Higurashi no Naku Koro ni - Spoilerek

Started by Prof. William, 2006-04-16, 23:55:36

Previous topic - Next topic

Darkstar

Tapasztalatból tudom, hogy tényleg fájdalmas.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Biza.  :__devil: A legtöbb ember erre a legérzékenyebb... Már csak nézni is...

Draconire

ehhh... itt mindenki tud japánul...gyorsan dobjatok össze egy subot, karma jár érte XD

Remélem most nem késnek WinD-ék, mert amit leírtok az érdekesen hangzik.

Prof. William

+1 karma a aláírásképedért! Reméllem a végére beraknak valami hasonló végső harcot, mert az elég érdekes lenne. :)

És Rena bevetné az UlimiteD Blade Worksot. :)

Draconire

...és akkor Rena, elfáradva a hosszú közedelemtől, kifulladva kezdi el mormolni ezeket a sorokat:
 ...I am the bone of my axe.  ..
 ...Loli is my body, and kawaii is my face...

Keiichi letörli a vért az arcáról, és zihálva fordul Rena felé, aki éppen befejezte Oyashiro-sama hoz intézett imáját:
...So as I pray, Unlimited Bladeworks!

Majd Keiichi hirtelen egy félelmetes, véres fegyverekkel teli helyen találta magát. Tudta, innen nincs menekvés.
Itt fog eldőlni hogy véget vethet-e az átoknak mely kísérti.
Rena mosolyogva feláll és lassan elkezd hősünk felé sétálni miközben eldoja törött bárdját, és újat vesz a kezébe.
Ekkor viszont hirtelen Keiichi előtt megjelenik Satoshi szelleme aki elmodta, hogy mit kell tennie.
Rena már felemelte bárdját és egy végső rohamra indult, amikor hősünk minden erejét összeszedve, ütőjét Renara szegezve, elkiálltotta magát:
BAAAA-TEEEE-HAAAA-MEEE-HAAAAAAAAAAA!!!!
Az ütőből egy hatalmas és fényes, lila fénygolyó repült ki Rena felél aki későn ismerte fel a veszélyt, és így elérte végzete....

Prof. William

Vagy elüvölti magát hogy BANKAIIIIIII!

"...Loli is my body, and kawaii is my face..."  :muhahah: No comment. :)

Persze Rena halála előtt még megjavulva egy szívszorító beszédet tartana és felhatalmazná K1-et hogy legyen boldog bármely tetszőleges lánnyal.

Cobra

Ez nagyon  :lol: Gmer, kapsz egy + -t.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lokids

Peof most nagyon tévedsz. Nem hatalmazná fel, hanem megkérné, hogy szeretkezzenek, mert ugyebár a hentaik egyik alapszabálya, hogy a sexgyógyít.

Prof. William

Jah tényleg. :) Ezzel én először a Virgin Touchban szembesültem :)

De lehetne amcsi vég is.

Rena először sz**á veri Keichi aki a földre kerül, de ekkor megjelenik neki...

1. Satoshi
2. Shion
3. Régi mestere
4. Anyja
5. Chuck Norris

(Nektek tetszőt kéretik kiválasztani.)

És azt mondják neki hogy ne adja fel!

Erre ő felkel és fél kézzel leveri Renát.

Vagy mégamcsibbul!  (Végső csata Oyashiro-sama szentélyében. )

- Rena! Te nem vagy ilyen! Tudom, hogy még van benned jóság! Ne add fel! Kűzdj a gonosz ellen!
- Már késő Keichi! (Őrült röhögés.) Már teljesen Oyashiro-samáé vagyok!
- Gondolj a barátaidra! Gondolj rám! Szeretlek Rena! Amióta először kergettél meg a húsvágó bárdal tudtam hogy csak te kelessz nekem!
- Keichi... (Rena megremeg és kissé tisztul atekintete.)
- Rena...
Rena szemiben őrült lángok izzanak fel. Magasra emeli a bárdot. De K1 arcára nézve eszébe jut a sok vidám/kawai/echi nap amit eggyüt töltöttek.
Hirtelen egy félfordulattal elfordul és ordítva Oyashiro-sama szobrába vágja a bárdot. A bárd okozta sebből fény robbanki és kivágja Renát+Keichit a szentélyből, amely elűnik egy lángtengerben.

Rena halottnak tűnik és a falu+főbb szereplők köré+Keichi gyűlnek szomorúul.

Keichi szólítgatja Renát könyek között, aki hirtelen kinyitja a szemét és mosolyog.

A levezetés már képzeljétek el magatok, annyit elárulok hogy rengeteg kawaiság és naplementébe menés van benne...

kikuchiyo

Ne vigyük már el Lewlie L. Lawrencébe ezt a sorozatot... :)
Failure is the default option

Lythis

Quote from: Gmer on 2006-07-27, 13:27:14

...I am the bone of my axe.  ..
 ...Loli is my body, and kawaii is my face...

OUCH!! :lul: :lul: +1

Prof. William

Ja igen. :) Újabb +1 a "...Loli is my body, and kawaii is my face..." -ért.  :cool:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Prof eztek után márcsak az kéne, hogy:
Rena: De Keichi én vagyok a testvéred! Csatlakozz Oyashiro-samahoz!

Prof. William

Hát az tényleg túlmenne minden határon.  :hopp:

Mion+Shion a féltestvérei, Satoko+Rika meg kishugai.

Mellesleg, poersze lehet hogy nem ez jön be de egyre erősebb bennem a gyanu hogy a második végigjátszás cellájában valójában Mion volt és nem Shion. Az már biztos hogy a Motorosokat Shion zavarta el. Valűszínűleg amikor K1-el szívóztak eszébe jutott a Satoshis incidens.

+ A mai rész után nem hiszem hogy továbbra is felhőtlen marad a kapcsolat a két tesó között. Shion sztem lassan rájön, amire mi már rég, hogy csak valami kolonc ő itt... Bezzeg Mion! Ő az ász! 

Oyashiro-sama-t meg ugye vonzák az ilyen gyűlölködő/kétségbeesett/dühhel telített emberek. Nem kizárt hogy Shion valahogy hatalmat kap O-samaától és a testvére fölé keveredik. Ő lessz a domináns. És fordítottá válik helyzet. Mion lessz a nyuszi és ő a kemény csaj. Persze néha még vissza/át öltözködik hogy K1-nek imponáljon.

Ez a véleményem. Mit szóltok hozzá?

Lythis

Ez is egy elképzelhető változat, ja.

Lehet, hogy Shion fokozatosan átveszi Mion helyét a családban, és a tesóját módszeresen szadizza közben, és mivel ténylegesen szemetebb, ezért a családfő nem kételkedik, hogy Valóban Mion e az.

Az, ami a 16. részben volt az szerintem elég rohadt egy helyzet, mert ami Satoshiékkal van az szerintem eléggé olyan szituáció, ahol mindkét félnek igaza van. Satoshi joggal van kibukva a szekálás miatt, és Shion meg ki van bukva azon, hogy Satoshi tojik a külvilágra, mert nem éppen pozitív élményekkel halmozta el eddig. Mondjuk érdekes, hogy ennyire gyorsan képes volt ilyen bűnbakot kreálni Rika-ból, de gondolom az is rátett, hogy Rena magyarázta neki, hogy Satoshi is ki van bukva kicsit emiatt - ami egyébként a helyzetét végiggondolva szerintem totálisan érthető.
Mostmár csak azt kell megvárni, hogy Mion vagy Shion hátán jelenik e meg az a tetoválás/heg/tudjafenemi, ami gondolom azt jelenti, hogy ő Oyashiro flkentje vagy ilyesmi (vagy csak egy yakuzatetkó, ki tudja) - ami az OP-ben is látszik a hátán.
Ugyanakkor továbbra sem tudom feldolgozni a tényt, hogy Mion egy pisztollyal flangál egész nap... kivéve amikor suliban van. Mármint gyilkos loliktól kezdve átkozgatáson keresztül a bekattanásig volt itt eddig szinte minden, mégis ez az, amin a legjobban megakadok, és amit nem vagyok képes bevenni...

Prof. William

Gondolom el van magyarázva a helyi szerveknek, hogy Mion egy jakuzacsalád tagja ugyebár és mint ilyen bármikor érheti támadás. Ellenséges jakuzák, stb... Szóval a védelemért kell ez. Lehet hogy már min 5-éve így járkál. Megszokták. A helyi rendörség merg tudja mia szitu, de le vannak kenyerezve/szimpatizánsok.

Mellesleg az már az elején elárul valamit a kedves kis Mi-chan ról hogy valszeg habozás nélkül venné elő a fegyvert és lőne ha az lenne a helyzet.

Persze még van az a lehetőség, hogy kiderül, hogy nem pisztoly van ott.

kikuchiyo

Azt hiszem, hogy az az ojjettum Mionon (illetve azon a zöld hajú személyen, akit Mionnak hittünk az első és második fejezetben - én már nem tudom, hogy ő-e az vagy nem) nem pisztoly, hanem egy elektrosokkoló.

Lythis

Akármi is az, fenntartom, hogy az a legirreálisabb elem a sorozatban :D
Meg azért a városban nem mindenki vágja szerintem hogy kicsoda is Mion, és ennek ellenére tojnak rá. Meg eleve miér ott tarja? Mármint onnan aztán nem egyszerű előszedni, az fix.
És hiába próbálom bemagyarázni, hogy az csak a mobilja, ami béna tokban van, amit Mion hülyén hord, akkorsem megy :bruhuhu:
('84-ben amúgysem valószínű, hogy volt neki, még akkorsem, ha anyuci meg apuci űberyakuzák..)

Prof. William

Talán a hordozható körömtépőlyét és szögfelszerelését tartja ott... Vagy esetleg egy szett Oyashiro kontaklencsét. :) Csak hogy legyen mivel Keichit fosatni. :)

Lythis

Quote from: Prof. William on 2006-07-30, 00:48:24
Talán a hordozható körömtépőlyét és szögfelszerelését tartja ott... Vagy esetleg egy szett Oyashiro kontaklencsét. :) Csak hogy legyen mivel Keichit fosatni. :)
Jó, az tenne be csak igazán, ha az utolsó részben kiderülne, hogy mindenki összebeszélt, és egyfajta "új lakó beavatás" ceremónia keretében mindenki csak oltotta Keichi-t..

Darkstar

Quote from: Lythis on 2006-07-30, 02:13:21
Jó, az tenne be csak igazán, ha az utolsó részben kiderülne, hogy mindenki összebeszélt, és egyfajta "új lakó beavatás" ceremónia keretében mindenki csak oltotta Keichi-t..
:lol:
(Heh, énis beszedtem 1 minuszt :D)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: Lythis on 2006-07-30, 02:13:21
Quote from: Prof. William on 2006-07-30, 00:48:24

Azé' kicsit radikális oltás lenne, nem? Legalábbis én nem nevetgélnék vidáman, ha csak úgy oltásból piczit megölögetnének :P

Prof. William

Ja Rena má remeli a bárdot majd elkiáltja magát, hogy - Április Bolondja! - És betódulnak az eltüntek/meghaltak és jót röhögnek Keichin, hogy  milyen jól megtréfálták.

Esetleg belemutatva a képpbe megmutatják, hogy ott volt a kandikamera. :)

Lythis

Quote from: Prof. William on 2006-07-30, 02:34:14
Ja Rena má remeli a bárdot majd elkiáltja magát, hogy - Április Bolondja! - És betódulnak az eltüntek/meghaltak és jót röhögnek Keichin, hogy  milyen jól megtréfálták.

Esetleg belemutatva a képpbe megmutatják, hogy ott volt a kandikamera. :)
Igen, és ott kezdődne a Hinamizawa-i vérengzés ....

kikuchiyo

Tisztelt kollégák!
Honnan szeditek a Higurashi mangát? Lusta vagyok megkeresni.

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Prof. William

http://www.higurashi.host.sk/

Tessék it van. Jó szórakozást! :cool:

Bár elmondtam Oyashiro-samának hogy nem vetted a fáradságot, hogy megkerest a lapját,szóval ez a "jó szórakozás" viszonylagos lessz.   :__devil:

kikuchiyo

Félve Oyashiro-sama haragjától, alig merem megkérdezni, hogy raw mangát esetleg nem tudtok? Én bár kerestem, de nem találtam.

A rapidshare meg a megaupload pedig monnyon le.  :comp:

Prof. William

Én a deadfrogon találtam az első kötetet jó  3-4 hónapja, de nézz el oda hátha...