RPG pogó

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-01-24, 20:47:42

Previous topic - Next topic

Member

"Az elõbb láttam, amint összevertétek egymást meg azt a rákot! Fogadjátok gratulációmat... És most... Beszélgessünk :D."

Raggie

Mindez szép is volna ha a ló le nem lett volna védve jelszóval... :__devil: Ám így bebootolást színlelt és valóban megtörtént mindez, ám ezen a ponton(mikor felébred Kaszás és ezt a ló is észreveszi) hattalmas nyerítés közepette ledob mindenkit a hátáról(kivéve persze Kaszást) és az újdonsült alak arca mellett nanomilliméterekkel suhintja el lecsapódó patáját, ami így jókora porkupacot közvetít annak fejére... Kaszás ásítva ébredezik és felül lova hátán, majd elsõ dolga az, hogy elõvesz nyeregtáskájából egy kívülrõl jegeces falú*, feltûnõen szemgyönyörködtetõ alakú gömbölyded kis fekete üveget, rajta piros körben arany kereszt emblémával és kis kupicából(amit valamelyik belsõ zsebébõl varázsolt elõ) iszik egyet belõle. Csettint a nelvével, majd kérdõn körbenéz: -"Hol van mindenki?"
______
*: úgy tûnik sokminden rejtõzik abban a high-tech nyeregtáskában... pl hûtõ is?! ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Xaga

A kockás érdekesen néz az elõbb porig alázott vagyis tiport alakra. "Ki vagy ugye kereskedõ nem kislány esetleg csontkülönlegesség?" hõsünknek nagy tehetsége wan az üzlethez.

Xaga

A kockás érdeklõdve: " Mióta wan egy csontkupacnak nyelve?"

Rounin

- Nyaff? *ébredezve* Mi történt? Hol vagyunk? Ki ez? Mit akar? Miért vagyunk itt? Hol a rákocska? Éhes vagyok és pipilni is kell. Szipp...

Member

"Érdekes személyiségek vagytok :). Eddig úgy tudtam, hogy a lovak bootoláskor lefagynak, na mind1. Egy Kaput keresek. Nem olyan kicsit, ami ami a városban volt, hanem egy NAGYOT. Abban reménykedtem, hogy ti alkimisták vagytok és segíthettek megtalálni." - S ezzel elõvett egy digitális fényképezõt, s megmutatta annak kijelzõjét. - "Látjátok, kb. ilyen."

Xaga

A kockásnak felcsillant a szeme "Húúúúúú hány megapikszeles?!"

Member

Quote from: XagaA kockásnak felcsillant a szeme "Húúúúúú hány megapikszeles?!"

"8,95. Most vettem a Tesukou-ban (japán Tesco). 5 éve keresem a Kaput. Hiába... Csinálhatok egy csoportképet rólatok :D?" - Arca felderül.

Rounin

Rin kikapja egyik csápjával a fura masinát az új alak kezébõl és érdeklõdve forgatja kezében.
-Ezmiez? :3

Xaga

"Nem, nem rólam semmikép nem" útasítja el a kockás " mikor legutobb lefényképeztek 3 napig wak voltam a hülye waku miatt." Majd érdeklõdve " Mond idegen miféle kapu ez amit már eonok óta keresel?"

Member

"Én egy paralell világból érkeztem, melyet egy Kapu köt össze. Az alkimista, aki létrehozott, számûzött ebbe a világba. Olyan szinten groteszk ez  a hely, hogy becsavarodok..."

Raggie

Mikor Kaszás meglátja a bizlalmasan cseverészõ kocskást és nemtomkit, Rint pedig a fényképezõvel játszani hirtelen hiányérzete támad... ááá Germóó!
Keresni kezdi Germót, s mikor meglátja, hogy lova után van kötve gyorsan elvágja a kötelet és megkérdi hogy mi történt este óta...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Xaga

"Hát miért nem ezzel kezdted" csattan fel hõsünk "én tudom hol találod meny keletre mindig csak keletre ha elérsz a nagy vúlkáánhoz küzdj meg a pukimon mesterrel vigyáz fingásban nincs jobb, õ meg tudja neked mondani melyik az a falu ahol a bölcsek kövérét találod"

Rounin

Rin érdektelennek tartja a masinát, ezért leejti a sárba és trillázva körbeszaladgálja az új alakot, közben valami újabb rigmuson töri buksiját.

Member

"Az nem az! A Pukimon mestert már legyõztük Alucarddal válvetve, ám kiderült, hogy az ottani Kapu az, amellyet Bulma épített Trunksnak, hogy az visszamehessen Gokuékért, ám a Pukimon megölte és a cucca ittmaradt! ÁÁÁÁÁÁÁÁ, te álladék, az most volt akciós!!! Adtak mellé egy ingyen konzernyi borotvahabot!"

Rounin

Rin hirtelen felindulásból dalra fakad, ehhez hátratett kezekkel imbolygó állást produkál, aranyosan élrebillentett fejjel, lesütött szemekkel.

- Habos ingyen kócómfittyen, ráserántva szerpentinen, arra megyünk bokorirányt, kavarjuk a nagy hurrikánt! Izzóbimbó rózsahimlõ, lyukasfalú kerekerdõ, közepén a tükrök tava, vajon miérten nincsen semmi szaga? [ésígytovábbésígytovább]

Xaga

"Hmm én legutobb Tesukou ütésálló tükörfúrógépet vettem de leejtettem és összetört, de figy épp egy bebõrtönzött varázs-lóhoz tartunk a közeli romhoz, tarts velünk hátha õ tud segíteni"

Member

"Téged láttalak a Megasztár döntõben, ugye?" - dundorodik ki Kai'in (hogy a nevét is beírjam) szeme - "Ja nem, az roma volt..." - és legörnyedve kaparja a homokot.

EDIT: Szívesen veletek tartok. Az emberek már amúgyis ingerelnek (;))

Xaga

A kockás elképzeli Rint holdjárócipõben rövid szoknyában és topban zöld hajjal majd gondosz képet vág és elkezdi dörzsölni kezét, pedig nincs is hideg.

Raggie

Kaszás a kérdése megválaszolása elõtt még gyorsan fogjamagát és beprogramozza a lovába a hely térképét... meg felinstallálja az új winLÓwst, hogy ne fagyjon le mindíg tölt bele egy kis fagyállót is...

Well, do ya, punk?"

Member

Kai'in olvas kockás gondolataiban és nem IRIGY az ötletére...

Lt. Simoan Blarke

a ló körülbelül két órás szenvedés után sikeresen feltelepül. eltart neki fél óráig, amíg az összes kompatibilis eszközt felismeri magában, egy ideig például USB portként próbálja használni az orrát, de rájön, hogy az nem arra való. aztán nagyot prüszköl, boldogan felnyerít, és megjelenik a feje fölött egy login képernyõ.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rounin

Quote from: XagaA kockás elképzeli Rint holdjárócipõben rövid szoknyában és topban zöld hajjal majd gondosz képet vág és elkezdi dörzsölni kezét, pedig nincs is hideg.

Gyanakodva pislog a kockás alakra...

- Éhes vagyok - vágja ki diadalittas arccal.

Ramiz

Kék Germó lemondóan sóhajt, megkocogtatja a Kaszás vállát, és megkérdi: "Ezentúl minden debilt felszedünk az úton? Na adj egy kicsit abból a Reggeli Italból." :D Aztán egy szivarcsutkát töm a szájába, és kék füstöt kezd eregetni, abban az örvendetes tudatban, hogy a csonti úgysem kérhet tõle ilyet, mert nincs tüdeje. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

amint elhangzik ez a hangsor: "éhes vagyok", szépen kánonban mindenkinek lead egy iszonyatos morgást a gyomra. (a legmókásabb, hogy a Kaszás felõl is hallatszik ilyen mély, morajló hang.)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rounin

Rin elbûvölten nézi a kék füstöt és apránként közelebb ólálkodik. Egy óvatlan pillanatban kikapja a hosszúkás tárgyat Germó szájából (csáááp>;>) és megpróbálja elrágcsálni.

Xaga

A kockás szemei megcsillannak a szivar láttan fogja egyik kockáját és teljes erejõbõl fejbedobja a Germót majd elkiáltja magát "HEADSHOT!!!!!"

Ramiz

Germó odaugrik a lányhoz és úgy pofán veri, hogy annak szép hosszú csillogó ívben repül a taknya tíz métert, aztán átlõ egy fát, aztán a kockához lép és a fejéhez b.ssza a kockát.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

Kai'in elõvesz néhány vörös bizgentyût a haja mögül és elkezdi rágcsálni. aztán meg elkezdi rágni a ló lábát, hátha az is ugyanolyan.

Rounin

Rin duzzogva-szipogva ül a földön, csakazértsemsírok arcot vágva. Úgy dönt, hogy megtorlás lehet késõbb is :]