Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Renia

Ramiz

Quote from: Renia on 2007-03-24, 18:25:24
Jól van na, nem tudtam h volt már... :bruhuhu:
Sorry, nem szemétkedésnek szántam, pláne ellened, aki nemrég vagy itt, de tényleg annyiszor előjött, hogy muszáj volt... :) :angyali:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dreamcleaver

Quote from: Member on 2007-03-24, 17:31:29

A kérdésedet már jópárszor feltettük, sztem elvben lehet, gyakorlatban viszont nem megy.

Miért, te minden lányba szerelmes leszel ,akit ismersz?  :confused: Vagy minden lány szerelmes lesz beléd, akit ismersz?  :haha:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Eléggé Petőfi-style-ba sikerül kihozni a dolgokat néha, de most már minden ilyet igyekszem lefojtani, mert sz@r így élni... :/
A lányok meg... Amíg nem ismernek, azért nem szeretnek, ha meg igen, akkor azért nem. :D

.Attila

Egy japán lány elmondása szerint a japán lányok általában nem tudnak nemet mondani.

Moha

Quote from: .Attila on 2007-03-24, 21:16:24
Egy japán lány elmondása szerint a japán lányok általában nem tudnak nemet mondani.

Hmm... ez esetben asszem megfontolom anyám javaslatát, hogy menjek ki Japánba és szedjek össze ott egy lányt. :lol:

kikuchiyo

"Raep?"
"あたし、「Nem」をいえないから... Igen!"
Failure is the default option

Solid Snake

Folyton nemet mondanak, közben máshogy cselekednek.  :lazza:

Renia

Quote from: Moha on 2007-03-24, 21:20:44

Hmm... ez esetben asszem megfontolom anyám javaslatát, hogy menjek ki Japánba és szedjek össze ott egy lányt. :lol:

Egyik fiú sem szeret udvarolni? :frown:

Member

Én mindig megpróbálom, de általában vagy azt mondják, hogy hazudok, vagy csak szimplán maradinak tartanak. :/

Zsiga

Quote from: Renia on 2007-03-24, 22:02:26

Dehogynem. :)

Gregory

Pedig ez egyértelmű igen lenne számomra  :lol:
Az más kérdés, h nekem az anyám nem mond ilyeneket

.Attila

Ja, és azt elfelejtettem mondani, hogy a Liszt Akadémián van állítólag pár 29-30 éves japán hölgy, aki szeretne már férjhez menni.

Member

Japánban 25 felett ugye nem sok esélye lenne már?
Akármennyire is aranyosak... A "faj" nem minden... :redface:

Moha

Nos, amennyiben az udvarlás azt jelenti, hogy hónapokig futok a csaj után, ő pedig közben hol pozitív jeleket küld, hol elbizonytalanít, és a kisujját sem mozdítja a kapcsolat érdekében, akkor nem!
Az rendben van, hogy harcolni kell egy nőért, de egy kapcsolat kettőn áll! Legalább tudjam, hogy a lány is akar valamit és nem csak fölöslegesen szenvedek. Mert attól nincs rosszabb, mint mikor az ember belefekteti az energiát egy kapcsolatba, aztán nemes egyszerűséggel lekoptatják a fenébe... :frown:
Quote from: .Attila on 2007-03-24, 23:27:57
Ja, és azt elfelejtettem mondani, hogy a Liszt Akadémián van állítólag pár 29-30 éves japán hölgy, aki szeretne már férjhez menni.
Na ácsi! Én egyelőre barátnőt szeretnék, a nősülés még bőven ráér! :haha:

Member

Quote from: Moha on 2007-03-25, 00:19:29
Az rendben van, hogy harcolni kell egy nőért, de egy kapcsolat kettőn áll! Legalább tudjam, hogy a lány is akar valamit és nem csak fölöslegesen szenvedek. Mert attól nincs rosszabb, mint mikor az ember belefekteti az energiát egy kapcsolatba, aztán nemes egyszerűséggel lekoptatják a fenébe... :frown:
Szívemből beszélsz. :tezsvir:

Renia

Nos, amennyiben az udvarlás azt jelenti, hogy hónapokig futok a csaj után, ő pedig közben hol pozitív jeleket küld, hol elbizonytalanít, és a kisujját sem mozdítja a kapcsolat érdekében, akkor nem!
Az rendben van, hogy harcolni kell egy nőért, de egy kapcsolat kettőn áll! Legalább tudjam, hogy a lány is akar valamit és nem csak fölöslegesen szenvedek.
Nem, az udvarlás azt jelenti, h megpróbálsz a lánynak kedveskedni...(Jobbesetben Pl. virággal :p Vagy plüssállattal :) )
És hogy nem a lánynak kell felszednie téged és/vagy a szádba rágni, h tetszik neked :D

.Attila

Quote from: Renia on 2007-03-25, 00:35:33
Az rendben van, hogy harcolni kell egy nőért, de egy kapcsolat kettőn áll! Legalább tudjam, hogy a lány is akar valamit és nem csak fölöslegesen szenvedek.
Nem, az udvarlás azt jelenti, h megpróbálsz a lánynak kedveskedni...

És miért kell ennek úgy működnie, mint egy diódának? (katód - fiú, anód - lány)

Renia

Quote from: .Attila on 2007-03-25, 00:41:37
Aha...és hogy megy a dióda? :D Nem emlékszem már rá :bruhuhu:

Zsiga

Quote from: Renia on 2007-03-25, 00:46:50
Bár a fizika elektromossággal foglalkozó részeiből mindigis hülye voltam, de emlékeim szerint a dióda csak az egyik irányba engedi az áramot. Vagyis .Attila fórmtárs véleményem szerint igazságtalannak érzi hogy udvarolnia kell(ene) a lányoknak míg ők nem adnak cserébe semmit. (Ami mellesleg hülyeség...:))

Renia

Quote from: Zsiga on 2007-03-25, 01:27:42
Bár a fizika elektromossággal foglalkozó részeiből mindigis hülye voltam, de emlékeim szerint a dióda csak az egyik irányba engedi az áramot. Vagyis .Attila fórmtárs véleményem szerint igazságtalannak érzi hogy udvarolnia kell(ene) a lányoknak míg ők nem adnak cserébe semmit. (Ami mellesleg hülyeség...:))
Akkor jól gondoltam...
A fiúk mindig elvárják egy lánytól, h a lehető legtökéletesebb legyen...A fiúk pedig nem igazán foglalkoznak az ő tökéletességükkel...Szóval udvaroljanak akkor már :)

Zsiga

Quote from: Renia on 2007-03-25, 01:29:47
Quote from: Zsiga on 2007-03-25, 01:27:42
Akkor jól gondoltam...
A fiúk mindig elvárják egy lánytól, h a lehető legtökéletesebb legyen...A fiúk pedig nem igazán foglalkoznak az ő tökéletességükkel...Szóval udvaroljanak akkor már :)
Csak a magam nevében tudok beszélni, de én sose vártam el egy lánytól hogy tökéletes legyen. :) Legyen viszonylag szép, legyen kedves, legyen egy kis esze is, és simerje a 70 alapvető házimunkát  :D, ennél több nem igazán kell.

Renia

Quote from: Zsiga on 2007-03-25, 01:42:18
Csak a magam nevében tudok beszélni, de én sose vártam el egy lánytól hogy tökéletes legyen. :) Legyen viszonylag szép, legyen kedves, legyen egy kis esze is, és simerje a 70 alapvető házimunkát  :D, ennél több nem igazán kell.
És te ezért cserébe mit adsz? :p

Zsiga

Quote from: Renia on 2007-03-25, 01:52:24
És te ezért cserébe mit adsz? :p
:ejnye:
Hát főleg magamat. ::) :D

.Attila

Nem egészen így gondoltam.
Mindig azt mondják, hogy a fiúnak kell udvarolnia. A lány meg ne tegyen semmit. Nem az a lényeg, hogy milyen irányba áramlik a money, hanem hogy mindig az egyik oldalnak kell taposnia, megalázkodnia stb., míg a másik oldal kényelmesen fogadja, vagy nagypofával visszautasítja stb. (nem mindenki ilyen, szándékosan sarkítok)

Ki mondta, hogy a lányoknak tökélesnek kell lenniük? Senki. Ti beszélitek be magatoknak. Sokszor (esetek többségében?) nem is azért szépítkeztek, hogy a fiúknak díszelegjetek, hanem hogy a többi lánynak mutassátok meg "felsőbbrendűségeteket" (kb. mint amikor a fiúk egymás előtt feszítenek).
Az, hogy a férfiak elvárják a tökéletességet, szimplán marhaság szerintem. Egyébként sem vagytok azok, de nagyon nem. Mint ahogy mi sem.

Ez csak tévhit.

QuoteA fiúk mindig elvárják egy lánytól, h a lehető legtökéletesebb legyen...A fiúk pedig nem igazán foglalkoznak az ő tökéletességükkel...

Ez kissé feminista dumának tűnik nekem.

Renia

Quote from: .Attila on 2007-03-25, 01:55:45
Az, hogy a férfiak elvárják a tökéletességet, szimplán marhaság szerintem. Egyébként sem vagytok azok, de nagyon nem. Mint ahogy mi sem.
Nem is mondtam, hogy a nők tökéletesek. Hanem azt, hogy sokkal jobban kell törődnijük magukkal, mint a férfiaknak. És igenis elvárjátok ezt. És hogy miért? Mert bármennyire is nem akarjátok, tuti, hogy néztetek/néztek TV-t vagy/és olvastok újságot...És mit lehet benne látni? Halálra plasztikázott/photoshopozott nőket. És bármennyire is akarjátok, ez bele lett nevelve, mind a nők, mind a férfiak agyába, hogy ilyennek kell lennie egy nőnek...

És lehet, hogy kissé feminista a szövegem, de hogyha végignézek az utcán akkor lemerem fogadni, hogy több olyan lányt látok, akire aztmondják a fiúk, h szép, mint amennyi, a lányok szerint, szép fiút látok.
Persze ez most elsősorban a külsőségekre vonatkozik...(Meg persze főzzenek, takarítsanak a lányok...És mellette persze dolgozzanak ők is, ugyanúgy, mint a fiúk...)

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Renia

Selmo

Nem az a lényeg, hogy én komolyan gondolom-e, hanem hogy hány nő gondolkodik hasonlóan. :)

A tökéletesség unalmas.

Rounin

Dehogynem. (Bocsi Zsiga a plágiumért xD)

Quote from: Renia on 2007-03-25, 01:29:47
Akkor jól gondoltam...

Bullshit. Legalábbis a magam nevében beszélve. Nem tökéletesség kell, hanem akivel együtt akarok élni ^^. (A tökéletesség különben is unalmas és önpusztító :__devil: )