Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

.Attila

Szexuális szokásokat firtató felmérés eredménye:

A nők 10%-a vihető ágyba az első randin
A férfiak 20%-a szeretkezett már extrém helyeken
A nők 36%-a napozik meztelenül
A nők 45%-a előnyben részesíti a kékszemű, szőke férfiakat
A nők 46%-a megtapasztalta már az anális szexet
A nők 70%-a a reggeli szexet részesíti előnyben
A férfiak 80%-a nem létesít homoszexuális kapcsolatot
A nők 90%-a szeretne erdőben szeretkezni
A nők 99%-a még soha nem szeretkezett irodában

Következtetés:
Statisztikailag sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy egy idegen nőt korán reggel az erdő közepén anális szexben részesíts, mint arra, hogy a munkaidő letelte után az irodában kapd el a kolléganődet.

Tanulság:
Ne maradj bent munka után, semmi jó nem sül ki belőle!

És egy komolyabb gondolatserkentő idézet vhonnan a netről:

QuoteA romantika és az érzelem ami a kölcsönös szeretet kinyílvánításról szól, hogy említhető meg egy lapon az "udvarlással" ahol is csak a férfi mutat a nő felé érzelmeket kissé megalázkodva a nő előtt?

Ramiz

Quote from: .Attila on 2007-11-20, 18:32:15
QuoteA romantika és az érzelem ami a kölcsönös szeretet kinyílvánításról szól, hogy említhető meg egy lapon az "udvarlással" ahol is csak a férfi mutat a nő felé érzelmeket kissé megalázkodva a nő előtt?
Hát azért nem minden udvarlás erről szól... és hát mennyivel sikeresebbek szoktak lenni a hideg fejjel udvarlók, mint a vakon szerelmesek...

And now for something completely different:
Nemzetiségek. Van bármi különbség?
Nem muszáj végigmenni a sztereotípiákon... konkrét tapasztalat?

Személyesebben: (ne olvasd el! igen, te! meg te meg te! tudom hogy elegetek van már belőle, hogy állandóan itt a fórumon turkálok a saját agyamban!!! ^^"

[spoiler]Az jelent valamit, ha nagyon szeretem a magyar lányokat (tényleg... okosak, stílusosak és kedvesek...), de képtelen vagyok közel kerülni hozzájuk (mármint kölcsönösen)? Talán azt jelenti, hogy nem magyar lelkem van? Vagy csak -gyakorlatiasan- annyit, hogy húzzak el itthonról? :rolleyes: :__devil: (BTW: olyan dolgot fogok tanulni most szakirányon, amivel vszeg könnyű lenne lépni nyugatra.) (Vagy csak annyit, hogy külföldön könnyebben ismerkedik az ember, és ne lássak bele semmi túlzást?)[/spoiler]

Saját (hasonló vagy ellentétes) tapasztalatok?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Selmo

Szvsz nincs különbség annyira, csak külföldön általában segítőkészebbek és így nyitottabbak az emberek. Persze ez itthon is így van, általában türelmesebb az ember egy idegennel, akinek fogalma sincs a szokásokról. Szóval ez lehet az egyik oka, hogy könyebb ismerkedni. Mondjuk próbáld ki, hogy odamész valami lányhoz, aki tetszik és angolul megkérdezel tőle valamit, mondjuk, hogy hol van a legközelebbi park. Aztán ha szerencséd van és el is tudja mondani, akkor esetleg hálából meghívod egy kávéra. Lássuk bejön-e? És utána nyugodtan fogd az egészet csak valami szociológiai felmérésre. :P
A másik pedig, ha idegenben van az ember, akkor igyekszik barátságokat kialakítani, mert alapvetően társas lény, ezért könyebb ismerkedni, egy táborban, vagy utazáson stb.

A tökéletesség unalmas.

sirtomi

Quote from: Ramiz on 2007-11-20, 23:47:08
Quote from: .Attila on 2007-11-20, 18:32:15
Hát azért nem minden udvarlás erről szól... és hát mennyivel sikeresebbek szoktak lenni a hideg fejjel udvarlók, mint a vakon szerelmesek...
Higed fejjel udvarolni? Ez mit takar? :)

Másik:
Én idegenben még kevésbé tudok ismerkedni, pedig angolul egész jól beszélek szóval nyelvi akadály annyira nincs.

Ramiz

Quote from: sirtomi on 2007-11-21, 10:07:18
Én nem is higednek írtam! :D Azt takarja, hogy udvarlás közben csak arra figyelsz, hogy nőjenek az esélyeid. Pl nem mutatod ki, hogy mennyire fontos neked a lány, vagy direkt olyanhoz mész oda, akit nem ismersz, nem fontos, nem görcsölsz, csupán csinos. Meg ilyesmi.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: Ramiz on 2007-11-21, 10:51:51
Én nem is higednek írtam! :D Azt takarja, hogy udvarlás közben csak arra figyelsz, hogy nőjenek az esélyeid. Pl nem mutatod ki, hogy mennyire fontos neked a lány, vagy direkt olyanhoz mész oda, akit nem ismersz, nem fontos, nem görcsölsz, csupán csinos. Meg ilyesmi.
Újabban nem tudok gépelni, keverem a betűket :D
Na így világos, ezt gyakorlom :D

.Attila

Quote from: Ramiz on 2007-11-21, 10:51:51

De nem pont ez a rossz? Most komolyan, a lányoknak így tetszik, hogy te tkp. tét nélkül mész oda, hogy voltaképp nem is olyan fontos neked a dolog, ő csak egy a sok közül, aki vagy bejön, vagy nem?

Ramiz

Ne elfogultan közelíts a kérdéshez. Ez olyan, mint egy állásinterjú, ahol nyilvánvaló, hogy ember vagy, hobbikkal, (leendő) családdal, és biztos izgulsz is, meg arról is tudhatnak, hogy plusz egy év alatt végezted el az egyetemet a minimálishoz képest, de nem erről akarnak hallani, hanem arról, hogy szakmai profizmusod biztos tudatában, teljes nyugalommal mondod a szemükbe: te vagy a legjobb, minden energiádat a munkádnak szenteled, százhúsz évig fogsz élni és mindvégig a Céget szolgálod majd. Kamu, de közmegegyezéssel.

.Attila

Hát ha kamu kell nekik, meg is érdemlik.
De egyébként tényleg ezt látni: ha úgy állsz hozzá, hogy komolyabb kapcsolatot akarsz, már gyakorlatilag vesztettél is.
Ha ezt akarják, megkaphatják.

Csak utólag feltűnően sok a panasz, hogy még sem ez kellett, aztán csinálják ugyanúgy tovább.

sirtomi

Ez kell a nők többségének, nekem nő ismerőseim nagyrésze is megerősítette :) Aztán meg panaszkodnak hogy nincs egy normális pasi se, szerintem lenne, de azokkal nem foglalkoznak :)

.Attila

Hát akkor nem marad más, mutasd azt, hogy ő csak egy a sok közül, akarj rövid kapcsolatot, aztán talán kisül valami jó, esetleg hosszabb kapcsolat.

sirtomi

Quote from: .Attila on 2007-11-21, 15:47:35
Hát akkor nem marad más, mutasd azt, hogy ő csak egy a sok közül, akarj rövid kapcsolatot, aztán talán kisül valami jó, esetleg hosszabb kapcsolat.
Ha tudnám hogy kell ezt csinálni jó lenne. Rajtam mindig látszik, ha komolyan gondolom a dolgot :)

.Attila

teraflare

1. odamenni hozzá megkérdezni: Mit szólnál egy numerához?
2. if (fegyvert húz elő) {
       fuss
    } else {
       return success;
    }
Ez csak pszeudó kód, még be kell állítani a külnöböző futtatási környezetekhez.

Nakedape

Quote from: teraflare on 2007-11-21, 16:34:12
1. odamenni hozzá megkérdezni: Mit szólnál egy numerához?
2. if (fegyvert húz elő) {
       fuss
    } else {
       return success;
    }
erre szokták mondani hogy az igazi férfi nem kérdez. :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

teraflare

Quote from: Nakedape on 2007-11-21, 16:36:02
erre szokták mondani hogy az igazi férfi nem kérdez. :D
Akkor marad a hentaiokból megismert megoldás : RAEP. Méghogy nem lehet semmit tanulni belőlük.  :smile:

kikuchiyo

Quote from: teraflare on 2007-11-21, 16:37:49
Akkor marad a hentaiokból megismert megoldás : RAEP. Méghogy nem lehet semmit tanulni belőlük.  :smile:

Ahogy mondani szokás, a legjobb ismerkedős szöveg: "Hey baby, does this rag smells like chloroform to you?"
Failure is the default option

teraflare

Quote from: kikuchiyo on 2007-11-21, 17:16:48
Ahogy mondani szokás, a legjobb ismerkedős szöveg: "Hey baby, does this rag smells like chloroform to you?"
Vagy .Attila sigjében lévő comicban:

Rin

Nem tudom hányadszorra teszem fel magamnak a kérdést ezt a topicot olvagatva, hogy "Tényleg ennyire szörnyűek lennénk?"  :haha:

Nem hiszem, hogy a lányok/nők többsége a kamut szeretné, és azt sem, hogyha valaki komoly kapcsolatot keres, az már bukott is. Inkább csak alapvető dolgok hiányozhatnak, mint az a bizonyos plusz (ami igenis kell h a másikra partnerként tekintsen az ember), vagy a külső vonzódás, vagy éppen az idő. Ezalatt értem azt is, ha valaki eleve úgy áll egy lányhoz, hogy ő kapcsolatot akar (ami nekem pl. ijesztő), és azt is, ha túl hamar jön elő a hosszútávú kérdés.
Mondjuk szerintem nagyon sok félreértés származik abból is, hogyha egy lány elutasít egy srácot, akkor mindenféle mondvacsinált indokot kitalál, mert nehéz közölni a másikkal, hogy nem tetszik, és sosem tudnál rá fiúként/férfiként tekinteni.
Ez így tényleg nem jó megoldás, de valamilyen szinten érthető, legalábbis számomra. :smile:

teraflare

Selmo

A baj az, hogy a lányok/nők többsége:
- nem mondja ki mit akar, csak célozgat mikor tudja, hogy úgysem értjük
- nem tudja mit akar és ezért naponta változik a véleménye, amitől falra mászunk
- nem mondja meg mi a baja ezért nem tudunk rajta változtatni
- nem mondja ki, mi az igazság, ezért nem tudunk érdemben tenni ellene
- fél, hogy megbántja a másikat ezért inkább hosszútávon hitegeti, ami felér egy kínzással
- tisztában van vele, hogy ez nem jó, de inkább beletörődik, mint hogy változtasson

Igen, ennyire szörnyűek vagytok. :haha:

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Quote from: Rin on 2007-11-21, 18:00:31
Nem hiszem ... hogyha valaki komoly kapcsolatot keres, az már bukott is.
Ezalatt értem azt is, ha valaki eleve úgy áll egy lányhoz, hogy ő kapcsolatot akar (ami nekem pl. ijesztő)

Ebben egy kis ellentmondást érzek. Mit érthettem félre?

Zsiga

Quote from: Rin on 2007-11-21, 18:00:31
hogy nem tetszik, és sosem tudnál rá fiúként/férfiként tekinteni.
Ilyen nincs. :) Az egy másik kérdés hogy bizonyos viselkedésminták (pl. az említett hosszú kapcsolat túl korán való felemlegetése) ilyen reakciót váltanak ki a nőkből (belőlünk is btw.). Velem is előfordult (talán írtam is ide a fórumra) hogy egy egyébként külsőre és belsőre is teljesen korrekt csajt olyan lazán koptattam le hogy még én éreztem magam szarul utána, pedig előtte simán el bírtam volna képzelni barátnőnek.

.Attila : Ismerkedésnél ("csajozásnál") megismerni akard a másikat, ne feleségül venni... ;) (Tudom, már megint sarkítok meg csúsztatok, de azért szerintem érthető.)

.Attila

Quote from: Zsiga on 2007-11-21, 18:40:35
.Attila : Ismerkedésnél ("csajozásnál") megismerni akard a másikat, ne feleségül venni... ;) (Tudom, már megint sarkítok meg csúsztatok, de azért szerintem érthető.)

Azt hiszem, félre lettem értve :)
Szó sincs erről nálam. Az igaz, hogy eddig csak olyan lehetséges kapcsolatokat kerestem , ahol esélyét láttam a hosszú távú kapcsolatnak, de szó sincs házasságról. Úgy tűnik, rosszul álltam hozzá a dolgokhoz.

Rin

Quote from: .Attila on 2007-11-21, 18:24:38
Ebben egy kis ellentmondást érzek. Mit érthettem félre?

Igen, sarkítva arra gondoltam amit Zsiga írt  :haha:
Egyébként meg két különböző dolog hosszútávú (ezentúl ht. :D) kapcsolat keresése, meg az h eleve úgy nyitsz, hogy már többet szeretnél.
Nem az lenne a normális, ha akkor akarna többet az ember, mikor már ismeri a másikat, és azt a valakit szereti meg, akit megismert? Az pedig többnyire hosszú idő.(Tudom, biztos naív vagyok  :smile:)

.Attila

Ok, félre lettem (lettünk) értve :)
Ismeretlen lányt nem tudok megszeretni. Megtetszik, de megszeretni nem tudom, ahhoz kell, hogy ismerjem valamennyire.
Azt kitalálni, hogy én kinek tetszem meg, azt nem tudom. Lehet, hogy a lányok küldenek jeleket, de én meg nem vagyok radar. Kismillió történet van ugyebár, hogy vki jelnek vett vmit, ami nem volt az. Viszont megmondani nem fogják a lányok, néhány kivétellel.

Rin

Akkor ok, bocsi, csak alapból úgy veszem, hogy ha kapcsolatot azzal akarok, akit szeretek. Ezért is tartom furának ha az ismerkedés alapból erre "épül".  :smile:  (Azt hiszem Moha volt az, akit pont emiatt nagyon nem tudtam megérteni)
De ilyenkor nem kifejezetten rád gondolok, hanem általánosságban :smile:

A jeles dolog meg mindkét oldalról érdekes, és sokszor érthetetlen, de azért nem minden esetben megfejthetetlen.  :smile:

.Attila

Rin, te még elég fiatal vagy, de az idősebb, 20+ lányoknál hogy van ez? Azért idővel kicsit változik a dolog, nem?

Rin