Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

.Attila

Nekem ez gyanúsan gyors, de ne nekem legyen igazam.

Gregory

Quote from: .Attila on 2007-03-20, 22:31:32
A gyorsaság függ a két embertől is. Pl. ha előtte már beszélgettek vagy 2 hónapig(nyilván nem folyamatosan, egyszerre), akkor annyira nem lehetetlen

Ramiz

Quote from: Gregory on 2007-03-12, 20:47:29
Nektek mi a véleményetek a távkapcsolatokról? (gondolok itt olyasmikre, h szerintetek meddig tartanak, mennyire intenzívek, etc.)
Nagyon hosszú pénisz kell hozzá. Jobb a közelebbi kapcsolat.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Renia

Quote from: Gregory on 2007-03-20, 22:34:32
A gyorsaság függ a két embertől is. Pl. ha előtte már beszélgettek vagy 2 hónapig(nyilván nem folyamatosan, egyszerre), akkor annyira nem lehetetlen

És beszélgettek elötte vagy 2 hónapig? :)
(Mondjuk nem az idő számít szerintem, hanem a beszélgetés minősége...Vagyis hogy csak felszines dolgokról beszélgettek-e, vagy ténylegesen megismerhették egymás jó/rossz tulajdonságait azidő alatt.)

Draconire

Quote from: Ramiz on 2007-03-20, 22:37:38
Quote from: Gregory on 2007-03-12, 20:47:29
Nektek mi a véleményetek a távkapcsolatokról? (gondolok itt olyasmikre, h szerintetek meddig tartanak, mennyire intenzívek, etc.)
Nagyon hosszú pénisz kell hozzá.
Or bigger bandwidth.

Gregory

Nagyon hosszú pénisz kell hozzá.
:lol: Nos, ez is egy megközelítés :D

QuoteÉs beszélgettek elötte vagy 2 hónapig? Smiley
(Mondjuk nem az idő számít szerintem, hanem a beszélgetés minősége...Vagyis hogy csak felszines dolgokról beszélgettek-e, vagy ténylegesen megismerhették egymás jó/rossz tulajdonságait azidő alatt.)
Beszélgetni beszélgettek. A beszélgetések minőségéről csak a barátom elmondása alapján tudok beszélni, ő pedig azt mondta, h komolyabb dolgokról is beszéltek néha, így volt alkalma mélyebben megismerni a lányt. Nyilván nem tudok róla meggyőződni, h igazat mondott-e, hiszen nem voltam ott a személyes jellegű beszélgetéseknél.

Selmo

MSN ide vagy oda, még mindig a személyes találkozás a döntő, ha úgy döntöttek megpróbálják, nyílván nem viccből teszik. :)

A tökéletesség unalmas.

Renia

Quote from: Gregory on 2007-03-20, 22:53:59
Beszélgetni beszélgettek. A beszélgetések minőségéről csak a barátom elmondása alapján tudok beszélni, ő pedig azt mondta, h komolyabb dolgokról is beszéltek néha, így volt alkalma mélyebben megismerni a lányt. Nyilván nem tudok róla meggyőződni, h igazat mondott-e, hiszen nem voltam ott a személyes jellegű beszélgetéseknél.

Akkor elméletileg nem gyors a dolog... :) A gyakorlat meg mindig mást mutat... :ejj:

Quote from: Selmo on 2007-03-20, 23:01:28
MSN ide vagy oda, még mindig a személyes találkozás a döntő, ha úgy döntöttek megpróbálják, nyílván nem viccből teszik. :)
Persze, az a döntő. De nem mindegy, hogy előtte beszélgettek-e, vagy csak szerelem első látásra :)

Selmo

Mint mondták, beszélgettek, de ettől még lehet első látás is. :P

A tökéletesség unalmas.

Renia

Quote from: Selmo on 2007-03-20, 23:04:42
Mint mondták, beszélgettek, de ettől még lehet első látás is. :P
Nem szószerint értettem az első látást :P

arianrhod

A távkapcsolat témában nekem mint külső szemlélő van tapasztalatom.Legjobb barátnőm legelső kapcsolata egy veszprémi sráccal alakult ki.Nagyon jól és harmonikusan megvoltak.Tipikusan a szerelem a köbön volt.Kb. fél évig tartott a kapcsolat.Nem azért lett vége mert a távolság miatt elhidegültek vagy bármi hasonló hanem az egyik fél beleszeretett egy másik személybe.Eléggé örlődött mit csináljon ebben a helyzetben de végül úgy döntött a friss szerelmet választja.

Nagyon sokan elhatárolják magukat a távkapcsolatoktól és életképtelennek tartják.Ami nem biztos hogy így van.Minden csak a két fél elhatározásán és érzelemin nyugszik.Az hogy milyen egy távkapcsolat és hogy megéri-e  avagy sem csak az tudná megmondani aki át is élte.

kisvirag

viszont kérdés, akkor is beleszeretett volna e az illető az újba, ha nem távkapcsolatról van szó...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Moha

Nem feltétlen számít az, hogy egy kapcsolat milyen gyorsan alakul ki. Persze az igaz, hogy a hirtelen kezdődő kapcsolatok gyakran szalmalángként ki is aludnak, de... szóval mi számít gyorsnak?
Szerintem minden azon múlik, milyen gyakran találkoznak/beszélgetnek az érintett felek és persze, hogy mennyi időt töltenek együtt és milyen minőségben.
Én pl. anno kb 1 hónap alatt jöttem össze a volt barátnőmmel, közben találkoztunk asszem ötször. Ez gyorsnak számít vagy sem?  :confused:
Habár... úgy tűnik, most lehet, hogy a másik oldalt is megismerem... a lassan kialakuló kapcsolatot...

Nagyon hosszú pénisz kell hozzá. Jobb a közelebbi kapcsolat.
Látom, hozod a formád!  :hopp:

Apropó, Gregory! Te is debreceni vagy?

arianrhod

Quote from: kisvirag on 2007-03-21, 11:27:50
viszont kérdés, akkor is beleszeretett volna e az illető az újba, ha nem távkapcsolatról van szó...
Biztos vagyok benne.Azóta is együtt vannak és ímádják egymást, lassan 5 éve.Az én szemszögemből nézve tökéletesek együtt és mondhatni egymásnak teremtették őket.

.Attila

Quote from: Moha on 2007-03-21, 11:32:45
Nem feltétlen számít az, hogy egy kapcsolat milyen gyorsan alakul ki.

Lutri. Meglátom és belezúgok, ez pusztán külső alapján lehet. Onnantól kezdve igazából szerencse kérdése, hogy a személyisége is tetszik-e a másiknak. Egy beszélgetés alapján meg nem fogom megismerni.

kisvirag

persze, de melyik kapcsolat nem lutri mikor belefogsz?
ha olyan nagyon ismered már a másikat, akkor elég kérdéses, h miét csak akkor vágtatok bele a kapcsolatba. Ismerni nem fogod még, amikor elkezdődik, csak vannak sejtéseid, hogy milyen lehet, vagy megérzel benne valamit, ami megfog.
Én se sokat beszélgettem katzzal, mielőtt összejöttünk, mégis, már több mint másfél éve tart, és félő hogy "holtomiglan, holtodiglan" lesz belőle  :haha: :lazza:

teraflare

Quote from: kisvirag on 2007-03-21, 13:21:46
akkor elég kérdéses, h miét csak akkor vágtatok bele a kapcsolatba.
mondjuk mert addig foglalt volt az egyik fél?

Moha

Quote from: teraflare on 2007-03-21, 13:33:48
akkor elég kérdéses, h miét csak akkor vágtatok bele a kapcsolatba.
mondjuk mert addig foglalt volt az egyik fél?
Hát, akkor viszont nem biztos, hogy rögtön egy új kapcsolatba akar belevágni...

Apropó, mi van az olyan emberekkel, akik nem AKARNAK belekezdeni egy kapcsolatba, míg nem ismerik meg a másikat???

.Attila

persze, de melyik kapcsolat nem lutri mikor belefogsz?

Persze, csak az arányok...
Összehasonlíthatatlan szerintem az, hogy egy beszélgetés után összejöttünk, vagy már fél-1 év ismeret után jövünk össze.

teraflare

Quote from: Moha on 2007-03-21, 13:41:49
Hát, akkor viszont nem biztos, hogy rögtön egy új kapcsolatba akar belevágni...
Azt nem mondtam, hogy azon nyomban mikor szakított az előzővel le kell rohanni máris.

Moha

Quote from: .Attila on 2007-03-21, 13:42:25
Összehasonlíthatatlan szerintem az, hogy egy beszélgetés után összejöttünk, vagy már fél-1 év ismeret után jövünk össze.
Ööö, te komolyan várnál vele egy évet???
Oké, hogy egy beszélgetés után nem alakulhat ki igazi ismerettség, de te várnál vele ennyit, mielőtt "összejössz" a csajjal, ha az illető szimpatikus lenne?

sirtomi

Quote from: Moha on 2007-03-21, 14:16:50
Quote from: .Attila on 2007-03-21, 13:42:25
Ööö, te komolyan várnál vele egy évet???
Oké, hogy egy beszélgetés után nem alakulhat ki igazi ismerettség, de te várnál vele ennyit, mielőtt "összejössz" a csajjal, ha az illető szimpatikus lenne?
Nekem is furcsa. Ha addig kell várni abból már nem lesz semmi, max barátság. Sőt ha egy hónap alatt nem jön össze több akkor már nem látok sok esélyt. De ki tudja, mostanában egyre kevesebbszer van igazam :D

.Attila

Hát hogy egy beszélgetés után még nem járnék vele, az tuti. Randizgatni, találkozgatni lehet természetesen, hiszen így lehet megismerni a másikat, de összejönni... annyira nem vagyok elkeseredett, hogy mindjárt hanyatt-homlok rohanjak bele egy kapcsolatba.

szerk.: a fél-1 év az példa volt, nem kell szabálynak venni.

Rounin

Mellesleg mifasz baj van a fél-egy évvel? Nem dugipartnerről van szó, hanem párról... :rolleyes: :ejj:

Gregory

Quote from: Rounin on 2007-03-21, 16:54:16
Mellesleg mifasz baj van a fél-egy évvel? Nem dugipartnerről van szó, hanem párról... :rolleyes: :ejj:
Agreed.
Ha pedig dugipartnerről, akkor az ismerkedős rész fél-1 [perc?]óra.
A párkeresést illetően viszont elég sok dologtól függ az idő. Pl. ha van az illetőnek a megismerkedés idejében barátja/barátnője.

Apropó, Gregory! Te is debreceni vagy?
Igen, én is ebben a "szép városkában" lakok. [Tócó patakpart rullah :D]

sirtomi

Quote from: Rounin on 2007-03-21, 16:54:16
Nincs semmi baj a fél-1 évvel, de ha találkozgatunk és kedvelem, akkor nekem elég mondjuk egy hónap. Lehet hogy én kapkodok, de így gondolom. Bár most nem kezdek ilyesmibe :)

Member

Nem hiszek abban, hogy ami 2-3 hét alatt nem lángol fel, az később fel fog. Az meg egy teljesen más kérdés, hogy ki mennyi idő után fexik, kéretik nem idekeverni. ;)

kisvirag

kérdés persze a találkozások száma az alatt a 2-3 hét alatt :haha:

Rounin

Quote from: sirtomi on 2007-03-21, 17:04:32
Nincs semmi baj a fél-1 évvel, de ha találkozgatunk és kedvelem, akkor nekem elég mondjuk egy hónap. Lehet hogy én kapkodok, de így gondolom. Bár most nem kezdek ilyesmibe :)

Ld. kiemelt rész ;).

.Attila

Quote from: Member on 2007-03-21, 17:10:04
Nem hiszek abban, hogy ami 2-3 hét alatt nem lángol fel, az később fel fog. Az meg egy teljesen más kérdés, hogy ki mennyi idő után fexik, kéretik nem idekeverni. ;)

Szüleim végig egy tankörbe jártak egyetemen, apámnak végig tetszett anyám, anyám viszont nem tudott róla, és nem is gondolt így apámra.
Diplomázás előtt pár hónappal voltak vhol kirándulni csoportosan, ahol apám berúgott és szerelmet vallott.
Eredményt nem kell ugye ecsetelgetnem ;)