Main Menu

Raw anime

Started by Licht, 2006-02-04, 05:16:55

Previous topic - Next topic

Szeretnél e Raw részleget a szerveren?

Szeretném ha lenne!
28 (71.8%)
Nem érdekel.
11 (28.2%)

Total Members Voted: 39

Licht

Hi!

Felmerült, hogy legyen e raw (felirat nélküli) anime részleg.
Jelezzétek kit érdekel, és majd meglátjuk.

A dolog úgy mûködne, hogy csak olyan raw-ok lennének fennt aminek nincsen subbolt változata a szerveren. Ha utóbb felkerül ilyen, a rawot töröljük (lévén a hely véges, és a többség a subboltat szereti).

Aki otthon van raw anime témában az tudhatja hogy sokkal hamarabb (van hogy napok, hetek) hozzáférhetõ az animék raw verziója, több kiváló sorozatot nem subbol senki, de rawban könnyen hozzáférhetõ.

Dreamcleaver

Legyen. Bár az a kérdés is felmerül, hogy mi van akkor, ha a subolt video file-nak rosszabb a minõsége, mint a rawnak. Pl Basilisk.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Ready2

Quote from: Lichttöbb kiváló sorozatot nem subbol senki, de rawban könnyen hozzáférhetõ.

emiatt a resz miatt szamomra egyertelmu :)

Hiei-sama

Tamogatom szinten ;)

Ramiz

A "Nem érdekel" azt jelenti, hogy tökmindegy, vagy hogy ellene van? Elõbbi, ugye?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Darkstar

Szerintem is legyen.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Szerintem legyen.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rage

Szerintem is legyen raw, mert a raw jot tesz az egeszsegnek. ;]
痛みを感じる方向に、出口がある!

Yakumo

Hogy csak a legkisebb, de fontos felhasználhatósági területét említsem: AMV
Ez nekem elég is:jee: Legyen! :jee:

Lazzaret

Szerintem is jó lenne ha lenne.:cool:


www.arkangyalok.uw.hu

Ramiz

Persze "nem ártana", ha lenne, de tudjátok, milyen drága a tárhely? És ha lenne, akkor is feliratos (= széles közönség számára nézhetõ és érthetõ) animék elõl venné el a helyet. Ergo én kérek egy "Ne legyen!" választási lehetõséget a szavazásnál. :bsd:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Hiei-sama

En nemtom nem ertitek a lenyeget sztem...Nem arrol van szo hogy minden raw ami kijon felmenne.Csak azok mennenek fel amikbol a rohadt eletben nem lesz sub..Na meg gondolom a hiresebb animek amiket nem subolnak le egybol de hatha lesuboljak ugyis torlesre kerulne a raw..Es sztem mindenki szedne a rawot,mert egy csomoan szednek sztem.Erre ott van az a pelda is mikor kijott
az uj szar Hellsing mindenki szedte a rawot ezerrel...Ha meg erteni is akarod tanulj meg japanul ;) Sok jo anime van meg amihez nincs sub es attol meg hogy nincs sub vlmennyire meg lehet erteni.De hat legyen amit a tobbseg akar,nekem vegtere ugyis is mind1 ha kell vlmi megszerzem magamnak...

RE@L

Barefoot Gen 2 jöhetne.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Moha

Részemrõl nekem mindegy. Nem vagyok a javaslat ellen, de nem is igénylem kifejezetten, hogy legyen fent raw.
Én ált. úgysem a legfrisebb cuccokat nézem és mire odajutok, már van sub.
Ettõl függetlentül ha lesznek raw cuccok, akkor lehet, hogy fogok tölteni belõlük. Ha másért nem, hát a japán tudásomat próbára tenni. ;) Mert azért az elmúlt kb 2 évben csak ragadt rám valami... :hehe:

Eberinu

Hali,úgy hirtelenjében raw kifejezésre ezt a topicot dobta ki a kereső. Az lenne az én nagy kérdésem, hogy tudtok e valami jó raw szerzős helyet,ahol pl a bleach régebbi részeit meg tudnám rawban szerezni? Köcce! A válaszok jöhetnek nekem priviben is!

necrologist

tokyotosho.com -n van jópár bleach raw (és egyéb is)

Licht

Nezd meg kik adnak ki rendszeresen es menj fel az irc csatijukra. Nagy esellyel talalni fogsz egy botot vagy par usert akinel fent lesz amit keresel.

RedPriest

Én erősen támogatom az ötletet. Természetesen csak az olyanok kerüljenek fel, amik vagy soha nem lesznek subbolva, vagy csak egy idő után, így mindkét fél akarata meglenne, lehetne raw is, de a hely sem fogyna annyira. Sőt, akár szavazások is lehetnének, mi kerüljön fel, ha esetleg nem lenne egyértelmű a dolog. Én is inkább vonatkoztatnám az olyan animékre, mint a Hellsing, egy megoldás lenne. Persze, meg tudom érteni Ramiz hozzáállását is.
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」

Eberinu

Köszi,bár én ugy a legelső részektől gondoltam a régebbi részeket :D Hát meglátjuk, két helyet már megnéztem,meg torrentel is probálkozok.