Main Menu

Mai-Otome /Spoiler!/

Started by Lazzaret, 2005-11-19, 18:23:42

Previous topic - Next topic

anatole

Quote from: LazzaretHát gondolom onnan hogy fennt vannak a többiek ezeknek a honlapján v. olyan helyen ahol rendszeresen frissitik a torrenteket. PL: http://www.downloadanime.org

igen, a baka-updates is ilyen, de mindenhol csak raw-okat látok egyelõre,m vagy azt sem (downloadanime-t, mininova-t néztem még meg)...

Dreamcleaver

Quote from: anatolekicsit off:
honnan értesültök ezekről? baka-updatesen még nincs kinn.

http://bt.saiyaman.info/

a RAW az az eredeti japán verzió ripje, tehát még nincs felirat. Ezek előbb vannak kint a subnál. Sztem mondjuk tök hülyeség leszedni őket, hacsak nem tudsz japánul, vagy valami nagy animált avatar készítő mester vagy. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

anatole

Quote from: Dreamcleaverhttp://bt.saiyaman.info/

a RAW az az eredeti japán verzió ripje, tehát még nincs felirat. Ezek elõbb vannak kint a subnál.

ja hogy ez is raw.. akkor elnéztem, bocsi...:oops:

Prof. William

Na ha leszedtétek a raw-t akkor nézzétek +hoyg nektek lejátsza e a sima bes, vagy mahinálnatok kell, MPC-vel mint nekem....

Lazzaret

Hát nekem eddig egyik RAWos verzió sem ment ezért várom a DOREMis verziót vasárnap :(

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Én is inkább megvárom a Doremis subot. Bár most kezdtem japánul tanulni, azért nem vagyok annyira jó, hogy hallás alapján megértsek vlmt.^^Egyenlõre.

Manitu

Meg is néztem frissiben, igaz hogy sokat nem értettem belőle, különösen hogy a család busójárást rendezett a tv előtt, de jó kis rész volt.
[COLOR="Red"]SPOILER!![/COLOR]
[COLOR="LemonChiffon"]Azért a végén Nao megint alakított egy fajtát :D Rendesen kivette a részét a büntetésből, amit kaptak :)[/COLOR]
[COLOR="Red"]END OF SPOILER[/COLOR]
Máris várom a következő részt :) Nem semmi az előzetese :D :__devil: Lesz ebből még hentai :D

Ja, asztali lejátszóval, zoomplayerrel meg wmpvel is lazán megy.

OFF: Olyan régen spoilereztem mát, ezt a színt szokás használni? Edit: persze hogy nem :D

Lythis

Quote from: ManituMeg is néztem frissiben, igaz hogy sokat nem értettem belõle, különösen hogy a család busójárást rendezett a tv elõtt, de jó kis rész volt.
[COLOR="Red"]SPOILER!![/COLOR]
[COLOR="LemonChiffon"]Azért a végén Nao megint alakított egy fajtát :D Rendesen kivette a részét a büntetésbõl, amit kaptak :)[/COLOR]
[COLOR="Red"]END OF SPOILER[/COLOR]
Máris várom a következõ részt :) Nem semmi az elõzetese :D :__devil: Lesz ebbõl még hentai :D

Ja, asztali lejátszóval, zoomplayerrel meg wmpvel is lazán megy.

OFF: Olyan régen spoilereztem mát, ezt a színt szokás használni? Edit: persze hogy nem :D
én még nem láttam, de a spoiler alapján kezdek gondolkodni, hogy milyen is az a "büntetés" amit emlegetsz:D

Lazzaret

Hát nem tudom. Igazából csak a történet lett részletezve. Más nem igazán történt. De az elõzetes tényleg izgisen nézet ki :D

www.arkangyalok.uw.hu

Dreamcleaver

Na ez már kezd idegesíteni. A doremi már kijött a nyolcadik résszel a Static-Subs meg még a héttel sem- A Doremi subnak milyen a képminõsége? Ha jó akkor átállok rá.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

anatole

Quote from: DreamcleaverNa ez már kezd idegesíteni. A doremi már kijött a nyolcadik résszel a Static-Subs meg még a héttel sem- A Doremi subnak milyen a képminõsége? Ha jó akkor átállok rá.

szvsz teljesen jó. nekem a második rész static-subs-os csak, annak valamivel homályosabb a képe :p

Dreamcleaver

Quote from: anatoleszvsz teljesen jó. nekem a második rész static-subs-os csak, annak valamivel homályosabb a képe :p

Na akkor átállok...WOOHOO Mai Otome ep 7-8 here I come!!! :lul: :lul: :lul:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Ready2

no most egyhuzamban vegig neztem mind a 8-at es hat nemtom nekem ez tul vidam :) hime-ben is az tetszett hogy egyre szepen sotetedett a hangulat ahogy haladt elorea tortenet. remelem ittis kovetik a semat. bar meg nemlatom hogy hogyan, de remelem igylesz :)

Lazzaret

Spoiler:

[COLOR="White"]Nagy valószinüséggel kitör egy háború amiben megint otomék otomék ellen fognak vivni uraik oldalán.[/COLOR]

Spoiler end

www.arkangyalok.uw.hu

anatole

Quote from: LazzaretSpoiler:

[COLOR="White"]Nagy valószinüséggel kitör egy háború amiben megint otomék otomék ellen fognak vivni uraik oldalán.[/COLOR]

Spoiler end

énis "spoiler" (mert ezek ugye csak teóriák inkább), ha valaki még nem látta a nyolcast:
[COLOR="White"]ez azért a nyolcasból elég egyértelmű... kicsit furának is tartom, hogy a várható fejlemények ennyire szájbarágósak... vagy csak átvernek minket és teljesen más fog történni? :) [/COLOR]

Prof. William

Szóval megint [COLOR="White"]Otome-Otome ellen? Barát barát ellen? Talán még az akadémia is megosztottá válik? :jee: :jee: [/COLOR]

Csak el ne szúrják... Persze a végére kíváncsi leszek... Az elõzõ szuperlájtos vége heyett inkább olyan animesebb vég kéne.... Pl. Gyõzelem de azért vannak áldozatok, amiket sosem felejtenek el...

Vagy Barserk szerû végsõ vereség....:lul: :lul: :lul:

Dreamcleaver

Ne! Ne legyen sötét hangulatú vége. Tököm tele van a sok "most aztán nagy filozófiai tanulságot fogtok ám látni" animéval. Szerintem ez a japcsi gyerekek személyiségét is tökre rombolja. Elindítnak egy kawai kis sztorit, szerethetõ szereplõkkkel, aztán meg mindenkit kinyírnak vagy nyomorúságba taszítanak. A Mai Ototme nekem ideáig nagyon bejön, remélem ilyen is marad. Persze azért kellenek bele feszültség és drámafokozó elemek, de remélem pozitív végkicsengése lesz.A Mai Hime ilyen szempontból jó volt. Aki nagy morális tanulságokra vágyik az olvassom könyver vagy nézzen meg valami elborult mûvészfilmet vagy akkor egy anime legyen olyan az elejétõk fogva, olyan hangulatú grafikával etc....sztem...:)

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Ready2

Quote from: Prof. WilliamSzóval megint [COLOR="White"].:jee: :jee: [/COLOR]

Csak el ne szúrják... Persze a végére kíváncsi leszek... Az előző szuperlájtos vége heyett inkább olyan animesebb vég kéne.... Pl. Győzelem de azért vannak áldozatok, amiket sosem felejtenek el...

Vagy Barserk szerű végső vereség....:lul: :lul: :lul:

ja most kikoszorulhetnek a csorbat, amit az elso sorozat finaleja okozott az amugy odaig kivalo anime becsuleten. :jee:

Manitu

Quote from: Ready2ja most kikoszorulhetnek a csorbat, amit az elso sorozat finaleja okozott az amugy odaig kivalo anime becsuleten. :jee:
Egyetértek... nekem valahogy jobban bejött volna a egy olyan "mindenki meghal és elpusztul a világ" stílusú befejezés a Himének... szerintem tökre passzolt volna hozzá... Mondjuk ez a befejeés sem volt rossz, bár elsõ nekifutásra irtózatosan nem tetszett...

Alkyra

Quote from: DreamcleaverNe! Ne legyen sötét hangulatú vége. Tököm tele van a sok "most aztán nagy filozófiai tanulságot fogtok ám látni" animéval. Szerintem ez a japcsi gyerekek személyiségét is tökre rombolja. Elindítnak egy kawai kis sztorit, szerethetõ szereplõkkkel, aztán meg mindenkit kinyírnak vagy nyomorúságba taszítanak. A Mai Ototme nekem ideáig nagyon bejön, remélem ilyen is marad. Persze azért kellenek bele feszültség és drámafokozó elemek, de remélem pozitív végkicsengése lesz.A Mai Hime ilyen szempontból jó volt. Aki nagy morális tanulságokra vágyik az olvassom könyver vagy nézzen meg valami elborult mûvészfilmet vagy akkor egy anime legyen olyan az elejétõk fogva, olyan hangulatú grafikával etc....sztem...:)

Egyetértek. Én szeretem a happy endet. Egyb. szerintem ez NEM lesz annyira drámai, mint a Hime.(de azért itt is megjelennek ugyanazok a dolgok..lásd Master
s Otome és Hime s legkedvesebb személy. Bár a Himeben ez nagyon jól meg volt csinálva, hogy nem a Hime hal meg, hanem a számára legkedvesebb ember..ezt nagyon bírtam benne.)
Én remélem, hogy vlm, néha humoros, néha drámai, néha akció egyveleg lesz belõle.

Ready2

Quote from: DreamcleaverAki nagy morális tanulságokra vágyik az olvassom könyver vagy nézzen meg valami elborult mûvészfilmet vagy akkor egy anime legyen olyan az elejétõk fogva, olyan hangulatú grafikával etc....sztem...:)

huh ezt jo szigoruan megmondtad. akinek nemtetszik olvasson konyvet! azert megengeded, hogy keszitsenek azert ilyen animet is? :haha:

Lazzaret

Mondjuk ha már az eleje ilyen vidám hangulatu akkor a vége is lehet Happy End.
Akár a Himeben is volt legyen drámai de a végén legyen boldog mindnen.

:zen:

www.arkangyalok.uw.hu

Dreamcleaver

Quote from: LazzaretMondjuk ha már az eleje ilyen vidám hangulatu akkor a vége is lehet Happy End.
Akár a Himeben is volt legyen drámai de a végén legyen boldog mindnen.

:zen:

Én is ezen a véleményen vagyok. Én mindenféle animot szeretek, csak ne keverjék a szezont a fazonnal. Ha egy anime arra akar menni, hogy sokoljon, kikészítsen, szívszagasson etc, akkor legyen olyan az egész hangulata. Utálom mikor egy anime tök vidám meg kawai aztán a közepén elborul az agyuk és minden tök komor, kilátástalan meg depis lesz, az anim vége meg valami hiteltelen lélekmarcangolós morális tanúságtétel (tisztelet a kivételnek).

Ready2: Igen persze, bocs a kirohanásért bár nálam ez normális. :)

Na megnéztem a 7-8-t, ne mbírtam kivárni a Static Subos verziót. [COLOR="White"]Igen nagy valószínbûséggel lesz bene otome VS otome, és mivel ennyire kihozták, hogy a mester tisztelete fontosabb a barátságnál is, valószínûleg szépen el is fog hullani pár szeretett karakter pár másik szeretett karakter által. Lesz sírás-rívás meg minden.[/COLOR] Persze így legalább izgi lesz, csak ne vigyék túlzásba, bár én a Mai Hime kapcsán bízom az alkotókban.

U.I.: Muszály itt folyton fehérezni? Sztem kb mindenki ugyanott tart a sorozatban. :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

anatole

Quote from: DreamcleaverÉn is ezen a véleményen vagyok. Én mindenféle animot szeretek, csak ne keverjék a szezont a fazonnal. Ha egy anime arra akar menni, hogy sokoljon, kikészítsen, szívszagasson etc, akkor legyen olyan az egész hangulata. Utálom mikor egy anime tök vidám meg kawai aztán a közepén elborul az agyuk és minden tök komor, kilátástalan meg depis lesz, az anim vége meg valami hiteltelen lélekmarcangolós morális tanúságtétel (tisztelet a kivételnek).
U.I.: Muszály itt folyton fehérezni? Sztem kb mindenki ugyanott tart a sorozatban. :D

szerintem ez nem olyan nagy baj. Nézd meg az Evangeliont (amire egyébként engem valamiért nagyon sokszor emlékeztetett a Mai Hime)... az is majdnem a feléig olyan kis vicces-akciós mecha anime, aztán mi lesz belõle... a Mai Hime szerkesztése ilyen szempontból szokatlan, mert bedurvul, aztán mégis rózsaszín vége lesz, de nekem nagyon tetszett, de ezt le is írtam a vonatkozó topicban :)

Quote from: DreamcleaverU.I.: Muszály itt folyton fehérezni? Sztem kb mindenki ugyanott tart a sorozatban. :D
hát, oszt mivan hogyha mégsem :p tudok valakit, aki például a mai napig két rész lemaradásban volt, mert nem a doremit nézte :P :hopp:

Dreamcleaver

Quote from: anatoleszerintem ez nem olyan nagy baj. Nézd meg az Evangeliont (amire egyébként engem valamiért nagyon sokszor emlékeztetett a Mai Hime)... az is majdnem a feléig olyan kis vicces-akciós mecha anime, aztán mi lesz belõle... a Mai Hime szerkesztése ilyen szempontból szokatlan, mert bedurvul, aztán mégis rózsaszín vége lesz, de nekem nagyon tetszett, de ezt le is írtam a vonatkozó topicban :)

Hát ezért van az, hogy nekem nem is tetszik az NGE vége. :) Egyik sem. :lul:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Prof. William

A Mai Himenek négy féle vége lehetett volna...

1. Happy End... Ez jött be....

2. Mai Visszautasítja Reitót, harcol Mikotoval és meghal... Mikoto életbenmarad, aztán élhet tovább azzal a tudattal hogy a legjobb barátját ölte meg. (Megtört, kiéget tekintet... el tudjátok képzelni mi?) És élhet, de nem mint Reito kisuga hanem inkább mint valami szolgája... Bizonygatja magának, hogy jól tette mert a nagytesója kérte rá, de valami örökre megpattant benne... (Esetleg öngyilkos lessz.) :__devil: :__devil: :__devil:

3. Mai Visszautasítja Reitót, harcol Mikotoval és bár a szíve szakad meg, de megöli a kis Miko-chint. Aztán esetleg nagy világfájdalmában végez Reitóval, aztán élhet a tudattal, hogy a lagjobb barátját ölte meg+ semmi sem oldódott meg... Esetleg levetheti magát a szikláról, hiszen addigra már ő van lalkileg a legroszabbul...
Vagy önmagát megyűlölve csatlakozik Reitóhoz, és vele él amíg világ a világ... és 300-év múlva a következő generácós Otomeket már ő figyeli, mint a Fuuka vezetője...  Akárhogy kűzdött nem tudta elkerülni a végzetét... (Állatjó, megabrutál-földbedöngölős vég!)

4. Mai megharcol Mikotoval, aztán kibékülnek. Reitó meg jól megöli őket, esetleg a világ pusztul el mert nem végezték el a dolgukat...

Na kinek mejik jönne be? Részemről a 3-asra szavazok. Annak idején is az ragadott, meg a Himeben, hogy hogy elsötétedet a végére... És a Hime karakterek a Kawaizás és a depizést is jól kitudták fejezni...

Ready2

a 3as nekem is nagyon bejott volna. az anime a masodikfeletol ugyis arra jatszik, hogy hogyan kinozzuk mai-t, igy a vege tokeletesen beillett volna a koncepcioba:)

Ramiz

Félek, hogy spoilert olvasok, úgyhogy csak annyit kérdezek: ezek szerint be van fejezve a sorozat? Addig nem kezdeném el. Elõre is :merci: .
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manitu

Quote from: RamizFélek, hogy spoilert olvasok, úgyhogy csak annyit kérdezek: ezek szerint be van fejezve a sorozat? Addig nem kezdeném el. Elõre is :merci: .
Nincs. 8. résznél tart.

Ramiz

Quote from: ManituNincs. 8. résznél tart.
OK, akkor még várok. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!