Main Menu

School Rumble

Started by RE@L, 2006-04-07, 21:33:15

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: Fazék on 2006-05-14, 23:51:57
6-os rész WF torrent

w00t! (Megjegyzem, ezt nem siették el)
Egyébként az openingből már rég kijött az mp3 kislemez. ;)

Fazék

Quote from: SaiyaGin on 2006-05-15, 09:31:47Egyébként az openingből már rég kijött az mp3 kislemez. ;)
mp3 kevésbé érdekel, mert magában nem olyan jó sztem a szám. én az opening-gel együtt szeretem a rövid változatot :)

SaiyaGin

:Kiraly: volt! Kare-rin nagyon jól énekel. :lazza: Az előadás is jó volt, csak azt nem értem, hogy Akira olyan  forgatókönyvet mutatott Harimának, amiben ő volt a herceg, és Tenma-chan a hecegnő. Ez csak beetetőnek szánta?  :confused:

RE@L

Igen, emlékezz vissza pont azért hogy Hanai-t meg Harimát 1 kicsit felrázza  vissza az életbe. Amúgy nekem hiányzik a régi Ichijou hang :( bár a mostani tényleg nagyon szépen énekel!!!!

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Necrid^

7-es rész mikor jón ki?

Edit: ja elfelejtettem hogy lehet nézni anidb.net-n  :lame:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

SaiyaGin

Quote from: Nec^ on 2006-05-16, 01:28:07
7-es rész mikor jón ki?

Edit: ja elfelejtettem hogy lehet nézni anidb.net-n  :lame:

A WF tegnap hozta ki a 6.-at, úgyhogy ők gondolom még nem mostanában fogják, a többi feliratozócsapatot meg nem figyelem..

via_mala

Mit találtam nektek:
Sawachika
Átszámolva csak 3229 Ft!  :hopp:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

draxx

[Your-Mom] School Rumble 2nd - 07 [DE28A330]​.avi
http://tokyotosho.com/details.php?id=20666

SaiyaGin

RE@L

Nagyon lassan jönnek a részek :(
Úgy néz ki behoznak új karaktereket a kövi részben?

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

Necrid^

Quote from: RE@L on 2006-05-23, 21:23:02
Nagyon lassan jönnek a részek :(
Úgy néz ki behoznak új karaktereket a kövi részben?
Raw-t nem szoktátok letőlteni?

RE@L

Nem én nem, csak Ya-MoM on gondolkozom mert WF-re várni vmi katasztrófa sztem :$

Necrid^

Quote from: RE@L on 2006-05-23, 22:49:51
Nem én nem, csak Ya-MoM on gondolkozom mert WF-re várni vmi katasztrófa sztem :$
de akkor csakis a MOM mert a DAD egy nagy [spoiler]fos[/spoiler]

RE@L

Jah, de még ígyis húzom a szám szélét, de ha nincs ló jó a szamár is :)

SaiyaGin

Nektek is szaggatott ez a rész?

RE@L

Quote from: SaiyaGin on 2006-05-24, 11:18:25
Nektek is szaggatott ez a rész?

Nem, minden rendben volt. Szerintem valami hiba kell legyen hogy szaggatott nállad :(

draxx

Necrid^

via_mala

"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

RE@L

Végre a várva várt 10. rész!
Végre nemlehet semmi panaszom az animációra, a készítők kitettek magukért. Rendesen részletgazdag animációk hozza az első évad színvonalát de még mindig nem üt akkorát, ugyanakkor nagyon-nagyon sok puskapor van még ebben a tarsolyban!!! Ismét fergeteges részt láthattunk :) Bár Harima mintha nem lenne olyan balf*sz már =] (közben mégis az de már sztem nem csinál akkora idiótaságokat mint az 1ső évadban)

Fazék

azt lehet tudni, hogy a KAA-WF közös projekt keretében készülő DVD-ripek miért tartanak csak a 4. résznél az első sorozatból?  :confused:
még Japánban is csak az első dvd jelent volna meg SR 1. sorozatból?  :frown:

Rage

Quote from: Fazék on 2006-06-21, 12:21:00
még Japánban is csak az első dvd jelent volna meg SR 1. sorozatból?  :frown:
Dehogyis, szerintem mar regesreg megjelent az osszes.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Fazék

Quote from: Rage on 2006-06-21, 19:37:12
Dehogyis, szerintem mar regesreg megjelent az osszes.
akkor dobták a project-et? mert kétlem hogy olyan sok SR-nél népszerűbb sorozat lenne, ami prioritást élvezne ezzel szemben...

Rage

Quote from: Fazék on 2006-06-21, 23:06:35
akkor dobták a project-et? mert kétlem hogy olyan sok SR-nél népszerűbb sorozat lenne, ami prioritást élvezne ezzel szemben...
A KAA ugy mukodik, hogy egy darab DVD-t nem vesznek meg (max. USDVD-ket), tehat abbol dolgoznak, amit mas nekik rippel / talalnak Share-en vagy Winny-n. Vagy az is lehet esetleg, hogy szamukra nem volt annyira nepszeru a sorozat (pl. az Azumangat 1 ev alatt sikerult vegig kiadniuk).
痛みを感じる方向に、出口がある!

Fazék

nekiálltam átolvasgatni a KAA fórumot. pár idézet:
QuoteI don't know wether it is true or not and I hope it is not, but I did ask AMZ about the status of the project and he says it's dead
QuoteThis project is officially dead.

ArchMageZeratuL has made this clear on many occasions on IRC.
QuoteThe reasons are because WF basically just gave up on it, they stopped sending over their subs.

We'll update the status on our status page to 'dead' when somebody decides that being lazy is a bad thing.
Quotethe more people complain, the lazier we get Twisted Evil

you never know, this project might start up again...
Quoteflamey wrote:
Nope, AMZ stated multiple times that this project is dead...

And in an interview, it was stated that it will be picked up again. Just not anytime soon.
QuoteYou are talking about the interview with grimlock, right... He said that he hopes that it will be picked up again, but the project is dead atm and it is uncertain that it will be continued.

My guess that this will get ongoing again when the R1's get out so they don't have to rely on WF.

szóval úgy néz ki még jó ideig kell várni egy dvd-ripre a sorozatból... és várhatóan azon se a WF-féle felirat lesz, szóval vszleg inkább nem is érdemes várni rá :(

Fazék

Most nézzem meg én is az új részeket, kritikán aluli Your-Mom felirattal?  :frown:
Fura hogy nem képes fölfogni a többi WF-es tag, amit Bantam közölt a néppel... gondolom emiatt is hanyagolják ilyen mértékben a fordításokat, nem csak mert nyári szünet van...
szóval heti-kétheti 1 résszel én még kiegyeznék, tudok így nézni egy sorozatot, de a havi-kéthavi 1 részt, már a GitS SAC 2nd GiG-nél elhatároztam hogy többé soha...

Manitu

Quote from: Fazék on 2006-06-29, 22:42:59
Most nézzem meg én is az új részeket, kritikán aluli Your-Mom felirattal?  :frown:
Én már megtettem, nem annyira rossz, mint amire számítottam. Ugyan nincs karaoke, és úgy általában elég egyszerű a typesetting, de egyébként korrekt, néhány apró hibától eltekintve.
Persze Wannabe igényesebb, de amilyen tetűlassúak, aszem inkább ezt nézem. Egyébként ideiglenesen újra működik az oldaluk itt, de persze a következő releaseről egy szót sem szólnak.