Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

sunyi

ne másszon rá a másik emberre, ne telepedjen rá a szabadidejére és ne legyen önző sem. csak belevaló, kitartó és legyen önmaga.

franc érti a férfilelket... egyszer elsírja magát, mártírt játszik, és újra mártírkodik.

mit akar egy férfi látni a nőkben? miért kell a szokásos uvarlási szertartás maszlag? mi jó a nőben?
/loving a precious person ^^/

Rounin

Most majdnem azt mondtam, hogy a fa... de ugye az soviniszta megszólalás és nem is gondolnám komolyan. :szemuveges:

Moha

Quote from: sunyi on 2007-01-12, 01:44:39
ne másszon rá a másik emberre, ne telepedjen rá a szabadidejére és ne legyen önző sem.
Hidd el, sokan vannak ilyenek, de ez még édeskevés, hogy a nők tetszését megnyerje.
Quotefranc érti a férfilelket...
Hát még a nőit! :haha:
Quotemit akar egy férfi látni a nőkben?
Én leginkább azt, hogy végre döntsék már el, hogy mit akarnak és NE mást mondjanak! No meg ha valamit nem gondolnak komolyan, akkor ne tegyenek olyan kijelentéseket, mintha komoly lenne, mert csak félrevezetik a pasikat.
Quotemiért kell a szokásos uvarlási szertartás maszlag?
Ja, igazad van! Mindek köntörfalazni, essünk neki egymásnak és kész... :P Így gondoltad? Szerintem nem hangziki túl jól.

.Attila

Quote from: Rounin on 2007-01-12, 02:08:34
Most majdnem azt mondtam, hogy a fa...

Én nem hiszem, hogy ez a jó a nőben ;)

Member

Mit várok el egy nőtől?... Ne úgy reagáljon a dolgokra, amit a "könyv" ír, hanem úgy, ahogyan érez. Kezd egy kicsit unalmas lenni, hogy kétértelmű megfogalmazásokkal mindig illúziókba ringatnak, aztán meg annyi érdeklődést mutatnak irántam, mint a globális felmelegedés felé...
Miért kell udvarolni?... Mert akkor észre sem vesznek. Az más, hogy akármit vethetek be, nem veszik komolyan... :/

Rounin

Quote from: .Attila on 2007-01-12, 10:08:09

Szerintem sem, de hülye kérdésre hülye válasz.

sirtomi

Quote from: Member on 2007-01-12, 11:20:03
Mit várok el egy nőtől?... Ne úgy reagáljon a dolgokra, amit a "könyv" ír, hanem úgy, ahogyan érez. Kezd egy kicsit unalmas lenni, hogy kétértelmű megfogalmazásokkal mindig illúziókba ringatnak, aztán meg annyi érdeklődést mutatnak irántam, mint a globális felmelegedés felé...
Miért kell udvarolni?... Mert akkor észre sem vesznek. Az más, hogy akármit vethetek be, nem veszik komolyan... :/
A kétértelmű megfogalmazásoktól, meg az apró jelektől hülyét kapok én is. Ráadásul ahogy eddig látom a jelek sem egyezményesek, van akinél totál mást jelent egy mozdulat mint a másik nőnél :D

Rounin

Quote from: sirtomi on 2007-01-12, 11:32:55
A kétértelmű megfogalmazásoktól, meg az apró jelektől hülyét kapok én is. Ráadásul ahogy eddig látom a jelek sem egyezményesek, van akinél totál mást jelent egy mozdulat mint a másik nőnél :D

TAlán mert különböző emberekről van szó..? :hehe:

Megérteni a másik nemet már csak ezért sem lehet, mert ahhoz minden egyes nőt meg kellene ismerni/érteni, hogy ez bekövetkezzen. Maximum a másik embert értheted meg idővel :rolleyes:

sirtomi

Quote from: Rounin on 2007-01-12, 11:34:51
TAlán mert különböző emberekről van szó..? :hehe:

Megérteni a másik nemet már csak ezért sem lehet, mert ahhoz minden egyes nőt meg kellene ismerni/érteni, hogy ez bekövetkezzen. Maximum a másik embert értheted meg idővel :rolleyes:
Tudom én hogy különböző emberek, de nem lehetne szabványosítani ezeket a jeleket?? :D

Minden újabb nőnél kezdhetem elölről a megértését? Mondjuk legalább nem lesz unalmas egy idő után, de én meg tönkre fogok menni idegileg  :haha:

Rounin

Member

Én inkább örülnék most egy kollektív jelmagyarázatnak, mert mocskosul agyhalál, hogy pl. egy mosoly lehet "ez jó poén volt", "veled örül", "de hülye ez istenem" vagy "kínomban mosolygok" is, és akkor még nem beszéltünk arról, amikor valamit azért tesz meg, mert "úgy érez", hogy "ne bántson meg" vagy mert "ez így lenne helyes".

sirtomi

Gondoltam már a remeteéletre, nem is lenne olyan rossz :)

Ha kínjában mosolyog a nő, az azért szerintem észrevehető :D

Rounin

Szóval legyen egy szabványosított 'alfaj', ami gyakorlatilag egy H-gamer álmának felel meg? Nyomd meg ezt a gombot és ez történik. Fixen. Mondd ezt adott szituációban és ezt fogod elérni. Wow.. gamefaqs.com-ra megy is majd fel woman walkthrough... :rolleyes:

sunyi

elvileg ha a foga látszik, és a szeme körül is megjelentek a mpsolyra jellemző jegyek, akkor jól érzi magát veled.

Rounin

Quote from: sunyi on 2007-01-12, 11:49:19
elvileg ha a foga látszik, és a szeme körül is megjelentek a mpsolyra jellemző jegyek, akkor jól érzi magát veled.

És aki úgy mosolyog, hogy nem látszik a foga? :_piszka: (vagy nincs is foga? :__devil: )

Nincs szabvány :hehe: Jó lenne rájönni. Nem is lesz. Max androidoknál.

Member

Nem egészen erre gondoltam, de szerintem nálunk azért egységesebb, hogy mi mit jelent (már akinél minden nem a "d*gni kéne"-re mutat), míg rajtuk kiigazodni tényleg lehetetlen...

sunyi: Nem mindenki mosolyag fogakkal. Mondjuk a "várt sacrifice"-om mindenen mosolygott, pontosabban résnyire nyitott szájjal nevetett, ezért tényleg nem tudtam mire vélni... :/

.Attila

Quote from: Rounin on 2007-01-12, 11:26:06
Quote from: .Attila on 2007-01-12, 10:08:09

Szerintem sem, de hülye kérdésre hülye válasz.

Jaj, most fogtam fel pontosan, mit is mondtál :)

Darkstar

Hm, miért mondják olyan sokan, hogy a másik nemet szinte egyeltalán nem lehet megérteni? Mondjuk ha csak egyesével vizsgálsz minden mondatot, vagy akár hangsúlyozást, mozdulatot v bármit, tényleg szinte lehetetlen, de ha összességében nézed a dolgokat, azért viszonylag könnyen ki lehet találni, hogy ki mit gondol, érez, szeretne vagy épp nem szeretne, stb.
Hát, nem sikerült úgy megfogalmaznom, de azért sztem érthető. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Quote from: sunyi on 2007-01-12, 11:49:19

Ezek alapján jól érzi magát velem a csaj, ezt eddig is tudtam. De sajna csak mint barát.
Na innen hogy lehet továbblépni? Erre keresem a választ.

Szerk: Értehtő amit mondasz Darkstar, csak ehhez sokat kell tapasztalni :D

Member

Szerintem sehogy, mert nem fog kiengedni ebből a szerepből. :/

sirtomi

Quote from: Member on 2007-01-12, 11:57:52
Dejó. Akkor mást kell keresnem :)

Mondjuk én is úgy gondoltam, hogy ez így fog maradni.

Member

Túl kedves vagy hozzá, sirtomi, csak az a baj. :)
Örülnék, ha az első mondatodat én is ki tudnám mondani... :/

sunyi

sirtomi ötletként/talán/: ha kitartasz a kiszemelt mellett, de nem mész az idegeire, és 1-1 hajnalig nyúló közös program, mikoözben szerelmesen nézel rá, és megpróbálsz a vállára bújni, simogatni a nyakát, csak jelzésként. de nem jelezve azt annyira, hogy meg akarnád folytani. és miután elutasít akkor is kitartani. hátha van remény.

Rounin

Quote from: Darkstar on 2007-01-12, 11:55:14
Hm, miért mondják olyan sokan, hogy a másik nemet szinte egyeltalán nem lehet megérteni? Mondjuk ha csak egyesével vizsgálsz minden mondatot, vagy akár hangsúlyozást, mozdulatot v bármit, tényleg szinte lehetetlen, de ha összességében nézed a dolgokat, azért viszonylag könnyen ki lehet találni, hogy ki mit gondol, érez, szeretne vagy épp nem szeretne, stb.
Hát, nem sikerült úgy megfogalmaznom, de azért sztem érthető. :)

Ezzel csak az a baj, hogy továbbra is csak az adott emberre vonatkozik és még mindig nem pedig a sokak által elvárt globálisan alkalmazható kézikönyv.

Member

Quote from: sunyi on 2007-01-12, 12:02:25
szerelmesen nézel rá, és megpróbálsz a vállára bújni, simogatni a nyakát, csak jelzésként. de nem jelezve azt annyira, hogy meg akarnád folytani. és miután elutasít akkor is kitartani. hátha van remény.
Nekem ez eddig nem jött be... Jónak jó volt, de semmi hatás... :/

Darkstar

Quote from: Member on 2007-01-12, 11:57:52
...
Bár ugyan sok mindentól függ, és lehet, hogy valóban sehogy, de azért nem lehetetlen. Én ugyan még nem csináltam ilyen manővert, de az egyik barátom igen, majd rákérdezek. :D
Szvsz egyébként olyanok, hogy kicsit másképp kezded kezelni, mint egy barátot. Pl mondjuk ha elhívod valahová, akkor te állod az egész cehhet, etc. Természetesen nem ez a legfontosabb, de épp ez ugrott be. És arra ne számíts, hogy egyik napról a másikra sikerül is. :)

Ed.: + amit sunyi mond ^^

Rou: kell a francnak globális kézikönyv, vagy egyszerre az egész világ összes nőneműjét akarod? Bőven elég azt alaposan kiismerni, aki fontos neked. :)

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: Darkstar on 2007-01-12, 12:05:22
Rou: kell a francnak globális kézikönyv, vagy egyszerre az egész világ összes nőneműjét akarod? Bőven elég azt alaposan kiismerni, aki fontos neked. :)

Turn off write only mode onegai. :hehe:

Éppen ezt a szemléletet basztatom egy ideje itten, ha nem tűnt volna fel. :angyali:

sirtomi

Quote from: sunyi on 2007-01-12, 12:02:25
sirtomi ötletként/talán/: ha kitartasz a kiszemelt mellett, de nem mész az idegeire, és 1-1 hajnalig nyúló közös program, mikoözben szerelmesen nézel rá, és megpróbálsz a vállára bújni, simogatni a nyakát, csak jelzésként. de nem jelezve azt annyira, hogy meg akarnád folytani. és miután elutasít akkor is kitartani. hátha van remény.
Most ezzel próbálkozom :) Szilveszteri bulin kicsit túllőttem a célon, de azóta is jóban vagyunk, talán egyre jobban. Majd meglátjuk mi lesz, azért addig is nyitva tartom a szemem más irányba is :D

Darkstar

Quote from: Rounin on 2007-01-12, 12:09:20
Turn off write only mode onegai. :hehe:

Éppen ezt a szemléletet basztatom egy ideje itten, ha nem tűnt volna fel. :angyali:
Jó, amilyen gyorsan halad ez a topic, nem emléxem mindenre.  :angyali: De azt a mondatot tényleg félreértettem kicsit. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: Darkstar on 2007-01-12, 12:13:39
Jó, amilyen gyorsan halad ez a topic, nem emléxem mindenre.  :angyali: De azt a mondatot tényleg félreértettem kicsit. :)

Sorry, nevetés közben nehéz egyértelműen gépelni ^^".