Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: Moha on 2007-02-22, 01:07:59
Nem akarlak elkeseríteni, haver, de erről mondj le! Egy nő sem fogja megmondani neked, hogy mi a baja veled, pláne nyiltan. Egyrészt azért, mert egyszerűen egy nő ilyet nem szokott, másrészt meg maguk sem tudják, hogy KONKRÉTAN mi a baj, csak nem jössz be nekik.
Nem is lepett volna meg a lepattintás, már megszoktam, hogy nem jövök be a nőknek, de amikor megismerkedtünk, nagyonis úgy tűnt, hogy bejövök, nem mondom, hogy rámhajtott, de egyértelmű jeleket adott. Na most akkor mi a francnak, ha szóba sem jöhetek? értem én, hogy szakított és hogy vissza akar menni az előző fickójához, de miért kellett közben engem napokra kiakasztania egy ilyennel?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

A sebzett lélek ugyanolyan kegyetlen, akár egy gyermek. Akár ez is lehetne magyarázat, csak hát nem az -_-'.

Dreamcleaver

A nőkben az a legjobb dolog, hogy nem kétszer olyan bonyolultak, mint amilyenek.  :lazza:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Selmo

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-02-21, 23:53:07
No shit? OMG Imma goin to teh garage to fire up my mecha & charge mah lazer!!
:D Enyhe túlzás és általánosítás :p
Az. :) De nem azt mondtam, hogy mindent onnan hoznak. Előfordul a valóságban is na. :P
Quote from: Pirula on 2007-02-22, 00:04:35
Lehet hogy tehetséges a srác. Vagy a lány biztosra akart menni és a jól bevált régi márkát választotta.
:tezsvir:
Quote from: Moha on 2007-02-22, 01:07:59
Nem akarlak elkeseríteni, haver, de erről mondj le! Egy nő sem fogja megmondani neked, hogy mi a baja veled, pláne nyiltan. Egyrészt azért, mert egyszerűen egy nő ilyet nem szokott, másrészt meg maguk sem tudják, hogy KONKRÉTAN mi a baj, csak nem jössz be nekik.
Én kérdeztem nem egy lánytól, hogy mi a baja velem. Egyik sem tudott értelmes választ adni.
Tegyük hozzá a leglényegesebbet, az örök női hibát: nem mondja el, hogy ne bántson meg (mégjobban). :ejj:

A tökéletesség unalmas.

Member

Ezek szerint Ramiz úgy járt kb. mint én... -_-
Ilyenkor nincs mit tenni, keresd meg, hogy mi nem tetszik benne és felejtsd el mindörökké.

arianrhod

Quote from: arianrhod on 2007-02-21, 22:35:00
Quote from: Pirula on 2007-02-21, 21:05:56
Quote from: sirtomi on 2007-02-21, 17:28:27szabit vesz ki és 3 napot tölt (végig dug) a sráccal?[..]Szerintem szerelmes a leányzó, de azt állítja nem, szóval hülye vagy nem tudom :D
Ahhoz a verzióhoz mit szólsz hogy egyszerűen csak kedve támadt 3 napig dugni?  :smile:
Ez is egy eshetőség.Vagy lehet ennyivel is beérte a lány amiért csak sajnálni tudom.
Ja és milyen gyönyörűen fogalmaztok...
Dicsérettel érettségiztem irodalomból, értek hozzá. :p
Miért is ne nevezzük nevén a gyereket? Pláne ha nem is trágár.
Nem tudom de nekem a d*gni elég alpári kifejezés...Lehet naív vagyok vagy tiszavirág lelkületű de utálom az ilyen  kifejezéseket...

Dreamcleaver

Quote from: arianrhod on 2007-02-22, 18:17:26
Quote from: arianrhod on 2007-02-21, 22:35:00
Quote from: Pirula on 2007-02-21, 21:05:56
Quote from: sirtomi on 2007-02-21, 17:28:27szabit vesz ki és 3 napot tölt (végig dug) a sráccal?[..]Szerintem szerelmes a leányzó, de azt állítja nem, szóval hülye vagy nem tudom :D
Ahhoz a verzióhoz mit szólsz hogy egyszerűen csak kedve támadt 3 napig dugni?  :smile:
Ez is egy eshetőség.Vagy lehet ennyivel is beérte a lány amiért csak sajnálni tudom.
Ja és milyen gyönyörűen fogalmaztok...
Dicsérettel érettségiztem irodalomból, értek hozzá. :p
Miért is ne nevezzük nevén a gyereket? Pláne ha nem is trágár.
Nem tudom de nekem a d*gni elég alpári kifejezés...Lehet naív vagyok vagy tiszavirág lelkületű de utálom az ilyen  kifejezéseket...

melyik másik igét használnád az alkalmi szex, szex szerelem nélkül, "csak úgy" szex aktusok kifejezésére? Töcskölni?  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

arianrhod

Quote from: Dreamcleaver on 2007-02-22, 18:26:17
melyik másik igét használnád az alkalmi szex, szex szerelem nélkül, "csak úgy" szex aktusok kifejezésére?  :D
A kérdésedben benne van a válasz is...

Member

Alpári cselekvésnek alpári neve van, hol itt a probléma? :)
Tiszavirág lelkületű...? :confused: Az egyik kedvenc állataim, de nem látom az összefüggést. :)

Pirula

Quote from: arianrhod on 2007-02-22, 18:17:26Nem tudom de nekem a d*gni elég alpári kifejezés...Lehet naív vagyok vagy tiszavirág lelkületű de utálom az ilyen  kifejezéseket...
Oké, de egy három napos alkalmi szexuális aktushoz valahogy odaillik. Már stilisztikailag.
Írtam volna hogy szakajtották a szerelem bimbaját? Három napig? Max kombájnnal.
Egyébként semmi gond, szíved joga hogy mit tartasz alpárinak.  :smile:
Legutóbbi hétvégén hallottam Szegeden egy előadáson, a témában nálam jóval tájékozottabbaktól, hogy a magyar nyelv elég szegényes ezen a téren. Már ha kultúráltan és hangulatrombolás nélkül szeretne valamelyik fél hmmm... aktust kezdeményezni. Még párok között is.
Ezért kérnék most mindenkit, nyelvújítsunk! Ötletek?

Selmo

Quote from: arianrhod on 2007-02-22, 18:17:26Nem tudom de nekem a d*gni elég alpári kifejezés...Lehet naív vagyok vagy tiszavirág lelkületű de utálom az ilyen  kifejezéseket...
Igen kedves, olyan vagy. :redface:
Quote from: Pirula on 2007-02-22, 20:54:15
Írtam volna hogy szakajtották a szerelem bimbaját? Három napig? Max kombájnnal.
:lol: :lul:

A tökéletesség unalmas.

arianrhod

Quote from: Member on 2007-02-22, 20:39:53
Alpári cselekvésnek alpári neve van, hol itt a probléma? :)
Tudom,hogy alpári cselekvés és én utálom az alpári kifejezéseket ennyi.Csak megjegyeztem nem tudom miért kell belémkötni ezért.

Quote from: Member on 2007-02-22, 20:39:53
Tiszavirág lelkületű...? :confused: Az egyik kedvenc állataim, de nem látom az összefüggést. :)
Ez egy mondásszerű kifejezés. Mivel a tiszavirág hamar elpusztul így vonnak párhuzamot a könnyen sebezhető lélekkel.

Darkstar

Ha ez az alpári cselekvés teljes általánosítás, akkor nem értek vele egyet, de ha csak az ilyen átmeneti szexre értendő, úgy inkább elfogadom. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Félre ne érts, elhiszem, hogy zavar a magyar nyelv legalja, de szerintem a "3 napig szexuális életet élni úgy, hogy érzelem nem kötődik hozzá" minden további nélkül megérdemli a d*gni szót, sőt, szerintem ez még egészen enyhe rá.
A kérész gyorsan meghal, de nem érzékenységében, hanem mert élete végcélja beteljesül (végülis a legszebb halálnem :)), ezért nekem az önbeteljetsítő ember jutnak róla eszembe. ;)
Nem lennél inkább "tavirózsa lélek" akkor? :)

arianrhod

Tavirózsa? Miért? Mert annyira törékeny? Mert törékenynek nem lehet engem nevezni [spoiler]csak nagyon ritkán :redface:[/spoiler] Maradjunk inkább az érzékeny lelkületnél. :angyali:

Member

A tavirózsa csak a kifejezetten tiszta vizekben marad meg, de kereshetnénk más hasonlatot is... De az édesvizi rák nem hangzik annyira szépen, igaz? :D

arianrhod

A hangzása még hagyján.De nincs olyan vastag bőröm vagy mim :D  Másik hasonlat...hmmm...
Ördögrája...?  :angyali:

Moha

Quote from: arianrhod on 2007-02-23, 23:08:19
Ördögrája...?  :angyali:
És mi van Steve Irwin-el? :D

Amúgy egy kérdésem lenne: Minden nőnél előfordulnak olyan időszakok, amikor mindenre morcosan és flegmán válaszolnak, még akkor is ha nincs rá okuk?

Rounin

Member

Zsiga

Quote from: Moha on 2007-02-23, 23:48:31
Amúgy egy kérdésem lenne: Minden nőnél előfordulnak olyan időszakok, amikor mindenre morcosan és flegmán válaszolnak, még akkor is ha nincs rá okuk?
Egyrészt Member jól mondja  :muhahah:, másrészt ettől függetlenül is igen, vannak ilyen időszakaik, mint a legtöbb embernek, nemtől függetlenül. :)

arianrhod

Quote from: Member on 2007-02-23, 23:50:29
Havonta 1x legalább... :__devil: :rolleyes:
Pontosan. Kollega egész jól látja a helyzetet.Bár vannak sztem olyan lelkiállapotok is ami nem realizálódik az egyénekben és így viselkedhet legyen az nő vagy férfi.

Edit: na tessék megelőztek.Nem is kell ide a női szó úgyis tudjátok ti.  :D

Zsiga

/rant on
Kikészítenek a csajok.
Van három "barátnőm" (tudjátok, olyan barát aki mellesleg nőből van, és elvileg csak a mesében létezik, de nekem mégis van :)), akikkel rendszeresen szoktam beszélgetni sokmindenről. Természetesen mindháromnak komoly kapcsolata van, és természetesen egyiktől se akarok többet a jelenlegi barátságnál. Ennek ellenére mindhárom féltékeny ha épp a másik kettővel foglalkozom többet, ha meg esetleg neadjisten egy negyedik lánnyal foglalkoznék aki esetleg még tetszik is akkor elszabadul a pokol. :) Valakinek van ötlete hogy mért? :confused:
/rant off

Rounin

Quote from: Zsiga on 2007-03-01, 18:46:13
/rant on
Kikészítenek a csajok.
Van három "barátnőm" (tudjátok, olyan barát aki mellesleg nőből van, és elvileg csak a mesében létezik, de nekem mégis van :)), akikkel rendszeresen szoktam beszélgetni sokmindenről. Természetesen mindháromnak komoly kapcsolata van, és természetesen egyiktől se akarok többet a jelenlegi barátságnál. Ennek ellenére mindhárom féltékeny ha épp a másik kettővel foglalkozom többet, ha meg esetleg neadjisten egy negyedik lánnyal foglalkoznék aki esetleg még tetszik is akkor elszabadul a pokol. :) Valakinek van ötlete hogy mért? :confused:
/rant off

Életkoruk? Más tippem nincs :D. (szerencsére ilyen problémám nem volt, szóval tényleg nem tudok egyébre gondolni)

Edit: az kizárt, hogy ők akarjanak valamit, ugye :D

Zsiga

Quote from: Rounin on 2007-03-01, 18:48:19
Életkoruk? Más tippem nincs :D. (szerencsére ilyen problémám nem volt, szóval tényleg nem tudok egyébre gondolni)

Nagyjából az én korosztályom, 18-22.
Semmi sem kizárt, de mindnek legalább egy éves kapcsolata van, amelyik a legféltékenyebb mostanában annak meg lasan férje lesz, szóval én nem tartom valószínűnek, de mivel nem értem az észjárásukat így nem tudhatom. :)

Szerk.: Egyébként igazából amolyan költői kérdés volt, mert egyrészt tudom hogy esélytelen megérteni őket, másrészt meg annyira nem is fontos, csak egy picit zavaró úgy csajozni hogy "közben" az egyik legjobb barátom olyanokat mond a potenciális barátnőjelöltről hogy egy ronda buta picsa, és hogy meglesz rólam a véleménye ha egyáltalán eszembe jut valamit kezdeni vele.  :confused: (Az már egy másik kérdés hogy leszarom. :) )

Rounin

Quote from: Zsiga on 2007-03-01, 18:52:43
(Az már egy másik kérdés hogy leszarom. :) )

Hát lehet, hogy a korral jár. Nem akarnak semmit, de attól még féltékenyek bárkire, aki az Ő idejükbül rabol el egy fontos (az, nem?) alakot. De amúgy meg ki tudhatja :).

kikuchiyo

Zsiga: valld be, hogy csak dicsekvésből postoltad ezt be. ;)
Failure is the default option

Selmo

Nők, nem szeretik a konkurenciát, védik a kiharcolt barátságot. Mert ugye ha becsajozol, akkor valaki más jobb pozícióban lesz, mint ők. Szerintem ennyi.

A tökéletesség unalmas.

Zsiga

Quote from: Rounin on 2007-03-01, 19:01:16
(Az már egy másik kérdés hogy leszarom. :) )

Hát lehet, hogy a korral jár. Nem akarnak semmit, de attól még féltékenyek bárkire, aki az Ő idejükbül rabol el egy fontos (az, nem?) alakot. De amúgy meg ki tudhatja :).
Hát igen, valami ilyesmire tippelek én is. :)

kikuchiyo: Dicsekedésből írom le azt hogy nincs barátnőm, és a lúzerség olyan magasságaiba emelkedtem hogy lányokkal barátkozom? Nem hinném... ;)

sunyi

Quote from: Rounin on 2007-03-01, 18:48:19

Nagyjából az én korosztályom, 18-22.
Semmi sem kizárt, de mindnek legalább egy éves kapcsolata van, amelyik a legféltékenyebb mostanában annak meg lasan férje lesz, szóval én nem tartom valószínűnek, de mivel nem értem az észjárásukat így nem tudhatom. :)

Szerk.: Egyébként igazából amolyan költői kérdés volt, mert egyrészt tudom hogy esélytelen megérteni őket, másrészt meg annyira nem is fontos, csak egy picit zavaró úgy csajozni hogy "közben" az egyik legjobb barátom olyanokat mond a potenciális barátnőjelöltről hogy egy ronda buta picsa, és hogy meglesz rólam a véleménye ha egyáltalán eszembe jut valamit kezdeni vele.  :confused: (Az már egy másik kérdés hogy leszarom. :) )

Zsiga: te magad írtad még pár héttel ezelőtt, hogy valamiért akiket választani szoktál, azok a szép hülyepicsák, akikkel, mint írtad, nem jött össze túlságosan hosszú távon. Nem lehet, hogy a barátnőid épp emiatt figyelmeztetnek, avagy kritizálják a jelenlegi kiszemelted?
/loving a precious person ^^/