Main Menu

School Rumble

Started by RE@L, 2006-04-07, 21:33:15

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

basszus, persze, hogy akkor jon ki az uj resz, amikor en nem vagyok itthon :) na ha lejon es megneztem editelek en is velemenyt :)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Manitu

Megnéztem én is.

Frankó volt, de nem erre számítottam. Már foggalmam sincs mit gondoljak. Az utolsó részben Harima vagy összejön valamelyik Tsukamotoval gondolom nem kell mondanom melyiket preferálnám :D, vagy jön a harmadik évad. Vagy nem tudom...

Dreamcleaver

A WF csinálja még ezt a sorozatot vagy csak a Your-Mom? Leragadtam a 11-nél.  :frown:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Fazék

Quote from: Dreamcleaver on 2006-09-22, 00:16:58
A WF csinálja még ezt a sorozatot vagy csak a Your-Mom? Leragadtam a 11-nél.  :frown:
volt pár oldallal korábban hír, hogy mivel a sorozat átlépett licensed státuszba, ezért abbahagyták a fordítását sajnos...

nekem azóta sincs bátorságom a Your-Mom verzióba belevágni...

Lt. Simoan Blarke

25
hat, tenyleg nem erre szamitottam. ES ERIVEL MI VAN?!?!?! es ebbol lezarni 1 resz alatt az eleg szep teljesitmeny lenne :-O mindenesetre most egy hetig nem fogok tudni aludni :D (es szegeny, szegeny Yakumo (*elhesegeti a moderatort: nem, nem te :ejnye: *)... :ejj: )
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

SaiyaGin

Quote from: Manitu on 2006-09-22, 00:04:47
Megnéztem én is.

Frankó volt, de nem erre számítottam. Már foggalmam sincs mit gondoljak. Az utolsó részben Harima vagy összejön valamelyik Tsukamotoval gondolom nem kell mondanom melyiket preferálnám :D, vagy jön a harmadik évad. Vagy nem tudom...

Kb. egyetértek. Remélem, hogy lezárják a sztorit, de erre nem látok sok esélyt. (Pláne, hogy még Harimáékon kívűl is elég sok lezárandó szál van.)

Quote from: Fazék on 2006-09-22, 00:20:55
nekem azóta sincs bátorságom a Your-Mom verzióba belevágni...

Annyira azért nem rossz.

Lokids

Your-momnak a SchoolR-je nem olyan rossz. Talán ez a legjobb subja. Nyugodtan bele lehet vágni, szerintem nem sokban marad el a WF-től.

Manitu

Quote from: SaiyaGin on 2006-09-23, 11:07:25
Annyira azért nem rossz.
Ja. Nem amatőrök a srácok, régóta csinálják, majdnem mindegyikük más csapatokban is aktívan ügyködik ez mellett.

Lt. Simoan Blarke

nem annyira rossz, ez teny, de azert pl mostani reszben is volt egy mondat, ami nekem nem tetszett. (hadd ne kelljen most 4 ora alvas utan megkeresnem :) ) de nekem 1 elbacas/resz meg turheto kategoria :)

Fazék

nagynehezen rávettem magam, hogy elkezdjem folytatni ahol WF abbahagyta a YourMom-os részekkel

első dolog ami feltűnt: gyengébb a képminősége, mint a WF változatnak. nagyon mókás kedvében volt, amikor erre valaki 3 csillagot adott AniDB-n... :rolleyes:

a feliratban a szóhasználat valami katasztrófális időnként...
nagyjából lefordítják, de mintha a legalapabb szavakat is szótárazniuk kellett volna...

Lokids

Fazék, ha nagyon nem tetszik, akkor: "Eszed, nem eszed, nem kapsz mást!"

Fazék

Quote from: Lokids on 2006-09-23, 21:19:36
Fazék, ha nagyon nem tetszik, akkor: "Eszed, nem eszed, nem kapsz mást!"
:wtf:
neked meg mi bajod van? :haha:

szerk: amúgy szted miért kezdtem el, ha nem azért mert úgyse fordítja más csapat, a dvd-re meg az idők végeztéig lehetne várni? szted nem lehet kritizálni ha egyszer béna összecsapott munkát ad ki egy csapat a kezéből? mindegyik fordítócsapatnak tövig be kéne nyalni szted? :haha:

szerk2: ennél a 13-as résznél meg a vacak kezdőképernyőjük miatt vagy 2 mp-et csúszik a felirat az OP kezdetéig?  :eek: ez aztán a jó fansub-csapat :lul:

ettől még persze lehet hogy a későbbi részekre kicsit összekapták magukat, de az alapján amit eddig láttam tőlük (12-es rész és 13-as legeleje) továbbra is csak egy nagyon igénytelen csapatnak vélem ezt a YourMom-ot

szerk3: ez az intro viszont továbbra is imádnivaló! :D szét lehet pogozni rá az ember magasságú plüssmaciddal a szobát  :Kiraly:

szerk4: ez a 15-ös manga rajzolós rész valami fergetegesen jó!!!  :lul: ezekért a részekért mindenképpen érdemes nézni a sorozatot! :jee:

szerk5: ez a 16-os rész is zseniális!  :hopp: nagyon jó ötlet volt ma este folytatni ezt a sorozatot :) tök feldobott :D

szerk6: de rég nevettem ilyen jókat :haha:

szerk7: ma reggel folytattam a 17-20-as részekkel és hát sajnos ahogy sejtettem itt újból visszatértünk a gyengébb poénokhoz, illetve a romantikus részekhez, de hát ez van, így se olyan rossz :)

Fazék

Na ezt már külön hozzászólásba írom, mert úgy veszem észre, hogy hiába az utolsó hozzászólást frissítem a topic-ban és ilyenkor elméletileg megjelenik az olvasatlanok között, kipróbáltam és mégsem teszi... fura

szóval korábban volt egy "School Rumble Bebop" youtube videó, most elnézve újra az oldalukra, ott van a letöltések között OP ED klippekkel egyetemben, ha esetleg mást is érdekel :)

bár ahogy nézem a minőség nem a legmakulátlanabb, de azért megteszi :)

Fazék

Franc... nem szabadott volna tegnap este elkezdenem a 12-es résszel... most várhatok legalább 4 napot a befejező részre  :oops:

RE@L

Olvassatok vissza, én mondtam hogy lesz 3. évad és suliba se mennek már ;)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Fazék

Quote from: RE@L on 2006-09-24, 23:28:51
most azon túl hogy tett egy utalást, hogy "bla-bla in 3rd term bla-bla", és hogy persze hogy lesz, mert sikeres sorozat, van bármi forrásod a 3. évad készüléséről?

RE@L

Quote from: Fazék on 2006-09-24, 23:40:47
Quote from: RE@L on 2006-09-24, 23:28:51
most azon túl hogy tett egy utalást, hogy "bla-bla in 3rd term bla-bla", és hogy persze hogy lesz, mert sikeres sorozat, van bármi forrásod a 3. évad készüléséről?
Nincs semmilyen hiteles forrásom vagy ismerősöm a készítők között szóval ez általam "gerjesztett" pletyka. Esetleg annyi előrevetítés hogy a mangából lett eme sorozat szóval amíg van manga addig animálva is lészen. 25. rész után meg egyértelmű hogy semmit sem tundak igazán elvarrni 1 rész alatt.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Fazék

Quote from: RE@L on 2006-09-25, 00:19:03Nincs semmilyen hiteles forrásom vagy ismerősöm a készítők között szóval ez általam "gerjesztett" pletyka. Esetleg annyi előrevetítés hogy a mangából lett eme sorozat szóval amíg van manga addig animálva is lészen. 25. rész után meg egyértelmű hogy semmit sem tundak igazán elvarrni 1 rész alatt.
miért kéne elvarrni mindent? nagyon sok sorozatot láthattunk már, ahol paff egyszer csak vége lett a dolgoknak :) vagy inkább  :ejj: amúgy pedig mivel fejőstehén és sorozatonként legalább 4-5 nagyon jó résszel elő tudnak állni, addig sztem maradni fog a sorozat. egyedül azt tudom végnek elképzelni, hogy a következő utolsó maradék félévet már nem tudják 2 sorozatnyi időre elnyújtani, szóval én úgy tippelem, hogy a 3. sorozat után mindenképpen vége lesz. bár fene tudja, lehet hogy a harmadik évadnál előállnak az ötlettel, hogy mindezt Harima álmodta csak és elölről kezdik az egészet :D
+ az is lehetőség hogy új főhősök lesznek... bár kétlem hogy még egy ilyen karaktert ki tudnának hozni az alsóbb évfolyamokból, mint Harima :)

szerk2: de az biztos, hogy SR-ből tanulva a Higurashi-nak legkorábban október 3-án kezdek neki :D
(4-én úgyis kihúzzák egy bölcsességfogamat, lesz időm itthon anime-t nézni :D)

Manitu

Quote from: RE@L on 2006-09-25, 00:19:03Esetleg annyi előrevetítés hogy a mangából lett eme sorozat szóval amíg van manga addig animálva is lészen. 25. rész után meg egyértelmű hogy semmit sem tundak igazán elvarrni 1 rész alatt.
Ezzel az elmélettel annyi a bibi, hogy az újévi rész után teljesen elvált a manga és az anime története. A sárkányeregetés után még Hanai amerikai kiruccanása volt benne az egyik B chapterben, a legutóbbi két rész pedig anime only. Úgyhogy foggalmam sincs hogy fog alakulni, már elképzelhetőnek tartom azt is, hogy a következő résszel lezárják... vagy kapunk még egy OVA-t és azzal. És persze Fazék érvelésében is sok igazság van :redface:

Lokids

Ha lezárják (erre az már tud válaszolni aki tud japcsiul...), akkor a legvalószínűbbnek azt tartom, hogy rendezik Harimát. És kapunk még 1-2 OVA-t mint az első seasonnál, ahol a többieket is lerendezik.

Manitu

Kobayashi Jin meg közben új belekezdett új mangájába, a Natsu no Arashiba. Még nem olvastam bele, de állítólag nagyon jó. Kíváncsi leszek, hogy befolyásolja majd ez az SR-t. Két mangát nem hiszem, hogy tudna folyamatosan vinni, különösen úgy, hogy az SR hetente jelenik meg :confused:

Darkstar

Szakadjon meg a ShaKaw, máris kiadták a 26. részt. De csakazért sem fogom brazilul megnézni.  :morci:
Bár torrentet még nem láttam és a site-juk is épp áll, de az AniDBn már kintvan, hogy kiadták. Talán ez ösztönzi kicsit Your-Mom-ékat. És már lehet perma vote-ot tenni rá, eddig 9,87en áll. o.O De a tempje is 9,25, és eddig az összes top10 animénél magasabb volt a végleges. Remélem ez alaposan kisöpri az első helyet teljesen alaptalanul birtokló Fullmetal Alchemistet onnan. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Nos potn a seond season nem érdemel meg ekkora értéket. Ahhoz túlságosan is alul teljesítette az elvárásokat.

Darkstar

Nekem az volt az elvárásom, hogy szórakoztasson. Semmi igazán mélyenszántót nem vártam tőle, így nekem tetszett (mondom ezt a 26. rész ismerete nélkül). :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: Lokids on 2006-09-25, 19:49:23
Nos potn a seond season nem érdemel meg ekkora értéket. Ahhoz túlságosan is alul teljesítette az elvárásokat.
én is ezen a véleményen vagyok. hirtelen csak 2 részt tudok biztosan (az utolsó 16-ból), amin fetrengtem, a többi max közepesen szórakoztató volt (mondjuk az első 10 részre már nem nagyon emlékszem, talán azok között is volt pár jó).

A toplist-ák régóta nem arról szólnak, hogy mi az igazán jó. Jó esetben azok is megtalálhatóak a top10-ben, amik tényleg megérdemlik, de többnyire a tömegigényt kielégítőek jutnak szerephez ezeken a listákon...

Darkstar

Quote from: Fazék on 2006-09-25, 19:55:56
A toplist-ák régóta nem arról szólnak, hogy mi az igazán jó. Jó esetben azok is megtalálhatóak a top10-ben, amik tényleg megérdemlik, de többnyire a tömegigényt kielégítőek jutnak szerephez ezeken a listákon...
Tökéletes példa erre a fent említett sorozat, ami rendkívül böki a szemem, főleg azért, mert az amúgy sokkal jobb Kenshin OVA-t huzzák le, ha esetleg vélketlen megelőzné. Viszont azt meg csodálom, hogy annak ellenére, hogy mennyire hypeolják a Narutot, az nincs ott.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: Darkstar on 2006-09-25, 19:58:12Tökéletes példa erre a fent említett sorozat, ami rendkívül böki a szemem, főleg azért, mert az amúgy sokkal jobb Kenshin OVA-t huzzák le, ha esetleg vélketlen megelőzné. Viszont azt meg csodálom, hogy annak ellenére, hogy mennyire hypeolják a Narutot, az nincs ott.
mert hiába tetszik sokaknak a Naruto, még a rajongóitól is olvashatod, hogy gyakran halálunalmas részekkel állnak elő, szóval szerintük se tökéletes a sorozat, de azért összességében kellően szórakoztató/magával ragadó, hogy tovább nézzék :)

remélem tényleg kicsit összekapja magát a Your-Mom (egye-fene talán még meg is dícsérem majd őket), és nem csak a "szokásos" csütörtökre állnak elő a fordítással :)

Darkstar

Quote from: Fazék on 2006-09-25, 20:13:43
mert hiába tetszik sokaknak a Naruto, még a rajongóitól is olvashatod, hogy gyakran halálunalmas részekkel állnak elő, szóval szerintük se tökéletes a sorozat, de azért összességében kellően szórakoztató/magával ragadó, hogy tovább nézzék :)
Nos az elején nekem is tetszett, de aztán meguntam, aztán amikor újra belenéztem, már nem kötött le. De ez már súlyosan off. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Quote from: Darkstar on 2006-09-25, 19:58:12Viszont azt meg csodálom, hogy annak ellenére, hogy mennyire hypeolják a Narutot, az nincs ott.
Nemes egyszerűséggel azért, mert még fut, és nem lehet rá permanent voteot nyomni, így nincs is versenyben a top10-ért ;)
Egyébként tényleg nem érdemli meg az első helyet a 2. évad, az elsőnél lényegesen gyengébb volt. A szavazás meg addig nem mond semmit, amíg egy-két hét el nem telik, mert pl még nincs kint angol sub az utolsó részből. Kik szavaztak eddig rá? Elvakult SR fanok, akik látatlanban már azért 11 pontot adnak valamire, mert a főszereplőt Harimának hívják. Azok, akik tudnak japánul, és már megnézték az utolsó részt (miattuk nem kerek 10-es az értékelése :D), meg persze a brazilok, ha már van kint brazil sub :)
Anno a Suzuka meg a Suzumiya Haruhi is át tudta venni az első helyet pár napra, de az FMA fandom nagyon erős :)

Darkstar

Quote from: Manitu on 2006-09-25, 20:26:43
Quote from: Darkstar on 2006-09-25, 19:58:12Viszont azt meg csodálom, hogy annak ellenére, hogy mennyire hypeolják a Narutot, az nincs ott.
Nemes egyszerűséggel azért, mert még fut, és nem lehet rá permanent voteot nyomni, így nincs is versenyben a top10-ért ;)
No comment  :haha:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん