Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Xzone

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-05-29, 02:17:12
Ez szvsz már nem is párkapcsolat, legfeljebb "hálótársak"

"Fuck buddy" a hivatalos neve, nézd meg a The 40 Year Old Virgint. :)

Rounin

Quote from: Xzone on 2008-05-29, 04:19:20

Szerintem inkább hidd el, K_T, azt a szart ezért ne nézd meg. (sry)

Dreamcleaver

Quote from: Rounin on 2008-05-29, 04:19:54

Szerintem inkább hidd el, K_T, azt a szart ezért ne nézd meg. (sry)

Amerikai vígjátékhoz képest nem volt az rossz, sőt.  :smile:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Kuroi Tenshi

"Fuck buddy" a hivatalos neve
Hallottam már párszor a kifejezést, de magyar megfelelőjét még
nem, vagy csak nem kapcsoltam össze vele ;)
De ha "fuck buddy" a "magyar" verziója is... well then... ;)

sirtomi

Quote from: Ymir on 2008-05-29, 09:35:53
A verselést nem tudom, hogy miért nevetitek ki. Van pár fiatal nőismerősöm, aki titkon oda van meg vissza az ilyen dolgokért, és, sztem még a romantikus lovagias viselkedés is imponáló.
Mutass be ezeknek a nőknek!

Lovagias, udvarias viselkedésnek tapasztalataim szerint az a vége, hogy olyan redes, meg kedves vagy, de... aztán az első bunkó faszal összeáll :D

sirtomi

Sokan mondják hogy léteznek ilyen nők, még a végén minden az én hibám lesz :p

teraflare

Hahó mindeki POZITÍVABBAN. A világ jó, a világ szép. Romantika létezik (csak mi nem kapunk belőle  :D), a madarak énekelnek (már tervbe van véve az ártalmatlanítása ennek a dögnek az ablak mellett), a nap süt. Happy Happy Joy Joy...
.Attila: ha az eddigi tapasztalataid alapján vagy ilyen véleményen akkor szerezz újakat (ez aztán kibaszott bölcs egy gondolat volt, kb mindenki ilyet mond  :smile:)
sirtomi: kezdj el szavalni minden lánynak amelyiknél bejön annál lovagiaskodj
na nézzük kinek mondjak még marhaságo bölcsességeket.

Quote from: Draconire on 2008-05-29, 00:26:01
Roses are red,
Violets are blue,
To be honest,
I just want to fuck you.
Ez olyan gyönörű volt. A könnyem is kicsordul...  :redface:

Quote from: Rounin on 2008-05-29, 01:05:22
Úgy is lehet, hogy párkapcsolaton kívül élőként megegyeztek a lánnyal, hogy együtt lógtok néha, gyakrabban összefekszetek, de semmi nyáladzás, mert nem éreztek igazán szimpátiánál többet a másik iránt. Csak hogy ne legyetek egyedül. :smile:
Ezt inkább nem játszom el Dórival. Elég nehéz volt így is hogy rám legalább mosolyogjon és ne a morcos képét mutassa mint itt a legtöbbeknek. (meg foglalt is)

No mára ennyit. Lehet én is regelek egy fake accountot és azzal buzdítok itt mindenkit a vidámabb életfelfogásra.  :D

.Attila

A verselést nem tudom, hogy miért nevetitek ki. Van pár fiatal nőismerősöm, aki titkon oda van meg vissza az ilyen dolgokért, és, sztem még a romantikus lovagias viselkedés is imponáló.

Az két különböző dolog, hogy romantikus ábrándjaiban ki miről álmodozik, és hogy a valóságban mi is a hozzáállása.

Quote from: teraflare on 2008-05-29, 10:23:40
.Attila: ha az eddigi tapasztalataid alapján vagy ilyen véleményen akkor szerezz újakat (ez aztán kibaszott bölcs egy gondolat volt, kb mindenki ilyet mond  :smile:)

Igyekszem én, de miközben új tapasztalatokat szereznék, csak a régieket erősítik bennem.

sirtomi

Quote from: teraflare on 2008-05-29, 10:23:40
No mára ennyit. Lehet én is regelek egy fake accountot és azzal buzdítok itt mindenkit a vidámabb életfelfogásra.  :D
Hajrá! :)

Happy

Sziasztok fórumozók!!!!
Happy vagyok!!!
Elolvatam amit írtatok és most nagyooon búúúús vagyok tőle és ezért úgy döntöttem hogy árasztani fogom a szeretetemet felétek aminek hatására boldogok lesztek és máris megváltozik az életetek holnaptól Angelina Julie mellett ébredtek vidámam frissen. Majd boldogan elnyúltok a tengerparton és élvezitek a napfényt!!! Boldogság járja át testetek minden porcikáját, hogy mikor végiggondoljátok a napotokat a könnyetek is kicsordul a sok boldogságtól ami aznap történt veletek!!!
A pár napos intenív tréningem után ti is mind ilyenek lesztek:

.Attila

Nem sokat vártál, látom, sok munkád lehet :hehe:

[spoiler=Happy Negro?][/spoiler]

teraflare

Quote from: Happy on 2008-05-29, 10:45:39
Sziasztok fórumozók!!!!
Na ez is nagyon ráér. Nekem meg itt van még a sok hülye feladatom a hétvégi releasehez...  :ejj:

Happy

Quote from: .Attila on 2008-05-29, 10:47:58
[spoiler=Happy Negro?][/spoiler]
Mindenki legyen boldog!!! Nemtől, bőrszíntől, kortól függetlenül!!!!  :angyali:

Quote from: teraflare on 2008-05-29, 10:50:37
Na ez is nagyon ráér. Nekem meg itt van még a sok hülye feladatom a hétvégi releasehez...  :ejj:
Boldogan végezd a munkád és akkor a mennyei szeretet erejével könnyedén megoldhatod a gondjaidat drága teraflare!!! Te vagy az istenem, mindig is csodálltalak téged, csak mostanában olyan lehangolt vagy. Légy vidám!!!

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: teraflare on 2008-05-29, 10:50:37
Quote from: Happy on 2008-05-29, 10:45:39
Sziasztok fórumozók!!!!

Hát még az az állandó login, logout.

teraflare

Quote from: .Attila on 2008-05-29, 11:23:12
Én a helyében inkább így csinálnám: Firefox: account1 Explorer:account2 és nem kell ki be lépkednie.

Happy

Quote from: teraflare on 2008-05-29, 11:27:20
Én a helyében inkább így csinálnám: Firefox: account1 Explorer:account2 és nem kell ki be lépkednie.
Ó drága tera tőled mindig olyan sokat tanulhat az ember. Ezért most küldök egy NAAAAGY ÖLELÉÉÉÉST!!!!!

.Attila

Ott a pont.

Kvikveg

Az ikonon jobb gomb-masik felhasznaloneven inditas nem megy ilyenkor?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Selmo

szexkapcsolat(?)

Ez szép, csak az a baj, hogy ha csak titkon vannak oda érte és társaságban nem, akkor megette a fene az egészet. Mert aki meg titokban írja a verseit, az sem fog előhozakodni velük. Tapasztalataim szerint meg nem sokan hozakodnak elő azzal, hogy verseket írnak és azzal sem sokan, hogy verseket szeretnek, bár még mindig ők vannak többen. Egy fórumon vagy IM kliensben még csak-csak előkerül egy vers, de élőben nem sokan állnak neki szavalni, vagy bedobni a társalgásba.

A tökéletesség unalmas.

Happy

Én ma olvastam egy gyönyörű angyalos verset. A szívecském csak úgy rapeset a boldogságtól. A következő lánynak ki az úton elében téved elszavalom szívem minden szeretetével.  :redface:

Próféta

Quote from: Kvikveg on 2008-05-29, 12:06:53
Az ikonon jobb gomb-masik felhasznaloneven inditas nem megy ilyenkor?
Sőt: firefox -a másikappnév -P másikprofilnévÉs másik Windows user létrehozása nélkül mennie kell elvileg a külön firefox profilnak, az eredetivel akár egyszerre.

Member

Happy

Én a boldogság függőségének rabja vagyok. Számomra minden rózsaszín. Díp inszájd érzem hogy ez a fíling minden emberben jelen van, csak segítenem kell nekik a felszínre hozni. Eme nemes céllal születtem erre a világra.  :angyali:

Rounin

Quote from: Happy on 2008-05-29, 15:51:44
Én ma olvastam egy gyönyörű angyalos verset. A szívecském csak úgy rapeset a boldogságtól. A következő lánynak ki az úton elében téved elszavalom szívem minden szeretetével.  :redface:

Huh, itt végre rájöttem, hogy ki vagy. De titokban tartom <3.
Viszont fele engem illet a lánynak, ha bejön. :_piszka:

.Attila

Quote from: Rounin on 2008-05-29, 23:24:39
Quote from: Happy on 2008-05-29, 15:51:44

Huh, itt végre rájöttem, hogy ki vagy.

slowpoke.jpg

Rounin

Selmo

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Quote from: Rounin on 2008-05-29, 23:31:29
Quote from: .Attila on 2008-05-29, 23:28:25
slowpoke.jpg

Így legyen ötösöm a lottón.

Ok, de a felét kérem.

is that some hivemind?