Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Zsiga

Quote from: sunyi on 2007-03-01, 19:25:57
Zsiga: te magad írtad még pár héttel ezelőtt, hogy valamiért akiket választani szoktál, azok a szép hülyepicsák, akikkel, mint írtad, nem jött össze túlságosan hosszú távon. Nem lehet, hogy a barátnőid épp emiatt figyelmeztetnek, avagy kritizálják a jelenlegi kiszemelted?
De, természetesen ez is elképzelhető. :) Szerk.: Bár magamból kiindulva nem valószínű, ennél sokkal önzőbbek az emberek. :)

Ja és most beszéltem MSN-en az egyikkel, és hát nem kicsit sértődött meg. Na mindegy, az ő baja. :)

sunyi

@Zsiga: meg kell hagyni érdekes problémákkal küzdesz :D :lazza: részvétem.
/loving a precious person ^^/

Rounin

Quote from: sunyi on 2007-03-01, 19:25:57
Zsiga: te magad írtad még pár héttel ezelőtt, hogy valamiért akiket választani szoktál, azok a szép hülyepicsák, akikkel, mint írtad, nem jött össze túlságosan hosszú távon. Nem lehet, hogy a barátnőid épp emiatt figyelmeztetnek, avagy kritizálják a jelenlegi kiszemelted?

Hjahogy... :rolleyes:

Zsiga

Quote from: sunyi on 2007-03-01, 19:33:43
@Zsiga: meg kell hagyni érdekes problémákkal küzdesz :D :lazza: részvétem.
Hát istenem, kinek a pap kinek a papné, nekem a lányuk. :D

Rounin: Akit most "kinéztem" (ez is túlzás, mert ha az egyik lány nem kezd el basztatni hogy mit foglalkozok én azzal a csajjal, lehet fel se tűnt volna hogy tetszik. :) ) az egy kedves, helyes lány, bár az tény hogy szellemileg nem lenne kielégítő társam, de hát sajnos ez a lányok 95%-ára igaz, egyszerűen túl okos vagyok.  :redface: (Igen, én is tudom hogy ez mennyire nagyképűen hangzik, de tényleg nem az, nem szokásom a saját seggemet nyalni.)

Rounin

Quote from: Zsiga on 2007-03-01, 20:01:15
Rounin: Akit most "kinéztem" (ez is túlzás, mert ha az egyik lány nem kezd el basztatni hogy mit foglalkozok én azzal a csajjal, lehet fel se tűnt volna hogy tetszik. :) ) az egy kedves, helyes lány, bár az tény hogy szellemileg nem lenne kielégítő társam, de hát sajnos ez a lányok 95%-ára igaz, egyszerűen túl okos vagyok.  :redface: (Igen, én is tudom hogy ez mennyire nagyképűen hangzik, de tényleg nem az, nem szokásom a saját seggemet nyalni.)

És az ilyenkor a megoldás, hogy beéred a sekélyes kapcsolatokkal? :D Hát menj már...

Zsiga

Quote from: Rounin on 2007-03-01, 20:04:24
Quote from: Zsiga on 2007-03-01, 20:01:15

És az ilyenkor a megoldás, hogy beéred a sekélyes kapcsolatokkal? :D Hát menj már...
Ha van jobb ötleted, hallgatom. :) Egyébként nem érem be, épp ezért nem is szoktam sokáig húzni., inkább továbblépek és keresem az újabb jelöltet, hátha ő jobb lesz mint az eddigiek..

Rounin

Van jobb ötletem. Az ilyen ne jusson el a jelölt státuszig :D. (ilyen=úgyis tudod, hogy nem az, ami kell...)

Zsiga

Quote from: Rounin on 2007-03-01, 20:12:10
Van jobb ötletem. Az ilyen ne jusson el a jelölt státuszig :D. (ilyen=úgyis tudod, hogy nem az, ami kell...)
Ezzel csak két gond van. :)
Egyrészt nem ismerem őket annyira hogy előre el tudjam ezt dönteni. Másrészt meg olyan sokat nem válogathatok, annyira azért még én se vagyok tökéletes... :)

Rounin

Quote from: Zsiga on 2007-03-01, 20:18:40
Quote from: Rounin on 2007-03-01, 20:12:10
Ezzel csak két gond van. :)
Egyrészt nem ismerem őket annyira hogy előre el tudjam ezt dönteni. Másrészt meg olyan sokat nem válogathatok, annyira azért még én se vagyok tökéletes... :)

El is fogadnám az első érvelést, ha nem mondtad volna már most a jelenlegi jelöltről, hogy képtelen megfelelő szellemi társ lenni ;).
A második érv viszont teljes mértékben kifogástalan :haha:.

sunyi

Okos, intelligens lányokkal nem nehéz összeakadni, csak éppenséggel nem a legkirívóbbak, legcsinosabbak. Viszont ha igényesek, és lehet nem is annyira szépek, megérné kapcsolatot keresni velük, mert ha szerelmes lesz, akkor az úgyis megváltoztatja, jóval nőiesebb lesz. És még simán át tud változni. És lehet hogy így lesz egy minden téren kielégítő társ :)

Member

sunyi, és mi van akkor, ha egy kevésbé bombázó leánnyal ismerkedni próbálunk, mert ez alapján hátha okos aztán kiderül, hogy leírható az egész leány 2 szóval? :haha:
(Csak mert az ETSZK tele van ilyenekkel, azért kérdem :))

Zsiga

Quote from: Rounin on 2007-03-01, 20:21:17
El is fogadnám az első érvelést, ha nem mondtad volna már most a jelenlegi jelöltről, hogy képtelen megfelelő szellemi társ lenni ;).
Igazad van, csak azt felejted ki a számításból hogy lehet hogy most éppen ennyivel is megelégszem... ;)

sunyi: Hát akkor légyszíves irányítsd hozzám az okos, intelligens, átlagos külsejű, egyedülálló lányokat 18-24 (jó, 8-24... xD) év között. Előre is köszönöm. :)

sunyi

16-19 éves korosztályból gond nélkül tudnék ilyet mondani.

Rounin

Quote from: Zsiga on 2007-03-01, 20:36:10
Quote from: Rounin on 2007-03-01, 20:21:17
Igazad van, csak azt felejted ki a számításból hogy lehet hogy most éppen ennyivel is megelégszem... ;)

Szándékos volt - nem akartalak téged is ignore-re rakni :haha:

Na jó... téged nem.

Zsiga

Quote from: sunyi on 2007-03-01, 20:50:30
16-19 éves korosztályból gond nélkül tudnék ilyet mondani.
Mondhatod...  :muhahah:

Quote from: Rounin on 2007-03-01, 20:54:09
Szándékos volt - nem akartalak téged is ignore-re rakni :haha:

Na jó... téged nem.
:redface:

Ramiz

Hogyha még pár intelligens, kedves lány úgy bánik velem, mint az utóbbi néhány (legutább tegnapelőtt megin'), akkor hivatásos nőgyűlölő leszek... :grrr:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2007-03-03, 17:54:32
Hogyha még pár intelligens, kedves lány úgy bánik velem, mint az utóbbi néhány (legutább tegnapelőtt megin'), akkor hivatásos nőgyűlölő leszek... :grrr:
:tezsvir:

Selmo

Annyit nem érnek, ne is vedd őket észre. :)

A tökéletesség unalmas.

Member

Ha pártot alapítasz, lehet, hogy csatlakozom. :tezsvir:

Solid Snake

Quote from: Member on 2007-03-03, 20:42:57
Ha pártot alapítasz, lehet, hogy csatlakozom. :tezsvir:
PINA (Pár Inszimpatizáló Nőgyűlölő Alakulata)?  :morci:

Member

Solid Snake

Ramiz

Ebből nem lehet politikát csinálni. Meg egyébként is, nem lenne pofám kiállni az emberek elé, hiszen józan ésszel tudnám, hogy nincs igazam. De hát érzelmileg befolyásolva lenni más, mint józan ésszel gondolkozni...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

Érzelmek nélkül viszont csak egy báb lennél, nem? :)
Józan ésszel más persze, mert mindenki egyenlő, a nemi szervek kint/bent hordását figyelembe véve is, de néha a tapasztalatok kezdik elhitetni velem, hogy egy fenét... :/

Ramiz

Member

Most hasonló szituban vagyunk, nem? Csak nem tévedek ekkorát. :)

Moha

Hát, vannak olyanok (pl én is), akiknél már egy sekélyes kapcsolat is jobb lenne a semminél. :bruhuhu:
Pár év magány eléggé ki tudja ezt hozni az emberből... Pláne, ha közben próbálkozol és próbálkozol és próbálkozol de nem sikerül...

Amúgy meg én pl. nem nagyon válogathatok. Különben is a nők választanak, ők döntik el, hogy kell-e nekik a pasi. Méghozzá viszonylag az elején. Ha az "abszolút nem érdekel" kategóriába tesznek, akkor a büdös életbe nem fogsz velük összejönni (kivéve, ha Ferrari-d, havi 1M fizetésed v. valami hasonlód van) :ejj:

Rounin

Quote from: Moha on 2007-03-03, 23:15:10
Hát, vannak olyanok (pl én is), akiknél már egy sekélyes kapcsolat is jobb lenne a semminél. :bruhuhu:
Pár év magány eléggé ki tudja ezt hozni az emberből... Pláne, ha közben próbálkozol és próbálkozol és próbálkozol de nem sikerül...

Amúgy meg én pl. nem nagyon válogathatok. Különben is a nők választanak, ők döntik el, hogy kell-e nekik a pasi. Méghozzá viszonylag az elején. Ha az "abszolút nem érdekel" kategóriába tesznek, akkor a büdös életbe nem fogsz velük összejönni (kivéve, ha Ferrari-d, havi 1M fizetésed v. valami hasonlód van) :ejj:

És én vagyok megkeseredve?

Member

Quote from: Moha on 2007-03-03, 23:15:10
:tezsvir:
25%-os élvezet inkább, mint 100% kín.
QuoteAmúgy meg én pl. nem nagyon válogathatok. Különben is a nők választanak, ők döntik el, hogy kell-e nekik a pasi.
Ez bizony alap, megfordultak a szerepek, amik anno uralkodtak pár száz éve. :/
QuoteMéghozzá viszonylag az elején. Ha az "abszolút nem érdekel" kategóriába tesznek, akkor a büdös életbe nem fogsz velük összejönni (kivéve, ha Ferrari-d, havi 1M fizetésed v. valami hasonlód van) :ejj:
Vagy motorozz, esetleg tudj gitározni, szépen hangzó szimbolikus ökörségeket írni a semmiről (sajnos ilyen elég sok van), vagy légy olyan laza, mint egy echte rappergatya.

Zsiga

Quote from: Member on 2007-03-03, 23:19:28
Vagy motorozz, esetleg tudj gitározni, szépen hangzó szimbolikus ökörségeket írni a semmiről (sajnos ilyen elég sok van), vagy légy olyan laza, mint egy echte rappergatya.
Autózok úgy hogy egy jóérzésű motoros szívrohamot kap mellettem, tudok gitározni és zongorázni (illetve valamikor régen tudtam, de erről már nem kell tudniuk... ;)), olyanokat írni/mondani hogy bármilyen csaj elolvad aki értékeli az ilyet, és emellett asszem még egy kis lazaság is szorult belém  :muhahah:, aztán mégsincs normális barátnőm. Nem ezen múlik. :) (Azt hogy min még nem tudom, de kezdem úgy érezni hogy a szerencsén és semmi máson...)