Higurashi no Naku Koro ni - Spoilerek

Started by Prof. William, 2006-04-16, 23:55:36

Previous topic - Next topic

Facek

Szerintem meg :
[spoiler]Az elején az ott lehet hogy Miyoko nagyapja, miután meghal, utána meghal az apja is, mivel nincs törvényes gondozó akined adhatnák berakják az árvaházba, ahonnan pedig kiszöknek és majd elmenekül Takano ahhoz akit az apja említett. A történet több időszálon játszódik így elég zavaros. De az is lehet amit én mondok hülyeség xD[/spoiler]

Szerk2: Aha, következő részből kiderül, hogy Takano az az öreg bácsi a 14. rész elején.

Szerk3: Ja és ha vki nézi a 15. részt az ending után van még pár perc ami... amit tessék megnézni :P

noriko

"I wish I could, but I don't want to."

.Attila

chilip

mien muzsika megy a videó alatt?

Cobra

ep 19
Ez nagyon elborult rész volt. Először  :wtf: aztán  :lul:
Bár Machete Renat már szerintem nem látunk, volt helyette Bondage Rena  :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kuroi Tenshi

Quote from: Cobra on 2007-11-18, 01:28:17
ep 19
asszem itt hagyom abba a windet, mert ők még a 12.nél leragadtak ::) ...

noriko

@ fans: ebből a következő hétfői rész már az utolsó lesz elvileg?
"I wish I could, but I don't want to."

Manitu

Elvileg még lesz utánna kettő.

Cobra

Jó volt a 22. rész, csak grafikailag visszaestek az első széria elejére :(
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lokids

Jaja, egyre jobb. Jó végre látni, hogy most nem ők vesztenek. :)
De remélem a sonkítások és egyébb hasonló dolgok ebből sem fognak kimaradni a végére.

LuckyDingo

Volt már olyan, hogy egész jól álltak, de tény, hogy most állnak a legjobban :D  Teljesülhet Rika-chan álma, mellek meg stb :D
Remélem lecsapják végre Takanot.. általában szeretem a gonosz karaktereket, de ő valahogy nem szimpatikus :/

Lokids

NA ez a rész ott volt. Azért sajnálom, hogy kicsit vértelen lett, de akkor is jó volt.

Próféta

http://www.animenewsnetwork.com/news/2007-12-17/third-higurashi-no-naku-koro-ni-season-announced

3rd season? nanemá...
ezt azt jelenti, hogy nem fogja befejezni a történetet a második (pedig nagyon úgy tűnik), vagy csak ráadás?

LuckyDingo

Quote from: Próféta on 2007-12-18, 18:28:03
http://www.animenewsnetwork.com/news/2007-12-17/third-higurashi-no-naku-koro-ni-season-announced

3rd season? nanemá...
ezt azt jelenti, hogy nem fogja befejezni a történetet a második (pedig nagyon úgy tűnik), vagy csak ráadás?
Szerintem befejezik.. bár nem tom. Egyedül arról nem tudunk, hogy ez az egész dolog Rikával hogy történik, meg miért.. szal valszeg Hanyuu-Rika story lesz, vaaagy Már felnőttek lesznek benne és valami történik.. de már egyik se nagyon überelhti a kait :/ Mindenesetre engem érdekel, akármi is lesz :D

Manitu

Ahogy olvasom, vannak további kérdés és válasz részek, amik csak a PS2 kiadásban vagy csak a mangában jelentek meg. Nem látom sok értelmét mondjuk azokat meganimálni, miután most kiderül mi van a dolgok mögött...

Prof. William

Van más Higus történet is amiben mások a szereplők és más a sztori...

Manitu

Ja, csak az már nem Higurashi :) Gondolom az Umineko no Naku Koro ni-ra gondolsz, annak csak annyi köze van a Higuhoz, hogy ugyanúgy a 07th expansion készíti. De abból még egy 3 részes OVA-ra elegendő sem jelent meg.

Lokids

LuckyDingo

Szépen befejezték :D [spoiler=final]Bár engem Hanyuu szemei /terminator-modeban/ még mindig zavarnak, de ez legyen a legnagyobb baj :D Takanonak én a végén se tudtam megbocsátani.. Nem értem miért nem lehetett volna mégis egy vesztes a játszmában :P /jó akkor borult volna a senki se veszít, mostmár mindenki happy felállás/
Egyébként a legaranyosabb kép az egész Kaiban amikor a végefelé RIka és Hanyuu egymás mellett alszik :D
És utoljára: a legvégén.. wtf? Is that Rika? Érdekelne, hogy került oda. Úgylátszik nem sikerült nagyon nagy melleket növesztenie :/ Ezvan, így se csúnya  :3[/spoiler]
Lehet várni a 3rd seasont :D Hogy abban mi lesz, az érdekelne.

Prof. William

Végül is X év eltelt... ha negymellei nem is lettek szépen megnőtt...

Manitu

Quote from: Prof. William on 2007-12-23, 15:28:11
Biztos, hogy az a jövő volt? Akkor mit keresett ott a kis Takano?

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2007-12-23, 15:28:11
De a kiscsaj nem Takano lett volna? Legalább  is olyan volt :/Akkor most mivan.. [spoiler]a jövőben újjászületett? :D[/spoiler]

Próféta

WTF?
[spoiler]Addig világos, hogy ez a kis Takano a múltban (először arra gondoltam, hogy a lánya Jirou-val, az apa még hasonlít is, de aztán mutatják a mamát, szóval teória kilőve).
A kék hölgy vagy Rika anyja, vagy a felnőtt Rika, aki továbbra is örömmel utazgat vissza a múltba.
Aszongya a kislánynak, hogy ha játszani megy, akkor élni fog, ha viszont visszamegy a szüleihez, hogy megkérje őket, hogy hozzanak egy zászlócskát a bevközpontból, akkor meghal.
Visszamegy, együtt felszállnak a buszra, amellyel megtörténik az a bizonyos baleset. Mindenki meghal.
Majd utána szépen elteszi a zászlócskát a dobozba.
WTF?
[/spoiler]

Prof. William

Nekem úgy tűnik hogy Rika [spoiler] Elvarta a Takanós szálat. :)  [/spoiler]

Lokids

[spoiler]Ott a buszon nem haltak meg. Nem tudom miért, de eljutottak a céláűllomásig ettek egy jót, és hazamentek, és mindneki happy, így Takanóból nem lesz gyilok.[/spoiler]

Manitu

Esetleg most Takano kezdi el a körforgásos játékot, és a felnőtt Rika lesz az ő Hanyuja.

Prof. William

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Na azt már nem! Így már never enbding sztori lenne .:)

Bár jó hogy akkor végül mindent elrendeztek...

Manitu

There'll be a fuckin' third season! It's already a never-ending story. :hehe:

Lokids

Quote from: Manitu on 2007-12-24, 14:50:21
There'll be a fuckin' third season! It's already a never-ending story. :hehe:

Tudod mit... HA tartják a színvonalat, akkor nekem aztán gyárthatnak még 20 seasont is, csak úgy mint a Nanohából. :)

De nagy szívás volt nekik, hogy még nem találták fel a mobilt. Sok gondot megoldott volna. :)

Prof. William

De akkor lemaradtunk volna a Keichi a sötét szobában dülledő szemmel hallgatja a telefont részekről. :)