Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: kisvirag on 2006-12-25, 17:19:16
felmerult bennem a kerdes, hogy vajon van e kapcsolat otakuságotok, és szerencsétlenségetek a nők terén között...
Nincs. Én már azelőtt sem voltam a nők kedvence, mielőtt otaku lettem volna. Mostanában meg Sirtomi is, egyre kevesebb időm van animéket nézni.
Ámde pl. egyik szintén anime mániás barátom épp most újságolta, hogy sikerült összejönnie egy lánnyal... jó mondjuk a lány is animés. :P
Ja, és amúgy a volt barátnőm is megszerette az animéket az A+ révén, mégse jöttünk össze újra... és nem is igen fogunk.
QuoteAz nem kifejezés, hogy hervasztó! Azt csöpp kis önbizalmamat is lerombolja és építhetem fel újra
Jó neked, legalább egy kis önbizalmad maradt, vagy fel tudod építeni... Nekem már jóideje zérus körül van az önbizalmam...
QuoteCsak míg ti a pár hetes kapcsolat során jöttök rá, hogy az illető nem megfelelő, az itteni szerencsétlenek nagy része (vagy az összes) már előre nemet mond (ki tudja, lehet, hogy ezért működőképes kapcsolatról mondanak le, mert ki se próbálják).
Most ezt lehet, hogy én értettem félre, de speciel én örülnék, ha legalább pár hetes kapcsolatok összejönnének, mégha nem is történne sok minden. Legtöbbször nem én mondok nemet, hanem nekem mondják. Ha neten ismerkedek, akkor ahogy képet küldök le vagyok koptatva. Ha élőben, akkor pl. meg akarom hívni a leányzót egy kávéra és kapásból lekoptat, vagy buliba hívnám táncolni és elküld a fenébe. Ha egyik sem, akkor kiderül, hogy már van pasija.
Lehet, hogy csak nem a megfelelő emberekkel találkozok, de akkor csak annyit kérdeznék, hogy a megfelelők HOL VANNAK?

U.i.: Ja igen, úgy tűnik manapság a "golfozóknak" van sikerük. Az olyan srácok, akik csak lyuknak tekintik a lányokat, mindig akad barátnő... Aki meg esetleg foglalkozna is velük, azt magas ívből....

Na neee! Ennyire nem lehetek ijesztő! Hozzászóltam és elhallgattatok? :P

sirtomi

Moha azt a csöp kis önbizalmamat összetudom újra szedni, de legtöbbször nem elég kapcsolat kiépítéséhez :)
Én beleugornék bármilyen kapcsolatab, ha csak pár napig is tartana, hiszen bármi lehet még belőle, de valahogy elküldenek a francba. Az utóbbi időben ez halmozottan jelentkezik, mostanában nem túl határozott a fellépésem :D
Érdekes fősulin mikor csak a piázás volt és egy tapló köcsög voltam több szerencsém volt. Ebből arra következtetek, hogy nem szabad túl kedvesnek sem lenni, valahogy meg kell találni a közép utat. Mostanában ez idegesít nagyon :D

arianrhod

Quote from: Moha on 2006-12-26, 22:39:19
U.i.: Ja igen, úgy tűnik manapság a "golfozóknak" van sikerük. Az olyan srácok, akik csak lyuknak tekintik a lányokat, mindig akad barátnő... Aki meg esetleg foglalkozna is velük, azt magas ívből....
Érdekes én mint ellenkező nemű az ilyeneket mindig messzire tessékeltem magamtól..A másik,hogy annak ellenére,hogy nőnemű vagyok(asszem)hasonló cipőben járok.Havernak, barátnak jó vagyok de komolyabb kapcsolatot nem akarnak vagy a már említett golfozó egyedek környékeztek meg.Ilyenkor persze mindig az merül fel bennem,hogy akkor most mi a frász baj van velem.De álltalában semmi.
A jelekhez meg csak annyit,hogy van jónéhány hölgyemény akik csak azért jelezgetnek,mert nem merik kimondani mit éreznek pontosan + bennük él a férfi kezdeményezzen előbb dolog.

Zsiga

Quote from: sirtomi on 2006-12-26, 22:59:46
Érdekes fősulin mikor csak a piázás volt és egy tapló köcsög voltam több szerencsém volt. Ebből arra következtetek, hogy nem szabad túl kedvesnek sem lenni, valahogy meg kell találni a közép utat. Mostanában ez idegesít nagyon :D
Na ebben van valami. Akikkel bunkó vagyok azokat ha akarom se tudom levakarni magamról, akikkel meg igyekszem kedves és udvarias lenni (mert úriember is tudok ám lenni néha, akár hiszitek akár nem  :muhahah:) azoknál semmi esélyem. :) Gondolom azért, mert tudatalatt (vagy tudatosan, a fene se érti őket...) érzik hogy akarok valamit, és az úgy már nem kihívás nekik.
Egyébként tapasztalataim szerint a legjobb módszer inni hívni a csajokat, 1-2 pohár után sokkal őszintébbek, könnyebb észrevenni hogy van-e keresnivalód vagy esélytelen a dolog.

arianrhod : Van fényképed az Önarcképcsarnok topicban? :rolleyes:  :lazza:
(Sorry, de magas volt a labda... :D)

Moha

Quote from: sirtomi on 2006-12-26, 22:59:46Érdekes fősulin mikor csak a piázás volt és egy tapló köcsög voltam több szerencsém volt.
Látod, nálam ez kimaradt. Én sosem voltam ivócimbora... nem is tudtam megcsinálni a fősulit... :P
Én sajna mindig is "nice guy" voltam. De sajna az aranyos kedves fiúk nem kellenek a nőknek, mert:
1. Unalmasak. Nem csinálnak semmi veszélyest vagy szokatlant.
2. Túl "biztonságosak". Ha van egy párkapcsolatuk, eszük ágában sincs megcsalni a másikat vagy flörtölni.
3. Túlságosan meg akarnak felelni a lánynak. Mindent meg tesznek azért, akit szeretnek és a nők ezt úgy értelmezik, hogy a srác puhány és irányítható.

Mindebből a lényeg, hogy max barátnak kellesz nekik. Esetleg lelki szemetesládának, akinek elmondhatják, hogy milyen szemét a fiújuk, hogy megint átverte őket meg stb. de eszük ágába sem lesz, hogy esetleg veled kezdjenek.

sirtomi

arianrhod: Általában velem sincs semmi baj. Csak én képzelem be magamnak. A lényeg a határozottság és a rámenősség. Csak akkor van baj ha tényleg tetszik a csaj, akkor ellágyulok :D

Zsiga én is inni hívom a legtöbb csajt, vagy ők engem, de akkor én is túl őszínte leszek :)

Szerk: Moha igazad van szerintem, én most kezdek visszatérni régi énemhez (azért nem teljesen :) ), de minenesetre nem lágyulok el minden jó nő láttan. A magam bunkó módján leszek kedves :D

Moha

Quote from: arianrhod on 2006-12-26, 23:07:49A jelekhez meg csak annyit,hogy van jónéhány hölgyemény akik csak azért jelezgetnek,mert nem merik kimondani mit éreznek pontosan + bennük él a férfi kezdeményezzen előbb dolog.
És elhiszed nekem, milyen nehéz újra és újra megpróbálni, miután már vagy huszan lekoptattak? És közben ugye kapjuk a nem egyértelmű jeleket.

Mondjuk részemről hajlamos vagyok a legkisebb baráti gesztust is felértékelni és azt hinni, hogy érdeklem az illető hölgyeményt... és ettől sajnos a pofáraesés is jobban fáj. De sajnos ezzel egyelőre nem tudtam mit kezdeni. :(

Apropó, múltkor volt egy céges buli. És ahogy az lenni szokott férfi társaságban (41-en vagyunk a részlegen és ebből mindössze 1 lány) hamar szóba kerültek a nők. Aztán úgy néztek rám, mint egy földönkívülire, hogy "hogyhogy neked 3 éve nincs barátnőd?" meg "hogy lehet annyi ideig kibírni szex nélkül?" meg a tipikus "mi másra jók még a nők" hozzáállás. :ejj: Esküszöm szégyenlem, hogy ebben a korban kell élnem. :(

QuoteZsiga én is inni hívom a legtöbb csajt, vagy ők engem, de akkor én is túl őszínte leszek
Én pia nélkül is túl őszinte vagyok. Sajnos. Ha meg iszok, akkor nagyon elengedem magam és bolondot csinálok magamból. Meg nem is igazán bírom a piát, ezért nem is szeretek inni.
Én inkább teázóba hívom a lányt. :) Jó hangulat, lehet beszélgetni meg minden.

sirtomi

Moha én kezdem egyre könnyebben venni a pofáraesést is. Legutóbb mikor haverokkal elmentünk bulizni, kb 2 óra alatt 4 csaj hajtott el :D Nem mondom hogy jóleset, de túléltem, és ilyenkor jön haverom és 10 perc alatt felszed egy csajt :D

Moha

Quote from: sirtomi on 2006-12-26, 23:24:38
Moha én kezdem egyre könnyebben venni a pofáraesést is. Legutóbb mikor haverokkal elmentünk bulizni, kb 2 óra alatt 4 csaj hajtott el :D Nem mondom hogy jóleset, de túléltem, és ilyenkor jön haverom és 10 perc alatt felszed egy csajt :D
Most akkor mondjam azt, hogy június óta 16 lány küldött el egyértelműen a francba?! Ha pedig belevesszük a társkeresőn az összes lányt, azokat is, akik még válaszra sem méltattak, akkor összesen 50 csaj koptatott le.

Ja, és legutóbb buliban én legalább 6 lánynál próbálkoztam és mind elhajtott, húgom meg kapásból bepasizot...

Akkor most honnan legyen önbizalmam?

Selmo

Quote from: sirtomi on 2006-12-26, 23:24:38
Igen, ilyen haverom nekem is van, az ember néha úgy, de úgy megverné ezért... :D

A tökéletesség unalmas.

arianrhod

Quote from: Zsiga on 2006-12-26, 23:09:35

arianrhod : Van fényképed az Önarcképcsarnok topicban? :rolleyes:  :lazza:
(Sorry, de magas volt a labda... :D)
Nincs...nem szeret a fényképező de én se őtet :Kiraly:
Quote from: sirtomi on 2006-12-26, 23:14:44
A lényeg a határozottság és a rámenősség.
Aham nekem olyan sose volt és sose lesz...de ehhez is hozzá lehet szokni :D
Quote from: Moha on 2006-12-26, 23:20:22
És elhiszed nekem, milyen nehéz újra és újra megpróbálni, miután már vagy huszan lekoptattak?
Naná,hogy elhiszem,nagyon jól tudom milyen cipőben jársz.Vagyunk akiknek vmi kedves ok miatt a dolgok nem jönnek össze...

Kazenokizu

Quote from: Moha on 2006-12-26, 23:11:30
Én sajna mindig is "nice guy" voltam. De sajna az aranyos kedves fiúk nem kellenek a nőknek, mert:
Az attól függ, milyen nőknek! Elég sok olyan ismerősöm/félig-meddig-barátnőm van, akik kifejezetten az ilyen "golfozós" fiúkra buknak, és őszintén szólva nagyon kevés olyan van köztük, aki emberileg is ér valamit. (Legalábbis szerintem.)

Quote from: Moha1. Unalmasak. Nem csinálnak semmi veszélyest vagy szokatlant.
2. Túl "biztonságosak". Ha van egy párkapcsolatuk, eszük ágában sincs megcsalni a másikat vagy flörtölni.
3. Túlságosan meg akarnak felelni a lánynak. Mindent meg tesznek azért, akit szeretnek és a nők ezt úgy értelmezik, hogy a srác puhány és irányítható.

Szerintem ez nem igaz. Legalábbis nem hiszem, hogy általánosságban ilyenek lennénk.  Egy bizonyos határon belül igenis jó, ha vki "nice guy".

Mellesleg én a "barátságból szerelem" híve vagyok, szerintem ez az egyik legjobb ... hmmm .... "módszer"?

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

sirtomi

Moha ha nem adod fel akkor van valamennyi önbizalmad az tuti  :jee:
Engem is elhajtanak, de nem adom fel, nem veszthetek semmit :)

Selmo én is elgondolkodtam, hogy megütöm a srácot :D

Kaze: Nekem van pár barát/haver nő ismerősöm és van akitől akarok is valamit. Legyen igazad és legyen belőle valami :)

Selmo

Mindebből a lényeg, hogy max barátnak kellesz nekik. Esetleg lelki szemetesládának, akinek elmondhatják, hogy milyen szemét a fiújuk, hogy megint átverte őket meg stb. de eszük ágába sem lesz, hogy esetleg veled kezdjenek.
Igen, visszatérve a vitaindító posthoz, csak az jön ki, hogy a lányok egy rendes srácot keresnek, de a rendes srác csak barátnak kell, akinek elsírhatják, hogy nincs egy rendes srác sem, aztán rohannak a következő bunkóhoz. :ejj:
Quote from: Kazenokizu on 2006-12-26, 23:33:44
Az attól függ, milyen nőknek! Elég sok olyan ismerősöm/félig-meddig-barátnőm van, akik kifejezetten az ilyen "golfozós" fiúkra buknak, és őszintén szólva nagyon kevés olyan van köztük, aki emberileg is ér valamit. (Legalábbis szerintem.)
Igen, őket is szeretném megérteni, hogy a függetlenség miatt csinálják, vagy mert így elve azt kapják amit akarnak(?) esetleg ez egy védekezés a lelki sérülések ellen?...

A tökéletesség unalmas.

HVp213

a tanulságot leszürtem:
Éljen a golf
(kár h nem vagyok egy nagy sport ember)

+ Happy Happy Joy Joy
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

arianrhod

Quote from: HVp213 on 2006-12-26, 23:47:05
a tanulságot leszürtem:
Éljen a golf

+ Happy Happy Joy Joy
Ne örüljön kende,mert véletlenül fejbe találja egy ütő... :__devil:

Zsiga

Quote from: Selmo on 2006-12-26, 23:44:16
Igen, visszatérve a vitaindító posthoz, csak az jön ki, hogy a lányok egy rendes srácot keresnek, de a rendes srác csak barátnak kell, akinek elsírhatják, hogy nincs egy rendes srác sem, aztán rohannak a következő bunkóhoz. :ejj:
Nagyon igaz... :ejj:

Quote from: arianrhod on 2006-12-26, 23:33:44
Na majd egyszer ha eljössz meetre megmutatom hogy szeret az ha jó kezekben van... ;)

Moha

Quote from: Kazenokizu on 2006-12-26, 23:33:44Szerintem ez nem igaz. Legalábbis nem hiszem, hogy általánosságban ilyenek lennénk.  Egy bizonyos határon belül igenis jó, ha vki "nice guy".
Ezek szerint akkor én biztos túl extrém verzió vagyok. De sajnos ezen nem tudok változtatni. Én nem tudok bunkó lenni a lányokkal. Ha meg is aláznak, inkább magamba fordulok, nem szólok vissza.
Igen... nem tudok kiállni magamért. Ez is egy hiba, meg az, hogy minden lánnyal kedves vagyok és próbálok a kedvükre tenni, de ahogy látom, ezek "főbenjáró bűnök" sajnos.
QuoteMellesleg én a "barátságból szerelem" híve vagyok, szerintem ez az egyik legjobb ... hmmm .... "módszer"?
Ezzel csak annyi a probléma, hogy az összes lány barátom foglalt... Na jó, egy nem, de neki meg egyértelműen nem jövök be, mint pasi.
QuoteIgen, őket is szeretném megérteni, hogy a függetlenség miatt csinálják, vagy mert így elve azt kapják amit akarnak(?) esetleg ez egy védekezés a lelki sérülések ellen?
Igen, ez jó kérdés. Egyesek mintha félnének érzelmileg kötődni valakihez, mert akkor ugye meg tudják őket bántani.

Részemről nekem a fordítottja nem megy. Érzelmek nélkül semmi értelme. Próbáltam, nem ment. Én nagyon érzelmes ember vagyok, ami a mai férfiakra általában nem jellemző. Lehet, hogy ez is taszítja a nőket?!
Mindenesetre én sokszor hallottam már több lánytól is, hogy "te olyan aranyos vagy" meg "jószívű" meg "kedves" és azt is megkaptam, hogy "nem értem, miért nem sikerül összejönnöd senkivel". De a végpont ugyanaz. Minden lány azt szeretné, ha sikerülne összejönnöm VALAKIVEL miközben NEKI nem kellek, vagy esetleg már van másvalakije.
QuoteNe örüljön kende,mert véletlenül fejbe találja egy ütő...
Esetleg egy hevesebb játékos áthajt rajta egy golfkocsival. :P

Selmo

Quote from: arianrhod on 2006-12-26, 23:52:55
Quote from: HVp213 on 2006-12-26, 23:47:05
a tanulságot leszürtem:
Éljen a golf

+ Happy Happy Joy Joy
Ne örüljön kende,mert véletlenül fejbe találja egy ütő... :__devil:
Csak a cinizmus süt belőle, mert már nem tud röhögni saját magán sem.
Quote from: Moha on 2006-12-26, 23:57:33
Mindenesetre én sokszor hallottam már több lánytól is, hogy "te olyan aranyos vagy" meg "jószívű" meg "kedves" és azt is megkaptam, hogy "nem értem, miért nem sikerül összejönnöd senkivel". De a végpont ugyanaz. Minden lány azt szeretné, ha sikerülne összejönnöm VALAKIVEL miközben NEKI nem kellek, vagy esetleg már van másvalakije.
:tezsvir: :bruhuhu:

A tökéletesség unalmas.

Kazenokizu

Quote from: sirtomi on 2006-12-26, 23:34:11
Ez a jó hozzáállás. Bár ehhez azért az is kell, hogy ne hatalmas csalódáson ess át. Mert egy olyan után marha nehéz ám mindent elölről kezdeni.

Quote from: sirtomiKaze: Nekem van pár barát/haver nő ismerősöm és van akitől akarok is valamit. Legyen igazad és legyen belőle valami :)
Majd szurkolok. ;)
Egyébként viccet félretéve tényleg ez a legjobb megoldás. Ha eleinte csak barátok vagytok, van időtök megismerni egymást, és ha ezek után is barátok maradtok, akkor valószínűleg vmi megtetszett mindkettőtöknek a másikban, ami ugye nem árt egy kapcsolathoz. És itt visszakanyarodhatunk az örök témához: nem nagyon van pusztán barátság férfi és nő között, mert az egyik mindig többet is szeretne.

Igen, őket is szeretném megérteni, hogy a függetlenség miatt csinálják, vagy mert így elve azt kapják amit akarnak(?) esetleg ez egy védekezés a lelki sérülések ellen?...
Szerintem elég sok oka lehet annak, hogy miért csinálják. Kinél mi. Akiket én ismerek, azoknál nagyjából ezek a variációk:
1. Szeret a középpontban lenni, és borzasztóan imádja, hogy mindenki őt akarja, és mivel mindenki őt akarja, hát mindenkit ki is próbál, nem bonyolodva bele semmi komolyba, nehogy ráaggassák a "foglalt" feliratot, és azután ne akarja majd őt senki.
2. Van, aki csak annyira naív, hogy nem veszi észre, hogy az illető, akit kifogott nem éppen hosszútávra tervez. (Az ilyenek vannak a legkevesebben, viszont őket a legnehezebb összerakni, miután pofára estek.) Aki nem jó emberismerő, annak besikerül.
3. Van, aki állandóan annyit iszik egy-egy buli alkalmával, hogy a végén akár a konyhaszekrénnyel is elmenne.
4. Van, aki egy hatalmas csalódáson esett át, amit egyszerűen nem képes feldolgozni, és -ahogy te is írtad- lelki sérülés elleni védekezés miatt ösztönösen távol tartja magát a potenciális "nagy Ő"-ktől.

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Zsiga

Quote from: Moha on 2006-12-26, 23:57:33

Részemről nekem a fordítottja nem megy. Érzelmek nélkül semmi értelme. Próbáltam, nem ment. Én nagyon érzelmes ember vagyok, ami a mai férfiakra általában nem jellemző. Lehet, hogy ez is taszítja a nőket?!
Na amikor ezt mondja, akkor kell ugyanezt elmagyarázni neki. Nekem már bejött egyszer-kétszer. ;)

Kazenokizu

QuoteEzek szerint akkor én biztos túl extrém verzió vagyok. De sajnos ezen nem tudok változtatni. Én nem tudok bunkó lenni a lányokkal. Ha meg is aláznak, inkább magamba fordulok, nem szólok vissza.
Igen... nem tudok kiállni magamért. Ez is egy hiba, meg az, hogy minden lánnyal kedves vagyok és próbálok a kedvükre tenni, de ahogy látom, ezek "főbenjáró bűnök" sajnos.
Az, hogy nem tudsz kiállni magadért, az hiba. De a kedvesség nem hinném, hogy főbenjáró bűn lenne.

Quote from: MohaEzzel csak annyi a probléma, hogy az összes lány barátom foglalt... Na jó, egy nem, de neki meg egyértelműen nem jövök be, mint pasi.
A megoldás: tessék ismerkedni! Persze, mondani könnyű, tudom, mert pl. munka mellett nem is megy az olyan egyszerűen...

Quote from: MohaRészemről nekem a fordítottja nem megy. Érzelmek nélkül semmi értelme. Próbáltam, nem ment. Én nagyon érzelmes ember vagyok, ami a mai férfiakra általában nem jellemző. Lehet, hogy ez is taszítja a nőket?!
Kicsit sablonszöveg, de szerintem nagyon igaz: nem kell görcsösen akarni semmit, mert annál inkább nem fog sikerülni! Egyszer csak megtalálod azt, akit keresel.

Ja, és eszembe jutott még egy érv:
5. Van, aki azt hiszi, hogy majd ő képes lesz megváltoztatni a golfozókat, és boldog kapcsolatban élő "nice guy"-t faragni belőle. Csak épp sosem sikerül neki.

arianrhod

Quote from: Zsiga on 2006-12-26, 23:56:41
Nagyon igaz... :ejj:
Ne álltalánosíts...
Quote from: Zsiga on 2006-12-26, 23:56:41
Quote from: arianrhod on 2006-12-26, 23:33:44
Na majd egyszer ha eljössz meetre megmutatom hogy szeret az ha jó kezekben van... ;)
Jah..a varázsszó az egyszer :D

Kazenokizuval pedig tökéletesen egyetértek a lányok miért is teszik azt amit.Persze itt is vannak kivételek.

Moha

Quote from: Kazenokizu on 2006-12-26, 23:58:041. Szeret a középpontban lenni, és borzasztóan imádja, hogy mindenki őt akarja, és mivel mindenki őt akarja, hát mindenkit ki is próbál, nem bonyolodva bele semmi komolyba, nehogy ráaggassák a "foglalt" feliratot, és azután ne akarja majd őt senki.
Ez a tipikus "carpe diem" hozzáállás. Nem biztos, hogy totál hülyeség (ezt majd 50 évesen megmondom) de így minden jóról lemarad és a végén ki fog égni. Szerintem mindig a dolgok közepébe vágni és hamar lerendezni mindent nem jó. Most teszem azt később összeakadnak valakivel, akivel esetleg hosszú távra terveznének... Ha már az elején ellőnek minden rakétát, akkor utána mi lesz a plusz? Mit fog tudni többet nyújtani a másiknak? Mitől lesz különleges? Semmitől! Csak ezt még ők nem látják.
Quote3. Van, aki állandóan annyit iszik egy-egy buli alkalmával, hogy a végén akár a konyhaszekrénnyel is elmenne.
Igen, találkoztam ilyennel is. Már azt hittem, megjött végre a szerencsém, mikor a buliban egész jól elvoltam egy lánnyal. Csak később derült ki, hogy nem azért nézett kí úgy, mert fáradt volt, hanem mert befüvezett és piás is volt. Hát köszönöm, de azért nálam is van egy szint, ilyen lány bocsi, de nem kell. Pedig én aztán tényleg nem vagyok válogatós, csak lenne valaki...
Quote4. Van, aki egy hatalmas csalódáson esett át, amit egyszerűen nem képes feldolgozni, és -ahogy te is írtad- lelki sérülés elleni védekezés miatt ösztönösen távol tartja magát a potenciális "nagy Ő"-ktől.
Ez egyéni persze, de én egy nagy csalódás után inkább visszavonulok a kis elefántcsont tornyomba és magamban gondolkodom, eszembe sem jut, hogy kalandokat keressek.

sirtomi

Quote from: Kazenokizu on 2006-12-26, 23:58:04
Quote from: sirtomi on 2006-12-26, 23:34:11
Ez a jó hozzáállás. Bár ehhez azért az is kell, hogy ne hatalmas csalódáson ess át. Mert egy olyan után marha nehéz ám mindent elölről kezdeni.

Quote from: sirtomiKaze: Nekem van pár barát/haver nő ismerősöm és van akitől akarok is valamit. Legyen igazad és legyen belőle valami :)
Majd szurkolok. ;)
Egyébként viccet félretéve tényleg ez a legjobb megoldás. Ha eleinte csak barátok vagytok, van időtök megismerni egymást, és ha ezek után is barátok maradtok, akkor valószínűleg vmi megtetszett mindkettőtöknek a másikban, ami ugye nem árt egy kapcsolathoz. És itt visszakanyarodhatunk az örök témához: nem nagyon van pusztán barátság férfi és nő között, mert az egyik mindig többet is szeretne.
A szurkolást köszönöm :) Szerintem van barátság nő és férfi között. Van olyan barátnőm aki nyiltan megmondta, hogy nem vagyok az esete mint pasi, és én sem akarok tőle seemi többet mint egy barátot. Lehet hogy ez az a kivétel ami erősíti a szabályt :D

Quote4. Van, aki egy hatalmas csalódáson esett át, amit egyszerűen nem képes feldolgozni, és -ahogy te is írtad- lelki sérülés elleni védekezés miatt ösztönösen távol tartja magát a potenciális "nagy Ő"-ktől.
Ilyen nő ismerősöm van. Volt egy csalódása és azótan nem vesz komolyan egy pasit sem. Eljár randizgatni, buliban is minden pasival flörtöl, de komoly kapcsolatba nem megy bele. Meg is mondta, hogy jó neki így egyedül. Eddig nem sikerült meggyőznöm az ellenkezőjéről, de igyekszem :)

Zsiga

Quote from: arianrhod on 2006-12-27, 00:11:54
Ne álltalánosíts...
Igaz, nem minden lány ilyen, csak a nagyrészük...

Quote from: arianrhod on 2006-12-27, 00:11:54
Jah..a varázsszó az egyszer :D
Sokan mondták már nekem hogy róluk lehetetlen jó képet csinálni, és mind meggondolták magukat... :rolleyes:

Moha

Quote from: Kazenokizu on 2006-12-27, 00:10:18A megoldás: tessék ismerkedni! Persze, mondani könnyű, tudom, mert pl. munka mellett nem is megy az olyan egyszerűen...
Akkor már csak egy kérdésem volna: HOL?
Buliban tojnak rám, mert a golfozókat keresik, társkeresőn ha képet küldök lekoptatnak, suliba nem járok, a munkahelyemen 41 emberből 1 lány, az is az egyik munkatárssal jár, anime meeten vannak jó fejek, de csak ritkán tudok lemenni és ott is legtöbb lány foglalt.
Ahhoz meg ritkán van elég önbizalmam, hogy utcán v. nyilvános helyen leszólítsak egy lányt. Egyszer-kétszer azért már sikerült, de persze kapásból le lettem koptatva.

Amiből nekem elegem van, az az, hogy még az esélyt sem adják meg, hogy megismerjük egymást. Ha első látásra nem jövök be, akkor viszlát! Lehet, hogy külsőre nem vagyok nagy szám, de azért Quasimodo sem. Viszont belsőre igenis sokat tudnék adni, csak nem hagynak kibontakozni.
QuoteKicsit sablonszöveg, de szerintem nagyon igaz: nem kell görcsösen akarni semmit, mert annál inkább nem fog sikerülni! Egyszer csak megtalálod azt, akit keresel.
Ha nem te mondanád huszonharmadjára, akkor még talán el is hinném. Az elmúlt 3 évből kb másfelet úgy töltöttem, hogy nem kerestem a lányokat. Ettől függetlenül észrevettem a lehetőségeket, és volt is pár, de egyikből se lett semmi. Szóval ez így hülyeség. Azon kívül a volt barátnőmet is egy társkereső műsorban ismertem meg, és abban az időben is elég erősen próbálkoztam... Igaz, azt a konkrét adást akkor csak véletlenül hallgattam.

sirtomi

Görcsös akarásnak nálam mindig nyögés lett a vége. De nem tehetek róla, ha néha baromira akarok valamit :)

Imerkedni kell! Persze, de csatlakozom Mohához: HOL?
Utcán pl én sem szólítok le senkit, valahogy nem megy.

Kazenokizu

Quote from: Zsiga on 2006-12-27, 00:20:40
Sokan mondták már nekem hogy róluk lehetetlen jó képet csinálni, és mind meggondolták magukat... :rolleyes:
Ellentmondanék: rólam sem tudnál jó képet csinálni.  :hehe: Esetleg akkor, ha a hátad mögött lenne egy profi sminkmester, stylist, és valaki, aki mesterfokon tud képet retusálni, sikerülhetne. De még így sem garantálnám, hogy nem égne el a fotópapír a képem alatt... :D

Quote from: Moha on 2006-12-27, 00:24:28
Akkor már csak egy kérdésem volna: HOL?
Buliban tojnak rám, mert a golfozókat keresik, társkeresőn ha képet küldök lekoptatnak, suliba nem járok, a munkahelyemen 41 emberből 1 lány, az is az egyik munkatárssal jár, anime meeten vannak jó fejek, de csak ritkán tudok lemenni és ott is legtöbb lány foglalt.
Ahhoz meg ritkán van elég önbizalmam, hogy utcán v. nyilvános helyen leszólítsak egy lányt. Egyszer-kétszer azért már sikerült, de persze kapásból le lettem koptatva.
Na igen, erről beszéltem, tudom, hogy nem könnyű. Mondjuk keress valami olyan elfoglaltságot, ahová rendszeresen járhatsz. (Errre a legjobb lenne az iskola. De akár egy nyelvtanfolyam is megteszi. - lakótársam így jött össze a vőlegényével-)

QuoteAmiből nekem elegem van, az az, hogy még az esélyt sem adják meg, hogy megismerjük egymást. Ha első látásra nem jövök be, akkor viszlát! Lehet, hogy külsőre nem vagyok nagy szám, de azért Quasimodo sem. Viszont belsőre igenis sokat tudnék adni, csak nem hagynak kibontakozni.
Erről beszélek! Te hogyan várod el vlakitől, hogy rögtön szerelmes legyen beléd, ha igazából te sem vagy az, mert mindegy, hogy ki az, csak lenne már valakid? Vagy te képes vagy beleszeretni valakibe ilyen rövid idő alatt?

QuoteHa nem te mondanád huszonharmadjára, akkor még talán el is hinném. Az elmúlt 3 évből kb másfelet úgy töltöttem, hogy nem kerestem a lányokat. Ettől függetlenül észrevettem a lehetőségeket, és volt is pár, de egyikből se lett semmi. Szóval ez így hülyeség. Azon kívül a volt barátnőmet is egy társkereső műsorban ismertem meg, és abban az időben is elég erősen próbálkoztam... Igaz, azt a konkrét adást akkor csak véletlenül hallgattam.
Tudom, hogy elcsépelt szöveg, de szerintem akkor is van benne valami.

sirtomi

Quote from: Kazenokizu on 2006-12-27, 00:35:31
QuoteAmiből nekem elegem van, az az, hogy még az esélyt sem adják meg, hogy megismerjük egymást. Ha első látásra nem jövök be, akkor viszlát! Lehet, hogy külsőre nem vagyok nagy szám, de azért Quasimodo sem. Viszont belsőre igenis sokat tudnék adni, csak nem hagynak kibontakozni.
Erről beszélek! Te hogyan várod el vlakitől, hogy rögtön szerelmes legyen beléd, ha igazából te sem vagy az, mert mindegy, hogy ki az, csak lenne már valakid? Vagy te képes vagy beleszeretni valakibe ilyen rövid idő alatt?
Szerintem pont hogy nem várja el az azonnali szerelmet. Pont arról beszél, hogy első látásra elutasítják, meg sem akarják ismerni, pedig Ő szívesen megismerné. Itt egyik részről sem látok azonnali szerelem elvárást :)