Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Nakedape

Quote from: Bicskei on 2009-11-30, 16:41:08
hopp akkor tuti kimarad abban a hitben voltunk h ingyenes...
:confused:
hol élsz te ? :D:D
ilyen hülyeség ingyé??
azé mondom,  még 5k-t se fizetnék rá, de ha valaki kifizeti bemegyek, na de igen 86ot aki kifizet erre azt inkább megvágom 40re és  és adok neki tanácsokat magamtól:)
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Bicskei

Ultras liberi

Titkos

Ha a "hogyan gazdagodj meg a WoW-ban" (oké, igazából "közgáz bemutatása a WoW-on keresztül" volt a címe, de a lényege ugyanaz XD) előadás full ingyen volt, ahol még látszott is, hogy értett a pasi ahhoz, amiről beszélt, akkor csodálom, hogy ezeknek a légből kapott tanácsaikért cserébe van pofájuk ennyit elkérni, szal én nem hibáztatom Bicskeit. :D
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

.Attila

Sok kétségbeesett fickó pénzzel -> kincsesbánya.

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zsiga

Kell a pénz a sok kurvára akik az "élő" bemutatón hagyják magukat felszedni... ::)

Titkos

Quote from: .Attila on 2009-11-30, 17:14:50

Szóval mint a szcientológia? :D (Csak azokon legalább jobban lehet röhögni. XD)

Quote from: Zsiga on 2009-11-30, 17:47:14
Kell a pénz a sok kurvára akik az "élő" bemutatón hagyják magukat felszedni... ::)

Ja, kb. XD
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Moha

Már a weboldal kinézete is sokat elárul róluk... Nem tudom, de én milliónyi ilyen szerkezetű lapot láttam, különböző témákra (hogyan gazdagodj meg, pénzszerzés online játékokban, stb).
86 rongy tényleg meredek ár. De hát... gondolom úgy vannak vele, hogy aki annyira hülye, hogy ennyit kifizet nekik, az kb. meg is érdemli... ::)

Különben is. Tuti módszer nem létezik. Olyan nincs, hogy véletlenszerűen kiválasztott nőkből egy se utasítsa vissza.
Ja, meg "autodidakta" módon tanulta meg a csávó a csajozást... miért a férfiak döntő többsége szerintem ugyanígy van ezzel... :P

motifator

Emlékeztek a csajra, akiről írtam egy hete? Bekövetkezett, amitől féltem: irogat nekem. Annyira bíztam benne, hogy nem fog, de csak írogat.
A mai válaszomban benne volt a sokat sejtető "Ez így nem megy." De nem értette meg.
Nem. Akarok. Emailezgetni.
Én ezt utálom, ezért nem akartam a távkapcsolat dolgot. Utálok hülye üzeneteket fogalmazgatni, azon agyalni, hogy vajon jót írtam-e, vagy hogy mi a picsát írjak, ha éppen rohadtul nincs egy gondolatom se. Nem akarom.

Mit írjak neki? Álljak neki egy "Figyelj, mit akarsz te ettől az egésztől? Mit vársz tőlem?" dumával? Mondjam meg kerek perec, hogy nem akarok távkapcsolatot, ne írogasson, mert egy idő után nem fogok válaszolni, és ezzel csak elbasszuk az egészet?
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

NLZ

Mivel anno nem volt lerendezve, muszáj lesz most. Meg kell mondani nyíltan, ne próbáld meg sunyi módon lerázni, mert attól csak szarabbul fogod érezni magad. Egyedül attól lesz jobb, ha megérti és ő is belenyugszik.
[reserved]

motifator

Válaszolnam neki, leírtam, hogy én ezt nem akarom csinálni, ne rontsuk el így a dolgot. Most rohadt szarul érzem magam, de nem lehetett mást csinálni.
Nem érzem azt se, hogy egy hete sunyi módon ráztam volna le. Ő nem beszélt róla, bíztam benne, hogy azért tudja szavak nélkül is, hogy miről van szó. Nem így lett, az emberi érzelmek már csak ilyenek. De egyáltalán nem tudom, hogy jobb lett volna-e, ha akkor előállok egy "ne folytassuk" sztorival, amikor nem is tudhattam, hogy ő egyáltalán folytatni akarja-e.
Na mindegy, asszem most vége lett, remélem nem bántottam meg nagyon.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

NLZ

A sunyiság alatt nem a múlt hetire gondoltam, hanem arra, hogy nem reagálsz rá egyáltalán.
[reserved]

Selmo

Várjuk a folytatást.
Az előző témára meg bemásolnám, mit ír ki nálam a böngésző:
[spoiler]Szeretnél hihetetlenül sikeres lenni a nőknél?
Engedélyezd a javascript használatát!

Tudom nem nagy kunszt noscripttel összehozni, de akkor is.
:lol: [/spoiler]

A tökéletesség unalmas.

Próféta

Quote from: Selmo on 2009-12-01, 00:20:36
Az előző témára meg bemásolnám, mit ír ki nálam a böngésző:
[spoiler]Szeretnél hihetetlenül sikeres lenni a nőknél?
Engedélyezd a javascript használatát!
:lol: [/spoiler]
:lol: :muhahah: :hopp: :lul: :rotfl:
Intézkedem is.  :ayay: Ahhoz persze előbb le kell tiltani.

Flaser

Quote from: Titkos on 2009-11-30, 17:51:37
Quote from: .Attila on 2009-11-30, 17:14:50

Szóval mint a szcientológia? :D (Csak azokon legalább jobban lehet röhögni. XD)

Quote from: Zsiga on 2009-11-30, 17:47:14

Ja, kb. XD

A szcientológusokon én nem tudok röhögni, ahhoz túl sok embernek tették tönkre az életét.  :frown:
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

motifator

Várjuk a folytatást.
Válaszolt. Sajnálja, és a hanvgétele alapján most utál, viszont
[spoiler]lehet, hogy ideköltözik Magyarországra?????????????  :he:  :wtf:  :eek:  :D  :hopp:  :zomg:[/spoiler]
Erre most aludnom kell egyet.

kikuchiyo

Kitűnő ütemérzékkel égetted fel magad mögött a hidat...  ;)
Failure is the default option

Én

Quote from: motifator on 2009-12-01, 01:25:05
Várjuk a folytatást.
Válaszolt. Sajnálja, és a hanvgétele alapján most utál, viszont
[spoiler]lehet, hogy ideköltözik Magyarországra?????????????  :he:  :wtf:  :eek:  :D  :hopp:  :zomg:[/spoiler]
Erre most aludnom kell egyet.
I'm confus

Xzone

motifator

Quote from: kikuchiyo on 2009-12-01, 01:28:23
Kitűnő ütemérzékkel égetted fel magad mögött a hidat...  ;)
Hát ja. Mi lett volna, ha még hagyom 1-2 emailváltásig a dolgot...
De remélem nem utál végérvényesen. Írtam neki, hogy hiányzik, hogy vele akarok lenni, csak nem akarok távkapcsolatot. Persze tudom, hogy ez ennél sokkal bonyolultabb.
A francba, rendszeresen azzal kerülök szar helyzetbe, hogy tisztázni akarom magam körül a dolgokat. Rohadtul nem jó dolog őszintének lenni.

Selmo

A tökéletesség unalmas.

motifator

Ok, nem írtam várost, mert gondoltam felesleges, de valójában igen közel. Nyíregyházáról van szó, ami 50 km-re van Debrecentől, ahol dolgozok. Emellett Nyíregyházán lakik a családom, ott a zenekarom, ezért majdnem minden hétvégén hazajárok.
Egész jól keresek, van autóm, és vezetni is szeretek, 50km így már messze nem a távkapcsolat kategória.

Moha

Quote from: motifator on 2009-12-01, 01:55:40
Rohadtul nem jó dolog őszintének lenni.
Erre ugye nem most jöttél rá? Ha folyton őszinte vagy, kihasználnak. Óvatosnak kell lenni...

Selmo

Quote from: motifator on 2009-12-01, 10:22:00
Ok, nem írtam várost, mert gondoltam felesleges, de valójában igen közel. Nyíregyházáról van szó, ami 50 km-re van Debrecentől, ahol dolgozok. Emellett Nyíregyházán lakik a családom, ott a zenekarom, ezért majdnem minden hétvégén hazajárok.
Egész jól keresek, van autóm, és vezetni is szeretek, 50km így már messze nem a távkapcsolat kategória.
Szerintem ez korrekt, ha alszik rá egyet, talán ő is tisztábban látja, másrészt a lehet az még mindig csak egy nagyon homályos ha.

A tökéletesség unalmas.

motifator

Írt, és úgy néz ki, hogy mégsem utál. A távkapcsolat szerinte is hülyeség, de hát na, bonyolultak az emberi érzelmek.
Annyit tudok, hogy idén már biztos nem költözik, mondjuk ez nem is gondoltam volna. De elég biztosnak tűnik az elhatározás. Most már csak ki kell várni azt az 1-2 hónapot, és meglátjuk, hogy mi lesz.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Titkos

Ha ez neki ilyen egyszerű, örülj neki. :) Leírtad, hogy te nem tudnád ezt távkapcsolatban folytatni, ő meg erre megoldotta a gondodat. ;)

motifator

Azért ne értsük félre, nem miattam költözik ide. Durva is lenne, pár nap ismeretség után. Sőt, valószínűleg meg is ijednék tőle, ha miattam ide akarna költözni.
Már jó ideje fontolgatja a dolgot, és végül egy barátnője győzte meg. Lehet, hogy nekem is van egy kis részem a dologban, de nem miattam költözik. Legalábbis remélem nem, mert az nagyon, nagyon furcsa lenne...

.Attila

Titkos

Quote from: .Attila on 2009-12-02, 15:28:03
Goshuujin-sama~

Ahogy olvasom, motifator inkább attól félne, ha kiderülne, hogy a csaj a stalkere. XD (Mondjuk még utána sem lenne késő kiszállni. XD) Igazából ha tényleg ideköltözik, nem tudom miért aggódna. :) Csak a távolsággal van baja, nem a csajjal.