Ez nagyon lol :DD

Started by HVp213, 2006-03-09, 17:46:17

Previous topic - Next topic

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

teraflare

Én

Fazék

azt hiszem volt már 1-1 kivonata, de ennyi szó/kép nem emlékszem, hogy lett volna benne, szóval újra:
My First Dictionary

motifator

Quote from: Fazék on 2009-11-23, 10:43:01
azt hiszem volt már 1-1 kivonata, de ennyi szó/kép nem emlékszem, hogy lett volna benne, szóval újra:
My First Dictionary
Még csak az early-nél járok, de kurva jó! :_piszka: :lol: :zomg: :hopp: :he:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

SaiyaGin

My First Dictionary

:hopp:

Bandita ^^

"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

kikuchiyo

My First Dictionary

Ez nagyon szemét!  :jee:

Asszem itt a forrás:
http://myfirstdictionary.blogspot.com/
Failure is the default option

NLZ

Ja, fazék linkjében említik is. :facepalm: :D
[reserved]

NLZ

Quote from: LiaLia on 2009-11-23, 23:23:50
Quote from: Bandita ^^ on 2009-11-23, 18:15:11
Kenguru próbált vízbe fojtani egy kutyát  :lol:
http://index.hu/bulvar/2009/11/23/kenguru_probalt_vizbe_fojtani_egy_kutyat/
:smile: csak önvédelem volt
Dehogy, benne volt a hírben, hogy a kenguruknál ez szokás, szal előre eltervezett gyilkossági kisérlet volt. :D
[reserved]

Fazék

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Xzone

Moha

.Attila

Szégyellem, de ezen nevettem:

[spoiler][/spoiler]

Makos

Nem vagy egyedül :D

NLZ

Én nevettem és nem szégyelltem.:o
[reserved]

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LiaLia

Quote from: Moha on 2009-11-25, 00:43:46
Garfield was banned! :D
ki az az állat, aki kitalál ilyent egy állatnak... :D

Quote from: .Attila on 2009-11-25, 12:00:31
Szégyellem, de ezen nevettem: 400 m
Nevetgéljetek csak... :Eztneked: remélem egyszer majd az életben, kemény verejtékkel meg fogjátok tanulni mi az a házimunka!!

.Attila

Gondolom az itteni hímneműek egyike sem porszívózott, porolt, vasalt stb. életében...

LiaLia

Ennyi mindent egy alkalommal, biztos vagyok benne, hogy még soha életében....

Zen

De a képen csak porszívóznak.
&fmt=1

Én

Biztos vagyok benne, hogy itt még senki sem porszívózott 400m-en versenyszerűen. [spoiler]Bezzeg LiaLia! :D [/spoiler]