Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Yakumo

Quote from: sirtomi on 2006-12-18, 22:54:10

Én sem osztoznék egy nőn, de cserébe neki sem kellene osztozkodni rajtam :)
The first sympathic sentence. Thank you.

Selmo

Még mindig csak szigorúan aktusügyileg boncolgatjuk a témát, nem kapcsolatügyileg, legalábbis részemről.

A tökéletesség unalmas.

Darkstar

Quote from: Selmo on 2006-12-18, 23:04:25
Még mindig csak szigorúan aktusügyileg boncolgatjuk a témát, nem kapcsolatügyileg, legalábbis részemről.
Én is így vettem észre. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Ha csak simán az aktust nézzük, akkor sem osztoznék a nőn :)

Selmo

Igazából két nővel nem lenne gond, de ha a nő megkérne, hogy még egy fickó, hát nemtom mit mondanék neki...
Weird...

A tökéletesség unalmas.

sirtomi

Belegondolva a két nő is furcsa lenne kicsit, ha az egyikkel mondjuk kapcsolatom van, nem alkalmi jellegű.

Pirula

Quote from: Selmo on 2006-12-18, 23:12:47
Igazából két nővel nem lenne gond, de ha a nő megkérne, hogy még egy fickó, hát nemtom mit mondanék neki...
Weird...
Erre a szituációra van egy remek SL epizód.  :D

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

.Attila

Quote from: Pirula on 2006-12-18, 23:18:14
Weird...

403 Forbidden, akármit csinálok :(

Zsiga

Quote from: .Attila on 2006-12-18, 23:29:42
Quote from: Pirula on 2006-12-18, 23:18:14
Weird...

403 Forbidden, akármit csinálok :(
http://www.sexylosers.com/077.html

Rounin

Quote from: Selmo on 2006-12-18, 20:17:11
Nézd a másik oldalról, kidobnál-e 2 szép nőt az ágyadból? ;) Szóval ez az igazi lényeg.

Simán gekk. Lehet lenézni, de pont elég egyre figyelni :angyali:

Heh, SL rulz :)~~

sirtomi

Dreamcleaver

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

kisvirag

jajdeelvetemultetek itt a témával!
és milyen offtopic modon! (elvégre, Párkapcsolatok a cim :D )
nahogy. én is sokszor sok embernek (főleg férfiaknak) feltettem már a kérdést, hogy miért van az, hogy nő-nőre izgulnak mig pasi-pasitol elhányják magukat, illetve, hogy szinte minden pasinak életében legalább 1x megfordul az, hogy de jó lenne 2 nővel (ismertem egy srácot, akinek ez összejött, aztán mindjárt a 3-on kezdett el gondolkozni, aszittem fejbeverem, mikor ezt így előadta, hihetetlen egyesek mennyire telhetetlenek tudnak lenni ).
Nos, senki sem tudott épkézláb magyarázattal szolgálni, és én is csak a egy pasi minél többfele szórja a magját című genetikai magyarázatot vagyok képes felmutatni.
persze mindenképp kell, hogy legyen kulturális meghatározottsága is. Ott vannak pl az oroszok, azoknál töktermészetes a csókos köszönés.
Mondjuk a pasi-pasi puszi nálam akkor elfogadott, ha mondjuk valamilyen alkalomból történő felköszöntésről van szó, szoros baráti, vagy családi köteléken belül.
Szerintem egyébként az a nő, aki két pasiról álmodozik, annak gondjai vannak a szexuális életével, mert ez azt jelenti, hogy egy pasi nem kielégitő a számára. legalábbis másra nem tok gondolni.
a pasikban meg benne van az állandó bizonyítási vágy, hogy megmutassák, milyen fasza gyerekek, és nekik van a legjobb szerszámuk hét határban. és ugye, ha képesek egyszerre két(három, négy) nőt is kielégíteni, akkor az már mekkora "dicsőség". Ez szintén szerintem és nem minden hímegyedre, de azért a többségre értelmezve. Gondolom a méreteken se véletlen szokott menni a "vita" :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

.Attila

Quote from: kisvirag on 2006-12-19, 12:10:01
ha képesek egyszerre két(három, négy) nőt is kielégíteni, akkor az már mekkora "dicsőség".

Ehhez nem feltétlenül kell nagy szerszám ;) Sőt, alapvetően nem is a szerszámon múlik, nem csak azzal (sőt, alapvetően nem azzal) lehet kielégíteni egy nőt, pláne többet (to omou).
Refrakter fázist nem lehet kikerülni, akármilyen nagylegényről van is szó.

kisvirag

én sem mondtam, hogy csak azon múlik ;)
de az az elsődleges szimbólum.

.Attila

Quote from: kisvirag on 2006-12-19, 12:56:40
én sem mondtam, hogy csak azon múlik ;)
de az az elsődleges szimbólum.

Sokan meg is akadnak ezen a szinten. Mondjuk érdekes lenne, ha a kéz lenne a szimbólum :D

Dreamcleaver

Mondjuk érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy ez a "méret a lényeg" baromság honnan eredhet, mert tuti nem két fazon kezdte egymáshoz méregetni a hímvesszőjét és versengeni. ;)

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Nakedape

Quote from: Dreamcleaver on 2006-12-19, 13:19:00
Mondjuk érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy ez a "méret a lényeg" baromság honnan eredhet, mert tuti nem két fazon kezdte egymáshoz méregetni a hímvesszőjét és versengeni. ;)
izé.. bocs hogy OFF-plunk itt tovább, de erre a válasz azért egész nagy százalékban az hogy DE..:) ez kb olyan mint a cinkéknek a fekete mellfoltjuk.. igenis a hímek képesek magukban összeméregetni (azt ugye nem kell mondanom, h nem a funkció miatt van méret, 18+ [spoiler]Persze l egy járulékos funkcióval összefughet már  :angyali:[/spoiler], pl  a gorrilának kisebb pedig azért aki azoknál nagyobb az már kidobóember:D
.. jólvanna ígérem abbahagyom a biológiaórákat, csak akkor dolgoznom kéne

bocs h Offoljuk a akpcsolatok témát.. másfelé vigyük? vagy vki vmi jó visszaterelő sugallat?
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Selmo

Szerintem meg ez bőven belefér az értsük meg az ellenkező nemet címkébe. Amúgy jó lenne tudni, hogy a tinilánykákon kívül érdekli-e a nőket, hogy a pasijának mekkora van, vagy már ez is szimbólum, mint a jó kocsi manapság?

A tökéletesség unalmas.

kisvirag

nemveletlen volt ott a :D :)
egyebkent meg nem tudom, mi játszódhat le a pasikban, a kinek van nagyobb témában nektek kellene okosabbnak lenni, de azt nehezen hiszem el, hogy pl egy nyilvanos WCben (pl kolesz, konyvtar, barmi mas, hogy jobban arnyaljam a nyilvanos szot) mikor egyik a masik melle all, meg SOHA nem vetett egy ferde pillantast az illeto, hogy felmerje, mivel is rendelkezik a masik.
Mondjuk hasonlo van noknel, szerintem mi is felmérjük időnként, hogy hozzánk képest mivel is van megálldva mellügyileg az illető. És ha a saját felfogásunk szerint jobban állunk, igen is elégtételt érzünk.

sirtomi

Én még sose néztem meg wc-n a mellettem álló fickó szerszámát és nem is akarom :)

Dreamcleaver

Hát én még SOHA nem csekkoltam le a mellettem álló fazon szerszámát a WC-ben, és soha nem is áhítoztam nagyobb szerszámra, pedig tudom, hogy egyesek az enyémnél tekintélyesebb méretekkel rendelkezhetnek. Ezért tartom illogikusnak, hogy egy fazont csak úgy magától ennyire izgasson a mérete, ezt igenis csak úgy tudom elképzelni, ha egy kedves női ismerőse beégette, mert nem volt megelégedve a felhozatallal.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

.Attila

Nekem még nem volt ingerem arra, hogy a másik micsodájára vessek pillantást, főleg nem vizeletürítés közben. Persze lehet, hogy én a kivételt képzem. Egy könyvben olvastam régen, hogy nem kevés olyan kamasz fiú van, aki a többiek méretével hasonlítgatja össze a sajátját.
Egyébként nonsense a dolog. A nők átlagos hüvelyhossza 10cm, ha ezt meghaladja a férfi szerszámának hossza, akkor már elég. Innentől legfeljebb csak a látvány számít, ill. hogy két kézbe lehet-e fogni stb.
Ami fontosabb, az a vastagság, de itt nem feltétlenül előny, ha minél vastagabb. Vannak lazább hüvelyizmú lányok, és vannak feszesebb izmúak.

De hülyeség az egész, mert csak a nők töredékének van pusztán vaginális szextől orgazmusa.

sirtomi

Quote from: .Attila on 2006-12-19, 14:51:29
Nekem még nem volt ingerem arra, hogy a másik micsodájára vessek pillantást, főleg nem vizeletürítés közben. Persze lehet, hogy én a kivételt képzem. Egy könyvben olvastam régen, hogy nem kevés olyan kamasz fiú van, aki a többiek méretével hasonlítgatja össze a sajátját.
Egyébként nonsense a dolog. A nők átlagos hüvelyhossza 10cm, ha ezt meghaladja a férfi szerszámának hossza, akkor már elég. Innentől legfeljebb csak a látvány számít, ill. hogy két kézbe lehet-e fogni stb.
Ami fontosabb, az a vastagság, de itt nem feltétlenül előny, ha minél vastagabb. Vannak lazább hüvelyizmú lányok, és vannak feszesebb izmúak.

De hülyeség az egész, mert csak a nők töredékének van pusztán vaginális szextől orgazmusa.
Mint látod nem vagy kivétel, sokan nem nézegetik más férfiak szerszámát :)

Tényleg 10cm az átlagos hüvely méret? Akkor minek kell egyes nőknek minél nagyobb szerszám?

Dreamcleaver

Quote from: sirtomi on 2006-12-19, 15:05:51
Mint látod nem vagy kivétel, sokan nem nézegetik más férfiak szerszámát :)

Tényleg 10cm az átlagos hüvely méret? Akkor minek kell egyes nőknek minél nagyobb szerszám?

Biztos az általgos análcsatorna méret nagyobb...jaj ez nagyon rossz volt.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

.Attila

Quote from: sirtomi on 2006-12-19, 15:05:51

Nem kell, csak ők állítják, hogy kell.
Mondom: vastagság lehet, hogy kell, mert lehet, hogy egy átlagos férfiszerszám adott nő hüvelyében csak lötyögne :) Hosszúság nem számít, csak legyen meg a minimum.