Higurashi no Naku Koro ni - Spoilerek

Started by Prof. William, 2006-04-16, 23:55:36

Previous topic - Next topic

Lokids

Bár második rész, én inkább elsőként veszem, hisz ez a tuljdonképpeni első. A szokásos ökörködés hegyek. A remény felcsillanása, hogy valai más is emléxik. Tomitake-ék felbukkanása. Köv részben valszeg halála. Hiszen Kenny must die. :D
Ez a zombis fogócska nem is rossz. Mi miért nem ilyent játszottunk annó? :D

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lokids

Quote from: Cobra on 2007-07-15, 00:28:35
Renaval játszhatnánk most is :D

Rena-val nem pont ezt játszanám. :D Bár a csontozóját elnézve, lehet inkább nem játszanék vele. :)

Prof. William

Quote from: Lokids on 2007-07-15, 00:23:42
Bár második rész, én inkább elsőként veszem, hisz ez a tuljdonképpeni első. A szokásos ökörködés hegyek. A remény felcsillanása, hogy valai más is emléxik. Tomitake-ék felbukkanása. Köv részben valszeg halála. Hiszen Kenny must die. :D
Ez a zombis fogócska nem is rossz. Mi miért nem ilyent játszottunk annó? :D

A 1 rész inkább amolyan lezárás volt. :) Most indul újra a sztori .:) Hátha most ögyesebbek lesznek Keichiék és megússzák beleződés és felkoncolás nélkül... Bár mivel ez még csak az 1 arc nem fűzök sok reményt az életben maradásukhoz...

Próféta

Shion és Mion hogyhogy egy osztályba járnak?

Ötletek:
(a) ez a világ nagyon sok év óta tök más, mint a többi, és itt együtt nevelik az ikreket?
(b) a készítők már baromira unják a Shion-Mion szenvedést, és most nem akartak külön résztörténetet kitalálni arra, hogy Miont hogy keverik bele a történésekbe.

minuszmiki

A kettő együtt? :)

Vicces rész volt, szerencsétlen Tomtakén meg a csajon nagyot vigyorogtam amikor megjelentek. Egyébként van egy olyan érzésem, hogy Rikával lesz a gebasz ebben az arc-ban, nagyon ábrándos lett szegényem, meg ugye az első széria lezárása is ezt sugallja.

Prof. William

Quote from: Próféta on 2007-07-15, 01:27:01
Shion és Mion hogyhogy egy osztályba járnak?

Ötletek:
(a) ez a világ nagyon sok év óta tök más, mint a többi, és itt együtt nevelik az ikreket?
(b) a készítők már baromira unják a Shion-Mion szenvedést, és most nem akartak külön résztörténetet kitalálni arra, hogy Miont hogy keverik bele a történésekbe.

C. Simán átugrották hogy hogy kerül Shion Hinamizavába mert azt már úgyis láttuk. És itt nem kattant be. (Legalábbis eddig nem. :) )

Lokids

d. Nem váltak külön. itt együtt nevelkedtek, mint 2 igazi iker...

Ivan_Ho

Amikor ebédeltek valamelyik lány említi hogy azért helyeztette át magát ebbe az iskolába, hogy figyelhessen Satokora.

Prof. William

Anno a Higu ban volt hogy K1 rájött hogy ikrek...

Anno a következő arc ban meglepődött egy pillanatra de aztán rájött hogy ez Shion. Szóval sztem a "Úr Isten ti ikrek vagyok?!" részt már csak simán nem mutatják. Hisz szerintem az események nagyjából azonos vonalon mennek addig amíg Takanóékat meg nem nyúvasztja valaki :)

Lokids

Quote from: Prof. William on 2007-07-15, 11:10:53

Anno a következő arc ban meglepődött egy pillanatra de aztán rájött hogy ez Shion. Szóval sztem a "Úr Isten ti ikrek vagyok?!" részt már csak simán nem mutatják. Hisz szerintem az események nagyjából azonos vonalon mennek addig amíg Takanóékat meg nem nyúvasztja valaki :)

Amikor a D lehetőséget említettem, akkor az úgy történt... Ergo K1 mikor Hinamizawába került, rögtön találkozhatott mind2 Sonozakival.

Próféta

Quote from: Próféta on 2007-07-15, 01:27:01(a) ez a világ nagyon sok év óta tök más, mint a többi, és itt együtt nevelik az ikreket?
Quote from: Lokids on 2007-07-15, 01:51:36
Mi a különbség? :)

Quote from: Prof. William on 2007-07-15, 11:10:53

Persze, de eddig mindig máshol élt Shion. K1 akár rájött, akár nem, semmiképp sem jártak ugyanabban a faluban ugyanabba az iskolába. Szóval itt valami eléggé más. Vagy (b) változat, simán belefáradtak.

Lokids

Quote from: Próféta on 2007-07-15, 11:53:42
Quote from: Próféta on 2007-07-15, 01:27:01(a) ez a világ nagyon sok év óta tök más, mint a többi, és itt együtt nevelik az ikreket?
Quote from: Lokids on 2007-07-15, 01:51:36
Mi a különbség? :)

A D-t én mondtam. :D

Amúgy szimplán annyi, hogy ugyan elolvastam mit írtál, de mire oda jutottam, hogy válaszoljak, már nem emlékeztem rá...

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Zsiga

Tegnap este elkezdtem nézni az első sorozatot, most épp pihenőt tartok a 17. rész közepén, gondolom mindenki aki látta sejti miért...
Az OP nagyon jó, a zene és a videó is. A többivel már kevésbé vagyok elégedett. Loli-schoolgirl-love-comedynek egész jó lehetne vér meg pszichopata szereplők nélkül. Horrornak/thrillernek is jó lehetne ha komolyabban venné magát. A kettő együtt nekem nem igazán jön be. A karakterdesign szörnyű, főleg az elborultabb jeleneteknél. Az animáció igazi Studio Deen quality, magyarul fos. A zene az OP-t leszámítva felejtős bár nem különösebben rossz. Ez sajnos nem mondható el az ED-ről, aminél durvább engrish-t szerintem még életemben nem hallottam. :lul:
A történettel nincs sok baj, bár még vannak benne homályos foltok, meg nehéz volt megszokni hogy mindenki állandóan meghal, de kezd alakulni. Kíváncsian várom a végét, amint sikerült helyrejönnie a gyomromnak, meg az idegeimnek. :)

Cobra

Mi bajod volt a 17. résszel, sok volt a Satoshi-kun?  Azért a végét nézd meg a résznek. (de ha lehet kora délelőtt, világos szobában) :D
A Kai 3. része viszont egész jó volt, kezd visszajönni a hangulat :)

minuszmiki

Quote from: Cobra on 2007-07-22, 01:07:07
A Kai 3. része viszont egész jó volt, kezd visszajönni a hangulat :)
Jaja, kezd befordulni, nekem is tetszett. :)

kikuchiyo

Quote from: Zsiga on 2007-07-22, 00:55:33
Tegnap este elkezdtem nézni az első sorozatot, most épp pihenőt tartok a 17. rész közepén, gondolom mindenki aki látta sejti miért...
Az OP nagyon jó, a zene és a videó is. A többivel már kevésbé vagyok elégedett. Loli-schoolgirl-love-comedynek egész jó lehetne vér meg pszichopata szereplők nélkül. Horrornak/thrillernek is jó lehetne ha komolyabban venné magát. A kettő együtt nekem nem igazán jön be. A karakterdesign szörnyű, főleg az elborultabb jeleneteknél. Az animáció igazi Studio Deen quality, magyarul fos. A zene az OP-t leszámítva felejtős bár nem különösebben rossz. Ez sajnos nem mondható el az ED-ről, aminél durvább engrish-t szerintem még életemben nem hallottam. :lul:
A történettel nincs sok baj, bár még vannak benne homályos foltok, meg nehéz volt megszokni hogy mindenki állandóan meghal, de kezd alakulni. Kíváncsian várom a végét, amint sikerült helyrejönnie a gyomromnak, meg az idegeimnek. :)

You mean QUALITY?

Sokan szidták is a stúdiót az animáció és a történet torzításai miatt.
Failure is the default option

Zsiga

Cobra

Ez már a vége felé volt, nem a közepén :)  Egyébként mi bajod, ez a Sonozakik manikűrkészlete :D

Manitu

minuszmiki

Ott nekem is a hideg futkosott a hátamon. Felőlem belezhetnek, vághatnak le végtagokat, ect., de a körmöket hagyják békén.

Dreamcleaver

Ütött volna az a jelenet, de a gagyi art miatt sajna az sem volt az igazi.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Prof. William

Persze új dolgok is lesznek...

Kiderül például hogy K1 nem is ölte meg Renát....  :szemuveges:

Csak kovácsoltak...

:)

És persze Rena meg Bankaiozik....

Öcsém de izgalmas lessz ez az új sorozat .:)

Lokids

Solid Snake

Végre sikerült átformáznom + felégetnem a feliratot az AVI-ra az első évadhoz, így már semmi nem állhat az utamba, hogy belekezdjek a második évadba! Este helyzetjelentés.  :lazza:

Melyik fansub-os kiadást érdemes leszedni?

Quote from: Lokids on 2007-07-28, 23:25:50
Miki: A "​Na" -t vérvörössel kéretik. Ez régi szabály, amit nem illik megszegni. :)

Így igaz. ;)

chilip

még nem néztem meg at első évad második felét se. valahogy nem kerülök olyan hangulatba soha, ami indokolná :)  na majd egyszer...

Lokids

Quote from: Solid Snake on 2007-07-29, 13:30:04
Végre sikerült átformáznom + felégetnem a feliratot az AVI-ra az első évadhoz, így már semmi nem állhat az utamba, hogy belekezdjek a második évadba! Este helyzetjelentés.  :lazza:

Melyik fansub-os kiadást érdemes leszedni?

Quote from: Lokids on 2007-07-28, 23:25:50
Miki: A "​Na" -t vérvörössel kéretik. Ez régi szabály, amit nem illik megszegni. :)

Így igaz. ;)

Ha a méret a lényeg akkor Otacon. 100 megás pakkokat ad kifele. De a minősége rosszabb valamivel mint a Hauu. Legalábbis a speedek közül. A Windet ebben a szezonban nem követem, de mondták már, hogy hozza az előző szezon minőségét. Ott semmi baj nem volt velük.