Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

teraflare

.Attila néha olyan magávalragadóan lehangoló tudsz lenni.  :jee: mondjuk engem nem nehéz magaddal rántani, mert hasonló vagyok, de én legalább próbálok belőle kimászni. próbáld meg te is, hátha bejön és megváltozik az értékrended.  :angyali:

Én

Én meg most jelenleg a kurva nagy semmi állapotában vagyok, mert ami kevés eddig volt, bőven elég egy időre. :P Majd nyáron hátha lesz valami.
Bár ha belegondolok, rendesen szerelmes még nem is voltam... Shit sux (or not?)

.Attila

Quote from: teraflare on 2008-05-28, 20:30:07
.Attila néha olyan magávalragadóan lehangoló tudsz lenni.  :jee: mondjuk engem nem nehéz magaddal rántani, mert hasonló vagyok, de én legalább próbálok belőle kimászni. próbáld meg te is, hátha bejön és megváltozik az értékrended.  :angyali:

Azon vagyok. Csak az a baj, hogy az ideáim miatt a változás iránya nem tetszik.
Dehát ez van, még az is meglehet, hogy nem is olyan rossz, mint gondolom.
Most viszont nem valami rózsás az őszinte párkapcsolatokról kialakított képem.

Quote from: Én on 2008-05-28, 20:33:09
Én meg most jelenleg a kurva nagy semmi állapotában vagyok, mert ami kevés eddig volt, bőven elég egy időre. :P Majd nyáron hátha lesz valami.
Bár ha belegondolok, rendesen szerelmes még nem is voltam... Shit sux (or not?)

Én se, pedig pár évvel előtted vagyok.

Baggio

én is a nyárra gyúrok. a húzott szeműeknél remélem sikerem lesz, aztán meg augusztusban jönnek ide debrecenbe egy csomóan 1 hónapos cserére és én vagyok a kisérőjük.... és a képek alapján a spanyolokban lehet bízni :D

kikuchiyo

Quote from: .Attila on 2008-05-28, 20:00:15
Attól függ, miből ábrándult ki, mi volt a kiindulási alap.
Én nagyot csalódtam a nőkben, mert egyszerűen azt látom, hogy mindenféle hülye trükközés nélkül nem lehet velük mit kezdeni. Ott volt egy példa: elvárják, hogy határozott legyél, hogy tudjad, mit akarsz (ebből következően színészkedni kell, amit én nem nagyon szeretnék, dehát rá fognak kényszeríteni), de ennek az elvárásnak nekik már nem kell megfelelni. Kettős mérce. És nem csak ebben alkalmaznak kettős mércét.

You fail. De tényleg, benned (is) van a hiba.

Quote from: SelmoAz hogy pár hét alatt hányszor bújtak ágyba, az már más kérdés és a mai világra jellemző.
[spoiler]Tökjó ez a maivilágos szöveg, az apukám szokott ilyeneket mondani.
Mi közöd van neked, vagy bárki másnak ahhoz, hogy hányszor bújnak ágyba?[/spoiler]
Failure is the default option

Nakedape

Quote from: kikuchiyo on 2008-05-28, 21:21:13

Quote from: SelmoAz hogy pár hét alatt hányszor bújtak ágyba, az már más kérdés és a mai világra jellemző.
Mi közöd van neked, vagy bárki másnak ahhoz, hogy hányszor bújnak ágyba?[/spoiler]
[spoiler]régen bezzeg kevesebb volt a szex, csoda, h fentmaradtunka  mai időkig egyátalán[/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Selmo

Semmi, de nem hiszem, hogy nem történt meg és ez az én látásmódomból egy felelőtlen döntés, de a mai fiatalok mindent akarnak és azonnal és ez átgyűrűzik az idősebb korosztályba is. Én biztosan nem feküdnék le valakivel, amíg nem vagyok biztos az érzelmeimben. Mert úgy érezném, hogy kihasználom a másikat, azt meg nem akarom, még ha ez a világ ezt is tolja a pofámba. Nem vagyok híve a "ha nem szexelünk nem is szeretsz" módinak. Ebből viszont olyan sugallat jön elő, hogy ha szexeltünk szeret. Aztán pár hét után pofáraesés, mer mégse.

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Quote from: .Attila on 2008-05-28, 20:00:15
Attól függ, miből ábrándult ki, mi volt a kiindulási alap.
Én nagyot csalódtam a nőkben, mert egyszerűen azt látom, hogy mindenféle hülye trükközés nélkül nem lehet velük mit kezdeni. Ott volt egy példa: elvárják, hogy határozott legyél, hogy tudjad, mit akarsz (ebből következően színészkedni kell, amit én nem nagyon szeretnék, dehát rá fognak kényszeríteni), de ennek az elvárásnak nekik már nem kell megfelelni. Kettős mérce. És nem csak ebben alkalmaznak kettős mércét.
You fail. De tényleg, benned (is) van a hiba.

Megszólalt az expert.
Ha te úgy gondolod, hogy a színészkedés, trükközés jó dolog, akkor hajrá. Nekem nem, ennyi.

kikuchiyo

Quote from: .Attila on 2008-05-28, 22:03:30

Megszólalt az expert.
Ha te úgy gondolod, hogy a színészkedés, trükközés jó dolog, akkor hajrá. Nekem nem, ennyi.

Már vártam :)

Nem kötekedni akarok, csak mondom, hogy ha így állsz hozzá a nőkhöz, akkor nem véletlen, hogy nem jutsz semmire.
Peace, no offense, each to his own stb.

Quote from: Selmo on 2008-05-28, 21:35:35
Semmi, de nem hiszem, hogy nem történt meg és ez az én látásmódomból egy felelőtlen döntés, de a mai fiatalok mindent akarnak és azonnal és ez átgyűrűzik az idősebb korosztályba is. Én biztosan nem feküdnék le valakivel, amíg nem vagyok biztos az érzelmeimben. Mert úgy érezném, hogy kihasználom a másikat, azt meg nem akarom, még ha ez a világ ezt is tolja a pofámba. Nem vagyok híve a "ha nem szexelünk nem is szeretsz" módinak. Ebből viszont olyan sugallat jön elő, hogy ha szexeltünk szeret. Aztán pár hét után pofáraesés, mer mégse.

Ez az álláspont már elfogadható, de a "mai fiatalok" és az "ez a világ" kifejezések továbbra is öregbácsis, nehezen védhető általánosítások.

.Attila

Quote from: kikuchiyo on 2008-05-28, 22:27:25
Quote from: .Attila on 2008-05-28, 22:03:30

Megszólalt az expert.

Már vártam :)

Nem kötekedni akarok, csak mondom, hogy ha így állsz hozzá a nőkhöz, akkor nem véletlen, hogy nem jutsz semmire.
Peace, no offense, each to his own stb.

Szeretnék másképp állni hozzá, csak sajnos az általam tapasztaltak nem igazán engedik.
Majd ha lesz pozitív tapasztalatom, akkor talán másképp fogom látni.
Nőt szerezni nem nehéz. A baj csak azzal van, hogy ahogy általában lehet, ahhoz nem nagyon van gyomrom. De hátha ez idén nyáron változik.

Baggio

Quote from: Ymir on 2008-05-28, 22:48:46
Sok szép-szép verssel, amit te írtál, és bókkal könnyű nőt szerezni   ^^
na szerintem pont ezzel nem. ma már nagyon nem megy ez a verselek-szeretlek-romantikázok vonal. legalábbis nem sok mindenkinek jön be.
de szerintem jobb is így, a szivatós játék izgalmas.... (bár néha azért romra égek egy-egy menettől de utólag visszagondolva legalább lehet röhögni :D)

Zsiga

Wake up Neo...

Kvikveg

*bebotorkal a jarokerettel*
Ezek a mai fiatalok! Micsoda egy pesszimista depresszios tarsasag!
*kibotorkal*
[spoiler] :D[/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Dreamcleaver

Ha mer extremitások, akkor sztem manapság egy jól irányzott öklössel többre mész a lányoknál.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2008-05-28, 22:57:46
Ezek a mai fiatalok! Micsoda egy pesszimista depresszios tarsasag!

[spoiler][/spoiler]

kikuchiyo

Quote from: Baggio on 2008-05-28, 22:54:57
na szerintem pont ezzel nem.
Quote from: Zsiga on 2008-05-28, 22:55:17
Wake up Neo...
Quote from: Dreamcleaver on 2008-05-28, 23:08:57
Ha mer extremitások, akkor sztem manapság egy jól irányzott öklössel többre mész a lányoknál.  :D

I don't mean to disturb your trolling, but the lady here was giving y'all a hint...

Baggio

hát nem tudom, nekem ez főromantikk a vonal edig egyszer sem jött be. a másik viszont igen

Xzone

:muhahah:

Majdnem mindenki a "na, majd most nyáron" állásponton van ahogy látom. Majd ősszel tarthatunk egy nagy beszámolót.

Ramiz

Quote from: Xzone on 2008-05-28, 23:28:09
Majdnem mindenki a "na, majd most nyáron" állásponton van ahogy látom. Majd ősszel tarthatunk egy nagy beszámolót.

És én még meg sem érkeztem!!! :D

[spoiler=Na, majd most nyáron...]... éjszaka egy nagy kővel leütök egy már alapban is részeg lányt és kegyetlenül[/spoiler]
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: Ramiz on 2008-05-28, 23:34:25
[spoiler=Na, majd most nyáron...]... éjszaka egy nagy kővel leütök egy már alapban is részeg lányt és kegyetlenül[/spoiler]

Wombatfuck! :whoah:

És még rám mondták, hogy meg vagyok keseredve. :angyali:

Selmo

Ez az álláspont már elfogadható, de a "mai fiatalok" és az "ez a világ" kifejezések továbbra is öregbácsis, nehezen védhető általánosítások.
30 vagyok, nem érzem már magam fiatalnak. :) Ez a mostani világ meg, nem tetszik, a 15 évvel ezelőtti se tetszett, de ez meg mégrosszabb.

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

Quote from: Selmo on 2008-05-28, 23:47:01
30 vagyok, nem érzem már magam fiatalnak. :) Ez a mostani világ meg, nem tetszik, a 15 évvel ezelőtti se tetszett, de ez meg mégrosszabb.
Wow, wowow, megegy 30.  :kocc:
En fiatalnak erzem magam! Majd 80evesen fogom oregnek erezni magam. Addig egy fraszt!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2008-05-29, 00:00:51
Wow, wowow, megegy 30.  :kocc:
En fiatalnak erzem magam! Majd 80evesen fogom oregnek erezni magam. Addig egy fraszt!

Anyóka :angyali:

Draconire

Roses are red,
Violets are blue,
To be honest,
I just want to fuck you.

Zen

Quote from: Draconire on 2008-05-29, 00:26:01

Roses are red,
Violets are blue,
To be honest,
I just want to fuck you.
Csak aztán fel ne szedd... :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Rounin

Úgy is lehet, hogy párkapcsolaton kívül élőként megegyeztek a lánnyal, hogy együtt lógtok néha, gyakrabban összefekszetek, de semmi nyáladzás, mert nem éreztek igazán szimpátiánál többet a másik iránt. Csak hogy ne legyetek egyedül. :smile:
(ez is megy ám, szóval csak lehet benne valami)

HVp213

Quote from: Rounin on 2008-05-29, 01:05:22
Úgy is lehet, hogy párkapcsolaton kívül élőként megegyeztek a lánnyal, hogy együtt lógtok néha, gyakrabban összefekszetek, de semmi nyáladzás, mert nem éreztek igazán szimpátiánál többet a másik iránt. Csak hogy ne legyetek egyedül. :smile:
(ez is megy ám, szóval csak lehet benne valami)
ennek agyvérzés a vége...
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Rounin

Kuroi Tenshi

Quote from: Rounin on 2008-05-29, 01:05:22
:3x3:
És mekkora összegben egyeztek meg a lánnyal?

Ez szvsz már nem is párkapcsolat, legfeljebb "hálótársak"

Rounin

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-05-29, 02:17:12
:3x3:
És mekkora összegben egyeztek meg a lánnyal?

Kölcsönös haszon - egyikük sincs egyedül, jól érzik magukat. Meg egymást.

QuoteEz szvsz már nem is párkapcsolat, legfeljebb "hálótársak"

Úgy valahogy.