manga boltok (online, offline)

Started by Raggie, 2004-03-23, 11:56:37

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Kérdés: szerintetek Bp-n van-e olyan képregény/fantasy/könyvesbolt, ahol lefordított light noveleket lehet kapni? (Konkrétan a Tokyopop által kiadott angol nyelvű Scrapped Princess 1. kötetét keresem.)

Kozmi

Ezek a boltok jónak tűnnek!:P Csak sajna annak a Lurdy házasnak nincsen honlapja, potyán meg nem fogok felmenni pestre...

Én abban kérnék tőletek segítséget - mert látom tapasztalt mangafalókkal van dolgom^^- hogy szerintetek Higurashi no Naku Koro ni mangához hol tudnék hozzájutni? Sok helyet néztem a neten, de sehol nem volt... Persze letölteni innen-onnan le tudom, de ez kb. olyan mint e-bookot olvasni:D...

Vagy így első mangának mit ajánlotok:D? Ha ez a remekmű nem volna sehol fellelhető...:(

Poszterek és wallscrollok milyenek vannak? Shakugan no Shanásat illetve SchoolDayseset látott már valaki? Azért ezeket kérdem mert ezek így elképzelve jobban mutatnának a falon mint egy Azumangás:P (persze ha valaki ilyenről is tud szóljon!).

Darkstar

Higu manga? Szvsz itthon sehol. Kérdezz rá az animebolt.hu-n, hátha tudnak szerezni. Ott találsz wallcrollokat is, de nem túl sokat, az inkább online boltokban kell keresni (vagy japán ebay-en, yahoo auction-on, stb). Posztert meg legkönnyebb a Megami magazinnal beszerezni, minden számához van egy rakással (Shanás pl nekem is van pár, School Days-es sajnos nincs...  :frown:)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kozmi

Huhhh... ez aztán a gyors válasz!^^ Nagyon köszi!:) Animeboltnak már írtam is (még anno tegnap este...:D). Illetve eBayen is körülnéztem, és van egy-két tényleg jónak tűnő ajánlat:)... (Pl.: Ez pont egy Higu Shana kombó^^: http://cgi.ebay.com/Shakugan-no-Shana-Higurashi-SEXY-Waitress-Poster-HOT_W0QQitemZ320091604038QQcategoryZ1345QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting)

Erről a Megami magazinról tudnál bővebben írni? Mert eddig a jó öreg google csupa japán linket adott ki, és gondolom azért Te sem külföldről rendeled:)...

Illetve még régebben is kérdezték, és én is megkérdezném, hogy az a híres anime naptár milyen témájú?:P

Darkstar

Quote from: Kozmi on 2007-03-13, 18:42:12
Erről a Megami magazinról tudnál bővebben írni? Mert eddig a jó öreg google csupa japán linket adott ki, és gondolom azért Te sem külföldről rendeled:)...
Hát, ez egy japán nyelvű "újság", az épp futó/készülő sorozatokról infokkal, cikkekkel, stb-vel. Épp a Novemberi volt kéznél, ebben 9db duplaoldalú A3as (vagy nem, félbehajtva a4es méretű), 1 db duplaoldalas barominagy poszter, egy ilyen kartonlapon lévő fényes kép, valamint a Simoun és az A's to StrikerS aktuális chaptere van a cikkeken felül. 196 oldal és marha jó minőségű papírra van nyomtatva. És de, Japánból lehet beszerzni, az animebolton kerszetül. :D

Javítás: a 9 a3-as helyett 8 van, mert az egyik nagyobb (az 3 darabba van hajtva ^^)

Kieg.: a képek nagy része ecchi, példák:
http://moe.imouto.org/post/list/tags/pinup

(amelyiken sok a felirat, az egy szimpla oldal scan-je)
És milyen anime naptár?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kozmi

Hát ha ezek "csak" az oldalak, akkormilyen lehet egy poszter? :P Amúgy mivel a listában nem találtam, gondolom emilben kell kérni a lapot, igaz?

Hát még az első és második oldalakon emleget valaki valamilyen anime naptárat. Aztán őt megerősítik, hogyigen, ilyen bizony létezik, aztán valaki rákérdezett, hogy még is milyen, de ő sajnos nem kapott választ...

Darkstar

Igen, külön kell mailben kérni. Nekem most jön a Dec.-Feb. adagom meg a Nanoha Visual collection. :D a naptárról pedig nem tudok, mindjárt visszanézek a thread elejére.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kozmi

Hehe... A képek alapján tényleg kihagyhatatlannak tűnik... Úgy az ára körülbelül mennyi?

Darkstar

Egyesével 3500 körül mozog, de ha egyszerre többet rendelsz, a szállítási költség eloszlik, arányaiban kevesebb lesz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kozmi

Huhh, hát ezer köszönet!  :tezsvir:
Egybe tuti befizetek majd! :) Ha lehet utórendelni akkor majd valami olyasmit nézek amiben van olyan ami érdekel is, de ahogy elnézem a képeket ez így teljesen mindegy:D... Mellesleg Shanásat melyikbe találtál?

Darkstar

Az októberiben pl van 1, de torrentről le lehet szedni a különböző számokat nagyfelbontású scanben, ott meg tudod nézni, mielőtt megveszed.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Quote from: Kozmi on 2007-03-13, 18:42:12(Pl.: Ez pont egy Higu Shana kombó^^: http://cgi.ebay.com/Shakugan-no-Shana-Higurashi-SEXY-Waitress-Poster-HOT_W0QQitemZ320091604038QQcategoryZ1345QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting)
Mielőtt bőszen lecsapnál erre, ez is egy Megami poszter, szvsz jobban jársz, ha kikeresed melyik számban volt, és inkább az újságot rendeled meg.

Kozmi

Pedig a kép alatt a duma, hogy ez egy nagyon ritka és egyedi dolog akkor gondolom egy kicsit hamiskás :D ...
Mellesleg igen, éppen valami arhívum után kutatok... (nem túl nagy sikerrel:D)

<Ez a "You lolicon" képecske nagyon nagy!:D>

Manitu

Quote from: Kozmi on 2007-03-13, 21:25:03
Pedig a kép alatt a duma, hogy ez egy nagyon ritka és egyedi dolog akkor gondolom egy kicsit hamiskás :D ...
Mellesleg igen, éppen valami arhívum után kutatok... (nem túl nagy sikerrel:D)
Click. Bár ebbe pont nincsennek dátumozva a scanek, sorozatonként vannak válogatva.
Valahol láttam egy olyat is, ami számonként volt rendszerezve...

Quote from: Kozmi on 2007-03-13, 21:25:03<Ez a "You lolicon" képecske nagyon nagy!:D>
:D

Edit: Meg van. Asszem ez volt az, de seed már nincs hozzá :(

Kozmi

Köszi a linkeket! Az elsőttöltöm mertamásodik tényleg halott... nem is kicsit:D... pedig jó lenne:(...
De most abból próbálok kiindulni, amit Darkstar adott: a képek alatt megnézem mikor lettek beküldve, és akkor gondolom egy ahoz közeli dátum lehet a valós érték:D... én nem vagyok normális:D

Mellesleg sosem gondoltam volna, hogy fórumon valaha is ilyen segítőkész emberekkel találkozom! Örök hálám! :)

Darkstar

Eddig ennyit tudtam meg
QuoteJune 2006 (vol. 73), but that scan is from the reprinted version in the Megami deluxe vol. 7

Erről a képről van szó
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kozmi

Időközben elkezdtem Higus képekre is vadászni, és meg is lett az eredménye! Ugyan is a torrentben lévő képek alján van egykis dátum, és ez alapján be lehet azonosítani a lapot... Ugyhogy asszem utórendelek pár példányt! :D
Köszönöm szépen Darkstar és Manitu segítségét! ^^
Bár így asszem ma se fogok mangát venni:D... De legalább lesz valami jó is ezen a falon^^...

Fate

Ööö remélem jó helyre írom eme kérdésemet.

Valaki nem tud véletlenül Amszterdamban egy jó mangaboltot?
"nekem mindegy csak a színe legyen vörös
mint a hajnal alja vörös
legyen minden legyen vörös"

Zsiga

Quote from: Fate on 2007-04-10, 15:06:22

Amszterdamban költsd inkább értelmesebb dologra a pénzed... ;) :D

Fate

Quote from: Zsiga on 2007-04-10, 15:37:40

Amszterdamban költsd inkább értelmesebb dologra a pénzed... ;) :D

Minden pénzemet nem akarom arra költeni, mert akkor nem sok marad meg a továbbképzésből amire eredetileg megyek :muhahah:
mint a hajnal alja vörös

Raggie

Én mikor kint voltam(2x) mindíg figyeltem, de nem nagyon láttam. Egy-két újságárusnál láttam a népszerűbbekből (Naruto, vagy One-Piece) kevéskét... nem valami jó ott a termés... mármint ebből nem jó... ;) :lazza: :D :D :D

wauf: lurk moar on the torr3nt. ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Lehet, hogy már tudjátok, de a bookline netes rendelésre olcsón hoz be német mangákat.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fate

A minap épp a Lurdy házban jártam és láttam, hogy a King Comics lehúzta a rolót. Ők most akkor megszűntek, vagy csak elköltöztek?
mint a hajnal alja vörös

Yaten

Quote from: Fate on 2007-12-12, 10:39:33

A minap épp a Lurdy házban jártam és láttam, hogy a King Comics lehúzta a rolót. Ők most akkor megszűntek, vagy csak elköltöztek?

Megszüntek! Az Anime Stars újság is megírta egyébként amiről tudok biztosan. (Az új Mondomat még nem nyitottam ki ^^)
" border="0

Yakumo

Új japán animékkel foglalkozó bolt nyílt Budapesten a 1143 (XIV. ker.) Ilka u. 29. szám alatt.
Részletek: www.animeland.hu (hamarosan)
(jelenleg: http://yakumo.interhost.hu/ )