Ez nagyon lol :DD

Started by HVp213, 2006-03-09, 17:46:17

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: Próféta on 2009-07-27, 22:18:05
Az alacsony, sík helyeken védettebbek vagyunk a számítógépes bűnözéssel szemben
copy-paste a foldrenges howtobol?  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

A Petőfi Népe ("A Duna-Tisza köze napilapja") egyik mai cikke foglalkozott a Magyar Nagydíj nézőszámával, a várható bevétellel, stb. A cikkben szerepel egy fénykép is, mely alatt a következő képaláírás olvasható:
"Jó volt a hangulat minden idők talán legizgalmasabb mogyoródi Forma-1-es nagydíján [...]."
Hogy mit ábrázol a fénykép? Ferrari-szurkolókat, akik maskarát viselnek és vidáman lengetnek egy brazil zászlót.  :falba:

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Én

Flaser

"MAGUS: The Curse XD

This storytelling game of horror mystery, following the traditions of Edgar Allen Poe and Arthur Conan Doyle, guides you into Hungary, the ancient home of Dracula, where a dark and mysterious curse connected to a once-popular fantasy franchise continues to take its victims.
Step into the role of a young Writer, Designer or Producer, drawn irresistably by sinister forces to place your creativity or ambitions on the sacrificial altar of the curse, doomed to be forever broken and maybe killed, unless you and your friends manage to solve the riddle of MAGUS in time." - by Lepus on RPG.hu
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

noriko

"I wish I could, but I don't want to."

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Zsiga

NLZ

[reserved]

motifator

Hatalmas lesz az idei felhozatal, ha pesti lennék, simán kimennék pár estére. Bőven megéri a napijegy is, 10KHUF-ért 4-5 olyan koncertet látsz, aminek darabja lenne 10K+.
Bár fiatalabb lennék pár évvel, akkor ott nyomnánk sátorral egész héten...  :bruhuhu:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Én

Xzone

Quote from: Én on 2009-07-30, 12:22:20
Quote from: Zsiga on 2009-07-29, 18:36:56
Senkiháziak kezében van a popszakma... :Kiraly:
Ez nem az a mocskos kis fasszopó, Toepler Zoltán vagy ki?

Ezzel most sokat nem mondtál, kifejtenéd?

Én

Végülis ide való: http://www.youtube.com/watch?v=7GDZwq7B4Bk (relatedbe van több is)
Az ürge híres arról, hogy a "művei" színtiszta káromkodásfolyamban merülnek ki. Meg ő volt a kismacskát vízbefojtós arc is.

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xzone

Quote from: Én on 2009-07-30, 13:52:31
Végülis ide való: http://www.youtube.com/watch?v=7GDZwq7B4Bk (relatedbe van több is)
Az ürge híres arról, hogy a "művei" színtiszta káromkodásfolyamban merülnek ki. Meg ő volt a kismacskát vízbefojtós arc is.

Nos, igen. Ez elég gagyi művészkedés, tényleg rossz. A kismacska vízbefolytása viszont szerintem fölöslegesen felfújt álbotrány, szarni kellett volna rá magasról.

Én

Azért lett belőle nagy botrány, mert még valami díjat is kapott érte. De ezt hagyjuk mert a múltkor is csinos shitstorm lett :)

NLZ

Miért, volt valaki olyan szar alak, hogy kiálljon mellette? :D
[reserved]

Én

Quote from: NLZ on 2009-07-30, 16:48:32
You have no idea

NLZ

Quote from: Én on 2009-07-30, 16:59:13
Quote from: NLZ on 2009-07-30, 16:48:32
You have no idea
zomg?
[reserved]

Xzone

[spoiler]De szemét :lul: [/spoiler]

NLZ

[reserved]

Member

Színtévesztő vagyok, 3-mat látok és egyet meg tudok tippelni, köszi. :)

Cloud

Quote from: Member on 2009-07-30, 17:54:52
Színtévesztő vagyok, 3-mat látok és egyet meg tudok tippelni, köszi. :)
Én is. Kettőt látok, egyet talán tippelnék.  ^^"

NLZ

Én látom az ötöst! Én látom az ötöst!
[reserved]

Kvikveg

Quote from: NLZ on 2009-07-30, 19:20:32
Akkor tedd hozza, hogy "hajlamos a hallucinaciokra". Es "possible latent homosexuality". :ejnye:

Quote from: NLZ on 2009-07-30, 17:52:58
Úbazdmeg. :D
+1  :lol:

csacsa

Banyek....csak az 5-t nem, látom...vagyis nem vagyok benne biztos. Ez szívás.... :zomg:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Zsiga

Xzone

Quote from: NLZ on 2009-07-30, 19:20:32

Csak szeretnéd. Zsiga, te is :)

[spoiler]
PROTIP: azon nincs semmi. De vicces, hogy egyesek minden erejükkel próbálják meglátni benne a számot :appl: [/spoiler]

SaiyaGin

Párbeszéd házvásárlás előtt:

- És az árban benne van a melléképület a disznóknak is?
- Persze, ól inkluzív.

Zsiga

Quote from: Xzone on 2009-07-30, 20:21:56
[spoiler]
PROTIP: azon nincs semmi. De vicces, hogy egyesek minden erejükkel próbálják meglátni benne a számot :appl: [/spoiler]
Nem póbálkoztam, első ránézésre láttam rajta amit írtam, még mielőtt elolvastam volna az értékeléseket.
Bocs. :)