Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Baggio

Quote from: noriko on 2007-06-18, 01:43:08
Quote from: Selmo on 2007-06-18, 01:19:02
4. msn
signed. már két párt is ismerek, akik msn-en keresztül kezdtek el jobban ismerkedni.  :smile:

Tudok még kérdezni amúgy.  :D

Zavar(na)-e titeket, ha a lány magasabb lenne nálatok? Illetve, ha a fiú jóval alacsonyabb lenne?

Húgom pl. elég magas, és őt szokta zavarni, ha a srác alacsonyabb. Vagyis inkább úgy, hogy ő magasabb a fiúnál. Előző barátja is alacsonyabb volt, és amíg jártak, direkt nem hordta a magassarkú cipőit.
hát én 197cm vagyok, úgyhogy ez elég esélytelen. a kosaras lányok meg nem az esetem. a hosszú hajat én is imádom. főleg ha fekete és egyenes... és nagyon hosszú
az mega sexy

Nakedape

átlagban ffiak szeretnek a magasabbak lenni ugyebár,d e sztem az alacsonyaknál  választék miatt előfordulhat bőven , h beletörődnek a magasakba  :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

hargharg

Quote from: minuszmiki on 2007-06-18, 01:51:24
Szerencsére elég magas vagyok, így azért marad választék. :)

ne higgyetek neki, alacsonyabb nalam, es en kozepso gyerek voltam tornasorban. ^_^
hogy ne csak off legyek: ahogyan mindenki jol megmondja, nem kell tulbonyolitani, ha tetszik vki nem "celozgatni", "jeleket kuldeni" kell, mert eljutsz oda, hogy "uramatyam, most akkor mit jelent az, hogy bal labaval lepett akkor, mikor koszontem neki" - igen, igen durva sarkitas, de pontosan az.
ha ez a stilusa valakinek persze, akkor csinalja, en sajnos ojan arc vagyok, aki megy, kitalal mindennel, aztan megkapja a magaet, kiveve amikor nem... ^_^

ui: igy utolag visszaolvasva nem biztos, hogy van ertelme annak, amit leirtam, de asszem ez itt nem akkora problema. ^_^ ugyis minden azt jelent, amit akarsz, es teljesen ertelmetlen. x D
rofl

ignus

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-06-18, 02:03:23
Quote from: noriko on 2007-06-18, 01:43:08
Zavar(na)-e titeket, ha a lány magasabb lenne nálatok? Illetve, ha a fiú jóval alacsonyabb lenne?
Még nálam is?  :eek: :D
Nálam az optimum vhol max egy fejjel alacsonyabb, különben túl sokat/túl mélyre
kell hajolgatni; nálam magasabb lánnyal nagyon ritkán találkozok. Úgyhogy ez
marad egy teoretikus kérdés :D de ha csak néhány centivel lenne nálam magasabb,
az még nem zavarna.

Hát ezzel én is így vagyok... :D Bár egyszer láttam egy csajt aki fél fejjel magasabb volt nálam (olyan 210 körül lehetett és tök jól nézett ki). Menyasszonyom egy fejjel kisebb nálam... engem nem zavar... őt néha kicsit igen..... :D Jelzéses dolgokhoz csak annyit: nekem a beszélgetős előbb megismerős, aztán kölcsönös szimpátiából kialakulós "módszer" jött be
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

sirtomi

Azt a de beindult ez a topic :)

Jelzés:
Én is minden jelet félreértek, meg kombinálok, hogy félreértettem :) De mostanában megértik a jelzéseimet a nők, csak én nem veszem észre hogy jeleztem, jön magától. Mostanában nem foglalkozom annyit a jelek értelmezésével, inkább elhívom valahova a lányt, aztán vagy igent mond vagy nemet :)

Kezdeményezés:
Nyugodtan kezdeményezhet a nő is. Persze ne teperjen le, csak indítsa el a folyamatot aztán bízza rám a dolgot. Lassú a felfogásom, úgyhogy nálam jól jön ha a nő is kezdeményezőbb :)

Ki fizet:
Első alkalommal biztos hogy én, mivel elhívtam valahova, aztán meg alakul. Én pl szeretem, ha a lány nem hívatja meg magát mindenhova, hanem hajlandó a saját részét fizetni. Hogy hagyom-e az már az én dolgom :)

Magasság:
Inkább ne legyen magasabb a lány mint én, legalábbis sokkal.

.Attila

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-06-18, 01:27:09
Quote from: Baggio on 2007-06-17, 19:08:40
nem. egyszerűen szerintem ez a dolgok rendje. a férfi udvarol a nőnek. nem fordítva. és azt hiszem a legtöbb lány is inkább azt szereti ha őt hóditják meg, nem azt ha neki kell csinálnia. az egyenlőség meg nem ettől függ
Nem értem, mi bajotok evvel a véleménnyel, és miért magyarázzátok félre,
amikor a legtöbb lány is így gondolja. Ők jelezgetnek, utalnak és szervezgetnek
a háttérben, de azt már a férfitől várják el, hogy odamenjen hozzájuk és
udvaroljon nekik.

Én nem cáfoltam, hogy ez nagyrészt így működik. Csak én másképp vélekedek róla. Lehet, hogy ezzel kisebbségben vagyok, de ez nem érdekel, meg amúgy sem számít, ugyanis csak abban tér el a véleményem, hogy szerintem a lány is kezdeményezhet.

Magasság: nálam az az "optimális", ha kb. fél fejjel alacsonyabb. 170-175 centi kb. a jó, de nem ez alapján válogatom a lányokat (meg egyáltalán, nem is tudatosan válogatok, szóval innentől kezdve...). Ha magasabb: kicsit kínos lehet, 183 centinél magasabb lány azért van néhány, de el tudnám viselni, ha egyébként stimmelnek a dolgok. Btw. unokahúgom barátja alacsonyabb nála, náluk nem gond (unokahúgom szüleit viszont "kissé" zavarja :)).

Fubenalvo

Nah skacok... szitu a következő. Csajjal 4 évíg eszméletlen jóban voltam, de nem vettem észre úgy mint nőt, csak barátok voltunk de azok nagyon jók. Giminek vége lett és sajna ő elment vidékre tanulni, így nem nagyon találkoztunk. Aztán szépen lassan nem nagyob beszéltünk és tartott ez most 2 éve.
Aztán most volt egy kisosztálytali és rájöttem, hogy mit szalasztottam el. De kicsit gáznak érzem, hogy két évig alíg keresetem és akkor most mindjárt letámadom. :S
Mindenféle tanácsot elfogadok.  :)

Fazék

uccu neki :D

amit én csinálnék: elbénáznám
amit javaslok hogy csinálj: ne halaszd tovább a dolgot, még talán idejében észbekaptál, ha nem vagy olyan töketlen, mint én, illetve pár másik fórumtárs, akkor közelíts felé egyértelmű jelekkel. elhívod sétálni/moziba/akárhova, virág meg ami ilyenkor még szokásos :)
sztem max abból a szempontból gáz a helyzet, hogy ha esetleg permanensen bekerültél a barát skatulyába nála, de hát ez máshogy nem derülhet ki, mint hogy próbálkozol :)*
folytatás/kiegészítés:
* a tanácsok megfogadásának következményeként kialakuló érzelmi sérülésekért és esetleges későbbi depresszióért semmilyen körülmények között nem vállalunk felelősséget. köszönjük, hogy minket választott :D

sirtomi

Én is azt javaslom mint Fazék.
Ne halaszd tovább, próbálkozz. 2 évig alig beszéltetek, lehet hogy Ő is máshogy néz rád most.

Rounin

Quote from: sirtomi on 2007-06-18, 15:17:09
Ne halaszd tovább, próbálkozz. 2 évig alig beszéltetek, lehet hogy Ő is máshogy néz rád most.

És lehet, hogy nem köszönöd meg neki :angyali:.

sirtomi

Quote from: Rounin on 2007-06-18, 15:22:09
Quote from: sirtomi on 2007-06-18, 15:17:09

És lehet, hogy nem köszönöd meg neki :angyali:.
Ez is előfordulhat :)

Fubenalvo

Jóvan kössze srácok, akkor asszem nekifutok a dolognak. Ha koppanok, akkor lesz olyan hangos, hogy ti is hallani fogjátok sztem. De ha nem, akkor majd mindenki vendégem egy sörre köv animecon-on. :D

Selmo

Azt javaslom, hívd el kávézni, fagyizni, valami, hogy megtudd mi van vele mostanság, az is lehet, hogy van barátja. Ha egy délutánt/napot jól el tudtok beszélgetni, te is tisztábban látsz majd. Én nem javaslom, hogy rögtön letámadd ezzel - kivéve ha felforral a szemével - hanem a jól sikerült nap után 1-2 nappal mondd ki, hogy valahogy máshogy látod most. Aztán úgyis kiderül, mit szól a dologhoz.

A tökéletesség unalmas.

Fubenalvo

Az ominózus bulin elég sokat beszélgettünk és sikerült kiderítenem, hogy nincs barátja. Elvileg megyünk a héten csónakázni a kis-dunára... ^^ Aztán Vasárnap Quimbyre ZP-be....
Nah szal csak tényleg így legyen. Ikszdé

Selmo

A tökéletesség unalmas.

ignus

Quote from: Selmo on 2007-06-18, 15:43:31
Azt javaslom, hívd el kávézni, fagyizni, valami, hogy megtudd mi van vele mostanság, az is lehet, hogy van barátja. Ha egy délutánt/napot jól el tudtok beszélgetni, te is tisztábban látsz majd. Én nem javaslom, hogy rögtön letámadd ezzel - kivéve ha felforral a szemével - hanem a jól sikerült nap után 1-2 nappal mondd ki, hogy valahogy máshogy látod most. Aztán úgyis kiderül, mit szól a dologhoz.

Hát igen, nekem is ez jutott eszembe egyből, nehogy legyen pasija. De azért az egyértelmű jelek ne legyenek túl nyomulósak... Nehogy az legyen hogy a csaj gyorsnak tartja majd a közeledést! Persze nem csiga tempóra gondolok... De azért ne egy hét alatt akard összehozni a dolgot...
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

kikuchiyo

Csónakázás?
Nagyszerű!
"Véletlenül" beborultok a vízbe -> vizespóló-verseny feeling -> "jaj nehogy megfázz, inkább vedd le gyorsan" -> hot sechs :D

(Asszem túl sok mangát olvasok...)
Failure is the default option

Gregory

Quote from: kikuchiyo on 2007-06-18, 16:35:52
Csónakázás?
Nagyszerű!
"Véletlenül" beborultok a vízbe -> vizespóló-verseny feeling -> "jaj nehogy megfázz, inkább vedd le gyorsan" -> hot sechs :D

Nekem is ez jutott először eszembe  :D
Btw: sok sikert a kapcsolathoz Fűbenalvó

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyo on 2007-06-18, 16:35:52

Lol  :rotfl:
vagy szépen lecsorogtok, lassan, nyugodtan, és amikor hallótávolságon kívűl értek,
akkor répü, poopar, fojtás, buttsecks, guro, stb  :whoah:
Ah, javíthatatlanul romantikus alkat vagyok, tudom :o

:D

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Baggio

csinálni kell. ha nem lépsz utánna majd vered a fejed a falba hogy legalább meg kellet volna próbálni

Solid Snake

Quote from: Fubenalvo on 2007-06-18, 15:46:00
Elvileg megyünk a héten csónakázni a kis-dunára... ^^

Gratula. Aztán csak nyugodtan. A természetesség és a fontolva haladás életet (lelket) menthet. ;)

.Attila

Kezd Densha Otoko fílingem támadni :rolleyes:
Fűbenalvó lesz a bo-to otoko ;)

thrall

bocsáss meg füébenvaló(tudom fubenalvo), de én eddig azthittem, hogy te is casj vagy 0.o
egyébkéntmeg sok sikert a cserkészethez. Mindenképp csak nyerhetsz vele(ha mást nem, akkor az így NE csináljuk dolog növekedik majd, de az se veszteség)
és mégegyszer bocs, hogy csajnak hittelek :D

Solid Snake

Quote from: thrall on 2007-06-18, 21:46:23
és mégegyszer bocs, hogy csajnak hittelek :D

Chidori has gotten into your mind, hasn't she?  :__devil:

Fubenalvo

Jajah... tény hogy eléggé megtévesztő az avatar... dehát evvan. Legalább mindíg érik meglepetések az embert. :D

...mi az a bo-to otoko? :D

.Attila

Quote from: Fubenalvo on 2007-06-18, 22:30:25
Jajah... tény hogy eléggé megtévesztő az avatar... dehát evvan. Legalább mindíg érik meglepetések az embert. :D

...mi az a bo-to otoko? :D

densha -> vonat
bo-to -> az angol boat szóból, csónak

Ha nem ismered a densha otoko-t -> http://en.wikipedia.org/wiki/Densha_otoko

Zsiga

Moha

Nézzenek oda! Elmegyek pár napra és fellendül a topic? :haha:

Nos, hogy néhány dologra reagáljak:

- Én is alátámasztom, hogy a lányok sokat kombinálnak. Én pl. a "mi lesz, ha találsz mást?", "mi lesz, ha nem fogsz szeretni?", "Mi lesz ha én jobban szeretlek, mint te engem" mondatoktól készülök ki. Ha egyszer valami megy, minek filózni arról, hogy hogyan romolhat el???  :confused:
- Szerintem nagyon sokan nem tudják jól értelmezni a jeleket (én sem) és küldeni sem. Részemről én általában túlértékelem a jeleket és egy baráti megnyilvánulást is többnek gondolok. Ebből volt is már pofáraesésem, nem is kevés.
- Ha egy lány kezdeményez, azzal nincs semmi gond, csak nem mindegy, hogyan teszi. Szerintem próbálja meg finoman inkább csak felkelteni a fiú érdeklődését, és legyen egy kicsit kemény, mert tényleg a legtöbb fiú szeret harcolni a nőért.
- Valószínű én sem jönnék össze a haver volt barátnőjével
- Pénzkérdésben szerintem a legtöbb fiú szeret gavallér lenni, hogy felvágjon a lány előtt, ám ezt elég sok lány kissé cikisnek tartja a kapcsolat előrehaladtával. Ilyenkor a "mindenki fizeti a magáét" stratégia jöhet jól (nálam pl már az elején ez volt... hiába akartam fizetni, a kezembe nyomta a saját részét). A gond akkor van, ha a lány nem engedi meghívni magát, viszont nincs pénze... (ilyen esetekre várok tanácsokat! :) )

Na, még olvasok aztán majd írok többet. :)

Quote from: noriko on 2007-06-18, 00:41:01
Akinek nem megy a jel adás/vevés, de tetszik neki valaki, az mit csinál?
Szerintem leginkább a csodában reménykedik. Vagy ha van elég bátorsága, akkor próbál valami közös programot szervezni, ami még nem randi, de egy kis utalásnak felfogható.

Amúgy meg: akinek élőben nehezen megy, annak ott a társkereső. Igenis működik!
Quote from: .Attila on 2007-06-18, 00:47:15
The End of .Attila's tries
Miért érzem azt, hogy sok, tőlem jóval érzékenyebb ember van?
Én kicsit több pofáraesést kaptam, mégis bírtam tovább... Jó, mondjuk kicsit lelki mazochista vok.