Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Rounin

Moha

Quote from: Kvikveg on 2009-02-13, 22:12:31
edit: mas:
Star Wars (1977) Deleted Scene
http://www.youtube.com/watch?v=OiuxG_PQCoU
:facepalm:
:lol:

Amúgy a másik témához:
A csajt szerintem ki kéne tenni az utcára egy időre, aztán talán rájönne, hogy milyen jó helyzetben is van. Valószínű fel sem tudja fogni, hogy a pénzért mennit is kell dolgozni. Azért ez elég szánalmas 29 évesen... :ejj:

teraflare

Quote from: Nakedape on 2009-02-13, 18:59:18
http://www.youtube.com/watch?v=qEItH5nvd8I

0:56-tól, csak pár másodperc..:)
vallásilag nem érzékenyeknek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=eB6vPwwBGGs

persze azért hajrá
Köszönöm a bizalmat  :D

Quote from: .Attila on 2009-02-13, 22:03:51
Quote from: teraflare on 2009-02-13, 18:48:47
tudom hogy szerintetek nincs fiú lány barátság
Akkor biztos én vagyok buzi.
Bocs, lehet hogy csak a nátha de nem egészen fogtam fel mit is jelentene ez  ^^". Kifejtenéd?

Quote from: Kvikveg on 2009-02-13, 22:12:31
edit: mas:
Star Wars (1977) Deleted Scene
http://www.youtube.com/watch?v=OiuxG_PQCoU
poor lord vader  :D

.Attila

Quote from: teraflare on 2009-02-14, 22:30:43
Quote from: .Attila on 2009-02-13, 22:03:51
Quote from: teraflare on 2009-02-13, 18:48:47
tudom hogy szerintetek nincs fiú lány barátság
Akkor biztos én vagyok buzi.
Bocs, lehet hogy csak a nátha de nem egészen fogtam fel mit is jelentene ez  ^^". Kifejtenéd?

Vannak lány barátaim.

Fazék

Quote from: .Attila on 2009-02-14, 23:16:32Vannak lány barátaim.
nekem is. de ha éppen szar hangulatban vagyok és ő is egy gyenge pillanatában, akkor így fejben átgondolva 95%-ukkal nem teketóriáznék sokáig egy összefekvést illetően, amennyiben ők is támogatnák az elképzelést. aztán lehet hogy ezzel fuccs a barátságnak, de nem mindenkor várhatják el az embertől, hogy tudjon gondolkodni, a szexuális vonzalom részemről többnyire ott van, ez van. és azt hiszem ez a férfiak többségére igaz, bármennyire is szégyenletesnek találod. (meg gondolom Selmo is)

.Attila

A vonzalmat miért találnám szégyenletesnek?
Az már más, ha ez tucatszor átmegy konkrét cselekvésbe is.

NLZ

Mert ha már vonzalom is van, akkor az nem igazi tiszta fiú-lány barátság. Legalábbis erről volt szó még pár oldallal odébb.
[reserved]

Selmo

Ha nincs minimális vonzalom, barátság se lesz, max a neten. Legalábbis nem hinném, hogy olyan lánnyal barátkozna az ember, aki legalább egy kicsit ne érdekelné.

A tökéletesség unalmas.

Rounin

Selmo

Nem nézel át rajta, mint a buszos tömegen.

A tökéletesség unalmas.

Rounin

Remek, már azt hittem, szexuálisan kellene értenem az érdeklődést.

NLZ

Quote from: Selmo on 2009-02-15, 01:50:28
Ha nincs minimális vonzalom, barátság se lesz, max a neten. Legalábbis nem hinném, hogy olyan lánnyal barátkozna az ember, aki legalább egy kicsit ne érdekelné.
Szal te vonzódsz a haverjaid iránt is? :zomg:
Az igazi fiú-lány barátság lényege éppen hogy az, hogy a lányt úgy kezeled teljesen, mint a fiú barátaidat is.
[reserved]

Fazék

Quote from: NLZ on 2009-02-15, 01:59:12Az igazi fiú-lány barátság lényege éppen hogy az, hogy a lányt úgy kezeled teljesen, mint a fiú barátaidat is.
no igen, éppenséggel ennek a létezését vitatom részemről :)

NLZ

Szerintem létezhet, ha a szegény csaj nagyon rút. :D
[reserved]

Én

Hát, nekem pl van olyan lány barátom aki megvolt, és utána csak haverság. persze tetszik még mindig és nem teketóriáznék alkalomadtán, de amúgy csak barátság és jól megvagyunk így. De valószínüleg én sem barátkoznék olyan lánnyal, akihez cseppet sem vonzódom, vagy max nagyon extrém esetben :))

teraflare

A francba már megint elindítottam egy ilyen hülye lavinát... :facepalm: Tényleg ki kellene engem tiltani innen

.Attila

Van olyan lánybarátom, akivel más sokan összeboronáltak, ill. az ő barátnője azt mondja, hogy egyszer még lesz köztünk valami, de én úgy valahogy úgy érzem, hogy barátokként jól kijövünk, kapcsolatként viszont hamar katasztrófa lenne.
És van olyan, akihez cseppet sem vonzódom.

Member

Sok női haverom van, aki nem ronda és mégsem raknám meg. Nem is kevés. De persze olyan is, akinek nem kéne 2x szólnia. :D

Fazék

Quote from: Member on 2009-02-15, 15:34:55
Sok női haverom van, aki nem ronda és mégsem raknám meg. Nem is kevés. De persze olyan is, akinek nem kéne 2x szólnia. :D
haver != barát
sztem.

Member

Jó, akkor Fazék értelmezése alapján 1 női barátom van, de őt nem d*gnám.

sirtomi

Quote from: Fazék on 2009-02-14, 23:19:31
Quote from: .Attila on 2009-02-14, 23:16:32Vannak lány barátaim.
nekem is. de ha éppen szar hangulatban vagyok és ő is egy gyenge pillanatában, akkor így fejben átgondolva 95%-ukkal nem teketóriáznék sokáig egy összefekvést illetően, amennyiben ők is támogatnák az elképzelést. aztán lehet hogy ezzel fuccs a barátságnak, de nem mindenkor várhatják el az embertől, hogy tudjon gondolkodni, a szexuális vonzalom részemről többnyire ott van, ez van. és azt hiszem ez a férfiak többségére igaz, bármennyire is szégyenletesnek találod. (meg gondolom Selmo is)
Ezzel én is így vagyok :)

teraflare

Good news everyone! (bocs,egész hétvégén Futuramat néztem  :D )
Egy csajozós tanács gyűjteményben (béna vagyok no, kell a tipp   :redface:) belefutottam a zsiga által említett ne hívd meg egy sörre dologra. Ahogy zsiga mondta úgy jól is hangzott, hogy az ember tényleg kipróbálja , viszont ahogy itt olvastam elgondolkodtatott. (szokás szerint emlékezetből írom elnézést a tévedésekért)
Azt írja azért nem szabad meghívni mert akkor a csaj azt gondolja hogy ez a szánalmas loser itt könyörög neki hogy meghívhassa, meg hogy mit gondol hogy fizet neki egy sört és máris hanyatdobja magát?
Viszont ha a : Nem, de te meghívhatsz egyre! szöveget mondjuk akkor azt gondolja hogy: igen ez egy igazi vagyány pasi blabla...
A gondom ezzel és szeretném ha kijavítanátok ha/ahol rosszul gondolom:
Ha egy lány a kedvességedet szánalmas gyengeségnek veszi és ezért egy vesztesnek/senkinek tart emiatt, azzal minek is egyáltalán kezdeni?  :confused: Az ilyen keressen magának valóban egy "vagány" pasit. (a másik meg hogy ezután ő fizet a srácnak egy sört majd ugyanúgy megdugatja magát vele csak még kevesebb pénze is lett,de legalább az álszent lelke megnyugodott hogy nem olyan könnyű őt felszedni)

Ó és egy idézet a Futuramaból:
Leela is experiencing the happiest thing in a girls life. Vorshipping a lowlife jackass.

.Attila

Quote from: teraflare on 2009-02-17, 09:23:37
Ha egy lány a kedvességedet szánalmas gyengeségnek veszi és ezért egy vesztesnek/senkinek tart emiatt, azzal minek is egyáltalán kezdeni?

Hasonlóan látom én is, annyival kiegészítve, hogy később mi lesz...
Ha ugyanilyen marad a gondolkodása (amit kétlek), akkor jó eséllyel csak szenvedős, kiszolgáltatott párkapcsolatai lesznek.
Ha megváltozik, akkor három lehetőséget látok:
1. a férfi nem változik meg, a nő pedig eljátssza a szent mártírt, aki szenved a kapcsolatban a férfi miatt (ki is választotta és mi alapján őt?)
2. a férfi megváltozik és lőn boldogság, mert a nőnek ez tetszik (legkevésbé valószínű alternatíva)
3. a férfi megváltozik, mire a nő kijelenti, hogy nem ebbe a férfibe lett szerelmes, elhagyja őt és keres egy másik "vagány csávót".

szerk.: szerencsére azért szerintem nem ebből a típusból van sok. Királylányból annál inkább.

kisvirag

a sörös kérdésben az én fejemben inkább az fordulna meg, hogy nem azért looser, mert könyörög, hogy meghívhasson, hanem hogy csóri, mert csak sörre hív meg...
esetleg a haverjának néz, mert sörre hív meg...

de ez persze azért van, mert én nem szeretem a sört, azt alapvetően sztereotípiaként férfipiának tartjuk, és legalábbis az én ismeretségi körömben, több a csaj aki nem, mint aki szereti.

mondjuk ez egyébként olyan, h pl egy olaszt sose hívj meg egy kávére ismerkedés/randi miatt, mert felteszi magában a kérdést: "azért a két percért minek annyit utazni" (tekintve h náluk egy hörpintés, és már vége is a kávézásnak)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Zsiga

Quote from: kisvirag on 2009-02-17, 11:16:40
a sörös kérdésben az én fejemben inkább az fordulna meg, hogy nem azért looser, mert könyörög, hogy meghívhasson, hanem hogy csóri, mert csak sörre hív meg...
esetleg a haverjának néz, mert sörre hív meg...

de ez persze azért van, mert én nem szeretem a sört, azt alapvetően sztereotípiaként férfipiának tartjuk, és legalábbis az én ismeretségi körömben, több a csaj aki nem, mint aki szereti.

mondjuk ez egyébként olyan, h pl egy olaszt sose hívj meg egy kávére ismerkedés/randi miatt, mert felteszi magában a kérdést: "azért a két percért minek annyit utazni" (tekintve h náluk egy hörpintés, és már vége is a kávézásnak)
A sör csak példa, meg ugye sörivó férfiként reflexből ez jut eszembe. Másrészt vagyok olyan köcsög válogatós hogy nem foglalkozok olyan lánnyal aki nem iszik sört. :D Mellesleg a sörivó lányok inkább a drágább söröket (Coronita és egyéb női sörök, esetleg valami édes belga barna) szokták inni, amik gyakran többe kerülnek mint mondjuk egy tipikus női Martini vagy Bailey's, így a csóróság sem állja meg a helyét.
Egyébként meg félreértitek. Nem azért fog lúzernek tartani ha meghívod egy italra mert tudatosan lúzernek akar tartani, hanem tudat alatt, pont úgy mint ahogy én mint férfi nem bírom elviselni ha egy lány nyomul rám,legyen akármilyen jó csaj is egyébként. (Persze szigorúan józanon vannak csak ilyen gátlásaim, részegen nem zavar ha pofátlanul rám mászik egy helyes lány... :D)
Szerk.: Szóval roviden és tömören, ilyen párkapcsolati-szerelmi dolgokban az emberek nagy része nem az agyát szokta használni döntéshozásra, hanem ösztönszinten intézi a dolgot.

.Attila

Azt a nőt, akiben ilyen ösztönök dolgoznak és képtelen ésszel ledolgozni, azt kell a leginkább elkerülni jó messzire, mert jó eséllyel egy kapcsolatban is hasonló idióta felfogása van.
Ha csak egy menetre kell valakinek, akkor persze már kérdés.

szerk.:
http://index.hu/tudomany/brittudosok/2009/02/17/a_ferfiak_tenyleg_targykent_kezelik_a_noket/

QuoteAmúgy mi a fenére számítottak? A kép az egy tárgy, a férfiaknak van annyi intelligenciájuk és térlátásuk(!), hogy ne nézzenek igazi nőnek egy fotót. Esetleg van itt olyan férfi, aki szociális interakcióba lépne egy fényképpel?

:D

teraflare

Quote from: .Attila on 2009-02-17, 13:21:27
szerk.:
http://index.hu/tudomany/brittudosok/2009/02/17/a_ferfiak_tenyleg_targykent_kezelik_a_noket/
Férfiaknak mutattak képeket bikinis nőkről...
A látvány arra késztette a tesztalanyokat, hogy az agyuk azon részei, amelyek a szociális interakcióért felelősek, kikapcsoltak, viszont erős aktivitás mutatkozott azokban a részekben, amik a tárgyak felismerésében és vizsgálatában játszanak szerepet.
:facepalm: :falba: :falba: :falba:
Ez hogy a jó életben kapott dr címet??? :zomg:

Fazék

Quote from: .Attila on 2009-02-17, 13:21:27
Azt a nőt, akiben ilyen ösztönök dolgoznak és képtelen ésszel ledolgozni, azt kell a leginkább elkerülni jó messzire, mert jó eséllyel egy kapcsolatban is hasonló idióta felfogása van.
Ha csak egy menetre kell valakinek, akkor persze már kérdés.
.Attila, látom te már a fejlődés következő szakaszában vagy, évszázadokkal meghaladod korunkat és keresed azon kevés nem létező nőt, akik a törzsfejlődés hasonló szakaszában tartózkodnak.

vagy (és kérem ne zárjuk ki azonnal ezt a lehetőséget, bármennyire hihetetlennek tűnjön is) az is lehet, hogy nem érted, amit Zsiga ír.

.Attila

Értem, hogy miket ír Zsiga.
De az ilyen nőket meghagyom nektek, örüljetek neki, legalább velem nem kell számolni.
Érdekes módon több lány is szeretett volna komolyabbat tőlem, pedig én hívtam meg őket. Más kérdés, hogy végül nekem nem jöttek be.

teraflare

Elnézést fazék ,de szerintem .Attila inkább arra gondolt hogy 90-100%-os ösztönlény nem kell neki aki nem tudja átgondolni mit is akar csak megy előre ösztön alapján. (vagyis aki a Maslow piramis alján van) Zsiga meg ha jól értem azt mondja hogy ezek a lányok amolyan női megérzés(ösztön) szerint döntenek hogy elsőre már szimpatikus-e. Viszont ez a megérzés szerintem nem egyforma minden nőnél.(remélem  :D)