Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Renia

Quote from: ignus on 2007-05-30, 10:08:59
Quote from: Member on 2007-05-30, 09:43:33
Quote from: ignus on 2007-05-30, 09:36:30
És akkor is max a kinézetét tod meghatározni... :D Tökéletes pár=szeretitek/tisztelitek egymást és akinek el tudjátok viselni egymás hülyeségeit! :D
Azért van néhány belső érték, akit meg tudnék határozni alapkövetelményként. :rolleyes:

Nah de génmanipulációval?
A mai világban...ki tudja, hogy miket titkolnak el előled/nem tudsz róla... :) Lehet, hogy lehet olyat is...:P

Solid Snake

Member

Ma végre megtaláltam annak a profile-át iwiw-en, akit már vagy 2 hónapja kerestem, erre foglalt. :D Ejnye, de csúnya a világ... Most megyek ki és anyám tegnapi kérése ürügyén lefürészelem az ágakat a meggyfáról, amikre felköthetném magam. :)
Amúgy meg már rohadtul nem érdekel, megszoktam. :haha:

Kuroi Tenshi

Quote from: Member on 2007-06-04, 15:17:38
Ma végre megtaláltam annak a profile-át iwiw-en, akit már vagy 2 hónapja kerestem, erre foglalt. Ejnye, de csúnya a világ... Most megyek ki és anyám tegnapi kérése ürügyén lefürészelem az ágakat a meggyfáról, amikre felköthetném magam.
Oh noez! Shes taken! Mah emo self canna taek it anymoar, goodby o cruel wolrd!

::) Így smilyk nélkül nem méltó egy metáloshoz. De velük sem. Szégyent hozol
ránk. Ha már nem tudsz becsülettel élni, legalább becsülettel halj meg. Egy
szakrális seppuku a minimum.

:angyali: lolz ilyen lehet egy hagyományörző japán metálos fórum? :D

sirtomi

Anyukád azért néha kinéz gondolom, hogy biztos fűrészelsz-e még :D

Nem kell egyébként foglalkozni ilyesmivel. Ha foglalt majd lesz aki nem.

Member

A legtöbb metál tömény negatív töltés és kesergés, vagy diadallal a csatába téma eddigi ismereteim alapján, de ha az metálosabbá teszi, hogy istent okolom vagy kihozza belőlem a gyilkolási vágyt, akkor csak szólj, editelem. :D

Anyám távol van, ezért nem tudhatja pl., hogy nincsen létra belátható távolságban és pont azokat nem érem el, amiket mutatott. Sebaj.

Inkább megkönnyebbült vagyok mint szomorú.
Nah mind1, ha ma este visszaír a narutard barátnője, akinek az email-éből kiindulva az animecon fórumon kutatva véletlenül jöttem rá, hogy pont a spanját kerestem eddig, akkor majd megfűzzük azt... :rotfl:

Solid Snake

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-06-04, 15:29:45
Quote from: Member on 2007-06-04, 15:17:38
Ma végre megtaláltam annak a profile-át iwiw-en, akit már vagy 2 hónapja kerestem, erre foglalt. Ejnye, de csúnya a világ... Most megyek ki és anyám tegnapi kérése ürügyén lefürészelem az ágakat a meggyfáról, amikre felköthetném magam.
Oh noez! Shes taken! Mah emo self canna taek it anymoar, goodby o cruel wolrd!

Pink Floyd után szabadon.  :smile:

Addig örülj, amíg szabad vagy.  :ejnye:

Moonshiner

Member

Inkább irónia.
A hátralévő életem szabad éveit valamilyen elmebeteg nő fogságában letöltendő évekre cserélném. :muhahah:

sirtomi

Quote from: Member on 2007-06-05, 10:19:56
A hátralévő életem szabad éveit valamilyen elmebeteg nő fogságában letöltendő évekre cserélném. :muhahah:
Én is :D

Solid Snake

Selmo

Quote from: Member on 2007-06-05, 10:19:56
Inkább irónia.
Minek legyen még elmebeteg is, az hogy nő nem elég? ::)

A tökéletesség unalmas.

teraflare

Na összefoglalom mi a legfontosabb egy nőnek a férfiban: pénz.  :D

Member

Quote from: Selmo on 2007-06-05, 14:43:09
Minek legyen még elmebeteg is, az hogy nő nem elég? ::)
Az legalább izgalmas. :D
Quote from: teraflare on 2007-06-05, 14:58:04
Én a karizmát emelném ki, ha egyet ki kellene.

sirtomi

Quote from: Member on 2007-06-05, 15:00:49
Én a karizmát emelném ki, ha egyet ki kellene.
A hasizma nem jó? :p

teraflare

Member

Akkor már inkább csak a kapcsolati tőke (mert a "jófej" srácnak biztosan a barátai is mind "jófejek", akikkel tök sok "jót" lehet csinálni).
De ennyire a pénzre alapozni már g*ci dolog, már eleve nem lehet igaz, mert akkor pl. nem lenne annyi elszegényedett pár a pesti dzsumbjuban. De természetesen az előnyök sorát gyarapítja, ezt nem vitatom.

sirtomi

Szerencsére nagyon sok fiatal lány/nő van aki nem csak a pénre hajt, de egyretöbb akinek elsősorban a külsőségek számítanak és az nem is jöhet szóba nála akinek nincs jó autója vagy saját lakása.

Moha

Na összefoglalom mi a legfontosabb egy nőben a férfinek: pén(is)z:D
FIXED! :hopp:

Dreamcleaver

Quote from: teraflare on 2007-06-05, 15:21:49
Quote from: sirtomi on 2007-06-05, 15:15:28
A hasizma nem jó? :p
Mondjuk az nekem is több van mint pénzem...  :D

Nekem pénzem van több mint hasizmom. Bár nem valami sok, de azért arányokban akkor nyerő vagyok a csajoknál?  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Quote from: sirtomi on 2007-06-05, 15:47:44
Szerencsére nagyon sok fiatal lány/nő van aki nem csak a pénre hajt, de egyretöbb akinek elsősorban a külsőségek számítanak és az nem is jöhet szóba nála akinek nincs jó autója vagy saját lakása.
Jah, nem lehet túl jó érzés olyan f@szival lenni, aki a diszkóba villamosbérlettel visz és végül az esti jelenetet az anyjáék műhelyében kell lerendezni.
Mondjuk szerintem mind először a külsőt nézzük, mert elsőnek miből indulhatnánk ki? Viszont ha megtudom, hogy vki otaku, az javít a megítélésén kb. 70%-ot. :D

sirtomi

Quote from: Member on 2007-06-05, 16:06:41
Jah, nem lehet túl jó érzés olyan f@szival lenni, aki a diszkóba villamosbérlettel visz és végül az esti jelenetet az anyjáék műhelyében kell lerendezni.
Mondjuk szerintem mind először a külsőt nézzük, mert elsőnek miből indulhatnánk ki? Viszont ha megtudom, hogy vki otaku, az javít a megítélésén kb. 70%-ot. :D
Persze hogy a küldőt nézed először, aztán megtudod a többit :)
De mekkora szar mikor megtudja a nő, hogy nincs autód meg lakásod és lekoptat, holott addig te voltál a tökéletes férfi. Mondjuk ez nem személyes tapasztalat, egyik haverom járt így. És asszem egyretöbb ilyen nő van.
Mai belső értékek a bőrülés, a 2 zónás digitális légkondi, stb :D

Selmo

Nálam meg az ilyenek nem jönnek szóba. ::) (És ugye nem kell mondanom, hogy ha fizetsz egy nőnek mindenért, azt hogy hívják?)

A tökéletesség unalmas.

thrall

Quote from: Selmo on 2007-06-05, 16:13:35
És ugye nem kell mondanom, hogy ha fizetsz egy nőnek mindenért, azt hogy hívják?

feleség? :P

Lythis

Quote from: Member on 2007-06-05, 16:06:41
"hey baby, I dig social retards! Wanna see my doujins? I was thinking that you and I should get together and jump into bed and have some kinky cosplay fun while I brag about how deep and touching xy animu is..  bring your pokemon trading cards too"

Member

A Pokemon cards részig még egészen tetszett. :lame:

Nálam meg az ilyenek nem jönnek szóba. ::) (És ugye nem kell mondanom, hogy ha fizetsz egy nőnek mindenért, azt hogy hívják?)
Válóper?

.Attila

Ilyen nővel jó lenne megcsinálni, hogy tényleg gazdag leszek, elhúzom előtte mézesmadzagot, majd ahelyett, hogy elhalmoznám ajándékokkal, megvenném magamnak pl. ezt.

Member

Vagy csinálok magamnak a nászútra szánt pénzből egy ilyen szerelmi fészket. :D

Lythis

Quote from: Member on 2007-06-05, 19:29:47
Vagy csinálok magamnak a nászútra szánt pénzből egy ilyen szerelmi fészket. :D
abban aztán szeretgetheted magadat (meg a figuráidat), merthogy épeszű ember nem megy be oda, az fix :D

Én