Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Xzone

Quote from: Zsiga on 2008-01-28, 19:21:25
Quote from: Draconire on 2008-01-28, 19:18:16
Quote from: Solid Snake on 2008-01-28, 19:10:02
Szerzői jogommal élve megtiltom a terjesztést.  :morci:

Sue me.

/off
:wtf :wtf :wtf :lol: Ez de nagyon fájdalmas, aztakurva... :lul:

Képzelem milyen lehet :)  Szerintem az ittlévők többsége is tudja fejből azt a szöveget, lévén hogy már többezerszer hallotuk...

Az IRL leetspeakkel kapcsolatban meg: néha észreveszem magamon, hogy túl sokat használom, akkor visszafogom magam. És sajna általában "kibetűzve" jönnek ki belőlem ezek, úgymint "el oh el", "oh em gee" stb :D

Zsiga

Quote from: Xzone on 2008-01-28, 19:32:11
Képzelem milyen lehet :)  Szerintem az ittlévők többsége is tudja fejből azt a szöveget, lévén hogy már többezerszer hallotuk...
Minden ittlévő tudja fejből azt a szöveget, kivéve Solid Snake... :__devil: :lul:

Én

Zen

Az ok h segíteni akarnak (már aki), de mér ilyen parasztul kell előadni a mondandót..
[spoiler]Ha folytatod csak is magadat minősíted!!! <-- pl ennél trébb, sz@rabb kifejezést nem nagyon ismerek..ok, lehet télleg cumi ha folytatja, de "magadat minősíted"? Attól h életében van 1 rossz döntése, mér kell úgy beszélni mintha önnön valójából csinálna hülyét?  :ejj:[/spoiler]
Hmm..az se rossz h egyeseknek ez csak egy szerelmes novella.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

.Attila

Quote from: Én on 2008-01-28, 20:41:18
http://szakitshabirsz.blog.hu/2008/01/28/a_rozskenyer_nem_megoldas?fullcommentlist
...wow.
Figyeljük meg, hogy a kommeneknél újfent mindenki marha okos.

Mind a 468nál figyeljük? Kiemelnéd kérlek, hogy mi miatt postoltad ezt? A kommentek kb. a szokásosak az elején.

Én

A történet miatt, az - nekem - érdekes volt. (A kommentes megjegyzést csak úgy mondtam)

.Attila

Ja értem, ok.

http://index.hu/tech/net/social0123/

Quote"Köszönöm Katinak, hogy amíg otthon ülök nyolchónapos terhesen, az érettségi találkozó után lefekszik a férjemmel és nyálas üzeneteket irogat neki. Azt kívánom, vele is történjen meg ugyanez" - írta 2006-ban Réka az üzenőfalra, férjével közös nyolcszáz ismerősük legnagyobb megdöbbenésére. Nem sokkal később a hős férj adatlapja megszűnt a hálózaton és azóta sem regisztrált újra.

.Attila

Quote from: Fubenalvo on 2008-01-28, 22:27:58
BTW 8 hónapos kismama mellett más nővel lefeküdni... nem a nőt hibáztatnám hanem a hapsit. Farokvezértelt hülye akinek 2nél nem nagyobb az HQ-ja. Különben rájönne melyik fontosabb... dehát...

Én meg mindkettőt, ugyanis a nő is ismerőse volt a kismamának, azért írta az üzenőfalra.

Member

Sőt, a férjet is ő válaszotta.
(Így megvan a 2 szélsőség és balanced :haha: )

Zen

Quote from: .Attila on 2008-01-28, 22:51:12
Én meg mindkettőt, ugyanis a nő is ismerőse volt a kismamának, azért írta az üzenőfalra.

Ez azért mégiscsak jogos volt..meg amúgy is megtudták volna.
Előzmény viszont nincs részletezve, honnan veszitek h a nő full ártatlan? Lehet h 1: az is csalja a pasit, 2: nem tett semmi oylat amivel provokálta (ok,ez hülyén hangzik, de én már semmin nem lepődök meg).
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Baggio

előző témához: én egy csomó angol dolgot használok beszéd közben de csak poénból. meg nem mindenkivel. amióta japán fan lettem csak a zenésztársaimat szoktam idegesíteni egy-két hai-hai felkiáltással :D meg mivel az egyik legjobb barátom élt kint egy évet, vele szokott néha egy so desu kicsúszni, és ezt már egyik másik közeli ismerősünk is nyomja néha :D nemhiába a hülyeség nagyon könnyen terjed

a csajos témához: szerintem oltani kell a lányokat. az jön be nekik. csak semmi nyál meg romantika (legalábbis amig összejösztök addig)

sirtomi

Quote from: Baggio on 2008-01-28, 23:24:05
a csajos témához: szerintem oltani kell a lányokat. az jön be nekik. csak semmi nyál meg romantika (legalábbis amig összejösztök addig)
Így van.

teraflare

Quote from: Solid Snake on 2008-01-28, 19:01:12
Megfigyeltem számos animében + IRL, hogy általában a folyton egymással veszekedő fiú-lány között lesz később szerelem.

Ezek szerint X-el mi nagyon szerelmesek lennénk majd egymásba. :D   (kár hogy a dolog csak részemről áll fenn...)

Quote from: Edina-chan on 2008-01-28, 19:02:58
ha mondjuk két 25 éves dedós módjára veszekedik meg piszkálják egymást,az nem szerelem, az inkább gyerekes.  :3x3:
Ez mondjuk tényleg igaz. Gyakran elég ovis színvonal amit művelek.   :frown:

Gregory

Quote from: sirtomi on 2008-01-29, 09:43:20
Így van.
Somehow related:
01
02

Member

Quote from: teraflare on 2008-01-29, 10:33:43
Nem vagy egyedül, nyugi. Mondjuk egyre inkább átszokom az "úgy viselkedek veled, mint bármelyik haverom" színvonalra, kevésbe jön le hülyén.
Quote from: Gregory on 2008-01-29, 10:57:27
01
Sicko. :D

sirtomi

Quote from: Member on 2008-01-29, 11:26:18
Quote from: teraflare on 2008-01-29, 10:33:43
Nem vagy egyedül, nyugi. Mondjuk egyre inkább átszokom az "úgy viselkedek veled, mint bármelyik haverom" színvonalra, kevésbe jön le hülyén.
Állítólag így is kellene :)

Lythis

Így van.
"szia, meg se szólalj, tudom, hogy egy hülye ribi vagy... gyere szépen utánam, és próbálj követni.. erre gyere te bandzsa állat. na most akkor te leszel a barátnőm, de kuswsoljá, úgyse tudsz értelmeset mondani.."
hjam.. szerintem is...

Selmo

Látom ugyanaz a helyzet, összekeveriteket a magabiztosságot a lenéző bunkózással. Nem kell oltani a lányokat - legfeljebb azt, amelyik megérdemli. Egyszerűen csak a lányok vágynak a biztonságra és egy - látszólag - nemtörődöm macsó elsőre elég magabiztosnak tűnik ahhoz, hogy érdemes legyen kezdeni vele. Mert ugye a többségük, nem akar dajkálni egy "férfit", nekik "erős karok" kellenek. De a többség hamar rájön, hogy ha valaki csak simán tapló és keres mást. Aki ugye lehet egy másik tapló, amiből megint sírás lesz, de ennek meg pont ez a magyarázata.
A mai fiatalok így próbálnak megfelelni az elvárásoknak. Csak a magasról leszarok mindenkit nem egyenlő a tudom ki vagyok és mit akarok-kal. Tehát nem kell átvenni a bunkó stílust, elég ha az ember tisztába jön magával annyira, hogy ezt a magabiztosságot kifelé is tudja sugározni. Ha belegondoltok, ti se kezdenétek szívesen olyan csajjal, akinek gondolata nincs, hogy mit akar az élettől és csak hebeg-habog, tördeli a kezeit. Én legalábbis biztosan nem.

A tökéletesség unalmas.

Member

Szerintem az itteniek többsége sem szorul dajkálásra, mégsem állnak túlzottan rózsásan. Inkább mintha betegesen kielégítené a legtöbb leányt, hogy "van vki, akinek semmi szüksége rám, mégsem dobott még mindig", de a cinikus szóla belőlem...

Baggio

Quote from: Lythis on 2008-01-29, 16:06:00
Így van.
"szia, meg se szólalj, tudom, hogy egy hülye ribi vagy... gyere szépen utánam, és próbálj követni.. erre gyere te bandzsa állat. na most akkor te leszel a barátnőm, de kuswsoljá, úgyse tudsz értelmeset mondani.."
hjam.. szerintem is...

ez nem egyenlő az oltással....
de egyébként néha még ez (vagy a hasonló) a stílus is beválik, csak attól függ hogy ki mondja (nem Brad Pittre kell gondolni). vagyis aki nagyon hitelesen adja elő ezt a totál nem érdekelsz témát (tehát kb akit tényleg totál nem érdekel :) ) akár hasonlóval is lehet nyerni, és nem csak a síkhülye picsáknál.. láttam én már erre elég példát

Selmo

Quote from: Member on 2008-01-29, 23:26:12
Szerintem az itteniek többsége sem szorul dajkálásra, mégsem állnak túlzottan rózsásan. Inkább mintha betegesen kielégítené a legtöbb leányt, hogy "van vki, akinek semmi szüksége rám, mégsem dobott még mindig", de a cinikus szóla belőlem...
Én meg ismerek egy jópárat, akik az ilyen ****kalapok helyett egy normálisat keresnek már jóideje. :)

A tökéletesség unalmas.

.Attila

A normálisak mellett szokás elmenni, azokat észre sem veszik, vagy max. barátnak jó.

Selmo

Igen, a dolog egyik oldalról sem problémamentes és hogy jó legyen, mindkét oldalnak más a problémája. Mit lehet tenni? Próbálkozik az ember.

A tökéletesség unalmas.

Kuroi Tenshi

Quote from: .Attila on 2008-01-30, 00:21:54
A normálisak mellett szokás elmenni, azokat észre sem veszik, vagy max. hímnemű barátnőnek jó.
fix'd.

Xzone

Quote from: .Attila on 2008-01-30, 00:21:54
A normálisak mellett szokás elmenni, azokat észre sem veszik, vagy max. barátnak jó.

Haha, fájdalmas és igaz.

Baggio

lényeg a határozottság. ha az megvan kb mindegy hogy mit modasz, lehet hatalmas baromság is, bejöhet  (szerintem)

Member

Kicsit kezdünk megen ide menni, de nem baj, pont ezt szeretem ebben a topicban. :haha:

Dreamcleaver

Quote from: Baggio on 2008-01-30, 01:09:08
lényeg a határozottság. ha az megvan kb mindegy hogy mit modasz, lehet hatalmas baromság is, bejöhet  (szerintem)

Ahogy egy magabiztos "maccsó" ismerősöm szokta volt mondani:
"Csak mész az utcán, egyszer majd úgy is beleakad a farkad az egyikbe." -_-

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Baggio

Quote from: Dreamcleaver on 2008-01-30, 01:19:16
Ahogy egy magabiztos "maccsó" ismerősöm szokta volt mondani:
"Csak mész az utcán, egyszer majd úgy is beleakad a farkad az egyikbe." -_-
:lol: