Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Shoop da woop?

1. játékos elszúrta: "ha könnyen meg lehet szerezni, abban mi az élmény?"

A rinyálós szánalmas. Bár inkább fordítva szokott lenni... habár, vannak ilyen
rinyálós férfiak is. A lényeg: nem kötelező őket meghallgatni.

Member

Rinyálós faszik deserves to die, de az ugyanilyen csajok is.

Rounin

Quote from: Member on 2007-05-27, 21:51:35
Rinyálós faszik deserves to die, de az ugyanilyen csajok is.

And you deserve to be castrated. ;)

Kvikveg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-05-27, 21:31:08
Shoop da woop?

1. játékos elszúrta: "ha könnyen meg lehet szerezni, abban mi az élmény?"

A rinyálós szánalmas. Bár inkább fordítva szokott lenni... habár, vannak ilyen
rinyálós férfiak is. A lényeg: nem kötelező őket meghallgatni.
No igen. En is inkabb erre tippelek.

1. jatekos ott is elszurta: ha ilyen konnyu megszerezni, barki megszerezheti.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2007-05-27, 21:54:14

Ergo: ha tetszik neked vki, és találkozni akar veled, először le kell xarni, hogy felkeltsd a figyelmét. Tök logikus.

Member

Quote from: .Attila on 2007-05-27, 22:02:27
Ergo: ha tetszik neked vki, és találkozni akar veled, először le kell xarni, hogy felkeltsd a figyelmét. Tök logikus.
Hihetetlen, de igaz, többen javasolták is nekem. (Kár, hogy velem nem akar senki sem találkozni :D)

Kvikveg

Hat ha ilyen bunko szoveggel jon... es arra igent mondok ilyen kutya-lelkesedessel... akkor ne csodalkozzak ha kirohog.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Én

Igen, de még a nem is olyan gyenge jellemek is könnyen megszabadulnak a büszkeségüktől bizonyos helyzetekben :)

Kvikveg

Pech.
Viszont ha igy leraz, akkor nemcsak hogy nem erdeklem, hanem le is nez.

Selmo

Quote from: Member on 2007-05-27, 22:07:18
Hihetetlen, de igaz, többen javasolták is nekem. (Kár, hogy velem nem akar senki sem találkozni :D)
Ha többen javasolják, kútba is ugrasz? ::)

A tökéletesség unalmas.

Kuroi Tenshi

Quote from: Selmo on 2007-05-27, 22:23:38
Quote from: Member on 2007-05-27, 22:07:18
Member, a csajok buknak a hősökre. Become an hero.

:D

De tényleg. Volt pár lány, akik érdeklődtek utánam, de ez a vonzalom egyoldalú volt.
Nem akartam túl durván elküldeni őket melegebb éghajlatokra, de minél inkább nem
foglalkoztam velük, ők annál inkáb...
Már csak azt kell kitalálnom, hogy hogyan vonzzam az olyanokat is, akik nekem is
bejönnek :o :D

In b4:
pix or ti dindt hapen
copypasta
stb.

Member

Quote from: Selmo on 2007-05-27, 22:23:38
Ha a kút másik végén valami jó dolog van, akkor igen, de pl. a tassi kat. temető kútjára nehéz lenne rá venni. ;)

Hero? Olyan mint Iglesias? :D

Zsiga

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-05-27, 23:36:31
De tényleg. Volt pár lány, akik érdeklődtek utánam, de ez a vonzalom egyoldalú volt.
Nem akartam túl durván elküldeni őket melegebb éghajlatokra, de minél inkább nem
foglalkoztam velük, ők annál inkáb...
Már csak azt kell kitalálnom, hogy hogyan vonzzam az olyanokat is, akik nekem is
bejönnek :o :D
Egyszerű, őket is le kell szarni. :D (Tényleg működik.)

kikuchiyo

Failure is the default option

Zsiga

Kuroi Tenshi

Quote from: Zsiga on 2007-05-28, 00:24:16
WUT? :confused:
jobb, ha nem tudod...

Kiku, ők egymás nyalták/szarták/hányták le, nem volt férfi az aktusban...

Zsiga

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-05-28, 00:26:17
jobb, ha nem tudod...

Már késő... Google, raping our childhood since 1998...

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2007-05-28, 00:30:04
Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-05-28, 00:26:17
jobb, ha nem tudod...

Már késő... Google, raping our childhood since 1998...
:lol:

:eek: Najo, KT beirasa utan jobb, ha nem latom, *hany*

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2007-05-27, 22:09:15

Hat ha ilyen bunko szoveggel jon... es arra igent mondok ilyen kutya-lelkesedessel... akkor ne csodalkozzak ha kirohog.

Most miről is van szó? Milyen bunkó szöveg?

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2007-05-28, 00:43:50
Quote from: Kvikveg on 2007-05-27, 22:09:15

Most miről is van szó? Milyen bunkó szöveg?
Kepregeny elso kocka, lany szovege. Azert ha egy ferfi ilyen szoveggel jonne minimum elkuldenem a francba.

.Attila

Az első vagy a második képregény? (a vicces vagy, van kedved randizni?)

Kvikveg

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2007-05-28, 01:05:53
Quote from: .Attila on 2007-05-28, 00:56:39
Az első vagy a második képregény? (a vicces vagy, van kedved randizni?)
Ez: http://img294.imageshack.us/img294/8428/wannagooutkk5.jpg

És ebből melyik? Tudod, ez két külön kis "képregény", két szituációra. Ebben melyik a bunkó?  Ugye nem a felsőre gondolsz...? (Különben sem a férfi ment oda a csajhoz a dumájával, hanem fordítva ;).)

Kvikveg

A no bunko a megszolitassal.
Mondom, forditott helyzetben nem orulnek ilyen szovegnek. (Valamit felreolvastal, nem?  :3x3: )
"Hat ha ilyen bunko szoveggel jon... es arra igent mondok ilyen kutya-lelkesedessel... akkor ne csodalkozzak ha kirohog."
Tehat ha egy pasi szolitana le ilyen szoveggel, mint ahogy ott a no teszi. Es utana stbstb. Ok?

.Attila

Biztos vagy benne, hogy elküldenéd a pasit, még akkor is, ha egyébként iszonyatosan tetszik, és csak arra vártál, hogy randira mehess vele?

Kvikveg

Biztos a halal meg az adok. De utana nem lepodnek meg ha otthagyna azzal a szoveggel.
LULZ you're funny... konyorgom... *homlokara mutogat*
Ahhoz mar tenyleg elborultnak kell lennem, hogy ilyenre ennyire lelkesen igent mondjak.

Selmo

Szia! Jó ez a ruha! Meghívhatlak egy kávéra? - ez mennyivel másabb? Azon kívül, hogy nemérdekli a ruha és a kávé is randit jelent...

A tökéletesség unalmas.

Renia

Quote from: Kvikveg on 2007-05-16, 15:18:49
Hja, irigylem azokat, akik ezt egyszerre csinaljak, koran es meg jol is sikerul. (Anyagi bizt, parkapcsolat)
Szerencsén múlik az egész élet...hogyha gazdag családba születsz akkor lesz anyagi biztonságod, és hogyha mázlista vagy, akkormár 16 évesen megtalálod az igaz szerelmet...ha meg nem, akkor soha...

Ez az úgy szerzem meg a csajt, hogy bunkó vagyok dolog meg hülyeség szerintem. Legyél normális. A papucs pasikat utálják a nők. Illetve én nagyon :D  Hogyha nem is 1 vezető típus a fiú, akkor is legyen mindenről véleménye, meg ötlete dolgokhoz....

Member

Ez már ott sántít, hogy a leglepusztulabb helyeken élnek abból a bizonyos kisebbségből olyanok, akik már 16 évesen hivatalosan házasok és legtöbben szeretik is egymást a maguk módján.

Selmo

Quote from: Renia on 2007-05-28, 16:09:49
Szerencsén múlik az egész élet...hogyha gazdag családba születsz akkor lesz anyagi biztonságod, és hogyha mázlista vagy, akkormár 16 évesen megtalálod az igaz szerelmet...ha meg nem, akkor soha...
Éljen az optimizmus...

A tökéletesség unalmas.