnik. Csak a szivecskés háttér hiányzik mögülük :rotflol:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ManituNem sok SM-t láttam, de nekem pont olyannak tûnik. Csak a szivecskés háttér hiányzik mögülük :rotflol:
SM? jahogy Sailor Moon? (EHHHHH... nekem a szadomazo ugrik be SMrõl.) szerintem nem hasonlít rá, de az ekvippelési fázis annyira idétlen dolog... miért nem jelenik meg gyorsan és egyszerûen a ruha? :D (mi az a zene, ami megy materialize közben?!?! KELLLLLLLLLLLLL :D)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Manitu

Quote from: blarke(mi az a zene, ami megy materialize közben?!?! KELLLLLLLLLLLLL :D)
Gyanítom hogy a Materialise :D by Kajiura Yuki

Nevl

Igen, az :D

Egyébként azt hittem, hogy a meister rucik ugyan úgy néznek ki minden használón, Arikáé azonban máshogy néz ki mint elõdjén... ráadásul elég szar designe :)
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Dreamcleaver

Mondom én, hogy az a tetkós megoldás jobb lenne...^^

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Nevl

Quote from: DreamcleaverMondom én, hogy az a tetkós megoldás jobb lenne...^^

Enyhe pedofilia feelingem van :D De mondjuk ha Shizurut megszépítenék egy kicsit, rá mehetne a tetkós megoldás :)
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Groven

Most jutottam el oda, h a legutóbbi részt leszedjem, de a link meghalt.:S
Tudnátok adni 1 mûködõt? Köszi.

Nevl

Quote from: GrovenMost jutottam el oda, h a legutóbbi részt leszedjem, de a link meghalt.:S
Tudnátok adni 1 mûködõt? Köszi.
http://www.mininova.org/get/211510
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Groven

Lazzaret

Quote from: blarke(mi az a zene, ami megy materialize közben?!?! KELLLLLLLLLLLLL :D)

Ha kell felrakom ftp-émre a zenét. Ez nem rossz szám ezzel szoktam buszon és vonaton mindenkit idegesíteni :D

www.arkangyalok.uw.hu

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LazzaretHa kell felrakom ftp-émre a zenét. Ez nem rossz szám ezzel szoktam buszon és vonaton mindenkit idegesíteni :D
már leszedtem full OST-t, elvileg benne kell, hogy legyen, de azért kösz :) (mindjá kitömörítem.)
baz. ez ape. ezt mi a fene játssza le?! :eeek:

Manitu

Quote from: blarkemár leszedtem full OST-t, elvileg benne kell, hogy legyen, de azért kösz :) (mindjá kitömörítem.)
baz. ez ape. ezt mi a fene játssza le?! :eeek:
pl winamp. Pluginnel.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Manitupl winamp. Pluginnel.
rájöttem közben. closing nem volt benne a csomagban, annak pontos elõadó/cím mi is?:rolleyes:

Manitu

Quote from: blarkeclosing nem volt benne a csomagban, annak pontos elõadó/cím mi is?:rolleyes:
Title: Mai-Otome ED Single - Otome wa DO MY BEST deshou?
Artist: Koshimizu Ami & Kikuchi Mika

Rage

Quote from: ManituTitle: Mai-Otome ED Single - Otome wa DO MY BEST deshou?
Csak "desho" (でしょ) igazabol, csak elirtak, de a lenyeg ugyanaz. ;)
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lt. Simoan Blarke

Prof. William

Gratulálok Mr. Jhon Smith! Ennél nehezen lehetett volna jobb támadási tervet kitalálni. Elismerésem. Ha belegondolok, hogy erre már évek óta készültek az Otomek orra elõtt... Kicsir SW3-as érzésem van. Szegény Smith+Nagi megérdemelne ilyen szervezés után egy gyõzelmet de... sajna a jók fognak nyerni valszínûleg. Na de milyen áron?

GIGA SPOILER ÉLMÉNYROMBOLÓ SPOILER!!!!

[COLOR="White"]Na de hogy pont Erstin... A fene gondolta volna... Persze jól megkapja a végén a kis kétszínû.[/COLOR] :whoah:

GIGA SPOILER VÉGE.

Maron

Én is megnéztem, és azt kell hogy mondjam, brutális volt!:whoah: Mindenki a robbanásra várt, és tessék! Itt van. És igen, John Smith-re még Plapatine is büszke lenne :D
[COLOR="White"]Ers-chan halála azért durva volt O___O Nekem nem úgy tûnt, hogy olyan sok választása lenne, mint használni azt a slvave-t.
És csak nekem tûnt furának Nina GEM-je? Mintha a lány haragjára reagált volna, nekem legalábbis nagyon úgy látszott.[/COLOR]
Alig várom, hogy legyen felirat!

Prof. William

Azért reméllem a végén az lessz hogy lessz egy tisztelgés ott a Régi Idõk Otoméi síremlék elõtt az áldozatok emlékének. Ezt a mégsem hal meg  mindenki dolgot már a Himeben elsütötték. Reméllem most nem fogják.

Egy biztos... Ha én lennék Mashiro és ezt túlélném, miután vége lenne az egésznek Windbloom fõterén (vagy ami maradt belõlle) díszes csinnadratta közben végeztetném ki a polgármester, a rendörfõnököt és a tikosrendörség fõnökét. + 1 2 otomet, mert amilyen amtõrül nem vettek észre semmit azt tanítani kéne...

Lazzaret

Mindjárt én is látom még pár pec és meglesz.:D

www.arkangyalok.uw.hu

Darkstar

Én meg csakazért is kibírom a feliratos verzióig. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nevl

Anyám..Farfetched-subs kiadtaa 17. részt... ajaj :D Na mind1 :)
Spoiler: [COLOR="White"]egyébként kb ezt vártam, kapásból az akciózás elején meghal valaki aki mindkettõnek fontos, egymásnak esik a két fõszereplõ, majdnem meghal mindenki... nagyon Hime-s :) Kitalálhattak volna valami eredetibbet is :)[/COLOR]
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!