Higurashi no Naku Koro ni - Spoilerek

Started by Prof. William, 2006-04-16, 23:55:36

Previous topic - Next topic

Darkstar

Levették a scarywater-ről, vagy miért nem találom?  :bruhuhu:

Tárgytalan, IRC csatin ottvolt a válasz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

"The requested URL /wind/Higurashi_no_Naku_Koro_ni_11_[wind][xvid][AD371668].avi.torrent was not found on this server.

Apache/1.3.27 Server at a.scarywater.net Port 80"
Írtam korábban is, h halott a link...
lehet h egy v2-t gyártanak éppen - mást nem tudok kitalálni, hogy miért szedték le...

Darkstar

IRC:

* Now talking in #windfs
* Topic is 'There was a major oversight in the release of Episode 11, and it has been discontinued until ArcticWolf is able to re-encode the fixed version. Understand that WE, more than anyone else, are displeased with our mistake, and we sincerely apologize for the delay. It will be ready soon enough -- definitely before we get the raw for Episode 12. PS It wasn't Alex's fault.'
* Set by CrudDEAD!Cpl_crud@Rizon-E54DD275.nsw.bigpond.net.au on Thu Jun 15 22:34:13
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Relunx

QuoteOriginally Posted by Prof. William:
Ep11 Raw Keichi végre a sarkára áll. Lehet hogy én is ezt tenném a helyében.
De mit olvasok a blog-ban? Ez 5 részes lessz? Akkor felborul a ritmus 24=6 rész.
Hol van-ez a blog? És hol olvasod ezeket a híreket? ÉN lenni  :lame:

Relunx

Lokids

_Ha tényleg ez van, akkor ebben az esetben inkább megvárom a másikat release-t és azt nézem meg. De már tűkön ülök (-a Francnak van itt Mion. :) ).

Ez az infó hangzott el a javítással kapcsolatban: Should be less than 12 hours.

Cobra

Quote from: Relunx on 2006-06-16, 07:51:00
[Hol van-ez a blog? És hol olvasod ezeket a híreket? ÉN lenni  :lame:

Relunx
Szerintem itt mindenki elsősorban az Aoianime blogját olvassa. Vagy még ott a www.blogsuki.com , itt külföldi (angol nyelvű) blogoldalak tartalmát találod meg.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

kikuchiyo

...vagy nézd meg az animesuki fórumát, amit linkeltem.
Failure is the default option

Draconire

Quote from: Lythis on 2006-06-15, 23:42:39
Gmer: kép jó lett, de szerintem a baltát kicsit jobban illeszd bele a háttérbe, vagy Rena-t is emeld ki jobban. És nem lehetne a Higurashi no Naku Koro ni felirat a sarokbana  can you believe it helyett?
as you wish
Na jó bevallom még igencsak kezdő vagyok, ez a második képem ami háttérnek készül, szóval legyetek elnézőek  :angyali:
Ilyen építő jellegű kritikára viszont nyitott vagyok  ;)

Lokids

Lythis

Quote from: Lokids on 2006-06-16, 21:18:49
Kijött a 11. rész javított változata:

Higurashi no Naku Koro ni 11 (Xvid) v2
Végre...

Gmer: :merci: karma ment. Második háttérhez képest szerintem nagyon jó lett. (feliratnál a ひぐらしのなく頃に verzióra gondoltam mondjuk)

Draconire

Quote from: Lokids on 2006-06-16, 21:18:49
Kijött a 11. rész javított változata:

Higurashi no Naku Koro ni 11 (Xvid) v2
Ma is jót fogok álmodni  :szemuveges:
Quote from: Lythis on 2006-06-16, 21:30:11
(feliratnál a ひぐらしのなく頃に verzióra gondoltam mondjuk)
Hát izé lehet róla szó, szerintem csinálok egy ilyet is, már csakazértis  :D

Lokids

Megnéztem, és... " 'nyád!" befejezés. Érdekes módon Kenny-t (:D) még nem ölték meg. A szöszi meg honnan tud dolgokat? Ráadásul eddig nem nagyon tűnt fel Oyashiro-sama sem. Szal most nagyon várom a köv részt. De tényleg!

kikuchiyo

Eddig is az volt, hogy igazán csak a Watanagashi-fesztivál után szabadultak el az események, az meg "most" volt, amíg K1-nek dolga volt. Lesz itt még Oyashiro-sama, biztos lehetsz benne.
Failure is the default option

Prof. William

De Kei legalább bebizonyította hogy nem csak hirtelen felindulásból használja a bézbólütőt.

Szomorú... K1-et már eddig 2szer láttuk a kedvenc fegyverét használni, de Rena még csak íjeszgetett a bárdjával, nem is beszélve Mionrók, aki még a berettáját se húzta elő. Lúzer egy bandát toborzott össze ez az Oyashiro-sama. Ennél még Haruhi is jobb csapatot állított ki.
Hentesbárdal hadonászó Renát és Cleric John Prestont(Equilibrium) megszégyenítő harci technikával zúzó Miont akarok!  :bruhuhu:

A fotós meg robbantson fel a fényképezőjével mindent, amit lefényképez a szőkecsaj meg legyen maga a démon megtestesülése!

A rendőrbácsi (megjegyzem eléggi unszimpatikus ebben a végigjátszásban) legyen Psyco Cop.

Relunx

QuoteOriginally Posted by Prof. William:
Hentesbárdal hadonászó Renát és Cleric John Prestont(Equilibrium) megszégyenítő harci technikával zúzó Miont akarok!
A fotós meg robbantson fel a fényképezőjével mindent, amit lefényképez a szőkecsaj meg legyen maga a démon megtestesülése!
A rendőrbácsi (megjegyzem eléggi unszimpatikus ebben a végigjátszásban) legyen Psyco Cop.
Micsoda kívánságok..bárcsak néhány teljesülne belőlük a kövi részekben... :zen:

Relunx

Rounin

Quote from: Prof. William on 2006-06-17, 00:33:47
Hentesbárdal hadonászó Renát és Cleric John Prestont(Equilibrium) megszégyenítő harci technikával zúzó Miont akarok!  :bruhuhu:

OMG :D Imho annyi is lenne a sorozatnak, de EZT mindenképpen megnézném :D

Lythis

Quote from: Rounin on 2006-06-17, 01:35:21
Quote from: Prof. William on 2006-06-17, 00:33:47

OMG :D Imho annyi is lenne a sorozatnak, de EZT mindenképpen megnézném :D
Én is... :D
Kiindulva a korábbi 2 fejezetből, "Keny" itt sem ússza meg... mondjuk ha minden igaz, akkor a 8-ból 6 végigjátszást megkapunk, szal az egyikben csak életben marad (még ha el is kenik a képét).

Draconire

Végre Keiichi lépett először!
Remélem azért hogy most sem ússza meg  :uzi:
Ami érdekelne, hogy kié lehetett az a két bicikli ami a végén a kocsiban volt? Mert az még Keiichi-nek is feltűnt.
Meg az is érdekes megjegyzés volt a csaj részéről hogy a csomagtartó már tele van...ami lehet hogy a fotóstól van tele...?

Lokids

A 2 bicó szerintem a szöszié meg a fotósé. De most hogy mondod a csomagtartót... biztos nem csak a pótkerék figyel ott. :)

Ezek a kívánságok. :D Bár Rena és Mion tényleg használhatná már a fegyvernek látszó tárgyat.

Draconire

Szerintem is az övék lehet az a két bringa, legalábbis az egyik biztos a fotósé, mivel még ment is egy ilyenen.

Prof. William

Én is... :D
Kiindulva a korábbi 2 fejezetből, "Keny" itt sem ússza meg... mondjuk ha minden igaz, akkor a 8-ból 6 végigjátszást megkapunk, szal az egyikben csak életben marad (még ha el is kenik a képét).
[/quote]

Azért reméllem Keichi is életben/épelméjűen marad valamelyik végigjátszásban .

[spoiler]

A mangában valami olyan végső fightot lenyom Renával, hogy eszméletlen.

[/spoiler]

Ha akarjátok benyomom erről a nyitóképet.

Draconire

Prof. William:Azt a spoilert tedd egyértelműbb spoilerré mert most elolvastam és az nem jó :smile:
De most már akkor linkeld azt a képet  :D

Yakumo

Quote from: Gmer on 2006-06-17, 11:36:33
Prof. William:Azt a spoilert tedd egyértelműbb spoilerré mert most elolvastam és az nem jó :smile:
De most már akkor linkeld azt a képet  :D
Betettem Spoilerbe,de azt most figyelembe kell venni, hogy mi a topic címe. Aszerint pedig a spoilerkedés megengedett. ;) Viszont a mangára vonatkozik, ezért került mégis Spoilerbe. ;)

Lokids

Relunx

Csakohogy mégjobban feldobjam a hangulatotokat!
Elkészültünk az első rész hunsubjával, egyenlőre a wind-es-hez van. S jővőhéten valszeg letölthető lesz.
Fő célünk a soft subbos mkv. (Rawok beszerzése folyamatban van)

Relunx

Cobra

Na végre meg tudtam nézni a 11. részt. Szegény Kei-chan ha megmarad, egy életre megtanulja, hogy ne üljön be idegenek autójába  :D  Bár lehet a jövőre nézve kap 1-2 jó tippet :)

Lokids

Amúgy azzal a gödörrel mi történt amit először ásott? De hülye volt szegény mert ha már eltünteti a hottestet, akkor legalább a mocit ne a tóba lökje, hanem szépen vigye vissza a házhoz. Meg egyébb. De hogy a szöszi mennyi mindent tud... És ugyebár akik sokat tudnak, nem élik meg a befejezést. :D

Draconire

Szerintem a szöszi már megölte a fotóst, és most tűnik el majd.
Legalábbis remélem, mert nem tetszik ahogy nézni szokott  :uzi:

Cobra

Quote from: Prof. William on 2006-06-17, 21:04:38
Final Round...
Fight!
http://usteam.hu/pictures/b/pics/1150567432142.jpg
LOL, átmentek Street Fighter-ba?
Killer Loli Rena VS Killer Noob K1  :lul:

Ja igen, gödör. Nem lehet, hogy valaki már felhasználta? :kennydead:  :D