Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Quote from: .Attila on 2007-10-22, 23:31:19
Száni=szánalmas?
kérdőjel helyett .hu-val a végén, igen.

Vélemény: a szerző egy kb gimnázium vagy egyetem táján leledző
(tanulmányi átlagok és iskolás kisöccs) hölgyemény, aki azt hiszi,
hogy érti a világot, a férfiakat és a nőket; könyvből kinézte, hogy
ő "aspie" = asperberger-szindrómás, azaz magas az íííkúúja de rossz
a szocializációs képessége, és ez a tény tetézve azzal, hogy minden
férfi csak a hülye p*csákra hajt, az oka annak, hogy szakítottak a
barátjával, nem pedig az, hogy egy beképzelt, makacs p*csa. :)

De mint mondtam, annak a nemvonat tagnak a kommentje(i) voltak
igazán súlyosak. Igaza volt, nem vonat. Hülye.

.Attila

Biztos meg lett nevelve otthon (ha férfi).
A Nők a Nőkért-et ne is emlegessük...

Member

Remélem, hogy a hölgyemény magvas gondolatai valami savasesőmosta szikes talajra jutnak és nem lesznek követői magas iq-jú de rosz szocializációs képességekkel rendelkező felebarátunknak.

Azokat a kommenteket belinkeled vagy inkább megkímélsz tőlük? :)

Lythis

Quote from: Tycho on 2007-10-19, 19:32:16
ezt jelenti amit mondtam. És egyénfüggő, hogy mennyire röhög rajta vagy rúgja be érte a képed.

szerintem nem, de nyílván másképp látjuk a dolgot. eleve nem mondom neki, ha tudom, hogy be fogja érte rúgni a képemet....

Quote from: Member on 2007-10-19, 18:21:56
"rámmászott a csaj, én meg be voltam b*szva, mit tehettem volna?", amit nem is olyan rég hallottam. Vazz, le kell rúgni magadról, ennyi.
:tezsvir:

.Attila

Quote from: Ymir on 2007-10-24, 10:36:34
Sokkal több nő van akivel kiszúrnak mint férfi.

Ezt kétlem, csak általában több szó esik ezekről.

QuoteRóluk is szó eshetne néha a topicban.

Én nyitott vagyok rá, de úgy látom, hogy csak a fiúk kapcsolnak rant módba itt ;)

Selmo

Quote from: Fubenalvo on 2007-10-29, 16:02:01
...már komolyan keztem depresszióba esni a sok más számot megadó bunkó nőszemélytől. Miért nehezebb kimondani, hogy inkább nem adom meg!?  :ejj:
Így vannak programozva, utalgatnak célozgatnak, sejtetnek, de ha beledöglenek se mondják ki. Ja és te vagy a hülye, hogy nem érted. Ha pedig hasonlóan kezdesz viselkedni, akkor meg bunkó vagy. Vagy keresel egy jelbeszéddel kommunikáló női egyedet, vagy feladod, hogy ezt valaha is megértsd. :)

A tökéletesség unalmas.

Solid Snake

Hónapok óta az első olyan randimon vagyok túl, aminek úgy néz ki eredménye is lesz.

Ma voltam "randin", aminek úgy néz ki, nem lesz eredménye. A lány még mindig a régi barátját szereti. [spoiler]I AM FUCKED. AGAIN.[/spoiler]

Na mind1, első randi most tökéletes és színházba is megyünk jövő héten, megtört a jég.  :lazza:

Mi meg pénteken megyünk újra színházba. Csak aztán majd a hazaúton csatlakozik a barátocskája is. :rolleyes: [spoiler]I AM FUCKED. AGAIN. REALLY.[/spoiler]

Cobra

Addig ne ess kétségbe, amíg a spoiler alattit nem a barátja teszi :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lythis

crowbar. easy to obtain and solves your problems. fast. (keep in mind that it has a limited range tho...)

Dreamcleaver

Quote from: Lythis on 2007-10-29, 23:00:36
crowbar. easy to obtain and solves your problems. fast. (keep in mind that it has a limited range tho...)

I would rather recomend poison darts. More subtile, less messy, increased range. In desperate situations usable on the girl aswell.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lythis

Quote from: Dreamcleaver on 2007-10-29, 23:13:56

I would rather recomend poison darts. More subtile, less messy, increased range. In desperate situations usable on the girl aswell.
sniper crowbar. for long-range bludgeoning...

Member

Miféle perverzió viszi rá a nőket, hogy ismét összejöjjenek a volt párjukkal?

Dreamcleaver

Quote from: Lythis on 2007-10-29, 23:52:28

Sniper crowbar with poison coating. Just to make it sure...

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

.Attila

Quote from: Member on 2007-10-29, 23:52:56

Rájött, hogy mégis egész jó volt az ágyban?
Szerintem leginkább az, hogy közben rájönnek, az elvárásaik korábban kicsit embertelenek voltak, és nem találtak jobb férfit.

Lythis

Quote from: Dreamcleaver on 2007-10-29, 23:55:47
Quote from: Lythis on 2007-10-29, 23:52:28

Sniper crowbar with poison coating. Just to make it sure...
:tezsvir:

Dreamcleaver

Quote from: .Attila on 2007-10-29, 23:55:59
Quote from: Member on 2007-10-29, 23:52:56

Rájött, hogy mégis egész jó volt az ágyban?
Szerintem leginkább az, hogy közben rájönnek, az elvárásaik korábban kicsit embertelenek voltak, és nem találtak jobb férfit.

Sztem meg az, hogy az ellentétek, csak huzamosabb együttlét után jönnek elő. Egy kis szünet és máris megint szebbnek tűnik minden. Engem inkább az érdekelne, hogy ezek az újra összejött párok meddig tartanak ki egymás mellett.

Lythis: You ruined the fun. I wanted to spam more. :/  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Selmo

[spoiler=rant]Miért van az, hogy a nők 90%-a rondának képzeli magát annak ellenére, hogy a 90%-ukat megbámulják nyáron, és még így sem lehet megértetni velük, hogy aki nem tündöklő szépség az nem automatikusan ronda? :ejj:[/spoiler]

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Quote from: Selmo on 2007-10-30, 19:26:59
[spoiler=rant]Miért van az, hogy a nők 90%-a rondának képzeli magát annak ellenére, hogy a 90%-ukat megbámulják nyáron, és még így sem lehet megértetni velük, hogy aki nem tündöklő szépség az nem automatikusan ronda? :ejj:[/spoiler]

Ne érdekeljen, csak mondogasd nekik, hogy igenis szépek, hátha beakad a hálóba valamelyikük :hehe:

noriko

mert ha elfogadjuk az ellenkezőjét, akkor arra sem lenne szükség, hogy a férfiak ezt megerősítsék, amit viszont szeretünk hallani :D

én azt nem tudom felfogni, hogy hogy láthatja magát kövérnek egy olyan lány, aki szinte csont és bőr...  :frown:
és ha erősködünk, hogy ugyanmár, arra is csak azt mondja, hogy úgysem mondanánk a szemébe...vááááá
durva...pedig abszolút értelmes lány amúgy.

edit: hehe, Fubenalvo megelőzött :)
"I wish I could, but I don't want to."

noriko

"I wish I could, but I don't want to."

Selmo

Csak itt most arról van szó, hogy egy átlagos kinézetű nő állandóan leszólja magát.

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Amire te hevesen elkezdesz ellenkezni. Tipikus emberi játszma, de nem szabad abbahagyni ;)

Member

És ha szabad kérdeznem, miért jó ezt hallani? Egyetlen faszi sem követeli meg, hogy havonta (!) közöljék vele, milyen jóképű és ápoltan borotvált.

Solid Snake

teraflare sig-je a megoldás:  You are nobody. Nobody is perfect. Therefore, you are perfect.  :D

.Attila

kikuchiyo

Forced meme is forced.
This one is more related: [spoiler][/spoiler]
Failure is the default option

.Attila

Solid Snake

Member