Main Menu

Mai-Otome /Spoiler!/

Started by Lazzaret, 2005-11-19, 18:23:42

Previous topic - Next topic

Prof. William

Na 9 rész raw-ja kinn...

Vélemény? A köv részben már beindulnak az események...

Ready2

en raw-t nemneztek, mert nemertem es igy csak spoiler. megvarom doremi subot...

Dreamcleaver

Quote from: Ready2en raw-t nemneztek, mert nemertem es igy csak spoiler. megvarom doremi subot...

Dettó. :lazza:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lazzaret

Hát ez izgi volt. Nyár tenger bikini napolaj meg egy kis túra. Minden ami kell egy jónyári naphoz :D

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Quote from: LazzaretHát ez izgi volt. Nyár tenger bikini napolaj meg egy kis túra. Minden ami kell egy jónyári naphoz :D

Meg ugyebár egy halott õr, meg egy kígyó aki megmérgezett, s a vészjelzõ meghibásodása.Óh, s arról se feledkezz meg, hogy vlk épp meg akar ölni.
Ideális a campingeléshez.:)

Prof. William

Inkább a campeléshez. :linsux:

Ha már a Kawain-kezdõdõ és végére elboruló animeknél tartunk ajánlom a Shuffle!-c mûvet... A 19-résznél már ott tart hogy.... de nem lövök lesemmit... Pedig ilyen kawai ecchi marhaságnak indult mint az otome. :)

Szin:
Garderobe romjai... Akane smúzol mint az õrült de egy lövedék térdbõl leviszi a lábát. Amikor a enemy a homlokának szegezi a fergvyet még bevillan neki Kazo-kun, majd csak a dörrenés hallatszik... Jelentkezek, a rajzolókhoz sztoriíróknak...
Annyit már tudok hogy: Gomicsivá Ahasi-szán! Átási (nevem)... - innem majd rögtönzök. :lul:
Vagy amolyan Battle Royal szerû meccs a Himekkel... Itt legalább meg tudnák védeni magukat... :) Szerintetek kb hány perc telne el, a dolog kihirdetésétõl, addig, amíg Nao felszeleteli az eddig benne bízókat? :lul:

Na kicsit elszált az agyam. Alényneg hogy már kezd beindulni a sztori. A Fekete Völgyesek olyan átkozottul magabiztosak... Biztos tudnak pár trökköt... + Kúl cucokban járnak. Animekben, ha valaki kúúúl cumókban jár az már fél gyõzelem...

Alkyra

Quote from: Prof. WilliamHa már a Kawain-kezdõdõ és végére elboruló animeknél tartunk ajánlom a Shuffle!-c mûvet... A 19-résznél már ott tart hogy.... de nem lövök lesemmit... Pedig ilyen kawai ecchi marhaságnak indult mint az otome. :)

Nem ezt mondtam???:) :) lásd "mit láttál legutóbb" topic.
Nagyon elborul az anime.NAGYON!

Ready2

Quote from: AlkyraNem ezt mondtam???:) :) lásd "mit láttál legutóbb" topic.
Nagyon elborul az anime.NAGYON!

no akkor az nagyon nekem valo :D

Manitu

Quote from: Prof. WilliamVagy amolyan Battle Royal szerû meccs a Himekkel... Itt legalább meg tudnák védeni magukat... :) Szerintetek kb hány perc telne el, a dolog kihirdetésétõl, addig, amíg Nao felszeleteli az eddig benne bízókat? :lul:
:lol: :rotflol: :lul:

Dreamcleaver

Szerintem ez a túlélési gyakorlat egy hülyeség. Pontozzák, hogy vadonban talált növényekbõk mennyire FINOM kaját tudsz csinálni a mesterednek? Pleeeez...tudom hogy a japcsik odavannak ezért a kawai kis csajszi szobalány ruhába, aki mesternek szólítanak, de ennyire ne legyünk már debilek. :mad:

AZ a jelenet nagyon bejött. Kiváncsi vagyok pontosan meddig is nyúlt le... :D

Amúgy az azúr ékkövek Arkánál maradtak, vagy odaadta a barátjának aki levette róla?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Alkyra

Quote from: DreamcleaverSzerintem ez a túlélési gyakorlat egy hülyeség. Pontozzák, hogy vadonban talált növényekbõk mennyire FINOM kaját tudsz csinálni a mesterednek? Pleeeez...tudom hogy a japcsik odavannak ezért a kawai kis csajszi szobalány ruhába, aki mesternek szólítanak, de ennyire ne legyünk már debilek. :mad:

AZ a jelenet nagyon bejött. Kiváncsi vagyok pontosan meddig is nyúlt le... :D

Amúgy az azúr ékkövek Arkánál maradtak, vagy odaadta a barátjának aki levette róla?

Az Otomek szolgák s katonai haderõk is egyben ezt ne feledd. Ki hallott már olyan katonáról, akinek nincsenek ilyen túlélõ képességei?(mármint azokat a katonákat, akiket közvetlen harcban vetnek be)

Lythis

Akkor ide is postolom, bár lehet hogy már volt (lusta vagyok visszaolvasni):
történet részenként. Kreatív a gyerek, meg kell hagyni - még ha néhány poén kicsit lapos is...

Ready2

Quote from: LythisAkkor ide is postolom, bár lehet hogy már volt (lusta vagyok visszaolvasni):
történet részenként. Kreatív a gyerek, meg kell hagyni - még ha néhány poén kicsit lapos is...

haha nemrossz egynek :)

Cobra

Elég szabad értelmezése a történetnek, bár a képeket elnézegetve nem lehetett túl nehéz összehozni (és ez kicsit megrémiszt :D ) Apropó rémisztés, Shiho tényleg ilyen durva a sorozatban?  :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Prof. William

Shiho egy kis genny. :haha:

De adja az ártalant... Még a Robe-ja is kis aranyos... Persze a valóságban...

Szerintetek meddig tart majd az ellenségnek beszervezni õt? :haha:

Alkyra

Quote from: Prof. WilliamSzerintetek meddig tart majd az ellenségnek beszervezni õt? :haha:

Ha az ellen azzal jönn, hogy Arikat kell leütnie, 1 másodperc se kellene.:haha:

Alkyra

Srácok vlk adjon már egy normál torrentet a 10hez..mert ami a bakau-n van az hibás.
Köszi.

Ready2

Quote from: AlkyraSrácok vlk adjon már egy normál torrentet a 10hez..mert ami a bakau-n van az hibás.
Köszi.

ez?

Necrid^

Quote from: AlkyraSrácok vlk adjon már egy normál torrentet a 10hez..mert ami a bakau-n van az hibás.
Köszi.
Click
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Alkyra

Nem jó. Nem nyitja meg. Tölti órákig, de semmi.

Necrid^

Quote from: AlkyraNem jó. Nem nyitja meg. Tölti órákig, de semmi.
Érdekes nekem 185k/s jón :confused:

Alkyra

Quote from: NecridClick

Kösz Necrid, ez megy.:) Domo Arigatou.

Ready2

Quote from: NecridÉrdekes nekem 185k/s jón :confused:

nekem megmar le is jott :confused:

Necrid^

Quote from: AlkyraKösz Necrid, ez megy.:) Domo Arigatou.
Nincs mit :)
Quote from: Ready2nekem megmar le is jott
csak jón :)

Alkyra

Hogy a túróba jönn le nektek ennyivel? nekem csak 14kval szedi...
Bitcomet 0.60...érdekes...imádom a netem(130 le 15 fel...s nem korlátoztam le...beh..)

Necrid^

Quote from: AlkyraHogy a túróba jönn le nektek ennyivel? nekem csak 14kval szedi...
Bitcomet 0.60...érdekes...imádom a netem(130 le 15 fel...s nem korlátoztam le...beh..)
Nemtom! én is Bitcomet 0.60 használok. most 195k/s jón és 30k/s küldöm fel.

Ready2

no meg is neztem. vegre kicsit ezmar komolyabb resz volt valamivel mint az elozoek.
megjelent midori mint gonosz :) nameg sergey lolita complexusa is kibontakozoban :D

Lazzaret

Quote from: AlkyraHogy a túróba jönn le nektek ennyivel? nekem csak 14kval szedi...

Probáld ki azt hogy a feltöltést leveszed 5-re majd ha lejött akkor visszarakod maxra.

No megnéztem és fasza volt egyre izgib :D

www.arkangyalok.uw.hu

Manitu

Na, ez is jó volt, kezd komolyodni a történet. [COLOR="LemonChiffon"]Kíváncsi leszek a "jó" otoméknek is lesznek-e "childjai" mint Midorinak[/COLOR]

Lazzaret

Na ez nagyon kedves rész volt. Szülinap szülinap hátán :) És még egy régi ismerõs is felbukkan a végén.

www.arkangyalok.uw.hu