Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Titkos

Uhh, én tényleg nem akarok belepofázni, de ha a közös kocsma és lerészegedés volt a nagy "társasági program", akkor én kapásból inkább a WoW-ot választánám, legalábbis nekem az nagyobb élvezet, ha az említett kettő között kell választani. ^^" XD Bár ahogy írod, szerintem te nagyon bekockulhattál, ha már ilyen "akik még hajlandóak velem szóbaállni" helyzetben vagy. Évekig nem is beszéltél velük, vagy mire rágtak be így? És most akkor a barátnő miatt "hagytad el" őket, vagy a WoW miatt? Vagy ezek jöttek szépen sorban, előbb a barátnő, és no barátok, aztán csak a WoW, és no emberek?
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

thrall

a közös kocsma az azért volt választva, mert volt egy törzshelyünk, ahova mindig beültünk. nem kellett inni, nem volt kötelező a fogyasztás, de mégis csak egy jó helyen voltunk, ahol jól tudtunk beszélgetni (ofc nem ez volt az összes programunk, csak ez volt az általános amit tettünk). lerészegedés meg... heti 1-2 alkalmat mindig meg kell ejteni hozzá :D

barátokról meg: először voltak a barátok, utána jött a nő, aki miatt ott hagytam őket, és utána jött a wow, ami miatt (részben) a nő hagyott ott. és most rájöttem, hogy a wow az nagyon nem megoldás semmire. szóval két szék között a pad alá estem. (vagy hogy van a mondás)

member: első kérdéshez fenn van a válasz, másodikhoz pedig.. eléggé befelé forduló vagyok.

Member

Quote from: thrall on 2009-11-14, 22:13:46
nem kellett inni, nem volt kötelező a fogyasztás, de mégis csak egy jó helyen voltunk, ahol jól tudtunk beszélgetni
http://www.nincsde.hu/poster/oriasplakat_kocsma.jpg
Quotelerészegedés meg... heti 1-2 alkalmat mindig meg kell ejteni hozzá :D
Az még nem olyan sok, de mivel wow mellett nem iszol, nem magával az alkohollal volt a baj, hanem hogy a társaság egyik pillére volt.

Quotebarátokról meg: először voltak a barátok, utána jött a nő, aki miatt ott hagytam őket, és utána jött a wow, ami miatt (részben) a nő hagyott ott. és most rájöttem, hogy a wow az nagyon nem megoldás semmire. szóval két szék között a pad alá estem. (vagy hogy van a mondás)
(Párom homoszexuális barátja a wow-ba menekült a túlzásba vitt nemi élete elől))
Kicsit olyan "tiszta lappal" érzésem van, nem hagysz átmenetet a periódusok közt. Mennyi szoktál nagy áldozatokat hozni?

Quoteeléggé befelé forduló vagyok.
Ez mindvégig így volt, vagy az utóbbi időben alakult így?

thrall

Quote(Párom homoszexuális barátja a wow-ba menekült a túlzásba vitt nemi élete elől))
Kicsit olyan "tiszta lappal" érzésem van, nem hagysz átmenetet a periódusok közt. Mennyi szoktál nagy áldozatokat hozni?
nem szokásom átmeneteket hagyni. rossz szokás. Nagy áldozathozásról pedig: mikor tudtam, hogy a kapcsolatom nem 2 hetes lesz, kb rögtön abban a pillanatban fordítottam hátat a barátaimnak. szóval eléggé nagy áldozatokat szoktam hozni.

QuoteEz mindvégig így volt, vagy az utóbbi időben alakult így?
Is-is. 13-14 éves koromig az voltam, aztán egy jó pár évig nem voltam az, most ismét visszatért.

Member

Quote from: thrall on 2009-11-14, 22:26:43
nem szokásom átmeneteket hagyni. rossz szokás. Nagy áldozathozásról pedig: mikor tudtam, hogy a kapcsolatom nem 2 hetes lesz, kb rögtön abban a pillanatban fordítottam hátat a barátaimnak. szóval eléggé nagy áldozatokat szoktam hozni.
Nagyon bízol az új korszakokban ezek szerint. Kis lépésekben, kompromisszumokkal (1 nap haverok, 1 nap nő, 1 nap wow) szerintem orvosolható volna, egyik periódus sem érdemli meg szerintem, hogy komoly előnyt kapjon a többivel szemben.

QuoteIs-is. 13-14 éves koromig az voltam, aztán egy jó pár évig nem voltam az, most ismét visszatért.
Gondolom ezek volt a szesszentős "fél város ismert" évek. Gondolom itt is megvolt a hirtelenség a váltásban.

Titkos

Quote from: thrall on 2009-11-14, 22:26:43Nagy áldozathozásról pedig: mikor tudtam, hogy a kapcsolatom nem 2 hetes lesz, kb rögtön abban a pillanatban fordítottam hátat a barátaimnak. szóval eléggé nagy áldozatokat szoktam hozni.

De erre szükség volt? Szerintem is össze lehet hangolni a hármat, persze nem könnyen, meg jó esetben többet vagy a barátnőddel, mint mondjuk a haverjaiddal, de szerintem nem kell őket leírni teljesen.
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Member

Elsőkörben nekem is nehéz anyag volt, most úgy tolom, hogy itthon nonstop gépközel, de Szegeden kb. igyekszem kihozni, hogy max 10% eltérés legyen nő/haverok beosztásban, mondjuk a tervezési mániám talán már mechanikusan beteges. :)

thrall

Quote from: Titkos on 2009-11-14, 23:18:30
Quote from: thrall on 2009-11-14, 22:26:43Nagy áldozathozásról pedig: mikor tudtam, hogy a kapcsolatom nem 2 hetes lesz, kb rögtön abban a pillanatban fordítottam hátat a barátaimnak. szóval eléggé nagy áldozatokat szoktam hozni.

De erre szükség volt? Szerintem is össze lehet hangolni a hármat, persze nem könnyen, meg jó esetben többet vagy a barátnőddel, mint mondjuk a haverjaiddal, de szerintem nem kell őket leírni teljesen.

kicsit késve, de válaszolok :D

igen.. erre már rájöttem én is. De akkor teljesen vakul szerelmes voltam, és nem jöttem rá, hogy ha beosztom az időmet, és nem minden percem a barátnőmmel töltöm akkor: nem hagynak el a haverok, nem szeret ki hamarabb belőlem a barátnőm, hisz... van életem.

hát mindegy, ha nem tudom visszaszerezni, legalább a következő nőhöz már okosabb leszek

Member

Quote from: thrall on 2009-11-15, 03:07:14
hát mindegy, ha nem tudom visszaszerezni, legalább a következő nőhöz már okosabb leszek
That's the spirit! :whoah:

Edina-chan

thrall tényleg olyan mint a párom a közeljövőből  :D
eléggé vegyesek a vélemények, de most én is hozzászólok a témához mint nő.
3 év az hosszú..viszonylag. nővéremék 15 éve vannak együtt, és volt olyan hogy szakítottak 3 hónapra, fél évre, 1 évre..utána mindig egymásra találtak (az hogy most összeházasodtak és sz*r a kapcsolatuk, az más tészta, házasság sux)..az is lehet hogy ez nálatok egy hosszabb szünet lesz. persze, mindenki mondja hogy a szünet hülyeség, utána úgyse jöttök újra össze, vagy ha igen akkor rossz lesz. nem feltétlen. néha én is úgy érzem/éreztem, hogy jó lenne egy szünet a kapcsolatomnak, az előzőnél volt is de utána nem akart velem összejönni a csávó, arra tippelek hogy azért mert megkapta az xbox-át és a ps3-at  :D (na igen, a kocka pasik)
várjunk csak, hol is hallottam ezt, ha valaki azt mondja neked hogy nem, az nem azt jelenti hogy nem, hanem azt, hogy próbálkozz addig, amíg az igen lesz. lehet ez nem jön be de egy próbát megér. nem kell rászállni, tényleg lehet hogy csak kéreti magát..ha meg nem akkor elküld a búsba és végleg kiábrándulsz belőle.

annyi biztos hogy tanultál ebből az esetből..mindig fontosabb az irl mint az url ezt ne felejtsd el. tudom jó a WoW (szerintem hányás,bocsi, én az Aionnal játszanék ha jó lenne hozzá a gépem  :cool:), de van mellette sok más dolog amit lehet csinálni.

NLZ

Nővéreid összeházasodtak és szar a kapcsolatuk? :muhahah:  Btw nem más tészta, szar kapcsolatból szar házasság lesz. De akinek kellenek a szar kapcsolatok, azok meg is érdemlik.
[reserved]

Edina-chan

attól még hogy sokat szakítottak, jól elvoltak. a házasság igenis elcseszte. :/ az első 2-3 hónap tökjó volt nővérem elmondása szerint, aztán tipikus, a csávó elkezdett kocsmázni, meg jöttek a megcsalások, etc..
nővéremék alatt azt értem h ő és a férje.  :3x3:
a házasság szerintem a legtöbb férfiban valamiféle parát kelt XD esetleg az hogy nem érzik magukat szabadnak, inkább bezártan, irányítva  :D engem ha valaki megkér, aszondom neki bocs de elég ha veszel egy puccos gyűrűt(najó, nem baj ha nem gyémántberakásos), nem kell az a drága szertartás meg ihajcsuhaj és egy darab papír arról hogy egybekeltünk. :D

Selmo

A tökéletesség unalmas.

thrall

Quote from: Selmo on 2009-11-15, 21:43:25
De a puccos gyűrű az igen? :_piszka:
valamivel kell menőzni, hogy elvettek nem?

Edina-chan

nem érzitek a poént XD jó egy bizsu is ha annyira el akar jegyezni, de több nem kell. a menyasszony meg vőlegény sokkal barátságosabban hangzik mint a feleség és férj.  :zomg:

még egy dolog, ami miatt nem szabad mmo-zni és ugyanott ismerkedni.
egy amerikai srác msnezik velem:
[spoiler]Nancy Ontas Ya Ni Ter VeO üzenete:
*want to know what i fdreamed of
*dont get scared =x
*i dreamed of me and you were sky flying on a 2 seat lil fan parachte
*and  you had goten a brooze
*and you was in ront of me
*front*
*and you had this pink shirt and sh short color black
*and i was rubbing you lil cute soft stomoach
*and then i kinda rubbed you down there n.n
*im sory z.z
*bt it felt so good even in the dream XD
[/spoiler]
ez még semmi.

[spoiler]
Nancy Ontas Ya Ni Ter VeO üzenete:
*n.n
* gimme yo number xD
     <3 yumi </3     üzenete:
*would be too expensive to call me and btw why ya need? wanna hear my voice?xD
*sms
[/spoiler]
méég betegebb.
[spoiler]
*ill ask for your aadrss later
     <3 yumi </3     üzenete:
*ah i see
*u r insane xD
*itl be a suprise
[/spoiler]

:zomg: :zomg: :zomg:

Cobra

Aki ilyen hosszú nevet ad a karakterének, az normális nem lehet :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moha

Quote from: Edina-chan on 2009-11-15, 21:36:56
a házasság szerintem a legtöbb férfiban valamiféle parát kelt XD esetleg az hogy nem érzik magukat szabadnak, inkább bezártan, irányítva  :D
Minden a felektől függ... Magamat ismerve, ha egyszer nősülésre adom a fejem, én olyan papucs leszek, hogy öröm lesz nézni...  ::)

Quote from: Edina-chan on 2009-11-15, 22:30:22
[spoiler]
*n.n
* gimme yo number xD
     <3 yumi </3     üzenete:
*would be too expensive to call me and btw why ya need? wanna hear my voice?xD
*sms
[/spoiler]
Ezt miért nem küldöd be a bash.org-ra? :haha:

motifator

Most kivételesen azért jöttem ebbe a topikba, hogy tanácsot kérjek, akármennyire szánalmas is ez. De mire röviden leírtam a szituációmat, és elolvastam, rögtön világos volt, hogy a válasz egyértelmű nem. Köszönöm fórum.
Már csak elő kell adnom a döntésemet a leányzónak. Bazz, most nem lennék a helyemben, olyan érzésem van, hogy ez egy rémes búcsú lesz.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Makos

Másodjára megértettem mit írtál xD

Sok szerencsét vagy mit hozzá.

NLZ

Azért leírhattad volna, így máshonnan kell beszereznünk a szappanopera dózisunkat. ;(
[reserved]

motifator

Most hogy újraolvastam, tényleg elég érthetetlen voltam  ^^"
Szal volt egy kis nyári kaland, egy fesztiválon összejöttem egy lánnyal, tánc, csókolózás hajnalig, ilyesmi, mintha 14 évesek lettünk volna. Csakhogy a lány nem ebben az országban lakik. Nem halálosan messze, de azért nem is 50 kilóméterre. Úgy volt, hogy soha többé nem látom, erre péntek este ott volt a lovardában (ahol egyébként a Quimby előtt játszottunk, hatalmas buli volt, de ezt most hagyjuk).
Péntek este együtt voltunk, tegnap este is együtt voltunk, és ma este is találkozni fogok vele, de ennyi, holnap reggel hazamegy. És nem tudom, hogy mikor látom. Nem itt él, nem itt van a munkája, itt van egy jó barátnője, akihez nagy ritkán átjön, ezért is találkozhattunk. De ennyi. Alapvetően nem szokott Magyarországra jönni, csak ritkán.

A kérdésemet sokan már biztos kitaláltátok: érdemes lenne-e távkapcsolatban gondolkozni? De nem, nem érdemes. Sok éves, megalapozott kapcsolatokat is tönkretesz a távolság, mi meg csak pár napot töltöttünk még együtt. Ha most odamennék, és azt mondanám neki, hogy próbáljuk meg, csak hülyét csinálnék magamból. Tudom, hogy nem vagyok az a levelezgető típus. Persze, skype, meg webkamera, de ezt valahogy rohadtul nem tudom elképzelni magamról.
Szal röviden ennyi. Nemsoká felhívom, hogy találkozzunk, és elmondom neki, hogy szép volt, jó volt, de ez úgyse működne így. Remélem ezt ő is hasonlóan gondolja, mert ha nem, akkor rémes lesz ez a beszélgetés.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Kuroi Tenshi

[spoiler=SZAKINTÉLYI PROTIP]
Rákérdezett, hogy kell valamit mondanod?
A helyedben nem mondanék semmit. Ha mondasz
valamit csak rontasz a helyzeten és szarul érzed
magad, ha a lánynak van esze, úgyis tudja, ha
meg nem, akkor így járt. [/spoiler]

motifator

De nemsoká találkozok vele. Nem mondok semmit és kész? Búcsúpuszi, vigyázz magadra hazáig, majd írok? Ja nem, nem fogok írni, pont ez a lényeg. Egyszerűen csak elköszönök és nem mondok semmit arról, hogy mi lesz ezután? Furcsa ez egy kicsit.
De amúgy igazad van, az jókora hülyeség lenne, ha úgy állítanék oda, hogy: Figyelj, egész nap azon agyaltam, hogy akarom-e ezt távkapcsolatban folytatni, és bocs, de nem.
Remélem tényleg igazad van, és a lánynak van esze, még több is, mint nekem, és talán ő nem is forgott ezen egész nap, rögtön tudta, hogy ennyi volt.

NLZ

Ha nem mondasz semmit, az olyan, mint ha el akarnád sunnyogni az esetleges konfrontációt.
[reserved]

motifator

Ha szóba kerül a dolog, akkor nyilván nem fogom elsunnyogni. És valószínűleg szóba fog kerülni. De az tényleg gáz lenne, ha odaállnék egy ilyen "Figyelj, gondolkoztam..." jellegű monológgal.
Lehet, hogy tényleg az van, amit K_T írt, hogy a lánynak eszébe se jutott, hogy ezt megpróbáljuk folytatni. Akkor tiszta nevetséges lenne, ha én elkezdenék erről magyarázni. Ha szóba kerül, hogy folytassuk-e, akkor el fogom mondani, hogy nem, és azt is, hogy miért nem. De ha ő nem feszegeti a témát, talán jobb, ha csak békében elbúcsúzunk.
De mindegy, most megyek. Majd később beszámolok.

Makos

Uhh így már érthetőbb a problémád.
Hát nem irigyellek.

NLZ

Egyszerűen tisztázod a dolgokat. Mi történhet a legrosszabb, kinevet? Nagy ügy, úgyse látod többet.
[reserved]

motifator

Végül nem került szóba a folytatás. Sőt, szinte semmi nem került szóba. Vágni lehetett volna a csendet, érződött a levegőben, hogy mindkettőnk feje tele van súlyos gondolatokkal, de egyikünk se mond semmit. Rémes volt, kínomban már hülye zenekaros sztorikat meséltem, csak ne legyen ez a kínzó csend, de így is fél-egyperces szünetek szakították meg a beszélgetést. Ő se mondott semmit, hiába faggattam akármiről, rövid 1-2 mondatos válaszok után újra hallgatott.
A végén megállapítottuk, hogy ezt a ma esti találkozást egy az egyben ki kellett volna hagyni. Amikor reggel elbúcsúztam tőle, ott kellett volna véget érni a történetnek. Vagy még inkább tegnap este. A legvégén csak kimondta: hiányozni fogsz. Még azt se válaszoltam, hogy te is. Pedig de, bassza meg.
Iszonyat szar volt Debrecenig elvezetni utána. Éjszaka, köd, a petőfin minden második szám a szerelemről szól, teljesen ki voltam készülve.
Most már bennem van 2 pohár bor, biztos ezért vagyok ilyen szentimentális hangulatban. Holnapra jobb lesz. Holnaputánra mégjobb. Csak egy szép emlék marad az egész. Csak egy nyári kaland, egy késő őszi utórengés. Csak néhány részeg, őrült éjszaka. Józanul csak elrontanánk.