Heti Hírmondó melléklet - Havi Képmutató! :)

Started by Ramiz, 2006-04-26, 22:17:07

Previous topic - Next topic

Teccik az új melléklet? Fogod olvasni?

Nagyon gagyi. Postolni fogom a szanalmas.hu-ra...
Siralmas. Állj már le, Ramiz, te agyatlanított marharépa!
Viccesnek nem vicces, de legalább rajta vagyok én is a képeken. ^^
Azért ne kövezzetek meg --- de nekem tetszik!
Haláli!!! Let's Rock! Sörsörsör!!! Jer have somefun!!! WHOAH!!!

Tycho

Quote from: Ramiz on 2006-10-31, 19:24:25
Quote from: Fénymarék on 2006-10-31, 10:19:13
Pedig jó móka lenne ennyi ökörrel egy asztalnál ülni, de evvan ;) Addig is elnézegetem én aképeket :P
Az ökrök pedig örülnének, ha még több marha jönne... :muhahah: :angyali:

:muhahah:

Angellore

Quote from: Tycho on 2006-10-31, 19:36:27
Quote from: Ramiz on 2006-10-31, 19:24:25
Quote from: Fénymarék on 2006-10-31, 10:19:13
Pedig jó móka lenne ennyi ökörrel egy asztalnál ülni, de evvan ;) Addig is elnézegetem én aképeket :P
Az ökrök pedig örülnének, ha még több marha jönne... :muhahah: :angyali:

:lul::lol:
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember nem is él igazán."

sirtomi

:lol: Jók a képek az aláírásokon jókat röhögtem :D

Kiku mi baj a fejeddel? Nézd meg az enyémet és sokkal jobban fogod érezni magad :D Vili ne helyeselj!

HVp213

"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Ramiz

Sajnos ez a szám kicsit túl hosszú lett, plusz túlságosan szemétkedősek lettek a képaláírások. Lehet, hogy a következőt már nem nekem kéne megcsinálni, mert kezdek túlzásba esni. :redface:

Vili viszont mégiscsak megérdemli... :__devil:

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Angellore

"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember nem is él igazán."

kikuchiyo

uááá... ez fájt.
A végén már kezdtem sajnálni szegény Vilit. :)

Egyébként meg itt az ideje, hogy K_T elárulja, ki is az a leányzó, akivel in flagranti készültek róla fotók.
Failure is the default option

Selmo

Quote from: kikuchiyo on 2006-11-13, 15:00:05
Egyébként meg itt az ideje, hogy K_T elárulja, ki is az a leányzó, akivel in flagranti készültek róla fotók.
Na ja. :D

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

Ez elmeroggyant!  :hopp: :muhahah:
Szegeny Vili, hanyszor volt rola bent az a vigyorogva bemutat ket kezzel kep?  :hehe:
KT aruld el kikkel flortoltel. XD

Mikor is lesz legkozelebb?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Tycho

ez súlyos volt... bearanyozta az estémet  :rotfl: Vili, kezdesz megrémíteni  :_piszka: :ejnye: :Kiraly:

Próféta

HVp213

és mindezt azé mer nem ittam alkoholt...
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Ramiz

Meg a piszkálódásokért meg a pofánvakuzásokért meg a kitörölt képért... :ejnye:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Nagyon korrekt az ehavi képmutató is  :hopp: :D (de lehetne kérni, hogy egy picit nagyobb betűvel legyenek a képaláírások? :redface:)

viszont félek elmenni a következő meet-re, nehogy még a múltkorinál is komolyabb oltásban részesüljek  :eek:
bár ahogy nézem Vilit nehéz lenne túlszárnyalnom :haha:

HVp213

Quote from: Ramiz on 2006-11-13, 23:59:33
Meg a piszkálódásokért meg a pofánvakuzásokért meg a kitörölt képért... :ejnye:
annyit piszkálodtam mint mindig ( te bezzeg nem szoktál piszkálni :p )
fényképeztem! ( nem a vakuval szorakoztam mint egyesek... :p )
azon a képen én voltam, had döntsem má el h akarom e mutogatni

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyo on 2006-11-13, 15:00:05
Egyébként meg itt az ideje, hogy K_T elárulja, kik is azok a leányzók, akikkel in flagranti készültek róla fotók.
:lazza:
Ja várjál, ez utána jött. Előtte ;) .

Nemmondommeg :hehe:
Még mit nem, hogy eláruljam csak úgy a titkos technikám? Ha! :hehe:

Quote from: HVp213 on 2006-11-13, 23:53:07
és mindezt azé mer nem ittam alkoholt...
Alkohol nélkül még szörnyűbb vagy.
Legközelebb itatunk veled valami töményet.
Ha mást nem, szörpöt hígitatlanul  :muhahah:
Öregem! Ma különösen elmeroggyant vagyok :haha:

RE@L

Ááá nagyon Jók a képek  :lul: Np. Mindent megérdemeltem  :lazza:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Ramiz

Quote from: Fazék on 2006-11-14, 00:10:51
Nagyon korrekt az ehavi képmutató is  :hopp: :D (de lehetne kérni, hogy egy picit nagyobb betűvel legyenek a képaláírások? :redface:)
Persze, legközelebbre átírom az összes eddigi számban is. Csak most már lusta vagyok. :lazza:

Quote from: Fazék on 2006-11-14, 00:10:51viszont félek elmenni a következő meet-re, nehogy még a múltkorinál is komolyabb oltásban részesüljek  :eek:
bár ahogy nézem Vilit nehéz lenne túlszárnyalnom :haha:
Látjátok, nemcsak énszerintem estem túlzásokba... :o Legközelebb talán nem is lesznek képaláírások, csak képek... vagy az sem, és Zsiga is pihenhet? :) Viszont egyébként nem rossz ez a szokás... már a szilveszteri képeket is szinte nosztalgia volt visszanézni, na most képzeljétek el, hogy mondjuk egy év múlva milyen vicces lesz visszanézni ezeket a képeket... :Kiraly:

Quote from: HVp213 on 2006-11-14, 00:11:12
annyit piszkálodtam mint mindig ( te bezzeg nem szoktál piszkálni :p )
fényképeztem! ( nem a vakuval szorakoztam mint egyesek... :p )
azon a képen én voltam, had döntsem má el h akarom e mutogatni
Utólag már nem magyarázod ki magad... aki ott volt, az tudja, hogy nemcsak velem, hanem veled is elszállt a ló e Képmutató kapcsán... :ejnye: :D

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-11-14, 00:44:28
Még mit nem, hogy eláruljam csak úgy a titkos technikám? Ha! :hehe:
Van titkos technikád?!?! WÁÁ! :D

Fazék

Quote from: Ramiz on 2006-11-14, 11:10:57Látjátok, nemcsak énszerintem estem túlzásokba... :o Legközelebb talán nem is lesznek képaláírások, csak képek... vagy az sem, és Zsiga is pihenhet? :)
NE MERÉSZELD ABBAHAGYNI A KÉPALÁÍROGATÁST!!!
:3x3: :lazza:

Ramiz

Quote from: Fazék on 2006-11-14, 12:13:12
NE MERÉSZELD ABBAHAGYNI A KÉPALÁÍROGATÁST!!!:3x3: :lazza:
Köszi... :o de te ijesztettél rám azzal, hogy nem mersz eljönni... :lazza:

Rounin

Elsőre azt hittem, Vili különszámot alkottatok :angyali:.

Majd rájöttem, hogy tényleg :ejj: :D

Grovenről a homályos fejre mutatós képről miért a Blöff egyik bokszolója jut eszembe? Tudjátok, akit kiütött egy ütésből a cigótelepen Pitt bátyó. O_o

sirtomi

Jó képek  :jee:
Vili megszívta, kell neki antialkoholizálni :D

Ki volt az az Angyal Tenshi mellett??

Raggie

Király lett megint a képmutató! Nem kell itt szerénykedned Ramiz. ;) :D

egyébként meg bocs a mostani aktyvtalanságomért de ZH-s időszakom volt... majd most visszatérek! :rolleyes: :lazza: :__devil:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Ha valaki segít egy rendes, egyszerű, ingyenes képgalériát működésbe hozni, ami támogatja a képaláírások készítését (és esetleg újabb kommentek postolását) magyar ékezetes betűkkel is, akkor szóljon, mert úgy igényesebben nézne ki a következő szám. :)

Zsiga

Kicsit késni fog a szilveszteri Képmutató (most épp miattam), sorry.  :redface:

Ramiz

Kivételesen nem én ülök a munkán, hanem te, de azért egy kis szurkát elrejtesz szavaidban felém? :D

Raggie

Quote from: Zsiga on 2007-01-05, 16:33:34
Kicsit késni fog a szilveszteri Képmutató (most épp miattam), sorry.  :redface:
Noprob! Mi is szívunk a vizsgákkal uh megértjük! :D

EDIT: Ramiz: ne légy koetsoeg! :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2007-01-05, 19:16:36
Kivételesen nem én ülök a munkán, hanem te, de azért egy kis szurkát elrejtesz szavaidban felém? :D
Most hogy mondod, tényleg van benne.  :redface:

Ramiz