Main Menu

Mai-Otome /Spoiler!/

Started by Lazzaret, 2005-11-19, 18:23:42

Previous topic - Next topic

Ready2

ja jo resz volt. mondjuk kicsit fura hogy csomo kapcsolat maradt ugyanaz mint a hime-ben volt.
shizurubol meg kezd nagyon elegem lenni. mar hime-ben se kedveltem, de itt meg egy arrogans *** :)

Ready2

Quote from: AlkyraTud vlk adni egy linket az új részhez? ami a bakan van az nekem nem akar betöltõdni vlmért...

delelott nekem is nehezen jott be de aztan kb 5-jere sikerult leszedni torrentet. amugy mast nemtok mondani mert baka is, animesuki is es tokyotosho is csak linkeli a trackert ahol a torrent van.

Lazzaret

Én a http://www.downloadanime.org rol szedtem le a torrentet és az jól jött. Probáld meg onnan

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

heh. azéé most azonnal betöltötte.:)
kíváncsi vagyok...kijött az új rész a blackcatbõl is, meg a shakugan no shanaból is.jó lesz ez...csak közgázra kéne tanulnom me 28. zhm lesz belõle...:) :) :hahaha:

Lazzaret

Mondjuk a végén tetszet a foto. Az király volt hogy sokan rajtavoltak a HIMEbõl:D

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

A héten most nem lesz Otome igaz?

www.arkangyalok.uw.hu

Rage

Quote from: LazzaretA héten most nem lesz Otome igaz?
Uj otome 2006. 01. 05-en lesz (a resz vegen ki is irtak :p).
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lazzaret

Quote from: RageUj otome 2006. 01. 05-en lesz (a resz vegen ki is irtak :p).

Köszi. Csak nekem sajna nincs meg ez a felirat. Sem az elõzetes.

www.arkangyalok.uw.hu

Groven

Beálltam én is a sorba és megnéztem ami eddig fennvolt. Hmm... elég jó. BÁr vannak benne logikai bukfencek, de pörgös a történet.

Nina-chan. Olvastam itt korábbról, h eleinte nem tetszett embereknek. Nekem kezdettõl fogva õ volt a kedvenc. :)

1 kérdés: ugye eddig csak 12 rész jött ki, és ahogy írtátok 2006.jan 5-én jön a köv?

Lazzaret

Quote from: Groven1 kérdés: ugye eddig csak 12 rész jött ki, és ahogy írtátok 2006.jan 5-én jön a köv?

Pontosan.

www.arkangyalok.uw.hu

Dreamcleaver

Azért már van egy sejtésem, hogy lesz Nina VS Arika harc. Hiszen Arika Mashiro otoméja, Nina meg Sergey-é, aki Nagi alattvalója, aki meg már furmánykodik itt hevesen, és valószínûleg Mashiro ellen, hiszen lehet, hogy nem is õ az igazi kirélynõ. De Sergey aztán jófiú lesz és ellenszegül, és akkor Nagi kinyiratja. Sergeynek tuti meg kell halnia, mert Nina nagyon kötõdik hozzá, és elvesztésével tökéletes a drámai szál. Persze nem bizti, csak egy megérzés. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Groven

Quote from: DreamcleaverAzért már van egy sejtésem, hogy lesz Nina VS Arika harc. Hiszen Arika Mashiro otoméja, Nina meg Sergey-é, aki Nagi alattvalója, aki meg már furmánykodik itt hevesen, és valószínûleg Mashiro ellen, hiszen lehet, hogy nem is õ az igazi kirélynõ. De Sergey aztán jófiú lesz és ellenszegül, és akkor Nagi kinyiratja. Sergeynek tuti meg kell halnia, mert Nina nagyon kötõdik hozzá, és elvesztésével tökéletes a drámai szál. Persze nem bizti, csak egy megérzés. :)

Elmehetnél forgatókönyvírónak.;)

Ready2

Quote from: DreamcleaverAzért már van egy sejtésem, hogy lesz Nina VS Arika harc. Hiszen Arika Mashiro otoméja, Nina meg Sergey-é, aki Nagi alattvalója, aki meg már furmánykodik itt hevesen, és valószínûleg Mashiro ellen, hiszen lehet, hogy nem is õ az igazi kirélynõ. De Sergey aztán jófiú lesz és ellenszegül, és akkor Nagi kinyiratja. Sergeynek tuti meg kell halnia, mert Nina nagyon kötõdik hozzá, és elvesztésével tökéletes a drámai szál. Persze nem bizti, csak egy megérzés. :)

öö nememlekszem pontosan de nina nem nagi otomeje?

anatole

Quote from: DreamcleaverHiszen Arika Mashiro otoméja, Nina meg Sergey-é

Quote from: Ready2öö nememlekszem pontosan de nina nem nagi otomeje?

öhmm, igazából Nina senkinek sem az otome-je, ahogy Arika kivételével egyik Coral Otome sem... Nina-t az Artai királyság támogatja, valószínûleg azért, hogy hogy az õ otome-jük legyen, Nagié, Sergeyé, vagy valami artai-i fõúré.

Dreamcleaver

Ezt tényleg összekevertem. A coral meg silver otomék még tényleg nem tettek esküt normál esetben. Azért valószínûnek tartom, hogy Nina Sergeyé lesz, hacsak...Nagié lesz,Sergey ellenszegül, Nagi Ninával nyiratja ki Sergeyt...na az lenne ám a dráma! Képzeljétek el szegény Ninát!
Egyébként az Otomékjat mi készteti arra, hogy soha ne modjanak ellent a mesterüknek? Azon kívül mondjuk, hogy akkor más nem tudná aktivizálni erejüket? Mondjuk elmehetnének, szerelembe eshetnének, élhetnének egy normál  életet. Vagy van valami a nanogépekben, ami kényszeríti õket, hogy akár még egymás ellen, barát-barát ellen is harcoljon?

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lazzaret

Gondolom az eskü amit a mesterükért tesznek. Biztos azét harcolnak egymás ellen is.

www.arkangyalok.uw.hu

Manitu

Quote from: DreamcleaverEgyébként az Otomékjat mi készteti arra, hogy soha ne modjanak ellent a mesterüknek? Azon kívül mondjuk, hogy akkor más nem tudná aktivizálni erejüket? Mondjuk elmehetnének, szerelembe eshetnének, élhetnének egy normál  életet. Vagy van valami a nanogépekben, ami kényszeríti õket, hogy akár még egymás ellen, barát-barát ellen is harcoljon?
Nekem rémlik valami olyasmi, hogy az életük össze van kötve a mesterrel... ha az otome meghal a mester is és viszont... Ha visszaemlékeztek Mashironak eléggé fájt amit Arika kapott attól a monsztrától az orgonás részben... meg akkor is fogta az oldalát, mikor Arika leesett a szikláról a túrázós részben...

Groven

Quote from: ManituNekem rémlik valami olyasmi, hogy az életük össze van kötve a mesterrel... ha az otome meghal a mester is és viszont... Ha visszaemlékeztek Mashironak eléggé fájt amit Arika kapott attól a monsztrától az orgonás részben... meg akkor is fogta az oldalát, mikor Arika leesett a szikláról a túrázós részben...

Ez pontosan így van. Így egyiknek se érdeke, h megsérüljön, v meghaljon. Milyen szép az egymásrautalság.:)
Én arra leszek kiváncsi, h találnak-e megoldást arra, h a szerzõdést, amit az orgonás részben kötöttek felbontsák. Mert ugye ezt akarják. Az a sanda gyanús, h a halál lehet ennek a feloldója más nem.

Dreamcleaver

Még midig ott van a szex mint kiút. Ha szexuális kapcslatba lép egy otome egy férfival, akkor a nanogépek a testében tönkremennek és voilá, volt eskü, nincs eskü. Mellesleg kiváncsi lennék milyen technológia ez...egy eskü ami összeköt két életet...szó szerint, egyik meghal valószínûleg másik is..inkább mágiának tûnik, mint nanotechnológiának.

Ready2: Shizurut én is utálom. Valaki jól elgyepálhatná...vagy mondjuk rajtakaphatná valakivel Natsukit és bánatában öngyilkos lenne. :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Prof. William

Shizurunak van egy olyan arogáns stílusa hogy a falramászik tõlle az ember....

De a 13-rész bemutatójában azér elég ledöbbent arcot vág. (Talán most elõször az egész sorozatban.) Valaki olyasvalaki támadta meg akire nem számított...

Mellesleg elindulhatna már komolyan a sztori... Olyan jó kis depis, harcos, borongós, veszteséges mint a Hime.

Amúgy Akanenek van a legnagyobb esélye az otomesaég elbukására... Elég csak némi szexuális interakció Kazo-kunnal. Ami után valszeg meghal, mert tuti hogy az ellenség kihasznál minden lehetõséget....

Rage

Sajnos itt nem "otomeseg elvesztese lesz", hanem HALAL.
Remelem, hogy inkabb Kazu-kun lesz az aldozat, es nem Akane...
痛みを感じる方向に、出口がある!

Prof. William

Kazo-kun egyszer már megvolt....

Az egyensúly miatt most Akanenek kell veszni...

Én még csak a 12 raw-ot láttam... Honan veszed, hogy mindenképpen halál lessz?

Ready2

Quote from: RageSajnos itt nem "otomeseg elvesztese lesz", hanem HALAL.
Remelem, hogy inkabb Kazu-kun lesz az aldozat, es nem Akane...

ja inkabb kazu mint akane :)

Cobra

Ahogy elolvasgattam az eddigi részek beszámolóit meg a Mai-Hime-t alapul véve az elkövetkezõ részekben igen durva események várhatóak. Lesz biztosan több olyan fordulat, amitõl mindenki leesik a székrõl :)
Egyébként a myotome.de leírásai alapján itt nagyon nem lehet olyat mondani, hogy van jó meg gonosz oldal. Szóval ez is elég érdekes lesz a fejlemények ügyében.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Prof. William

Pedg pont az a lényeg hogy az Otome hatalmának megrendülsét kell bemutatni... Mi a legjobb mód rá mint egy Otome halála...

Mivel a mesterek úgymond az akadémiára esküdtek fel a haláluk, talán az akadémioára lessz befolyással?

A készítõk nem mondtak semmit, hogy milyem lessz? Durvul majd mint az elõzõ?
Vagy nem?

Bár a valszeg igen....

Groven

Quote from: Prof. WilliamPedg pont az a lényeg hogy az Otome hatalmának megrendülsét kell bemutatni... Mi a legjobb mód rá mint egy Otome halála...

Mivel a mesterek úgymond az akadémiára esküdtek fel a haláluk, talán az akadémioára lessz befolyással?

A készítõk nem mondtak semmit, hogy milyem lessz? Durvul majd mint az elõzõ?
Vagy nem?

Bár a valszeg igen....

Hmm.. én is vm hasonlóra számítok. 1 Otome halála igencsak nagyot fordítana az eddig vidámnak és felhõtlennek tûnõ iskola életében, nameg persze a világ életében. Annak a kis doboznak v minek szvsz szerepe is lesz, amit a 12. részben az az ipse a lebegõ motoron elhappolt mindenki elõl.

Lazzaret

Hát mondjuk az az elõzetes tényleg érdekesnek tûnik. Ebbõl biztos harc lesz és tuti halál lesz a vége. Vagy csak eltünnek mint a Himeben is. Majd meglátjuk.

www.arkangyalok.uw.hu

Prof. William

Esetleg Shiho+a zöld Lány átáll a "sötét "  oldalra és egy csapat slave élén felégetik az akadémiát.

A fõotomék maghalnak maikor rájönnak hogy az egész hátterében Nagi áll és megpróbálják elfogni. Shiho is ekkor fordul át.

A túlélõ Arika, Nina, Erstin, Mai vezetésével veszi fel a harcot. Shihot Mai, Zöldlányt Nina, Nagit meg Arika inézi el.

Bocs túl sok Sw-t néztem. :)

Groven

Mééééég 1 nap!:cool: :whoah:

Ready2